Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.161.476
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Doca15 kaže...

neno ili promatrac koji god je od vas,sta se ti sad javljas,mistik je napisao sve na bchr a site se uopce zbog toga nije ugasio nego zbog neceg totalno drugog.Koji video od corone nije legalan samo mi to pokazi.I nismo mi oprali ruke od corone,ne trebamo mi sve ovdje pisati sta se dogadja kod na u klanu.Tak da ne trabunjaj gluposti.

+1 nitko se nije odrekao corone i koronao je bio ostati ce najbolji <3 PiS, L1zArD, GR1CUL4, Corona.

12 godina
Doca15 kaže...

neno ili promatrac koji god je od vas,sta se ti sad javljas,mistik je napisao sve na bchr a site se uopce zbog toga nije ugasio nego zbog neceg totalno drugog.Koji video od corone nije legalan samo mi to pokazi.I nismo mi oprali ruke od corone,ne trebamo mi sve ovdje pisati sta se dogadja kod na u klanu.Tak da ne trabunjaj gluposti.

Nije bitno tko sam.Bitna je istina.A istina je da sad kad je pao " najbolji igrac" u Hrvatskoj (kako volim ovo napisati :) sad PIS pere ruke od njega. Sta je to Mistiq objavio?Gdje? Na BCHR forumu?Onaj forum koji je ugasen nakon par postova u vezi Corone i PIS-a nakon sto je uhvacen? Da,cuo sam da je server na kojem je bio BCHR hostan kod nekog PIS-ovca kojemu su misevi pregrizli kablove.Ok,onda je to po meni donekle i opravdan razlog. Ali kako objasnjavas cinjenicu da je se to bas desilo kad je objavljen topic o Coroni i PIS-u,i njihovom warowima??? Ne budi smijesan,molim te.To su slatke price za malu djecu. PIS-u je samo do ugleda stalo i do prestiza nekog,sto je jako zalosno,jer na kraju krajeva ovo je samo jedna igra u kojoj svi traze malo zabave.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Manipulatore zabrijao si žešće.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 0 hvala 0
12 godina
AmDCluB kaže...
Doca15 kaže...

+1 nitko se nije odrekao corone i koronao je bio ostati ce najbolji <3 PiS, L1zArD, GR1CUL4, Corona.

+1,ali si zaboravio nesto,jako vazno..Gricule,Lizard,PIS +CORONA+Aimbot= BIG FAIL !!!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/891718f2-71a0-4496-98f8-c4db33627148/CROATIAN-53Team-METRO-HC-24-7-No-Snipers/ Momci znam da je HC, ali moze li pomoc? Mislim da nas cak i G-protal.de zeza, jer maloprije je bilo 10 ljudi a battlelog je prikazivao 1/40. 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 13:57 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Danny_HR kaže...

Danny,izvini,ali ima da im (PIS-u) popijem krv na slamku. ;)
13 godina
manipulator kaže...
Nije bitno tko sam.Bitna je istina.

Pa, ne radi se ovdje o međunarodnoj špijunaži ili nečem sličnom, čemu igra skrivača - imati očiglednu namjeru skrivanja identiteta (makar virtualnog) i pozivati se na istinu u ovoj situaciji je pomalo apsurdno.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
manipulator kaže...
Danny_HR kaže...

Sve pet, samo bi onda bilo okej da barataš i razbacuješ se stvarima za koje si ziher da su takve kakvima ih predstavljaš. Diabolic, koji je hostao BCHR stranice nema veze s PiS-om.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
ElektričnaOvca kaže...

Pa, ne radi se ovdje o međunarodnoj špijunaži ili nečem sličnom, čemu igra skrivača - imati očiglednu namjeru skrivanja identiteta (makar virtualnog) i pozivati se na istinu u ovoj situaciji je pomalo apsurdno.

Ne brini... pozvat ćemo ExCo7 da mu uđe u trag... on je k'o krvosljednik... ući će mu u trag i onda je je.bo ježa u leđa.

NENOOOOO javi seee :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
manipulator kaže...

+1,ali si zaboravio nesto,jako vazno..Gricule,Lizard,PIS +CORONA+Aimbot= BIG FAIL !!!

Gricule,Lizard,PIS +CORONA+Aimbot= 

12 godina
protjeran
manipulator kaže... pisati sta se dogadja kod na u klanu.Tak da ne trabunjaj gluposti.

Nije bitno tko sam.Bitna je istina.A istina je da sad kad je pao " najbolji igrac" u Hrvatskoj (kako volim ovo napisati :) sad PIS pere ruke od njega. Sta je to Mistiq objavio?Gdje? Na BCHR forumu?Onaj forum koji je ugasen nakon par postova u vezi Corone i PIS-a nakon sto je uhvacen? Da,cuo sam da je server na kojem je bio BCHR hostan kod nekog PIS-ovca kojemu su misevi pregrizli kablove.Ok,onda je to po meni donekle i opravdan razlog. Ali kako objasnjavas cinjenicu da je se to bas desilo kad je objavljen topic o Coroni i PIS-u,i njihovom warowima??? Ne budi smijesan,molim te.To su slatke price za malu djecu. PIS-u je samo do ugleda stalo i do prestiza nekog,sto je jako zalosno,jer na kraju krajeva ovo je samo jedna igra u kojoj svi traze malo zabave.

COVJECE ODAKLE TEBI DA MI PEREMO RUKE OD CORONE, daj procitaj post dva iznad tvoga. jel sada shvacas. nenno corona je naspram teb 10x puta bolji igrac zato se poklopi usima. ja gore vide-e od onih tvojih nisam u svome zivotu gledao. ja neznam dali si ti sa puskom mogao pogoditi tenka koliko si bio neprecizan.

<333333333333 Gricule,Lizard,PIS +CORONA

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 14:08 (AmDCluB).
12 godina
Danny_HR kaže...
manipulator kaže...
Danny_HR kaže...

Sve pet, samo bi onda bilo okej da barataš i razbacuješ se stvarima za koje si ziher da su takve kakvima ih predstavljaš. Diabolic, koji je hostao BCHR stranice nema veze s PiS-om.

Ma znam za tu informaciju,ali opet mi malo cudno kako bas taj dan.. ;)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mozda zato sto je bila najava prije mjesec dana za Diabolic -.-

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
AmDCluB kaže...
manipulator kaže... pisati sta se dogadja kod na u klanu.Tak da ne trabunjaj gluposti.

COVJECE ODAKLE TEBI DA MI PEREMO RUKE OD CORONE, daj procitaj post dva iznad tvoga. jel sada shvacas. nenno corona je naspram teb 10x puta bolji igrac zato se poklopi usima. ja gore vide-e od onih tvojih nisam u svome zivotu gledao. ja neznam dali si ti sa puskom mogao pogoditi tenka koliko si bio neprecizan.

Ok mi je to sto mislis da sam neno.Misliti nije zabranjeno. Ovim svojim zadnjim postom si samo dokazao ono sto sam maloprije rekao za vas iz PIS-a. Bahati,umisljeni i bezobrazni.I u ovakvoj situaciji se hvalite citerom ovdje na forumu. Al fora je to sto tu tako dizes Coronu,a sta si sve onaj dan na TS-u rekao kad je dobio PB ban. O tome pricam,jedna prica na TS-u a druga prica na Bug forumu. Istina boli,znam.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel vi imate problema sa spajanjem na servere?na neke se mogu,na neke ne,ili sam na čekanju iako server nije pun.Ista stvar i sa TS-om....

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 14:19 (kurt).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I nastavljava se sapunica, u 2280 epizodi Imer saznaje da je otac, djed ali i stric Hasi i da imaju zajednicku ljubavnicu Šefiku!
BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
12 godina
kurt kaže...

Jel vi imate problema sa spajanjem na servere?na neke se mogu,na neke ne,ili sam na čekanju iako server nije pun.Ista stvar i sa TS-om....

Diabolic je pogasio sve servere i TS-e,nema vise igranja,prodaj BF3.
12 godina
protjeran
manipulator kaže...

Ok mi je to sto mislis da sam neno.Misliti nije zabranjeno. Ovim svojim zadnjim postom si samo dokazao ono sto sam maloprije rekao za vas iz PIS-a. Bahati,umisljeni i bezobrazni.I u ovakvoj situaciji se hvalite citerom ovdje na forumu. Al fora je to sto tu tako dizes Coronu,a sta si sve onaj dan na TS-u rekao kad je dobio PB ban. O tome pricam,jedna prica na TS-u a druga prica na Bug forumu. Istina boli,znam.

Lol znam ja neno da istina boli. to sto nemozes pogoditi tenka sa puskom vjerujem mi nije moj problem i neshvacam zasto si uopce krenio igrati fps igre sa takvom "mirnom" rukom. Meni se cini da ti imas nekih cudnih problema sa psihom, malo si previse opsjednut nekim stvarima. kazem mene bi bilo stid tako sta i snimati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 14:21 (AmDCluB).
13 godina
Battlefield 3

hhaha,ljudina mislim da taj dan skoro nije ni bio na ts-u i niko nista nije lose rekao.Ah pa da ti znas sto ce događa kod nas.Dajte mu vise crveni karton ljudini dajes bezveze crveni a ovaj sto namjerno provocira i pise gluposti nista.

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
AmDCluB kaže...
manipulator kaže...

Lol znam ja neno da istina boli. to sto nemozes pogoditi tenka sa puskom vjerujem mi nije moj problem i neshvacam zasto si uopce krenio igrati fps igre sa takvom "mirnom" rukom. Meni se cini da ti imas nekih cudnih problema sa psihom, malo si previse opsjednut nekim stvarima. kazem mene bi bilo stid tako sta i snimati.

Decko,ti si malo "zabrijao" kao sto gospodin moderator Danny rece. A za gramaticke greske i interpunkcije necu ni komentirati. Vjerovatno si jos 8 razred pa niste dosli do te lekcije. Pozz!
17 godina
odjavljen
kurt kaže...

Corona isto...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Doca15 kaže...

Mod sory ali moram ovome reci da je glupan, proziva me da sam Neno chiter, a to mi je jucer rekao i fila koji me za isto optuzio, ja nemam pojma ni tko je Neno ni tko si ti Doca, poceo sam igrati btf 3 prije 4 mjeseca, zovem se Josip Glavaš nemoj se sa mnom zaeb na taj nacin

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lako vama ja imam ovaj mod non stop :P

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...

Decko,ti si malo "zabrijao" kao sto gospodin moderator Danny rece. A za gramaticke greske i interpunkcije necu ni komentirati. Vjerovatno si jos 8 razred pa niste dosli do te lekcije. Pozz!

Razmak ide poslije zareza. Druga rečenica bi trebala biti bez ''za''.

''Vjerojatno''.

Umjesto ''još'' -> ''tek'' - može i bez ''još''

Točka iza rednog broja - ''8.''

Mogli bi prestati s vrijeđanjem, nije da meni smeta jer se zabavljam. 

Volim sarmu.

Mrzim grammar nazije.

12 godina
ElektričnaOvca kaže...
manipulator kaže...

Razmak ide poslije zareza. Druga rečenica bi trebala biti bez ''za''.

''Vjerojatno''.

Umjesto ''još'' -> ''tek'' - može i bez ''još''

Točka iza rednog broja - ''8.''

Volim sarmu.

Mrzim grammar nazije.

Ali opet bih ja prosao test gramatike za razliku od onoga tinejdjera. :)
17 godina
neaktivan
Mislim da biste bili tu negdje. :)
15 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Volim sarmu.

Mrzim grammar nazije.

Evo ti još jedna pisma o sarmi

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
Battlefield 3

Malo offtopica:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241673037584/

Evo platoon jedan koji treba napunit pa da radimo novi, ajde upadajte ko nije :)

Ako se slika platoona ne vidi onda ne znam, meni na better batttlelogu sve fino radi.

Hvala, pozdrav!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da razbijem malo ovu kao ozbiljnu spiku, za one koji ne znaju čime se Mudina bavi u životu, tip prodaje ulje za auta.

Slučajno sam naletio na njegovu reklamu vozeći se u Project Cars-u..

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
17 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma pustite manipulatora i sve to skupa. Ovo je igra, mada je vama nekima drago sta je pao, meni je to do dana danasnjeg famozno. Nikad ali nikad nije bio bolji od monka(ivice, doca na forumu) i mene. Bez obzira sta vi pricali, ali ja nikad nisam osijetio ni vidio nista sumnjivo oko njega.

Pa dajte vi ostali chc, xxx, CROG momci. Znate li i jednu sumnjivu situaciju da vas je corona ubio kao da ima aimbot? Neno je bio ociti chite to smo svi znali, ali corona? Neznam sta da mislim. Dok ban stoji rasprave nema, on je cheater, kak je doslo do toga samo on i eb znaju.(pb i ggc)

Edit: i milijun warova na eslu i sve, i uvije su ljudi meni R1SK damage modifier, R1SK seems legit itd itd, ima i coronin video di me i papus optuzi za hax, tako da stvarno ne kuzim kako je corona pao

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 15:16 (zdenko1991).
Moj PC  
4 12 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice