Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.163.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...

Ma poanta mojeg posta je da postoji sansa da ipak nije cetao. Kuzite, ako je, jadan je to cheat bio. A kao sto sam i rekao i ivica je bolji od njega pustite mene.

Da, postoji sansa da i moja susjeda je jos uvijek djevica iako ima 6-tero djece.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 17:44 (manipulator).
13 godina
zdenko1991 kaže...

Ma poanta mojeg posta je da postoji sansa da ipak nije cetao. Kuzite, ako je, jadan je to cheat bio. A kao sto sam i rekao i ivica je bolji od njega pustite mene.

Ma kužim ja, al ovo što ti navodiš ne govori ništa, evo jednostavno: postoji cheat i osoba koja ga koristi, može ga koristiti na dovoljno mnogo načina (i ne koristiti s vremena na vrijeme) da se ni kroz samu statistiku ne može ništa zaključivati sa dovoljnom sigurnošću. Još manje možeš zaključivati putem vlastite percepcije njegove pozicije u partijama kojih se sjećaš.  PB griješi u cca 2% slučajeva (tako se barem navodi), a njemu je i odbijena žalba ili štaveć. Padali su ljudi sa grozomornim statistikama i nije bila nikakva greška. Možeš ti sumnjati koliko god hoćeš, to je tvoje pravo; no, već nekoliko puta drviš kako si ti i drugi ''ispred'' njega, a to je totalno nebitno i svi smo shvatili koja je tvoja (promašena) poanta.

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
Battlefield 3

Ovaj manipulator je baš neki opasan igrač - spaja se na forume preko lažnjak ip-a, kreće se među sjenama, vjerojatno sada piše u rukavicama sa tuđeg računala u uredu gdje je provalio penjući se s vanjske strane po staklenim zidovima.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
17 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

ahhahaha lutam po ytu i naidem na ovo: 

bf3: [G]carapa_junior
Moj PC  
7 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

točno to ,pa barem recite šta je točno koristio.

koliko vidim nitko ne traži vaše isprike i memoare...

NIje nista koristi, vrijeme ce pokazati!{#}

Brate ili si totalni ridikul ili ti samo noge smrde...

Nema tu što vrime pokazati, ono što je imalo pokazat pokazalo je od dana kad je hax otkriven pa do dana kad je pušten ban wave...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
AmDCluB kaže...

Niko se neograduje od corone, corona je super decko, i sta vas boli bgriga dali igra sa nama ili ne i sta je jeo i koliko ima djece. niti ga znate pa stga nemate pojma nista o njemu niti ste ikada sa njime pricali. Corona je najbolji bio i ostao.

pa sve to stoji ljudina nitko ne ulazi kakav je on kao osoba...

kaj je najbolje imamo čak jednog zajdničkog poznanika(njegov cimer) i nekaj smo se dogovorili popit pivu u zadru jer dolazi na isto mjesti di idem i ja ,i eto zašto ja nebi onda popio s njim pivu?

jer je haxor? ROFL

javite se kad budete u zadru :D

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

Nisam ja posrao nego govorim zengeu da prica da nismo vratili poene a nema pojma da smo se povukli. ono epic fail.

samo da napisem ženi ako cita forum: stavi hladiti pivo.

ona voli isto citati i smijati se vasim biserima.

Žena ti shvaća o čemu je rič, ali lakše se "smijati" postevima na forumu i staviti pivu u frižider kao pravome alfa mužjaku, nego prolaziti brakorazvodnu parnicu {#}

[M|C] 7emper_fi
17 godina
manipulator kaže...
CroMystiq kaže...
manipulator kaže...
Doca15 kaže...

neno ili promatrac koji god je od vas,sta se ti sad javljas,mistik je napisao sve na bchr a site se uopce zbog toga nije ugasio nego zbog neceg totalno drugog.Koji video od corone nije legalan samo mi to pokazi.I nismo mi oprali ruke od corone,ne trebamo mi sve ovdje pisati sta se dogadja kod na u klanu.Tak da ne trabunjaj gluposti.

kojoj svi traze malo zabave.

Manipulator moj lega iz Osijeka kad se pretstaviš ja ti dam odgovore na sva pitanja koja te zanimaju. Ođe na forumu{#}

Da se ja tebi predstavim samo da bi se ti ispricao u ime svog klana??  {#}{#}

Daj Mystiq,molim te. Pa mislio sam da ces biti kreativniji i napisati nesto  bolje od toga.

Osijek? loool

Pa zar stvarno mislis da bih ostavio pravi IP na BCHR forumu??  Think again.  {#}

Lijepo tii je Ceco napisao na BCHR forumu (koji zacudo nakon par prozivki opet radi ) {#}

Pa nisam rekao da se budem ispričao. Luzerima kao tebi hmmmmmmm ne. {#}

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

to je to cerva! dalmatinac vidi se iz svemira :)

2 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Igre u Mađarskoj 2 puta jeftinije (ne računam Diablo 3) ... eo pade Mass Effect Trilogy i Resident Evil 6 .... nadam se da postam u pravoj temi: "koje ste igre zadnje kupili"

"njihov prvi je cheater"
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
Cervantes kaže...

Dragi moj manipulatoru šta te opralo...koji te kompleksi pucaju reci mi momčino molin te??....kako bi ovakvima zube prošeta i napunija ih olovom to istine nisu

Primitivizma od tebe nikad nije falilo,pa ni sada. Idi buraz bacaj parangal i hvataj ribu,noc pada,treba nesto izist.
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Haha ...a Čekaj ko će ga onda pokopat kad ga napunim olovom ? :)) da još nekome sredimo posa...+ sređivanje zubi u baste i tribali bi nekog modnog dizajnera da ga obuče dok bude u kapselu

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Idem 1 dan na predavanja od 9 do 17, dođem doma kad ono broj stranica ove teme povečan za XY stranica.

Nemam sada volje listati, može li mi netko ukratko sumirati što se događalo bitno?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
191x7 kaže...

Idem 1 dan na predavanja od 9 do 17, dođem doma kad ono broj stranica ove teme povečan za XY stranica.

Nemam sada volje listati, može li mi netko ukratko sumirati što se događalo bitno?

Ljuti na Mistiqa, on im bio malo bezobrazan, pa su mu srali, pa je na kraju rekao što je trebao odmah i sad se svi vole. Ljudina se dokazao kao loš odvjetnik i R1sk kaže da je jedan od najboljih igrača u hrvatskoj. 

"njihov prvi je cheater"
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 19:58 (Faggot Meister).
13 godina
191x7 kaže...

bla bla... corona... bla... nanipulator tajni agent...bla.... zadar sastanak... bla bla.... ispričnica...bla....frižider pive....bla... rastava braka.....
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neka dobra esl-pr0 duša da igra samnom?tek sam počeo (polako uspijevam zadržavati pozitivan k/d {#}) i svaki put završim u lošem timu,imam manje od 20% win lol

battlelog:KICKASS_HR

1 0 hvala 0
12 godina
kurt kaže...

neka dobra esl-pr0 duša da igra samnom?tek sam počeo (polako uspijevam zadržavati pozitivan k/d {#}) i svaki put završim u lošem timu,imam manje od 20% win lol

ACB-90 

7871 Kills

rofl gg {#}

14 godina
neaktivan
b00 kaže...
kurt kaže...

ACB-90 

7871 Kills

rofl gg {#}

to je neki problem?

12 godina
protjeran
Battlefield 3

jel vam radi battlelog i internet opcenito. meni jedino otvara ovaj forum i google. drugo nista.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

jel vam radi battlelog i internet opcenito. meni jedino otvara ovaj forum i google. drugo nista.

Da,ali disconnecta from EA online.Ja sam popodne imao problema sa svim stranicama,sad je ok.

12 godina
protjeran
kurt kaže...
AmDCluB kaže...

Da,ali disconnecta from EA online.Ja sam popodne imao problema sa svim stranicama,sad je ok.

meni sada nece nista  otvoriti osim to dvoje. a jucer cijeli dan na yotubeu nisam mogao nista gledati nego mi spusti kvalitetu slike n a144 koliko je stekalo nesto. to ovi t-smradovi nesta hebu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 20:48 (AmDCluB).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja isto nemogu uci u igru

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

meni sada nece nista  otvoriti osim to dvoje. a jucer cijeli dan na yotubeu nisam mogao nista gledati nego mi spusti kvalitetu slike n a144 koliko je stekalo nesto. to ovi t-smradovi nesta hebu.

Ja sam isto na t comu i imao sam problema zadnjih dana,jest imao problem da ti videa nece ucitavat ili nikako ili jako jako sporo a kad downloadas nesto skida punom brzinom i nema problema

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...
AmDCluB kaže...

Ja sam isto na t comu i imao sam problema zadnjih dana,jest imao problem da ti videa nece ucitavat ili nikako ili jako jako sporo a kad downloadas nesto skida punom brzinom i nema problema

ma da videa uopce nerade cak smanji na 144kvalitetu i jos na toj rezoluciji steka. a saad enmam pojma koji je vrag zasto samo 2 stranice mogu otvoriti i nista drugo

13 godina
Zero2 kaže...

Tru dat!

Za ovo je trebalo nekoliko desetaka ako ne i stotinjak mina i C4.

Mi smo neki dan isprobavali sa 2-3 igraca po 6 komada C4 i tenk je samo prducnuo.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni ti sve odlicno radi osim videa.Imam bandwidth metar i kad startam video krene full i nakon 2-3 sec ili stane kompletno najcesce ili ga smanji na 100-200kb i nije bitna kvaliteta,uvijek isto.Pazi samo videa a kad skidam nesto i stranice otvaram zakuca ga na full,ne razumijem to.Sry na off topic

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 21:14 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni stalno sve radi na 144

Hz, jeli :)
16 godina
Battlefield 3

Čitevi i net fixovi vam usporili net ha?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 5 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Zna li tko iz kojeg mi razloga skače ping u sred runde sa cca 35 na 80-100... ljudina, ti si koristio neki program za pratit tu konekciju, daj budi ljubazan pa mi reci o kojem programu se radi...

i zna li tko kako to uklonit?

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

sve štima samo što igra radi kao k!"#$%rac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice