Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.103.895
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sretan Uskrs svima i vasim obiteljima :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sretan Uskrs svima.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 12:24 (kalko1212).
Moj PC  
2 0 hvala 5
15 godina
Battlefield 3

Sretan Uskrs svima Vama Battlefielderima te Vašim obiteljima, svako dobro :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
melem kaže...

@xyan

Ti zapravo vrijedjas i one u suprotnom timu, nije da nisam navikao ;)

nije istina. to ako mi se slucajno omakne koja zamjenica...ja uvijek krecem od sebe da sam kriv za nesto, ali za 32 igraca ne mogu igrati. takav lvl jos nisam ^^

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

vidim da se ekipa počela fixat s tim fixevima {#}

jučer sam prvi put vidio te programe iliti fix-eve ,

a ekipa sa tim igra već zadnjih par mjeseci ,i svi šute ko zaliveni i tek sad su počeli javljat te informacije kad jebf3 praktički gotov , a bf4 nam je pred vratima

superiška {#}

točno se vidjelo na pojedinim ljudima da nešto koriste....

kad smo već kod tog famoznog hitreg fix-a

on objašnjava na videu  kako se to treba pokrenut ,a ja sam jučer probao to skinut i kad sam ušao u taj folder nemaju brojke od 1-5 ,nego samo star i end.

vi onda dvoklik na start on nekaj napravi i to je to ,e sad neznam jesam ja to uspješno napravio ili ??

i jel se svaki put prije početka paljenja bf3-a to treba pokretat ili ??

i onaj tcp ,čemu to točno koristi ??

dajte ljudi neke informacije koje će svima koristit ,jer meni je hitreg inaće katastrofalan i sad gledam switcha ,meni nikad nije bio tako dobar hitreg bez obzira na kojem sam serveru.

btw Sretan Vam Uskrs ! {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 13:02 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

vidim da se ekipa počela fixat s tim fixevima {#}

jučer sam prvi put vidio te programe iliti fix-eve ,

a ekipa sa tim igra već zadnjih par mjeseci ,i svi šute ko zaliveni i tek sad su počeli javljat te informacije kad jebf3 praktički gotov , a bf4 nam je pred vratima

superiška {#}

točno se vidjelo na pojedinim ljudima da nešto koriste....

on objašnjava na videu  kako se to treba pokrenut ,a ja sam jučer probao to skinut i kad sam ušao u taj folder nemaju brojke od 1-5 ,nego samo star i end.

vi onda dvoklik na start on nekaj napravi i to je to ,e sad neznam jesam ja to uspješno napravio ili ??

dajte ljudi neke informacije koje će svima koristit ,jer meni je hitreg inaće katastrofalan i sad gledam switcha ,meni nikad nije bio tako dobar hitreg bez obzira na kojem sam serveru.

Ja sam stavio onaj "I want bf3 fixed" fix i čini mi se malo bolje, ništa specijalno, možda je i placebo.

gjurki
17 godina
Battlefield 3

Sretan Vam Uskrs svima!

Moj PC  
8 0 hvala 9
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ja sam stavio onaj "I want bf3 fixed" fix i čini mi se malo bolje, ništa specijalno, možda je i placebo.

i jel ti instaliralo isto kao na videu ili ovak kao meni??

jer kažem, meni se pojavi u tom folderu samo start i end i kad lupim start ,kao otvori mi oni par prozorčića ali ful ful brzo ,kroz sveha sekundu-dvije i to je to.

sad me zanima jel radim kaj krivo?mada nemam kaj krivo ako je tamo link za skinut to je to.

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Volvox kaže...

i jel ti instaliralo isto kao na videu ili ovak kao meni??

jer kažem, meni se pojavi u tom folderu samo start i end i kad lupim start ,kao otvori mi oni par prozorčića ali ful ful brzo ,kroz sveha sekundu-dvije i to je to.

sad me zanima jel radim kaj krivo?mada nemam kaj krivo ako je tamo link za skinut to je to.

Pa imaš u tom folderu instructions i samo po njima sam radio.

gjurki
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol. Bezveze se raspravljate. Oba ste u pravu. Jopis, da njegovo vrijedanje nije ljepo, ali bome nije ni odlika spawnrapat heli. Kako tvrdit da si bolji od nekoga ako mu nedas uzletit. Zbog takvih kao ti ni neigram classic zato sto sjednem u tank i bivam instant raznesen. Ako ti mislis da je to pokazatelj skilla ok bolji si od joka, evo i od mene. Joka samo nemoj mamu, ostalo moze ipak je ovo igra ;) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 14:30 (zdenko1991).
Moj PC  
12 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 3

prilikom svakog novog pokretanja Win treba pokrenut fix!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3
Želim vam Sretan Uskrs i sve nabolje vašim obiteljima, svima koji slave.
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
8 0 hvala 11
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dajte mi objasnite molim vas..

Kaj sad ti fixevi, kaj brijete kolko ekipe to ima?

Kolko vas na forumu ima taj fix?

Jel mi igramo istu igru bez fixa kao ljudi sa fixom?

12 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Ma isti ti vrag, nekad je malo bolje nekad gore, ustvari mislim da taj fix ništa ne znači, više je placebo efekt nego da stvarno koristi nečemu.

gjurki
13 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Ma da. Nista bitno. To ti samo promijeni par registriya, kaj mislis da to moze napravit takvu prevagu? Placebo. Jos smijesnije ja otkako imam taj "fix" nisam uspio imati acc veci od 37 posto, a prije sam napravio i po 48, tako da neznam. Probaj pa vidi...

14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nije ti to taj,to je stari.Ti imas onaj sa start i stop zar ne?Skini 2.01 verziju i sve ti pise tamo.Na tom starom isto mozes vidjet sta ti promjeni samo desni klik na edit.Ovaj novi promjeni slicno ali i jos ekstra stvari.Evo ja ga jucer stavio pa cemo vidjet.Rekao sam da necu nista i nije mi vrag dao mira

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 16:55 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ma da. Nista bitno. To ti samo promijeni par registriya, kaj mislis da to moze napravit takvu prevagu? Placebo. Jos smijesnije ja otkako imam taj "fix" nisam uspio imati acc veci od 37 posto, a prije sam napravio i po 48, tako da neznam. Probaj pa vidi...

{#}

battlelog: Xtream_Nick
13 godina
zdenko1991 kaže...

Sad smo probali igrati kao vi, ali bez ikakvih fixeva.

Moram napomenuti da je hitreg na ovom serveru bio OK.

A i protivnička ekipa je li-la pa ne znam što da mislim?

Inače ne igram ovako jer sam rusher u duši.

Dakle samokontrola maksimalna - po 5 metaka samo sam rokao.

MAV je letio cijelu partiju iznad, al sam se suzdržavao da ga ne roknem što mi nije običaj :)

ZAKLJUČAK:

Ne trebaju vam nikakvi fixevi.

36%

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/58890631/247505760/

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 3

Ja sam se preporodio otkad sam stavio taj fix, povećao mi se K/D i accuracy.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...
zdenko1991 kaže...

MAV je letio cijelu partiju iznad, al sam se suzdržavao da ga ne roknem što mi nije običaj :)

ZAKLJUČAK:

36%

Ni ja nemam fix i zna se desiti da nekad padaju ko ludi a nekad trebam duplo duze pucat. i ne volim igrat na nacin da pucan pazeci na metke, volim dosta supressat i full auto dok ne padne.
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 17:47 (Soldier977).
13 godina
Soldier977 kaže...

Ni ja nemam fix i zna se desiti da nekad padaju ko ludi a nekad trebam duplo duze pucat. i ne volim igrat na nacin da pucan pazeci na metke, volim dosta supressat i full auto dok ne padne.

Pa i ja igram tako.

Zato mi i je accuraty takav kakav je.

Nema tog MAV-a koji će letjet iznad moje glave da ne ispucam 2 šaržera po njemu :)

Ili da pustim lika koji je predaleko i odustanem od trošenja metaka - što sam radio u ovoj rundi.

Samo smo išli isprobati u čemu je fora.

Tko voli tako igrati nek igra.

Ja ću i dalje rokat po svemu što se miče i na svim udaljenostima bez milosti :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

ZAKLJUČAK:

36%

Nitko ne kaže da ti za veći/bolji aim trebaju fixevi, fix jednostavno poboljša hit reg i nema veze s aimom..

battlelog: Xtream_Nick
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde objasnite mi laicki, kako bi nekakav net optimizer mogao poboljsati hitreg. cijeli problem je u clientside hitregu, i da si bog, ne mozes to ispraviti, osim da implementiras serverside hitreg. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ovo nije hitreg fix, jer je tu nema što popravljat. Registracija pogodaka je u BF3 upravo savršena. U piksel točna. Baš zato jer je client side, što i jest poanta. Problem je što se to ne vidi na ekranu, jer dva klijenta jednostavo ne barataju istim podacima.

Ako ovaj vrag išta radi za igru, pretpostavljam da pomaže da dobijete "točnije" podatke.

BF3: _P3rky_xXx
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 18:37 (Perki).
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Evo jedna vs Žike. Lik je čiter.{#}

Da vam nema baste pa vi bi svi poqitali. Cemu tolko whajnanje? Daj reci pls koja ti je smrt sumnjiva, jer je ja nevidim. Fali vam puno taktike, ali za pocetak ljepo odigrano.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Obzirom da je bio price o ovom Hitreg fixu ja sam pomislio idem ga i ja pokrenuti pa da vidim jel tu ima ista, obzirom da i nisam neki neznam sto dobar igrac ipak moram reci da ili mi se odjednom cini ili stvarno puska ima bolji efekat.

Kako god nista se negubi ako se isproba, tako da evo link od doticnog Hitreg fixa, potrebno ga je samo extraktati i pokrenuti Start (run As Administrator) - Sretan Uskrs ljudi.

Link za Hitreg fix:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

90% tog Hitreg fixa je čisti placebo, stavio sam ga i odigram dve runde, ajme kako padaju, ludnica. Prođe taj dan, dođe neki loš dan, nitko ne pada..i već zaboraviš kao da si išta fixao.

Čisti placebo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Obzirom da je bio price o ovom Hitreg fixu ja sam pomislio idem ga i ja pokrenuti pa da vidim jel tu ima ista, obzirom da i nisam neki neznam sto dobar igrac ipak moram reci da ili mi se odjednom cini ili stvarno puska ima bolji efekat.

Kako god nista se negubi ako se isproba, tako da evo link od doticnog Hitreg fixa, potrebno ga je samo extraktati i pokrenuti Start (run As Administrator) - Sretan Uskrs ljudi.

Link za Hitreg fix:

to nije taj to je stari

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

90% tog Hitreg fixa je čisti placebo, stavio sam ga i odigram dve runde, ajme kako padaju, ludnica. Prođe taj dan, dođe neki loš dan, nitko ne pada..i već zaboraviš kao da si išta fixao.

Čisti placebo.

Vjerovatno i to sto velis, znas da si cackao po tome pa svaki kill tome pripises - ali eto - nemas sto izgubit pa zasto ne ...

13 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Link za Hitreg fix:

to nije taj to je stari

ja onaj koji se pokrece svaki zasebno (valjda je to novi) nisam uspio naci - ako imas posalji link

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice