Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.089.805
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
191x7 kaže...

Ma meni je fora na istom hardu duplo kraći boot i shutdown time. I ono da možeš odgoditi install updatea pri gašenju kompa. Ne volim kad XP/Vista/7 staviš gasit komp i treba hitno a on instalira ažuriranja...

Meni npr. ta osmica kao ugasi se, ali je crn ekran i dalje je gašenje jednako.

Odgađanje updateova, mislim da se to sve može sa windows 7 managerom ili ausboost, ima u njima tona tvikova za windouse da je to rpedivno.

gg za računala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Op, op... win 7 i app :)
Za to moze, a za 8 ne moze :p

Meni je stvarno 8 super i uz SSD je mrak, i za windoze i za BF3.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

@fila

pa ako ti se da twikati 7-icu da bude kako ti oces, neznam zasto bi ti bio problem 8-icu isto tako sredit...

Battlelog: xXxtream_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 22:25 (berto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Ja na poslu imam jednu virtualku sa osmicom.

SMEĆE

Prvo nisam znao ugasiti taj glupi OS. Prije par dana sam trebao pokrenuti konzolu kao admin... {#}

Win+X(ili desni klik u donji lijevi ugao) riješava 90% problema, a na gašenje se navikneš nakon par dana. Imam ga par mjeseci kao jedini OS na kompu i sve mi se više sviđa, u zadnjih mjesec dana sam sve kompove stavio na osmicu. Dok mi je bio u virtualki imao sam isto dojam kako je smeće, ali samo par stvari je drugačije, ostalo je bolje.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

S
M
E
Ć
E
!
!
!

Freak Show Inc.

5 2 hvala 0
15 godina
Basta kaže...
Op, op... win 7 i app :)
Za to moze, a za 8 ne moze :p

Meni je stvarno 8 super i uz SSD je mrak, i za windoze i za BF3.

Da, jedan program, koji može sve srediti, ovdje da bi imao start moram skinut jedan app, da ugasim drugi...ma mislim, ne.

Ajde nećemo u offtopic, ne sviđa mi se osmica, jer ne volim touch a praktički je rađena za to i to je to.

berto kaže...

@fila

pa ako ti se da twikati 7-icu da bude kako ti oces, neznam zasto bi ti bio problem 8-icu isto tako sredit...

Ne sviđa mi se sučelje, način rada, to tabletiranje i prilagođavanje touchu, sve nešto kao fensi šmensi a ni aero nema :) ...ne hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 23:03 (fila2208).
16 godina
Battlefield 3

Na 8ici bf3 ide 2-3fpsa više, znaci to pobija sve ostale rasprave, 8 rula! {#} 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
bik kaže...

Na 8ici bf3 ide 2-3fpsa više, znaci to pobija sve ostale rasprave, 8 rula! {#} 

Ma nije bitan za 2-3 fps veći prosječan FPS. Stvar je u donjem FPS-u koji je na osmici za nekih 5-10 FPS veći.

Dakle manje osjetan framedrop, a framedropovi su ono što ubija gameplay. 

Zamislite da vam igra radi prosječno 55 FPS i to je sasvim OK glatko, no u određenim sitacijama pada na 25 FPS i osjetite to usporavanje kao trzanje.

Sad zamislite da vam umjesto na 25 fps pada na 30 ili 35, razlika je itekako osjetna.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Do pred malo bila rasprava Intel vs Amd, Tweak ili ne, sada win 7 vs win 8 {#} Mene Ceco the glicher nagovorio na Win 8, kupio sam original i ne pada mi više na pamet prelaz na 7micu. Naviknuo se u roku 15 min.

Fila prijatelju šta si zapeo za taj Aero..tako i onako ga gasiš da ne koči m16 {#} 

Moj PC  
5 1 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

ok, ajde.

18 Windovzi 8
46 Windovzi 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ako na necemu neznate raditi ne znaci da je to nesto sranje. Mozda ste to samo vi nesposobni pa krivite program.{#}

btw mogli bi malo i o BATTLEFELDU   pisati  za  promjenu ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 9:48 (Jack Sparrow).
Moj PC  
12 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

Battlefield je passe... ajmo malo razglabat koji je CRT monitor bolji, 15'' Grinding ili 17'' Nokia

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
Skilledžija kaže...

Battlefield je passe... ajmo malo razglabat koji je CRT monitor bolji, 15'' Grinding ili 17'' Nokia

Ja sam baš maloprije probao spojit sve to na crno bijeli televizor, vintage, mogu ti reći da je odaziv nešto bolji, osjetim kako moj vojnik brže trči, diže teže terete i bolju kavu kuha.

Mislim da ću ostati na tome neko vrijeme.

17 godina
Battlefield 3

Ako igeas na crno-bijelom tv-u obavezno ukljuci color blind mode u igri.

Twitter: @191x7
Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
191x7 kaže...

Ako igeas na crno-bijelom tv-u obavezno ukljuci color blind mode u igri.

Isključio sam i osjetio blagi boost fpsa. Nije se fps dignuo, ali sam se  malo  fluidnije  kretao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 1:42 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sada ozbiljno pitam, ali da li se vama cini da su oni pojacali efekte magle i svijetla u igri?

Jucer igramo sq rush bazaar i to je TOTALNO nenormalno koliko je to sve zasljepljujuce.
Spojim se neki dan na SQ DM na CHC server i sve bljesti na mapi canali.

Koji ku*ac?

Ako netko zna kako to smanjiti bio bih mu vrlo zahvalan, neizdrzivo je!
Kako igramo dotu dosta, tatalno sam se odvikao od BFa i sada kad se vratim naprosto je BOLESNO sto su oni napravili od te igre.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

ja popodne kad dođem doma spajam svoj EI Niš pa me se čuvajte

http://www.kupindo.com/-Tv-Ei-Nis-jos-10-dana-i-kraj_slika_O_385409.jpg

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Co7 kaže...

Sada ozbiljno pitam, ali da li se vama cini da su oni pojacali efekte magle i svijetla u igri?

Jucer igramo sq rush bazaar i to je TOTALNO nenormalno koliko je to sve zasljepljujuce.
Spojim se neki dan na SQ DM na CHC server i sve bljesti na mapi canali.

Koji ku*ac?

Ako netko zna kako to smanjiti bio bih mu vrlo zahvalan, neizdrzivo je!
Kako igramo dotu dosta, tatalno sam se odvikao od BFa i sada kad se vratim naprosto je BOLESNO sto su oni napravili od te igre.

I mi smo pred neki dan komentirali da je sunce nekako jače nego prije.

Ne znam jel to istina ili nam ga je samo puna kita više?

Kako smanjiti/ugasiti - ugasi monitor!

Ili se prebaci na EI Niš + colour blind mode

[19xx] 4ntraks
12 godina
PR0MATRAC kaže...
Blade Runner31 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Obzirom da je bio price o ovom Hitreg fixu ja sam pomislio idem ga i ja pokrenuti pa da vidim jel tu ima ista, obzirom da i nisam neki neznam sto dobar igrac ipak moram reci da ili mi se odjednom cini ili stvarno puska ima bolji efekat.

Kako god nista se negubi ako se isproba, tako da evo link od doticnog Hitreg fixa, potrebno ga je samo extraktati i pokrenuti Start (run As Administrator) - Sretan Uskrs ljudi.

Link za Hitreg fix:

to nije taj to je stari

ja onaj koji se pokrece svaki zasebno (valjda je to novi) nisam uspio naci - ako imas posalji link

ima ko link za taj noviji?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 9:28 (b00).
13 godina
protjeran
b00 kaže...
PR0MATRAC kaže...
Blade Runner31 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Obzirom da je bio price o ovom Hitreg fixu ja sam pomislio idem ga i ja pokrenuti pa da vidim jel tu ima ista, obzirom da i nisam neki neznam sto dobar igrac ipak moram reci da ili mi se odjednom cini ili stvarno puska ima bolji efekat.

Kako god nista se negubi ako se isproba, tako da evo link od doticnog Hitreg fixa, potrebno ga je samo extraktati i pokrenuti Start (run As Administrator) - Sretan Uskrs ljudi.

Link za Hitreg fix:

to nije taj to je stari

ja onaj koji se pokrece svaki zasebno (valjda je to novi) nisam uspio naci - ako imas posalji link

Meni je bladerunner linkao i sve sam napravio ali bez neke promjene vise mi se cinilo da ovaj stariji koji sam linkao nesto daje iako je to sve junk - najveci hitreg fix je ono sto je cromystik rekao - igraj iza ponoci kad je najmanji broj ljudi na netu i vidjet ces kako se ljepe metci na protivnike i stvarno je tako...

12 godina
PR0MATRAC kaže...
b00 kaže...
PR0MATRAC kaže...
Blade Runner31 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Link za Hitreg fix:

to nije taj to je stari

Meni je bladerunner linkao i sve sam napravio ali bez neke promjene vise mi se cinilo da ovaj stariji koji sam linkao nesto daje iako je to sve junk - najveci hitreg fix je ono sto je cromystik rekao - igraj iza ponoci kad je najmanji broj ljudi na netu i vidjet ces kako se ljepe metci na protivnike i stvarno je tako...

nemojte sluajno link stavit {#}

14 godina
Battlefield 3

Yebote sad cete svi PR0-stitutke bit sa ovim fixevima. 

Sad mozemo ocekivat porast K/D vasih preko 3..

Sta jos necete pušit.. 

Moj PC  
3 2 hvala 1
15 godina
b00 kaže...

nemojte sluajno link stavit {#}

Nemoj slučajno google upotrijebit ili search foruma. Stavio sam ga ja prije 4-5 stranica.

ma nema taj fix efekta, sinoć opet reko idem malo testirat, uletimo u esl neki talijani, ping 50, ali brate, nitko ne umire, i nije to ne znaš gađat meč prije padaju fino reko baš fino.

Meč poslije, nema šasne, ne znam jesam poozitivan bio.

Zaključak dana: nema fixa nikakvog koji ti može pomoći ako je server loš ili nešto do Dice-a. End of story.

12 godina
protjeran
Battlefield 3

Poz, a kakva je to fix? jel se to instalira u Originu ili? please help!

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
AmDCluB kaže...

Poz, a kakva je to fix? jel se to instalira u Originu ili? please help!

Sinko, ti bolje nemoj ni google-ati za tim, jer bi mogao account izgubit...

13 godina
fila2208 kaže...
Zaključak dana: nema fixa nikakvog koji ti može pomoći ako je server loš ili nešto do Dice-a. End of story.

Točno!

Igram protiv Baste pred neki dan na kanalima.

Naletimo jedan na drugoga iznenada u sredini negdje i on me rokne samo tako.

Nisam stigao ni dić pušku već sam pao.

Kaže on: "Samo sam prošao kroz tebe"

Par minuta kasnije slična situacija samo sam tada ja prošao kroz njega.

Možeš se ti slikat, server ili taj famozni netcode je tako odlučio i kraj priče.

100 fixeva vam neće pomoći da izbjegnete takve situacije.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Točno!

Igram protiv Baste pred neki dan na kanalima.

Naletimo jedan na drugoga iznenada u sredini negdje i on me rokne samo tako.

Nisam stigao ni dić pušku već sam pao.

Kaže on: "Samo sam prošao kroz tebe"

Par minuta kasnije slična situacija samo sam tada ja prošao kroz njega.

Možeš se ti slikat, server ili taj famozni netcode je tako odlučio i kraj priče.

100 fixeva vam neće pomoći da izbjegnete takve situacije.

Ma e, sinoć velim, došlo mi da plačem. Kad igraš dulje znaš kad netko mora pasti, osjećaš tih 5-6 metaka i on pada, ispucam lika on mi ladno zavali hedaru, izgađam ga i stanem jer mjenjam metu hvatam drugog ovaj još stoji.

Yebo fix ili bili što, jedino tko  o tome odlučuje je bog dice i njihov hitreg ništa više.

a ovo za mistika, meni igra radi perfektno, dakle poslije ponoći, da ne može perfektniji, i ujutro eventualno, predvečer i navečer, qurac, tako da to potvrđujem.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fila tebi smo davno rekli da se rjesis digitrona i da kupis komp {#}. Digitron ma kakva zvjer bio ne moze se mjeriti sa prosjecnim kompom. To govorim kao bivsi digitron korisnik, kad sam presao na "slabiji komp" igranje je bilo daleko ugodnije i efikasnije.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
ceco22 kaže...

Fila tebi smo davno rekli da se rjesis digitrona i da kupis komp {#}. Digitron ma kakva zvjer bio ne moze se mjeriti sa prosjecnim kompom. To govorim kao bivsi digitron korisnik, kad sam presao na "slabiji komp" igranje je bilo daleko ugodnije i efikasnije.

Da, ceco, ajde daj mi 5k kn da si kupim. Neam para yebote.

A uostalom, velim, da hendikep je kalkulator, ali jedan dan mi padaju normalno i sve 5, drugi dan qurac, zato velim fix ne vrijedi, jedino zengi, on jedini vidi da se poboljšao

Kupit ću ga za bf4 ako dotad ušparam :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice