Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.636.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nije isto jer sam isprobao 20 puta ako nisam spojt se na prazan server i svaki put mi zašteka na loading screenu.

Daj nek moderatori počnu banati ove glupe ljude šta stavljaju TD na skoro svaki post

Update windowsa kompletan napravi. Moraš imati SP1 instaliran. I kad ti update-a ponovo odi na serach for new updates jer sigurno će naći nešta novo i tako skroz dok ne bude ništa našao.

BF Nick: Xtream_Switch
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 12:43 (Switch).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel ko moze igrati betu, ja još nemogu.

Moj PC  
1 5 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Pa i u igri ti je jedno oko otvoreno dok pucaš: ono oko koje je nabijeno na gumu na snajperu, tj. ono kojim škiljiš kroz nišan. Inače, nitko ne puca trčeći niti što može pogoditi u stvarnosti. Što se tiče ovog linka, ima tu istine, ali u BF nema odvojenog kretanja glave od tijela, kao ni ruku pa nije ista situacija.

Ma nema smisla opce usporedivat sa stvarnoscu jer ovo je igra i crosshair vs no crosshair je stvar ukusa i bok. Al pitanje sad je zasto nema normal servera za ugasenim 3d spotting i deathcam koji je po meni gori nego onaj iz coda. U BF3 kolko sam skuzio mozes promijenit server postavke al ti automatski onda server baca u custom gdje ga ni dragi bog ne moze naci.

14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Update windowsa kompletan napravi. Moraš imati SP1 instaliran. I kad ti update-a ponovo odi na serach for new updates jer sigurno će naći nešta novo i tako skroz dok ne bude ništa našao.

jučer sam stavio update preko noći jer je bilo oko 700 mb updatea {#} i ujutro se skinulo ali sam trebao napravit restart ,a ja sam ga ugasio jer sam letio na posao :)

pa kad dođem doma ću vijdet kaj je skinulo....

a ovo sp1 moram imat instaliran??

ak imam npr sp2 kak da instaliram sp1 ,a nemam više cd od windowsa nit ništa?

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
odjavljen
steelman kaže...
ti automatski onda server baca u custom gdje ga ni dragi bog ne moze naci.

Tako nekako, da. Inače, 3D spotting je OK. Isto kao da kolegi kažeš: gle, gore na vrhu je majmun sa snajperom, idemo ga pozdraviti streljivom.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
Battlefield 4

Ovo za betu ko da su se dva tri tipa iz DICE-a digla u 10 ujutro, napisali status, pojeli dorucak, malo kavica ovo ono i sad isli prespajat servere itd.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

2 1 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Tako nekako, da. Inače, 3D spotting je OK. Isto kao da kolegi kažeš: gle, gore na vrhu je majmun sa snajperom, idemo ga pozdraviti streljivom.

Neznam bas dal je isto. 3d spotting u esports nikada nebi prosao. Objasnit svojem squadu gdje se nalazi protivnik je dio igre. Kad ti stisnes q i pokaze ti gdje je protivnik taj dio igre jednostavno nestane.

+ spotanje kroz maglu itd. je nail in the coffin za mene

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 13:01 (steelman).
16 godina
odjavljen
steelman kaže...
Tonči kaže...

Neznam bas dal je isto. 3d spotting u esports nikada nebi prosao. Objasnit svojem squadu gdje se nalazi protivnik je dio igre. Kad ti stisnes q i pokaze ti gdje je protivnik taj dio igre jednostavno nestane.

Da, samo što u igri nemaš ruke koje ćeš uperiti u kut zgrade, nego možeš opisivati jedan od 297804 nebodera. Get a life s tim. Ovo je igra. Ako želiš realno, otiđi u Afganistan ili Siriju - samo se sjeti da se ne glupiraš s "hip fire" i ne budeš budala koja trči, nego kempaš, jer respawn timer je beskonačan.

16 godina
Tonči kaže...
steelman kaže...
Tonči kaže...

Da, samo što u igri nemaš ruke koje ćeš uperiti u kut zgrade, nego možeš opisivati jedan od 297804 nebodera. Get a life s tim. Ovo je igra. Ako želiš realno, otiđi u Afganistan ili Siriju - samo se sjeti da se ne glupiraš s "hip fire" i ne budeš budala koja trči, nego kempaš, jer respawn timer je beskonačan.

3D spotting je loše realizirana ideja. Nakon spotanja trokutić treba ostati na tom mjestu, a ne pratiti vojnika iznad njegove glave gdje god se ovaj okrene. Ili jednostavno prebaciti spottanje isključivo na minimapu. Sve ostalo je wh.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 13:18 (dreammaker).
12 godina
Tonči kaže...

Da, samo što u igri nemaš ruke koje ćeš uperiti u kut zgrade, nego možeš opisivati jedan od 297804 nebodera.

Kak nemozes kad mozes. Ima u igri vec animacija koja s prstom pokazuje.

Tonči kaže...

respawn timer je beskonačan.

Ako si krscanin onda nije :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 13:31 (steelman).
16 godina
odjavljen
steelman kaže...
Tonči kaže...

Da, samo što u igri nemaš ruke koje ćeš uperiti u kut zgrade, nego možeš opisivati jedan od 297804 nebodera.

Kak nemozes kad mozes. Ima u igri vec animacija koja s prstom pokazuje.

Vidi, LOL. Zar to ne radi samo kad neki obj. ciljaš?:) Fora. Doduše, ne znam koliko se to vidi... i tako to.

Inače, dobar komentar: morao bi trokut ostati na mjestu neko vrijeme. Doduše, zar u HC modu to nije tako?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 13:32 (Tonči).
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ovo za betu ko da su se dva tri tipa iz DICE-a digla u 10 ujutro, napisali status, pojeli dorucak, malo kavica ovo ono i sad isli prespajat servere itd.

cuj nis nije zapinjalo dok je trebalo uzet preorder.. novce su vamn brzo uzeli.. osim ekipe iz mexica i sl.. {#}

xfact
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Di ima za skinuti betu? na originu je nigdje ne vidim. hvala

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Inače, dobar komentar: morao bi trokut ostati na mjestu neko vrijeme. Doduše, zar u HC modu to nije tako?

To bi cak i imalo nekog smisla, ovak kak je sad je cisti cheat kaj se mene tice. Mislim da HC nema nicega na ekranu.

luka_cro kaže...

Di ima za skinuti betu? na originu je nigdje ne vidim. hvala

Torrenti...

15 godina
Battlefield 4

evo radi blog

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Beta se skida 5.51 Gb, mislim da je bila pod demo.

2 1 hvala 0
16 godina
Toca kaže...

Beta se skida 5.51 Gb, mislim da je bila pod demo.

Da, dostupna je napokon na Originu :)   

>DEMOS >DEMOS
>MY GAMES >MY GAMES
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 14:08 (Bubabug).
12 godina
Battlefield 4

Moze mi neko plz path od game foldera zalijepit?

edit: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4 Beta

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 14:07 (steelman).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zna li tko kako funkcioniraju ovai field upgrade-ovi?

0 0 hvala 0
15 godina
Ae_hr kaže...

Imaš set perkova, specijalizacija koji je unaprijed napravljen. Kad igraš kao squiad, skupljaš bodove u squadu (revieve/kill/ressuply) ti perkovi se pune. Imaš 4 levela perkova, ako ti skvad umre gubite te perkove.

Ugl. cilje je što više igrat kao skvad i što dulje ostati živ.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Ae_hr kaže...

Imaš set perkova, specijalizacija koji je unaprijed napravljen. Kad igraš kao squiad, skupljaš bodove u squadu (revieve/kill/ressuply) ti perkovi se pune. Imaš 4 levela perkova, ako ti skvad umre gubite te perkove.

Hmm ja sam znao doci do 3. i onda kada samo ja poginem gubim sve, a cijeli squad mi jos ziv. Zbunjuje me :/

LoL-scarface797(EU-West)
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

A ono offense, defense, ako 2-3 imaju off a ostatak def field upgrades, imam li ja npr.  samo arm ili i armor i sprint (pretpostavljam ovo drugo)?{#}

Mislim da je jednostavnije bilo u bf3.

Nemaju te što ˝siliti˝ da igraš u sqadu kad sam nemoš ništa napravit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 14:57 (Ae_hr).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
fila2208 kaže...
Ae_hr kaže...

Hmm ja sam znao doci do 3. i onda kada samo ja poginem gubim sve, a cijeli squad mi jos ziv. Zbunjuje me :/

Tako je i meni.

S tim da mi  iskače armor, cover, flak ako poživim dovoljno dugo

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 14:57 (Ae_hr).
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Zura kaže...

Je ..  Android izgleda ima problema, za razliku od tvog iPad-a.

Meni kad odaberem Battlescreen onda samo učitava do besvjesti i naravno cijeli app postane usporen do ludila. Ostale stvari rade koliko toliko ok.

Ej, ova plava traka se pojavi samo kad si u na nekom serveru?

Ja nemam battlescreen, samo Loadout i Servers.

Da, plava traka se pojavi negdje pri učitavanju mape kada se spojiš na server.

Loadout još i nekako radi, Servers također. Mada mi je na tabu sve usporeno. Rekao bih da to još moraju malo ispeglati.

TomoR kaže...

... inače, ako poginete pa vam ne da Deploy opciju, stisnete ESC, pa onda klik na RESUME, trebali bi se onda moći vratiti u igru.

Obično se Deploy opcija izgubi kada aktiviraš battlelog overlay u igri (barem je tako meni bilo). Onda, samo dva-put stisneš ESC (prvi put da dobiješ opcije, a drugi da se igra nastavi) i ponovo se pojavi DEPLOY screen do idućeg puta kada te dekapitiraju.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
Battlefield 4

Bit će ovo ok! Tko se hajpao nečem revolucionarnom bit će zakinut! To je prošlo sa BC2, na  BF3 bila mala (de)evolucija -a  BF4 je peglanje rupa!

Napokon je meni sa postavkama logičan i dobar, deploy screen funkcionalan!

Meni paše i kupljeno na nekom UK sajtu - 30GBP  (papci mi zaračunali tečaj 1GBP/10.5HRK)

Jučer sam gađao RPGom mete koje su laserski označeno, ok je riješeno - BC2 like i možda niste znali da stationary AT se isto navodi na laserski označene mete i onda udara odozgora kao Javellin! {#}

Nego, pokušavam na engieu imati i RPG i Stinger ali mi ne da!? Why?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Bit će ovo ok! Tko se hajpao nečem revolucionarnom bit će zakinut! To je prošlo sa BC2, na  BF3 bila mala (de)evolucija -a  BF4 je peglanje rupa!

Napokon je meni sa postavkama logičan i dobar, deploy screen funkcionalan!

Meni paše i kupljeno na nekom UK sajtu - 30GBP  (papci mi zaračunali tečaj 1GBP/10.5HRK)

Jučer sam gađao RPGom mete koje su laserski označeno, ok je riješeno - BC2 like i možda niste znali da stationary AT se isto navodi na laserski označene mete i onda udara odozgora kao Javellin! {#}

Nego, pokušavam na engieu imati i RPG i Stinger ali mi ne da!? Why?

Ne možeš imati oboje. Računa ih kao istu grupu. Tako je i u BF3 bilo.

Interested in all thing Android, also freelance programmer!
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Je li ima netko problema sa pokretanjem BF4 BETA na Windows 8.1? Meni dođe do loading level, zamrzne mi se slika i izbaci mi error da je program prestao raditi. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav,

jel postoji način da sad na poslu skinem demo pa doma instaliram na PC? Nestrpljiv sam, a i na poslu je brzina 10 megabita  {#}

Commodore 64 OC ~ 67, TV RIZ 15 cm upgrade to 15,5 cm - color
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jameshook kaže...

Ne možeš imati oboje. Računa ih kao istu grupu. Tako je i u BF3 bilo.

Sve 5, ali ako se ne varam  cijelo vrijeme se govori da će se moći  -  Jackfrags i ostatak tih yutubera!

14 godina
Štefek kaže...

Pozdrav,

jel postoji način da sad na poslu skinem demo pa doma instaliram na PC? Nestrpljiv sam, a i na poslu je brzina 10 megabita {#}

Moguce je. Samo onda u originu namjesti download installer folder na onaj gdje ces kopirat igru cijelu i kad to napravis,pokreni download samo i skuzit ce da je vec 'skinuo' i samo ce te pitat za instalirat. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice