Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.068.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Kad se već priča o BF3; Danny jel ti na posao gariš na crveno-crnom biciklu negdje oko pola 9 ujutro?

Mislim da sma te danas vidio u Zagrebu, ali nisam siguran. :p

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

On ima pomoranđasti KTM. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
191x7 kaže...

Kad se već priča o BF3; Danny jel ti na posao gariš na crveno-crnom biciklu negdje oko pola 9 ujutro?

Mislim da sma te danas vidio u Zagrebu, ali nisam siguran. :p

Da si vidio mene znao bi jer bi se svi ljudi okretali za mojim biciklom, jer je najljepši ikad.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kakav je end game? Vrijedi li ponovo instalirati igru zbog njega?

0 0 hvala 0
14 godina
bozocv kaže...

DA.

Ako voliš bf, fajtove na većim mapama, crossere i engi mape, onda instaliraj-.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam CQ servere u favoritima di je ekipa iz Hrvatske, al ima koji RUSH server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
bozocv kaže...

DA.

Znaci nista specijalno. Ja sam infantry igrac. Kakav je Sqaud DM na novim mapama?

14 godina
bozocv kaže...
fila2208 kaže...
bozocv kaže...

DA.

Znaci nista specijalno. Ja sam infantry igrac. Kakav je Sqaud DM na novim mapama?

Meni osobno, niš posebno, ogradilo neke ogromne hangare i kontenjere...nezz meni preloš sqdm.

Ctf je dobar, ali moraš imat ekipu, što se tiče klasičnog conquesta i rusha odlični su.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
bozocv kaže...
fila2208 kaže...
bozocv kaže...

DA.

Meni osobno, niš posebno, ogradilo neke ogromne hangare i kontenjere...nezz meni preloš sqdm.

Ctf je dobar, ali moraš imat ekipu, što se tiče klasičnog conquesta i rusha odlični su.

Ma nista. Tebi hvala na informaciji, sacekat ce BF jos koji mjesec.

14 godina
Battlefield 3
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

bump

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

kad smo kod crnaca,

sta govori crnac kad prelazi pjesacki prelaz ?!

VIDISH ME, NE VIDISH ME, VIDISH ME, NEVIDISH ME ...

dobro jutro svima ;)

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
3 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

a da ko ima kupljen novi sim city i registrovan, EA mu daje dzabe da izabare jednu igru od mogucih:

Battlefield 3 standard ed.

Bejeweled 3

Dead Space 3 standard

Mass Effect 3

MOHW standard

NFS Most Wanted

Biljke vs Zombies

SimCity 4 Deluxe

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HAM7A2 kaže...

a da ko ima kupljen novi sim city i registrovan, EA mu daje dzabe da izabare jednu igru od mogucih:

Battlefield 3 standard ed.

Bejeweled 3

Dead Space 3 standard

Mass Effect 3

MOHW standard

NFS Most Wanted

Biljke vs Zombies

SimCity 4 Deluxe

Hahahaha...car

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz ekipa :)

Sinoc  sam po prvi puta posteno zaigrao END GAME i brutalno je :) Ono kada se zaleti 20 ljudi na MCOM i to ono u grupicama i samo se trosi municija :) Ljudi su se zalili na clanove moga klana, rokali smo i nakon dugog vremena sam zasjao na prvom mjesu http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/battlereport/show/1/57737817/357433064/ :) Hvala svima <3

BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D

2 0 hvala 1
13 godina
DarthBajo kaže...

Pozz ekipa :)

Sinoc  sam po prvi puta posteno zaigrao END GAME i brutalno je :) Ono kada se zaleti 20 ljudi na MCOM i to ono u grupicama i samo se trosi municija :) Ljudi su se zalili na clanove moga klana, rokali smo i nakon dugog vremena sam zasjao na prvom mjesu http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/battlereport/show/1/57737817/357433064/ :) Hvala svima <3

Cool story bro

[19xx] 4ntraks
17 godina
Battlefield 3

Ja imam problema s parkiranjem motora, pa ne želi više dalje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 9:01 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Jel se kome dešava kao meni da motor usred vožnje nekad izgubi zvuk, ne čuje se prdež, siđem s motora, ponovo krenem i opet se normalno čuje ?! kao neki bug sa zvukom

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
moderator
bik kaže...

Jel se kome dešava kao meni da motor usred vožnje nekad izgubi zvuk, ne čuje se prdež, siđem s motora, ponovo krenem i opet se normalno čuje ?! kao neki bug sa zvukom

Hmmm ... rekao bi da imaš problema sa strujom,pa probaj sviječice zamijeniti.

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 3

Ja sam jučer popodne na Cecinom serveru imao happy Havelin dan, Flaymin Pumpido me filao s municijom, a Bik nasadio Soflamček. Fina rokačina...

Navečer me pak curilo skidat heliće sa RPG-om - žešći gušt, pogotovo skinut naše domaće soldate :)

Jedini bed je bio što su navečer u našem timu bile uvrijeđene curice pa se nisu mogle dogovorit oko vožnje helića pa nas je dušman slobodno skidao s neba :/

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...
bik kaže...

Hmmm ... rekao bi da imaš problema sa strujom,pa probaj sviječice zamijeniti.

Nope... izgorila mu je vata u spuljama. Mora to otvorit, upakirat novu vatu i zanitat.

BTW Bik, nisam služio, jel su ti to gore Akrapi ili Yoshimura?

{#}

14 godina
TomoR kaže...

Ja imam problema s parkiranjem motora, pa ne želi više dalje...

Meni je blesavo kad me friendly tenk nekako pregazi, i onda mi se motor pookvari i ide onako sporo kao da je u nekom leru lol.

I tako se ono low rideam okolo dok ne dobiem bullet to the head.

Ali ludi su motori, kul je fuirat ga na zadnjem cijelo vrijeme, bar te ne mogu skinut sprijeda.

14 godina
neaktivan
bik kaže...

meni se dogadja da izgubim zvuk na sekundu dvije, tj kao da se sve utisa, al samo na endgame. Onako, ko bullet time na Max Payneu ^^

13 godina
Battlefield 3

Svi gube zvuk na End Gameu i to istovremeno.

Ustvari nisam 100% da baš svi izgube zvuk, ali redovito se događa kad netko na TS-u spomene taj problem da i ostali ostanu bez zvuka.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield 3

I meni su jučer cendrali i to ovi naši s ts-a.

Ja sam bio sam u suprotnom timu a preko skoro svi s ts-a,i imao sam u heliću nekog lika koji nije mogao ni onaj veliki avion pogoditi s 2m... i krenemo malo mučki s leđa i u bazi im taj moj guner jedva uništi heli i odma krene takvo cendranje da je i meni bilo neugodno.

Krene druga mapa i ja uđem u avion(opet sam u zraku) i skinem i 2-3x i zabio sam se u njih i opet cendranje na sav glas....a kad đubrad ima 37-2 i rejpa te moje jadnike na podu onda su cijeli vlažni koliko su uzbuđeni sami sobom.puj

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

BTW, meni se jučer zaletio "friendly" motor sa C4 u tenk, lik je poginuo i spustio na 6% moj tenk...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ljudi 4 v 5, prva runda protiv xxx bete. Esl cro ladder.

Moj PC  
12 1 hvala 3
12 godina
neaktivan
bik kaže...

meni nekad isto se to deshava, kad igram kao rus ode mi kurbulator a kad igram kao amer ode mi cincilator, moraju to patchat podhitno

16 godina
Battlefield 3

Ajd dobro sad mi je lakše kad svi imate taj "zvuk feature".

Pirat, svječice mjenjam redovito i koristim samo najbolje NGK Iridium a Basta zadnji lonac je naravno Akrapović to jedino valja jer želim imat pravi domaci zvuk, ništa kinesko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Krene druga mapa i ja uđem u avion(opet sam u zraku) i skinem i 2-3x i zabio sam se u njih i opet cendranje na sav glas....a kad đubrad ima 37-2 i rejpa te moje jadnike na podu onda su cijeli vlažni koliko su uzbuđeni sami sobom.puj

Ovo je ključno :D

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice