- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cekaj malo, doci cemo na svoje. sad u proljece kad hormoni malo polude... :)
Stvarno sam u depri,znaš…
Nema ljudine,zdenko se skulirao,fila ukrotio živce,na Petka sam oguglao već odavno,kao da piše slikovnim pismom… Pirat i dalje pro…
This thread is sooo dead :(
Ma nije Danny, ja sam.
Neznam, nemogu sad pisat, javim se...
dobar si bio prije 2 dana kao gunner,svugdje si vidio gdje su...
pa jbt a znaš da sam pričao kako se ne isplati zajebavat i eto ti sad na.ma boli me k.ne trebaš se na PP javljati.
A sretan dobitnik je , ajde kume javi se vec jednom .
Stvarno sam u depri,znaš…
Nema ljudine,zdenko se skulirao,fila ukrotio živce,na Petka sam oguglao već odavno,kao da piše slikovnim pismom… Pirat i dalje pro…
This thread is sooo dead :(
Sad je red na tebi, padwane...moraš krenuti i odvažati se, održati temu živom, dati sve od sebe....
možeš ti to. :)
Još uvijek stojim kod toga da nam treba old school linč ;)
Uostalom,nema ovdje nikoga tko bi mogao parirati mom britkom umu,sve sami pikzibneri…
Uostalom,nema ovdje nikoga tko bi mogao parirati mom britkom umu,sve sami pikzibneri…
Ali inače, endgame je vani, to je to end game, bf3 je gotov, sad se ono...pripema lagano četvorka i tako...bilo je lijepo dok je trajalo ali eto...:)
Ali inače, endgame je vani, to je to end game, bf3 je gotov, sad se ono...pripema lagano četvorka i tako...bilo je lijepo dok je trajalo ali eto...:)
Nekako mi se cini da je i ova tema pocela lagano gubit na snazi...
Pirat Danny i Dado moram vam priznad da ste pokušali ali jednostavno neide.
To je to. jbt suze mi navrle..
Ova je tema mrtva..
Sad možemo svi mirno priznati da imamo čitove. Ja ću prvi
JA IMAM ČIT!!!
Pirat Danny i Dado moram vam priznad da ste pokušali ali jednostavno neide.
To je to. jbt suze mi navrle..
Ova je tema mrtva..
Dado je sve skršio.
Plan je bio prodat spiku da je Baka popio ben. Al eto, cigojner nas je sprčio.
Aa, jad i bijeda sam, užas!
Kak to cesto znam slusati, Mi smo vam tu šaka jada ^^
JA IMAM ČIT!!!
a ti si.... ?
JA IMAM ČIT!!!
a ti si.... ?
koji si sad pak ti?
On je tu već jako dugo..
Dali se vama desava da u eng game opalite cisti headshot sa snipom i nista se ne dogodi?
Dali se vama desava da u eng game opalite cisti headshot sa snipom i nista se ne dogodi?
I have this strange feeling... of deja vu!!
Nisi to pitao prosli tjedan?
Nego, ono malo sto sam igrao sa snajperom nisam skuzio probleme.
Jedino sto me u End game muci je ono nestajanje zvuka u tenku.

I have this strange feeling... of deja vu!!
Nisi to pitao prosli tjedan?
Nego, ono malo sto sam igrao sa snajperom nisam skuzio probleme.
Jedino sto me u End game muci je ono nestajanje zvuka u tenku.
Nije samo u tenku, meni se jako često događa i na dirtbikeovima i u helijima
Događa se stalno i to samo u End Gameu. Bilo da sam pješak il u vozilu. Zna bit jako iritantno.
jeste onaj easter egg na Riversideu skuzili?
Nope, događa se samo na integriranim zvučnim karticama, uglavnom na Realtek čipovima. Nekima pomogne instalacija novih drivera.
Nope, događa se samo na integriranim zvučnim karticama, uglavnom na Realtek čipovima. Nekima pomogne instalacija novih drivera.
A uvijek pomažu origigi windowsi, bar onaj key za 20 ak dolara... Samo kad se minjaju komponente ne može se više insalirat mislim...
A uvijek pomažu origigi windowsi, bar onaj key za 20 ak dolara... Samo kad se minjaju komponente ne može se više insalirat mislim...
Jel mi možeš reći, kakva je razlika za računalo, originalni ili aktivirani windowsi sa daz loaderom?
ja imam origigi windowse i takodjer imam navedeni problem sa nestajanjem zvuka...
Jel mi možeš reći, kakva je razlika za računalo, originalni ili aktivirani windowsi sa daz loaderom?
Niti jedan activator/loader/crack nije savršen, ili je malware ili ima bugove, ali ako ti sve radi bez ikakvih problema, vjerojatno ne bi ni primjetio razliku izmeću orginalnih i gusarskih Windowsa.
Niti jedan activator/loader/crack nije savršen, ili je malware ili ima bugove, ali ako ti sve radi bez ikakvih problema, vjerojatno ne bi ni primjetio razliku izmeću orginalnih i gusarskih Windowsa.
Ja imam windows 7 loader i sve savršeno radi, nikad nikakvih problema.