- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Max-probao sam to sa CCCom i uvijek isto.
Gasen komp za switch itd..
Nemoguce klokat sa trixxom.
Ja bas volim campat po strani i skidat ih na veliku udaljenost, ono kad ih pogodi, neznaju ni odakle...
Bas je ljepo igrat kad znas da imas barem 10 tako korisnih suigraca u timu, ali ajde barem je bitno to "trolanje" uploadad na jubito...
Ja bas volim campat po strani i skidat ih na veliku udaljenost, ono kad ih pogodi, neznaju ni odakle...
Bas je ljepo igrat kad znas da imas barem 10 tako korisnih suigraca u timu, ali ajde barem je bitno to "trolanje" uploadad na jubito...
A evo ti nas Simqe snajper pa je svugdje prvi s onom svojom 417
Htio bih ponovo malo krenut igrat bf ali mi stalno baca ovu poruku pa me zanima kako da to rijesim? Updateo sam pb ali i dalje isto.
Probaj tu pogledat http://www.pbbans.com/
Htio bih ponovo malo krenut igrat bf ali mi stalno baca ovu poruku pa me zanima kako da to rijesim? Updateo sam pb ali i dalje isto.
Ajde lucky reinstaliraj pb
Max-probao sam to sa CCCom i uvijek isto.
Gasen komp za switch itd..
Nemoguce klokat sa trixxom.
Ma okani se toga, nije ti u kloku problem, 6950 mora stock na low gurat konstantno iznad 60 fps-a, a ti kazes da imas 50-60 sa dropovima na 35... to klokanjem sigurno neces rijesit, probaj pocistit drajvere, upali gpu-z i ostavi ga da radi u pozadini dok igras pa alt+tab i provjeri frekvencije i opterecenje, ja sam imao jednu 5770 koja je imala smrdane power state profile pa kad bi usao u igru ona bi ostala na 500mhz pa sam ih morao rucno modificirat... Uglavnom dok ne rijesis probleme sa dropovima nemoras ni razmisljat o klokanju...
Ajde lucky reinstaliraj pb
Jesam, i nista. Sad sam dopustio pb-u firewall i sad radi ali tek sam 2 min u igri pa cemo vidjet. U svakom slucaju hvala
Zaš' na ni jednom serveru di je Operation Metro nema onog parka vani? Samo je podzemna..
jer je tako koncipiran conquest na toj mapi, rush kreće izvana i završava na a, gore, a conq je samo podzemna, da se više ekipe fajta, ovako bi se razvodnilo jako.
Pa jel ima na kojem game modu sve odjedanput?
A evo ti nas Simqe snajper pa je svugdje prvi s onom svojom 417
samo sta on ne lezi na brodu na khargu i od 4 sazera ispucana napravi 2 killa koj ni nisu killovi jer ih netko rivajva 2sec nakon sta ih je ovaj pogodio sa 7965765m i uploadao to na jubitubi...
simqle uglavnom uvjek prati tim i postavlja,tugs,mav, beacon da se ostali mogu spawnat sta blize zastavi koja se napada...
samo sta on ne lezi na brodu na khargu i od 4 sazera ispucana napravi 2 killa koj ni nisu killovi jer ih netko rivajva 2sec nakon sta ih je ovaj pogodio sa 7965765m i uploadao to na jubitubi...
simqle uglavnom uvjek prati tim i postavlja,tugs,mav, beacon da se ostali mogu spawnat sta blize zastavi koja se napada...
Tako je tako to i kazem,pravi je
Ajm bek bičiz!
:(
a šta je bilO?
Nemam pojma. Sve rastavio, sastavio i radi!
si pazio da dobro zabrtvis sustav da bijeli dim ne izade van, jer ako on pobjegne vise neradi nista bez njega
Ispravak, lezim na tornjevima na gulfu i rejpam na brod sa 1200m, zabavno je, jos imam dobar materijal za youtube.
Pa jel ima na kojem game modu sve odjedanput?
U rushi zapocinjes vani u tom parku , pa se selite u metro u tunele i zadnji set m-ocma se nalazi vani gdje je "A" zastava na conquestu.
Mislim da se squad deathmatch igra samo vani u tom parku.
si pazio da dobro zabrtvis sustav da bijeli dim ne izade van, jer ako on pobjegne vise neradi nista bez njega
Pa ne bira moj komp papu pa da izađe bijeli dim...
a da ti čitaš forum vidija bi da je prije tebe netko stavio isto, dakle 3. put je već video taj stavljen.
Da nema toliko offtopica ne bih ni preskakao stranice.
Offtopic???
http://www.battlefieldhr.com/forum40/opcenito/15183-esl-hrvatska-4vs4-sq-rush-ladder
Još jednom stavljam link...žao mi je da nitko ne pokazuje interes. Kad smo reklamirali 5v5 rekli ste da je skvad rush igrali bi.
sad kad se sastavlja skvad rush i treba ekipa, nitko ništa, ni da prstom mrdne.
Šteta i baš mi je žao jer imamo hrpu kvalitetnih igrača i timova i bilo bi užitak se sad napucavat kad je igra kompletno izašla sa dlcovima.
Ali eto, ne djele očito svi moj entuzijazam za napucavanjem sa domaćom ekipom...no dobro, probao jesam to mi nitko ne može prigovoriti.
da...... trolanje..... baš.....
NIje niko prije mene...
Da čitaš forum vidija bi da san ga ja stavija prije dvi stranice, al ajd, vridi ga pogledat više puta...
a da ti čitaš forum vidija bi da je prije tebe netko stavio isto, dakle 3. put je već video taj stavljen.
NIje niko prije mene...
tvrdoglav si u pi.čku materinu, al baš.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2093&jumpto=3534273&sort=asc&view=flat
jel nije?
Zanemarite što su console peasanti, ali yeben setup.
Imam ja snimljeno...bit će sutra online jer ga još nisam obradio...
jeste, bilo je zanimljivo...samo šteta što je džukcu pred kraj pukla igra...jbg, susrest ćemo se mi još....
btw dobro ste se pokrivali ti i Zdenko....tako da jedva čekamo nedjelju i Karkand....
Da, bila je baš dobra i neizvjesna partija. Šteta što je Džukca iznevjerila kanta kada je bilo najpotrebnije
Master vjerojatno ima cijelu snimku meča, a ja zaboravio počet snimati iz početka, samo zadnjih 9 minuta.