Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ne znam kakvih monitora ima ali da ima neki bolji od onog basting - ja ga yebem. To će se složiti svi koji su ga vidjeli. U nevjerici smo gledali njegov monitor pa svoj, kao da se radi o dvije različite igre. Tko god uzme monitor kao njegov sigurno neće pogriješiti, SIGURNO!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo i ja se mislim Dama za ovaj Benqu.. ali mi je ovi 27inca u asusa napeto samo tako... ali uglavnom moram pobjeci od svoga monitora...

Btw. Evo jos jedan domaci hakzor ;) http://battlelog.battlefield.com/mohw/user/ppzag/

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...

evo i ja se mislim Dama za ovaj Benqu.. ali mi je ovi 27inca u asusa napeto samo tako... ali uglavnom moram pobjeci od svoga monitora...

Btw. Evo jos jedan domaci hakzor ;) http://battlelog.battlefield.com/mohw/user/ppzag/

A ne znam šta bi ti rekao. Igrao sam 3 dana na nekakvom (doduše ne baš kvalitetnom) 27" monitoru i bilo je Wauuuu...., ali sad.. 120Hz..... nisam probao ali ko jeste kaže da je tako fluidno da igraš kao da imaš cheat. 

Moje mišljenje je da ipak ideš na 24" 120Hz taj Benq. 24" je dovoljno velika diagonala, a 120Hz je 120Hz (tebi bi na tvojoj mašini sigurno bio 120 FPS lock).

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ne znam kakvih monitora ima ali da ima neki bolji od onog basting - ja ga yebem. To će se složiti svi koji su ga vidjeli. U nevjerici smo gledali njegov monitor pa svoj, kao da se radi o dvije različite igre. Tko god uzme monitor kao njegov sigurno neće pogriješiti, SIGURNO!

a monitor ko monitor za 2,5k. Ako je tko u mogucnosti kupiti nek uzme hp zr24w... a svaki monitor mozes podesiti ako imas hardwer cheat, pitajte perkija ^^

15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

A ne znam šta bi ti rekao. Igrao sam 3 dana na nekakvom (doduše ne baš kvalitetnom) 27" monitoru i bilo je Wauuuu...., ali sad.. 120Hz..... nisam probao ali ko jeste kaže da je tako fluidno da igraš kao da imaš cheat.

Moje mišljenje je da ipak ideš na 24" 120Hz taj Benq. 24" je dovoljno velika diagonala, a 120Hz je 120Hz (tebi bi na tvojoj mašini sigurno bio 120 FPS lock).

{#}daj pa ovo boldano je u rangu "francuske optike", a i da je neznam kakva razlika, pa nije bf3 instagib railarena da ces imat bas neku prednost... da ja biram za iste pare 24" 120hz ili 27" 60hz definitivno bi uzeo 27"

Battlelog: xXxtream_mau5
13 godina
neaktivan
berto kaže...
Soldier977 kaže...

{#}daj pa ovo boldano je u rangu "francuske optike", a i da je neznam kakva razlika, pa nije bf3 instagib railarena da ces imat bas neku prednost... da ja biram za iste pare 24" 120hz ili 27" 60hz definitivno bi uzeo 27"

Velika je razlika izmedu 60 i 75hz, a di 60 i 120. Idi na 120 ceco vjeruj mi.

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Velika je razlika izmedu 60 i 75hz, a di 60 i 120. Idi na 120 ceco vjeruj mi.

Ja preporučam barem kiloherc!

Freak Show Inc.
16 godina
Soldier977 kaže...
ceco22 kaže...

Čekaj malo bez uvrede, ali vi mislite da igre rade fluidnije na 120mhz monitorima?

a imaš 30-40 fpsa isporučeno od grafulje.. Pa da imaš 600 mhz ne znači ti ništ ako ti je grafička sposobna isporučiti manje od toga. i Koja je to fora sa lockanjem frameva na neku fiksnu vrijednost?

Badava lokanje na 120 fps ova ako nemaš dvije gtx-ice 680.

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Čekaj malo bez uvrede, ali vi mislite da igre rade fluidnije na 120mhz monitorima?

a imaš 30-40 fpsa isporučeno od grafulje.. Pa da imaš 600 mhz ne znači ti ništ ako ti je grafička sposobna isporučiti manje od toga. i Koja je to fora sa lockanjem frameva na neku fiksnu vrijednost?

Onaj tko pikira na 120 Hz monitor sigurno zna da mu komp mora biti sposoban isporučiti 120 FPS-a.

A što se tiče fiksiranja FPS-a na jednu vrijednost, to se radi zato da bi se izbjeglo "trzanje" prilikom konstantne promjene frejmrejta. Osobno sam svaku igru zaključao na 60 FPS-a i frejmrejt mi se ne mijenja ni za 1. Zato mi igre izgledaju puno fluidnije.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Vidi - 120 mhz monitori uopće ne postoje.

A što se tiče ostalog... Većina ljudi ovdje ima poprilično jake strojeve. Izuzev njih par. Dama (čiji post si citirao) ima strava stroj kojem nije problem 120 hz lock tako da bi npr on definitivno imao koristi od toga da si uzme takav monitor. Ako ti igraš na 30-40 fps ne znači da i ostali tako igraju, ne?

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 10:02 (Friday).
14 godina
neaktivan
Moj je monitor posluzio jako dobro za svoje novce, ali ima jako cudne boje i te hz. Uvijek mi daje 59hz na rezolucijama , jel kod vas tako. Sad sam kod Markya za vikend odigrao par rundi prije izlaska i to uopce nije ista igra. Nisam nikad obracao pozornost na monitore ,jer kad sam presao sa laptopa i CRT-a bilo mi wow. Kad sam vidio kako nekima igra izgleda rastuzio sam se..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
Friday kaže...
red_bull kaže...

Vidi - 120 mhz monitori uopće ne postoje.

A što se tiče ostalog... Većina ljudi ovdje ima poprilično jake strojeve. Izuzev njih par. Dama (čiji post si citirao) ima strava stroj kojem nije problem 120 hz lock tako da bi npr on definitivno imao koristi od toga da si uzme takav monitor. Ako ti igraš na 30-40 fps ne znači da i ostali tako igraju, ne?

U pravu si . govori se o hercima.

Kak znaš na koliko frejmova ja igram? Npr imam televizor sa 100, 200, 300 hz engienom, stvar je u tome što izvor signala nije namjenjen  toliko visokoj frekvenciji osvježavanja, pa nakon par sekundi nerealne fluidnosti dolazi do "trzanja"

Zato tvrdim da ako nemaš stroj da isporuči 120 frejmova badava ti gigahercni monitor.

Po meni većina ljudi ovdje nema 120 fps strojeve. Barem bez kenjanja sa namjernim smanjivanjem detalja i igranjem na 800x600. Sawy?

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

U pravu si . govori se o hercima.

Kak znaš na koliko frejmova ja igram? Npr imam televizor sa 100, 200, 300 hz engienom, stvar je u tome što izvor signala nije namjenjen  toliko visokoj frekvenciji osvježavanja, pa nakon par sekundi nerealne fluidnosti dolazi do "trzanja"

Zato tvrdim da ako nemaš stroj da isporuči 120 frejmova badava ti gigahercni monitor.

Po meni većina ljudi ovdje nema 120 fps strojeve. Barem bez kenjanja sa namjernim smanjivanjem detalja i igranjem na 800x600. Sawy?

Figurativno sam rekao "ako ti nemaš stroj..."

Ako bolje pogledaš ljudi uglavnom imaju dobre strojeve, dosta njih igra u manjoj rezi (od nativne) i samim time imaju pun K fps-a. Nema u tome niša loše, ne? Čisto sumnjam da ITKO igra sa full detaljima u nativnoj rezi uz sva moguća filtriranja. Za to bi ti trebao vjerojatno neki bolesni SLI a ljudi ovdje nemaju baš novaca za tavke stvari. Uostalom, BF3 na low izgleda posve dobro, ne?

EDIT:

Ekipa koja priča o 120 hz monitorima definitivno zna koliko imaju fps jer su prosjedili više od 1000 sati uz BF3 i znaju o čemu pričaju (zdenko, ceco, basta, dama...)

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 10:35 (Friday).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Samo da napomenem da ako netko misli kupovat IPS monitor nek obrati pažnju na input lag. To može biti veći problem od 60Hz. Inače ovaj od Baste ima 9.4ms prosječni input lag(max 20ms)

što je dosta dobro, ali ja preporučujem dell ultrasharp u2312hm koji ima samo 0,6 ms input lag. Malo manji ekran ali bolji odziv. Namjeravam i kupiti pa sam malo istraživao.{#}

Ovdje su mjerenja. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm

Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
D4RKR1DE kaže...

Namjeravam i kupiti pa sam malo istraživao.{#}

Vještica će reći jel stvarno namjeravaš kupiti ili ne {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
D4RKR1DE kaže...

Namjeravam i kupiti pa sam malo istraživao.{#}

Vještica će reći jel stvarno namjeravaš kupiti ili ne {#}

Zapravo ona će mi i kupiti.{#}

13 godina
berto kaže...
Soldier977 kaže...

Idi pogledaj Hobita na 24FPS i onda na 48FPS pa javi dojmove.

Dama_The_Crow
13 godina
red_bull kaže...

Radi fluidnije, uz naravno pretpostavljanje da ti mašina može pogurati do 120FPS-a.  

Ja nemam dvije GTXice 680 u SLIu, nego jednu GTX 670 i lock mi je na 120 FPS-a, na grafičkim postavkama koje je preporučio kolega forumaš 191x7 i 1080p rezi. Mislim da niko ovdje nije toliko blesav da napiše post o 120Hz monitoru i da ima takav komp za šta si ti naveo opis gore.

Dama_The_Crow
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Postoje, itekako 120Hz LCD monitori:

http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS27A950DS/XS-features

Inače, na low postavkama i 2560x1440 ja imam preko 140 FPS-a. Na low izgleda dosta fino u toj rezoluciji, tako da nema velike štete.

:)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 11:37 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS27A950DS/XS-features

Inače, na low postavkama i 2560x1440 ja imam preko 140 FPS-a. Na low izgleda dosta fino u toj rezoluciji, tako da nema velike štete.

Pravo jeftino http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001472 

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
xyan kaže...
Friday kaže...

a monitor ko monitor za 2,5k. Ako je tko u mogucnosti kupiti nek uzme hp zr24w... a svaki monitor mozes podesiti ako imas hardwer cheat, pitajte perkija ^^

ja imam taj,kad se uzme sve u obzir ide mi prilično dobro igra na tom monitoru...ima neku e-ips(h2-ips) matricu a ove dellove šta ima basta,deni i slično nisam nikad vidio uživo da bih donio neki zaključak i razlike u matricama

znam da su poneki sa pceksperta prodavali hp zr24w i uzimali ovog jeftinijeg della od 24"...e sad da nije bolji nebi valjda prodavali skuplji i uzimali jeftiniji

a sada,monitor od 120Hz je stvarno poželjan,imaš video linus tech tips,frajer bez problema pogađa da li je 60Hz ili 120Hz....itekako ima smisla kupit 120Hz monitor i još 27" sa 1080p....to ti je kod iskusnog igrača legalni čit

14 godina
berto kaže...
TehDawg kaže...

Da pitam iksice, jel netko snimio rundu na Seine Crossing od neki dan kada smo iz baserape-a okrenuli rundu 360 stupnjeva i bacili neprijateljski team u baserape?

ja nemam, mozda dama ili master bi mogli imat... nisam siguran

imam ja snimku...budem ju stavio u pon na jubito....

My BF3 Battlelog: xXxtreme_Master, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Može 120Hz bit simpa, nije problem toliko tih 600 eura (monitor traje mnogo godina, ne mijenjaš ga svake dvije) koliko da ga uopće nije moguće kupiti u nas. 120Hz omogućava baš finu igru, a moderni kompovi bez problema to guraju u 1080p.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

mislim da netko napisa da ne postoje 120 hz IPS monitori

17 godina
Battlefield 3

Kad se već vodi rasprava o TN 120 Hz vs IPS, evo jedan prigodan video o kutovima gledanja i prikazu boja 120Hz TN vs kalibrirani IPS 60Hz:

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Čitaj pažljivije, Red Bull je spomenuo 120 mHz monitore, zbog čega ga je Friday ispravio.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam "otključao" svoj 60hz monitor da radi na 120hz. Sada mi je namješten na 75hz jer sam za v-sync od 120 fpsa morao smanjiti dosta detalja i to mi nije bilo to, mada se input lag smanjio za duplo. Koristim v-sync jer slabo podnosim tearing, u svakom slučaju, na 75 mi je manji input lag nego na 60. Nije to neka velika razlika, ali uglavnom, može se, tko želi neka proba.

Treba maknuti 330mhz limit iz gpu drivera preko ovog patchera.

Nvidia - http://www.monitortests.com/forum/Thread-NVIDIA-Pixel-Clock-Patcher?page=1

Ati - http://www.monitortests.com/forum/Thread-AMD-ATI-Pixel-Clock-Patcher?page=1

I onda se preko CRU tool-a koji overrida EDID složi custom rezolucija

http://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU?page=1

Samo treba pratiti instrukcije.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
2 0 hvala 5
16 godina
odjavljen

IPS nažalost ne. Tj. postoje, ali ne garaniraju 120Hz, ovisi o primjerku. Butcher je o tome pisao već.

15 godina
Battlefield 3

Pisalo mi je da sam unlockao flash light i laser.

Gdje to postavljam na oružje? Probao sam tamo dok biram klase ali nisam nigdje našao

BF3 nick: leoZJEE_cro
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Vjerujem da je 120Hz bolje i iduci monitor ce vjerojTno biti takav, ali ja sam trenutno sa ovim Dellom super zadovoljan.
Od sanera ga dobio za ravno 1270kn :)

Super je kad igra leti i sve to, ali brate ja ne mogu igrat na nekakvoj low rezoluciji, izgleda mi katastrofa to. Onda si mogu upalit old skool igre tipa UT Ili CS i gustat na tome.
Mislim, imat pilu od lompa, masnu graficku, opaqi monitor i onda igrat na 1024 rezi (facepalm de luxe). Jedino kontam ljude tipa fila koji ima slabasn komp pa sve radi da igru potera makar u 30 fps-a.

Ionako ima krdo ljudi koji imaju zmajske kompove i furaju low rezu sa brdo l33t tweakova pa opet nisu toliko dominantni naspram drugih. Mislim, da je to moja furka i da nemam u svakoj partiji najvise killova i najveci k/d mislim da bi se osjecao ko zadnji panglu :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice