Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
191x7 kaže...

Idući DLC donijet će neku varijantu DM-a odnosno FFA i Last Man Standing.

Zvat će ih Madness (kao vojnici su poludjeli i idu jedan na drugog) i Last Squad Standing (jerbo igrat će se 4 squada pa koji ostane zadnji) XD.

Imat će i 4 nove mape te 2 nova oružja od kojih će jedno imati razornu moč usporedivu s Redeemerom iz UT-a.

Zato se zadnji DLC i zove End Game (krajnja igra, tko ostaje zadnji). XD

Izvor?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
Danny_HR kaže...

Izvor?

Vrelo, vrutak!

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Lies!
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Wile E. kaže...

Ma i stupove imaju i Azadi Palace i Markaz Monolith. Iskreno, meni su sve mape super. Možda mi je jedino Epicenter malo ispod prosjeka. Ali to, ovako, na prvu.

epicentre je zakon jer je rađen kao box fino pa svuda dođeš na brzinu, sviđa mi se onaj spust, bauštela i ona točka u sredini onog rasjeda.

MA sve su mape super ali mi je jako žao jer nema Talah Market u nijednom modu, kao conquest domination....već samo scav, tdm i rush, iako je rush super.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Danny_HR kaže...

Izvor?

Dat & činjenica da izmišljaju svoje nove "inovativne" game modove koji su ni više ni manje nego varijanta na postojeće stare istinske modove.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 13:08 (191x7).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

xXx, možete li u rotaciju ubacit i Gun Mastera?{#} Al sa nekim drugih setupom oružja  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 13:09 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Izvor?

danny se pravi zelen {#} ,a prima insajdajserske informacije.

on je dajsov sikret ejđnt.

13 godina
Šef kaže...

xXx, možete li u rotaciju ubacit i Gun Mastera?{#} Al sa nekim drugih setupom oružja {#}

Moramo šefa Nicka pitati.

Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan

Nema CQ na Talahu?
I am disappoint!

Ima! Fila, ne trolaj me!

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 13:22 (Danny_HR).
13 godina
Šef kaže...

xXx, možete li u rotaciju ubacit i Gun Mastera?{#} Al sa nekim drugih setupom oružja {#}

kad smo već kod gun mastera, da li netko zna kako su ti drugi setup-ovi označeni pri traženju servera koji ih vrte?

ili možemo vjerovati samom imenu servera ili se stvarno da negdje uočiti taj podatak pri pretrazi?! 

a šefe, mislim da to nećeš dočekati jer taj mode ovi moji baš i ne igraju....čast iznimkama.... {#}

My BF3 Battlelog: MasterOfPicas
17 godina
Battlefield 3

Armored Kill sam preskočio, Aftermath vidim da je dobar pa to nabavljam :)

A šta ćeš... sirotinja nema za Premium pa kupujem ovako pojedinačno.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
plavi83 kaže...
Šef kaže...

xXx, možete li u rotaciju ubacit i Gun Mastera?{#} Al sa nekim drugih setupom oružja  {#}

kad smo već kod gun mastera, da li netko zna kako su ti drugi setup-ovi označeni pri traženju servera koji ih vrte?

ili možemo vjerovati samom imenu servera ili se stvarno da negdje uočiti taj podatak pri pretrazi?!

a šefe, mislim da to nećeš dočekati jer taj mode ovi moji baš i ne igraju....čast iznimkama....  {#}

Pliz dečki, dajte  {#}  Bučer i ja bumo igrali to  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Malo je nezgodan, ali i dobar ovaj mod, gdje kreneš s pištoljem. Doduše, kod bolje organiziranih grupa, nahebeš malo. Epicenter mapa je dosta dobra.

Troll level: sensei
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Nema CQ na Talahu?
I am disappoint!

Ima! Fila, ne trolaj me!

A ima očito baš sad gledam, ali jučer sam gledao, valjda mi je neki filter zabunom ostao upaljen. sorkač na kvadrat.

Ima tko neki normal server, 32 igrača, sve 4 nove mape. Nalazim hrpu servera koji vrte samo 3 mape, bez talah, tako da mi to nije jasno.

btw jel još kome zbugan friend leadaerbords?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 13:43 (fila2208).
13 godina
Battlefield 3

multikil.? koliko treba skinut ljudi u jednom mahu.? 4, 5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
letece_prase kaže...

više od 3.

14 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

4

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
letece_prase kaže...

4 pa na više

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Scan bolt po meni najkorisniji na recon klasi, dobra je zamijena za ugs/mav jel ne pisti :)

Kada se ispali ima isti efekt kao da ste stisnuli Q, dakle tko je god na 10 m od bolta prikaze se na minimapi i ako vam je u line of sight dobije cak i trokutic (standardno jel :) )

Damage mu je 23 gdje god da pukli u nekoga, savrseno za trollanje nekog tko ima health <= 23 :D

Kao sto sam negdje vidio na jubitubi, kod inzinjerca je RPG bolji detektor od scan bolta, jer se dobije hitmarker i usere neprijatelja :)

Bodovi su isti kao kod spottanja.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

Koliko sam i ja vidio, ovaj scan bolt se ne ponaša kao tugs ili MAV da detektira nekoga tko prolazi kraj njega...već samo detektira one u krugu od 10m u trenutku ispaljivanja i zabijanja....samo da bi imali predođbu kako to radi....

korisno je ako želiš vidjeti tko je sve u nekoj prostoriji ili iza nekog čoška...ali samo za to...tako da TUGS/MAV i dalje imaju prednost kod mene...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
plavi83 kaže...

Koliko sam i ja vidio, ovaj scan bolt se ne ponaša kao tugs ili MAV da detektira nekoga tko prolazi kraj njega...već samo detektira one u krugu od 10m u trenutku ispaljivanja i zabijanja....samo da bi imali predođbu kako to radi....

korisno je ako želiš vidjeti tko je sve u nekoj prostoriji ili iza nekog čoška...ali samo za to...tako da TUGS/MAV i dalje imaju prednost kod mene...

Ali tugs je (po meni) više za kamperske rabote. Ovo je puno fleksibilnije.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 3
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
plavi83 kaže...

Friday....samo ću napomenuti za CQ mape, postavi tugs na nekom "prometnom" dijelu mape i odi dalje svojim putem...kao prvo detektira neprijatelje neovisno na kojoj razini se nalazi, i kao drugo donosi pun K bodova kada netko od tvojih pajdaša u timu ubiju ove sa suprotne strane, pogotovo na "prometnom" dijelu.... {#}

Također sam sada nešto pročitao na symthicu, pa rekoh da podjelim sa vama:

Naravno, kada dođem doma slijedi i provjera. {#}

"UNANNOUNCED CHANGES

M9-3R and '44 Magnum have Developer attachments when selected on Support.
M9-3R has Laser Sight with .67x hipfire.
'44 Magnum has Laser Sight with .67x hipfire."

17 godina
odjavljen
plavi83 kaže...

Friday....samo ću napomenuti za CQ mape, postavi tugs na nekom "prometnom" dijelu mape i odi dalje svojim putem...kao prvo detektira neprijatelje neovisno na kojoj razini se nalazi, i kao drugo donosi pun K bodova kada netko od tvojih pajdaša u timu ubiju ove sa suprotne strane, pogotovo na "prometnom" dijelu.... {#}

Ali to služi samo tome - mindless skupljanje bodova. Kao prvo, na zibi je teško pratiti minimapu jer se sve odvija izuzetno brzo (barem na serverima sa gro ljudi na kojima ja igram), a kao drugo to ne daje tebi neku konkretnu prednost osim ako ćeš (kao što sam rekao) negdje leći i kampati. Ovu foru sa xbow-om možeš koristiti non-stop svagdje na mapi. Osvojiš jednu zastavicu i vozi dalje na slijedeću. Tamo opet ispališ i briga te...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
plavi83 kaže...
Friday kaže...
plavi83 kaže...

Također sam sada nešto pročitao na symthicu, pa rekoh da podjelim sa vama:

Naravno, kada dođem doma slijedi i provjera. {#}

"UNANNOUNCED CHANGES

znaci to bi trebalo funkcionirati kad uzmes supporta? ili govoris za gun master?

12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ali tugs je (po meni) više za kamperske rabote.

daj ne kakaj {#}

ako koristiš sniper moraš imat skroz drugačiji pristup igri.

(naravno to ne spada ležanje na brdašcu)

jednostavno sniper u ovoj igri ne pruža neku "podršku" kao ostale klase.

baš kao što je reko "ovaj" iznad mene, zapikneš ga blizu zastavice ,i odeš svojim putem, jako pomaže,

ja kad ga zapiknem lunjam ali manje više u radijusu od nekih 50-ak metara od njega ,čisto da znam neke stvari otprilike,to je naravno kad koristim bolt sniper jer s tim boltom jednostavno nemožeš parirati assault klasi ili bilo kojoj klasi

(pritom mislim na puške)

možeš u hardcore-u al on je za pice,kad padaju iz prve.

probaj malo igrat s njim i vidjet ćeš koliku ti daje orijentaciju nad prostorom.

ali ovaj scan bolt bi isto mogao bit koristan ,pogotovo za mene jer sam ja više aggressive recon ,neda mi se kampat ko pica i čekat,znaći prije uletavanja u sobuljke,zgrade,prolaze ,samo ga prije pikeš tranu da vidiš kaj mai {#}

13 godina
xyan kaže...
plavi83 kaže...

"UNANNOUNCED CHANGES

znaci to bi trebalo funkcionirati kad uzmes supporta? ili govoris za gun master?

Tako sam ja shvatio....kada uzmeš support klasu imaš ova dva "nova" gun-a za odabrati.... {#}

no nitko mi nije rekao kako pronaći gun master servere sa novim postavkama?! 

17 godina
odjavljen
kakosamzgodan kaže...
ali ovaj scan bolt bi isto mogao bit koristan ,pogotovo za mene jer sam ja više aggressive recon ,neda mi se kampat ko pica i čekat,znaći prije uletavanja u sobuljke,zgrade,prolaze ,samo ga prije pikeš tranu da vidiš kaj mai {#}

Pa to ti ja pričam, a ti ponavljaš ko papagaj za mnom. Šta si opet dobio karton sa onim accountom? {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
kakosamzgodan kaže...

Pa to ti ja pričam, a ti ponavljaš ko papagaj za mnom. Šta si opet dobio karton sa onim accountom? {#}

pisao sam za vrijeme kad si ti napisao {#}

ali ti pišeš da ne koristi tugs,a jako je koristan.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav.

Ne znam da li ima netko problem kao moj ili slićan ali evo što god da sam probao igrica mi ne radi.

Ako ima netko savjet molio bi, može i na pm.

Evo što se događa:

Jedino još nisam reinstalirao windowse.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 15:31 (roary).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice