A da nisu stavili da treba headshot, onda nebi trebalo nikakvog skilla za snipanje, bilo bi prelagano.
Skill? Ovdje su potrebni jako dobri živci, trebaš imati volje gađati nekoga 2-3 puta da bi ga ubio(u slučaju da ga ni headshot ne ubije), oduvijek sam recon i nikad nije bilo problema, ali sad...
Nadam se da ce u BF4 vratiti 1 shoot 1 kill (bar na snajperima koji su velikog kalibra) :)
Nisu, nego samo treba znati gađati i moze se ubiti nekoga iz prve bez problema.
Ja neznam sta je kod mene onda problem, mozda lag ili šta vec. Gađati znam, svaki put ga pogodim ali je uvijek ranjen, i u tijelo i u glavu, kak god.
Evo primjer: Op. Firestorm, stojim na dizalici onoj i skidam lika na HC modu, mozda je bilo oko 800m udaljenosti, ak ne i vise, i tocno sve fino namjestim za bulletdrop, i rokne metak direktno u glavu(gledao sam kak pada i tocno gdje je otisao), i pokaze mi se da ga je pogodilo ali sam ga samo ranio! I tako stalno bkt, jednostavno neznam šta je to, ali ovo je na HC, o normal da ne govorim kad roknem liku headshot i on prezivi ahahhahah citao sam na internetu da ima jos ljudi koje tako to *ebe u mozak, i kažu da je zbog laga, a ja ne osjecam nikakav lag!
Kao što rekoh, u ranijim naslovima sam razvaljivao, i oduvijek sam recon, jednostavno se tako najbolje osjecam, i uvijek sam likove skidao na svakakvim udaljenostima sa svakakvim oružjima, ali sad u bf3 malo malo neki k*rac koji nema veze s vezom