Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.253
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Blade Runner31 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Kod nekih proizvođaća se gubi garancija skidanjem hladnjaka - nebi bilo lose da provjeris dali je i kod tebe to slucaj.

Znam znam stari moj zato si razmisljam jel mi bolje to ili prodat pa uzet msi tf4.Mislim da ce prije ovo drugo bit samo nazalost ne radim pa ce pricekat odluka {#}

Nemoj nista - puno ces izgubit na novcu a na performansama neces dobit a jos bitnije jako se podcijenjuju referentni modeli kartica sa cime se ja jako neslazem, dobro hladjenje je pozeljno i potrebno u slucaju klokanja, obzirom da ti nemoras tu zvijer klokati za ljeto ako ista trebas, mozes kupit vent za 40kn da ti tjera zrak kroz kuciste ako vec nemas i to je to.

12 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo jedan FRAGMOVIE posvecen famasu.{#}

Moj PC  
10 1 hvala 5
16 godina
AmDCluB kaže...

Evo jedan FRAGMOVIE posvecen famasu.{#}

Duži ti je uvod od filmića. Moga si još koju minuticu staviti...

12 godina
protjeran
Arabarran kaže..

Duži ti je uvod od filmića. Moga si još koju minuticu staviti...

Ma znam, napraviti cu si novi negdje oko 7sec. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 21:02 (AmDCluB).
15 godina
Battlefield 3

Mudy jesi sredio Pb kickanje?

Btw. famas beast, ali meni je rex odnio pozornost u filmiću, što je to mrcinski pistol bome roka.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Mudy jesi sredio Pb kickanje?

Btw. famas beast, ali meni je rex odnio pozornost u filmiću, što je to mrcinski pistol bome roka.

pa samo sam updetao pb i nije me kickalo, budemo vidjeli tokom veceri sta ce reci.

13 godina
Friday kaže...

Ma ne smijem zbog gare. Vidim da su kod nas bezobrazno skupi pa zato pitam...

Garancija?? Pfff, pa original se  skida profesionalnim alatom, sarafic po sarafic, komadic po komadic. Kad se natrag spoji nit se ne vidi da je nekad nesto sasvim drugo bilo gore {#}

Nego, izgleda da im je bila greska u sustavu {#}

Stigao mi je krivi hladnjak, pa mi je Dado rjesavao povrat, pa mi je onda stigao ispravni. Mislio sam da je slucajno kriva stvar zapakirana, al mi se sad cini da su pogrijesili s kataloskim brojevima, i na kraju odigrali fer.

Ja sam kupio:

Arctic Accelero Xtreme Plus II hladnjak za videokartice 
jedinična cijena: 279,00 kn 

Sad je:

Arctic Accelero Xtreme Plus II hladnjak za videokartice
Gotovina: 559,00 kn

{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 23:42 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dakle stalno mi se dc-a sa servera. Nemogu odigrati normalnu rundu bez da mi se 3-4 puta dc-a. Kako da to riješim?

Dafaq?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

jedan moj rempejđ sa više sreće neg pameti {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
letece_prase kaže...

Ovo je u maniri ljudine yebote, gj.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
letece_prase kaže...

"amaisisng game" ? {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
sackboy kaže...

Dakle stalno mi se dc-a sa servera. Nemogu odigrati normalnu rundu bez da mi se 3-4 puta dc-a. Kako da to riješim?

Prva stranica teme, trazi UPNP.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
sackboy kaže...

Prva stranica teme, trazi UPNP.

mene zanima šta ste sve od ovih fixeva vi svi popravili... ja sam jedino taj upnp, al ne vidim nikakvu razliku, tj. ne osjetim... jedino mi može bit zbog toga hitreg gori, ništa drugo...

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

moj najsretniji hitac ikad, gađao vipera skinuo jeta.

21 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E bilo bi super kad bi mi taj UPNP pomogo al mi je već isključen

Dafaq?
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
volegradele kaže...

WTF!!!!!!!!!!!!

Jos jedan {#}

Tko je slijedeci? {#}

Ne znam dal se pomoci, ali ja sam ugradio ovo:

Temperature su max 68C(40% vent),ako TF4 nemože ohladit grafiku,kvragu sve!!

AUDIOFIL
15 godina
1.Lovac kaže...

mene zanima šta ste sve od ovih fixeva vi svi popravili... ja sam jedino taj upnp, al ne vidim nikakvu razliku, tj. ne osjetim... jedino mi može bit zbog toga hitreg gori, ništa drugo...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241579331988/

Evo ti pa se igraj.

MaxonUniversal kaže...

Kako kulerski ladno, bez neke vike i graje, skine avion i ono, pa što, tako ja svaki dan veliš hehe, kralj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 0:30 (fila2208).
16 godina
MaxonUniversal kaže...

Preimenuj ga u nešto tipa,najsretniji hitac ikad i postaj na fb stranice od bf3!

Bumo to lajkali,ne {#}

13 godina
volegradele kaže...

Jos jedan {#}

Tko je slijedeci? {#}

Ok, znaci temperature nisu :(

Al se meni vec 3-4 dana to nije pojavilo....

17 godina
Maxon, posteno! :)
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
volegradele kaže...

Jos jedan {#}

Tko je slijedeci? {#}

Ok, znaci temperature nisu :(

Al se meni vec 3-4 dana to nije pojavilo....

Stvar je u tome što se i meni dešava svako 10-15 dana,evo jučer kad se desilo samo sam izišao iz igre i ponovno poslije toga igrao cijelu večer!!

AUDIOFIL
16 godina
Battlefield 3

imao sam milion ovakvih situacija, LoL

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
drahic kaže...

Hm,vec je dugo vremena proslo,pa me zanima dali je Corona priznao svoj tool for being pR0?

Ili je stala prica na tome da- 'nemojmo nista pisat niti odgovarat,mozda zaborave sto prije' ?

Bit ce da je ovo drugo,boldano.

12 godina
protjeran
drahic kaže...
drahic kaže...

Hm,vec je dugo vremena proslo,pa me zanima dali je Corona priznao svoj tool for being pR0?

Ili je stala prica na tome da- 'nemojmo nista pisat niti odgovarat,mozda zaborave sto prije' ?

?

14 godina
Battlefield 3

Moze li netko na njegov 'jezik' prevest pitanje,ili mozda sažetije objasnit,jer neznam što i kako da mu napišem,jer ako ovo nije shvatio,neznam sto ce.

Moj PC  
13 1 hvala 1
12 godina
protjeran
drahic kaže...

Moze li netko na njegov 'jezik' prevest pitanje,ili mozda sažetije objasnit,jer neznam što i kako da mu napišem,jer ako ovo nije shvatio,neznam sto ce.

{#}??

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 11:22 (AmDCluB).
14 godina
Battlefield 3

^

Smajlic koji dokazuje da je mozda shvatio nesto,ali nije siguran sto je zapravo pisac htio reci,i nakon 2-3 puta pisanja nekog teksta,i delete-anja istog,odlucio je stavit smajlic,jer,nije siguran sto je zapravo i ovdje napisano,pa ce pricekati da netko drugi mozda iskomentira,pa da se nadoveze.

Moj PC  
12 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
drahic kaže...
drahic kaže...

Pa ne nego nas nije briga. To je problem njega kao pojedinca, sta bi se ja i ljudina tu trebali ocitovat nekuzim? Pa nisi se ni ti ocbetovao kad je neno dobio ban, kakve ti veze imas sa tim? Isto kao i mi sa coronom. Dobio ban i gotovo sta sad da mu ja radim. Nit meni iz depa nit u dep. U team frostu pet ljudi u 2 mjeseca dobilo i sta sad da orgasmo radi? Da se ubine? Pise memoare, isprike? Njihov dopesin nas je ishackso i nikom nist. Pa nije clan kriv sta je budaletina hacksala.

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
drahic kaže...
drahic kaže...

Pa ne nego nas nije briga. To je problem njega kao pojedinca, sta bi se ja i ljudina tu trebali ocitovat nekuzim? Pa nisi se ni ti ocbetovao kad je neno dobio ban, kakve ti veze imas sa tim? Isto kao i mi sa coronom. Dobio ban i gotovo sta sad da mu ja radim. Nit meni iz depa nit u dep. U team frostu pet ljudi u 2 mjeseca dobilo i sta sad da orgasmo radi? Da se ubine? Pise memoare, isprike? Njihov dopesin nas je ishackso i nikom nist. Pa nije clan kriv sta je budaletina hacksala.

FAIL, upravo si se očitovao... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
zdenko1991 kaže...
drahic kaže...
drahic kaže...

Zdenkec... Koliko vidis,pitanje je bilo -dali je Corona priznao svoj tool for being pR0?

Nisam trazio da mi ga popusite,da se u suzama ispricavate ili nesto slicno.

To nisam trazio od nikoga od vas osim od njega.(Mislim na ispriku)

Aha,od jednom vas boli tuki,ne zanima vas i to je vec zaboravljeno.

Dobro,yebeno se drzite toga koliko vidim. Nitko ni rijeci ne zeli reci sta je koristio od haxa,a znam da je priznao. (Jel tako Zdenko? ;)  )

Ja sam se 'ocitao' kao 'voda klana' u to vrijeme i napisao sta mislim i koji su postupci.

Boli me tuki za team frost i ostale klanove STRANE. Ovdje je rijec o domacim ljudima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 11:35 (drahic).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice