ludi ste ako samo zbog BF4 stavljate win 8, što vam ne garantira da nećete opet imati probleme
Sa Windowsom 8 neće pogriješiti bez obzira iz kojeg razloga ga instalirali.
ludi ste ako samo zbog BF4 stavljate win 8, što vam ne garantira da nećete opet imati probleme
Sa Windowsom 8 neće pogriješiti bez obzira iz kojeg razloga ga instalirali.
Neznam zašto se svi tolko boje windowsa 8. Osim što ima taj čudni start ili ti metro na kojeg se naviknete za 2 dana, u svemu ostalome je jednak ili čak bolji nego windows 7.
Evo i ja malo zaigrao betu
prezadovoljan. normalno sve pokrecem, fps je od 40-55 uz povremene dropove kao i svima što pripisujem beti. igram na full hd na ultra sve... igra je fantastična,pogotovo zvukovi :D
Moze kakva pomoc?
stalno mi vrti loading screen a nikako da ucita..imate moj pc pod moj pc
Evo i ja malo zaigrao betu
prezadovoljan. normalno sve pokrecem, fps je od 40-55 uz povremene dropove kao i svima što pripisujem beti. igram na full hd na ultra sve... igra je fantastična,pogotovo zvukovi :D
Meni su zvukovi bolji u trici. Tu kad rokam iz HMG'a na tenku imam feeling ko da pucam iz one plasticne puske kaj je režala. Ak se sjecate ko klinci kaj su imale zupcanik pa svaki put kad stisnes okidac ona ide rrrrrrrr :D
svi uzivate a meni black scr, hvala dice..kupit cu vam bf nikad!
Ne uzivamo svi, ne brini...
jednostavno nemogu uci u igru preko loading screena i vidim da tema o tom problemu je najaktivinija na battlelog forumu
dovraga kako mogu izdati betu (koja je skoro pa finalni proizvod-manje od mjesec dana do izlaska)a nemogu ju vecina ljudi niti pokrenuti?!?
Već je 50 puta stavljeno rješenje, ali nitko ne čita.
Zadnji driveri, zadnji directx, update pb, repair igre, update windowsa.
Onda probaj ući u prazan server, i izaći pa ući u gejm.
Neki tvrde, da pomaže i alt tabat par puta kad bude black screen. Ugl. updateaj sve i onda vidi.
Meni je pomoglo to updateanje, e sad što je točno problem ne znam, znam samo da je proradilo.
Neki tvrde, da pomaže i alt tabat par puta kad bude black screen. Ugl. updateaj sve i onda vidi.
Meni je pomoglo to updateanje, e sad što je točno problem ne znam, znam samo da je proradilo.
stavljeni njihovi driveri koje su napisali 13.10 BETA 2, napravio update pb, windows mi nedaje nikakve updateove, a i msm da imam zadnji directx (11) :D
Moze kakva pomoc?
Nisi jedini. Eto već 248 stranica o istom problemu LINK. Kažu ovi iz DICEa da su identificirali problem.
Probaj napraviti update windowsa, update punkbustera, ugasi teamviewer, stavi najnovije drivere(beta), pokreni repair igre, probaj ući na servere s manje ljudi. Te stvari su nekim ljudima pomogle.
Dakle momci, napokon skinuo betu, već se pripremio na uživanje ovog vikenda u Battlefieldu, kad ono k***, igra dosta šteka na kakvim god postavkama ih ja stavio. PC bi trebao bit dovoljan(imate pod Moj PC), a sto se tice OS-a imam win8.
Latest driveri za grafu instalirani, sad cu probat skinuti betu za nove drivere. Ima li itko ikakvo rjesenje za takvo stekanje? Znam da sam 100 000. koji danas pita ovo, ali stvarno me zivcira sto izbace betu s ovakvim problemima, 3 tjedna prije izlaska same igre
Hvala unaprijed :)
EDIT: Riješen problem s niskim FPS-om momci! samo se skinu novi beta driveri i to je to :)
Moze kakva pomoc?
Nisi jedini. Eto već 248 stranica o istom problemu LINK. Kažu ovi iz DICEa da su identificirali problem.
Probaj napraviti update windowsa, update punkbustera, ugasi teamviewer, stavi najnovije drivere(beta), pokreni repair igre, probaj ući na servere s manje ljudi. Te stvari su nekim ljudima pomogle.
Ja sam imao problema sa loading screnom uvjek kada sam se pokusavao spojiti na americiki server ili bilo koji drugi server izvan europe.
Uz sve navedeno pozeljno je poslati karton kolača ekipi iz Dice-a (prica se da vole čupavce), zapaliti tucet svijaca Gospi iz Međugorja i za pokoru na koljenima natraske doci na Sljeme. Onda navodno sve proradi u 30 slicica u sekundi. Za vise slicica treba sakupiti sve Strumpfove u najblizoj poslovnici Konzuma i imati veze u Ruskom veleposlanstvu.
dreammaker:
"3D spotting je loše realizirana ideja. Nakon spotanja trokutić treba ostati na tom mjestu, a ne pratiti vojnika iznad njegove glave gdje god se ovaj okrene. Ili jednostavno prebaciti spottanje isključivo na minimapu. Sve ostalo je wh."
U pravu si. Tako je riješeno na Counter Strikeu, samo minimapa, ikona ostaje na mjestu te za par sekundi nestane fade-outom.
S razlikom da nemas Q u igri nego kada ga vidiš automatski. Koncept igre je drugačiji no smatram to boljim rješenjem.
ja sam rjesio problem loadinga, kako? ne znam LOL
i ja sam ga upravo riješio...napravio sam update win, njihove preporucene drivere, update pb, directx najnoviji i usao u prazan server i radi :D hvala bogu dragome, ali ima dosta lagga, msm da nebi smjelo bas na mojoj konfi al aj to je beta i moram jos 4gb rama puknuti...ugalvnom sad odo van malo pit i proslavit haha :D
Ništa, sljedeći tjedan dok mi dode hd 7870 stavljam osmicu, pa kud puklo :d
Hehe, pa ovo je smiješno radi mi normalno 5 -10 min na bilo kojim postavkama, pa onda odjedanput katastrofa, ne igrivo u bilo kojim postavkama. Nema smisla nikakvog.
Ma od mene više neće dobiti para. Držim se BF3 kojem još uvjek fali dosta patcheva no izgleda da neće nikad biti napravljeni. Izdati nepokrpanu igru i ne popraviti u 2 godine bugove je jako loša politika.
Je li svima dostupna Beta za download? Meni jos ne.
28 | Da |
---|---|
0 | Ne |
Pa betu sada svi mogu imaš na demo na originu. I skineš otamo.
https://www.origin.com/en-ie/store/shop/demos-trials-ANW.html
Samo download.
Pa betu sada svi mogu imaš na demo na originu. I skineš otamo.
https://www.origin.com/en-ie/store/shop/demos-trials-ANW.html
Samo download.
Skinuo sam, ali nema u Origin-u.
pa kaj ti nije pod sotre-demos-Battlefield 4 Beta (64-Bit only) ?
pa kaj ti nije pod sotre-demos-Battlefield 4 Beta (64-Bit only) ?
Napraviti cu reinstall origin-a pa cu vidjeti.
jedna reč UZAS -.-'
znaci sve mi je na ultra postavkama a grafika katasrofa :S
jel tako i vamo ili ???