Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Ja sam još na 12.2 Preview (to je kao 12.4 ako se ne varam), sa OCanom grafom kroz Afterburner i sve piči. HD5850.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Maxxy kaže...

Konacno sve skinuo, proradilo kako treba... i onda mi crkne napajanje od laptopa!!! {#} ARRRGGGHHHHHHHHHH!!!!@#$%^&*()

Znaci minimum 3 tjedna pauze od BF... Plač {#}

Kaj mu ne paše albanska strujna mreža?
Jel barem puni bateriju?

15 godina
Battlefield 3

Navodno su ovi zadnji beta driveri najbolji do sada, uz njih se treba staviti cap 2 nevezano da li se ima crosfire po preporuci AMD-a.

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst1211betadriver.aspx

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 11:45 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hedrick kaže...

ja neznan koju pič*u materinu mi origin non-stop ide u offline mode i kad stisnen "go online" ne hebe me 2%.

To te jebe Bul Kathos {#}

::: peace 0n earth :::
15 godina
bmwhartge kaže...
bmwhartge kaže...

Scavanger mode, najbolji mod do sada?

onaj tko glasa NE=pica

Lol pa mi to imamo vise piči*a u redovima, moramo osnovati neku postrojbu za istrebljivanje.

Ja sam mislio da ce biti 1 ili 2, ali ovo me je iznenadilo.

Već si došao i previđam ti opet skori odlazak uz možda žuti ili crveni.

ontopic: simpatična je ona c4 strijela, iako bi volio da je malkoc jača protiv inf. Pogodim dirket liku pod noge i ne dobijem ni hit...ali dobro, gađa vozila dobro, 3-4 takve ruše sve.

iceK kaže...

Prije nekoliko da blokirao me je administrator skrivene grupe na facebooku ciji sam bila, a potom je kreator te grupe ukinuo administratora bas zbog takvog ponasanja. Sada bi kreator htio da me odblokira,ali nesto ne moze... Mozete li mi reci kako to da uradi korak po korak? 

Prvo idi na svoj d dsik i idi desni klik format, quick format. TIme ćeš si skinuti ban sa facebooka. Onda ideš u svoj browser i i opet povučeš prijedlog za admina, i stisneš alt+f4. Kad to odradiš dobit ćeš admina.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 11:55 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

ontopic: simpatična je ona c4 strijela, iako bi volio da je malkoc jača protiv inf. Pogodim dirket liku pod noge i ne dobijem ni hit...ali dobro, gađa vozila dobro, 3-4 takve ruše sve.

Kakav je drop? Recimo u odnosu na M320...

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Explosivna strijela je isti tuki koda sam oko strijele zavezao ciglu.

Drop je uzasan. Nadam se da ce ispraviti to koliko toliko.

Ona 3.-ca je odlicna. Nema skoro nikakav drop. Mrak,mrak :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Kakav je drop? Recimo u odnosu na M320...

podosta...padne ona brzo jako, onako baš se osjeti da je teška kad je na vrhu paketić c4. 

Ali da se fino pogodit tenkiće i jeepiće.

drahic kaže...

Explosivna strijela je isti tuki koda sam oko strijele zavezao ciglu.

Drop je uzasan. Nadam se da ce ispraviti to koliko toliko.

Ona 3.-ca je odlicna. Nema skoro nikakav drop. Mrak,mrak :)

Veliš da ja zavežem komad c4 na strijelu ja bi pogodio i kilometar snjom?
Ma daj ajde pa realno je.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 11:56 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

podosta...padne ona brzo jako, onako baš se osjeti da je teška kad je na vrhu paketić c4. 

A heliji u nižem letu? Klasa optimist?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Predobar je ovaj premium, al ovaj aftermath je ludilo!!!
Sve mape su na istu shemu, al je predobro... Nisam još rush igra, danas planiram :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Možeš,. ali moraš naučit drop, nije tako strašan ali moraš dosta iznad ciljat.

Letio je l. bird dosta nisko dva gejma di sam igrao ali nisam imao otključan taj bow, ali ugl. dalo bi se.

1.Lovac kaže...

Predobar je ovaj premium, al ovaj aftermath je ludilo!!!
Sve mape su na istu shemu, al je predobro... Nisam još rush igra, danas planiram :D

Kako kolokvij prošao?

14 godina
neaktivan
Friday kaže...
fila2208 kaže...

haha, da ako ti ide na roadkill pa imas srece :D ili ako ti se spusti direktno pokraj tebe. Ali i ond apostoji opasnost da si pod noge puknes pa umres. I jos jedna nelogicnost. Mislim koja je svrha uopce ovih normalnih strijela, pogotovo na scoped xbowu XD u konacnici, koja im je uopce svrha osim da otkljucas balanced...

17 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Navodno na scouta i jet radi 91% damage, za attack ne znam, ali valjda isto. Valjda je ovdje sve rečeno:

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Scan bolt mi se čini kao potencijalno dosta korisna stvar, ne?

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Kako kolokvij prošao?

Pao sam ko krušketina!!!!
Za imendan me baci i ladna ko šprica niti mi nije čestitala...
Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
17 godina
neaktivan
Pih, pa da svi budu spotani i da mi moj tim ukrade killove.

NO!
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Friday kaže...

Daj si normalan, ako nije kill nepotrebno je. Zamisli da sve spotaš i sve killove pobere neki skillander. I onda kasnije kad se gleda report ti si na dnu i onda veli mi na vrhu smo jedini pridonijili igri, a gle naš tim gle kako su loši.

Nikako, samo uzmi BA bolt i maži miško.

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Friday kaže...

Daj si normalan, ako nije kill nepotrebno je. Zamisli da sve spotaš i sve killove pobere neki skillander. I onda kasnije kad se gleda report ti si na dnu i onda veli mi na vrhu smo jedini pridonijili igri, a gle naš tim gle kako su loši.

Ja dosta idem solo pa mi se zbog toga čini koristan...

Freak Show Inc.
17 godina
Arabarran kaže...
Maxxy kaže...

Konacno sve skinuo, proradilo kako treba... i onda mi crkne napajanje od laptopa!!! {#} ARRRGGGHHHHHHHHHH!!!!@#$%^&*()

Znaci minimum 3 tjedna pauze od BF... Plač {#}

Kaj mu ne paše albanska strujna mreža?
Jel barem puni bateriju?

Ma mrtav, crko, ne mrda! 0 bodova! 

***** Maxxy *****
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Valjda su stavili da dobiješ neke assist bodove za taj scan bolt, bilo bi bezveze da nisu.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...
Friday kaže...

Ja dosta idem solo pa mi se zbog toga čini koristan...

Ma je, solidna stvarčica je, ioanko ih imaš sve na biranje, neloš je bacit ga negdje blizu zastvice u zgradu ili negdje i onda prići da vidiš di je što je.

Definitvno mi nekako support najviše dobiva sa ovim xbow. Je da je c4 mama, ali sa ovime dobiješ malo veći arsenal, tako da supporta samo halam sad.

Rijetko naletim na m16/m416 likove i moram reći da puno ekipe poukšava xbow, super je naletit na point i skinut nekog sa xbow onako tiho bez svjedoka i buke :)

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ma je, solidna stvarčica je, ioanko ih imaš sve na biranje, neloš je bacit ga negdje blizu zastvice u zgradu ili negdje i onda prići da vidiš di je što je.

Definitvno mi nekako support najviše dobiva sa ovim xbow. Je da je c4 mama, ali sa ovime dobiješ malo veći arsenal, tako da supporta samo halam sad.

Rijetko naletim na m16/m416 likove i moram reći da puno ekipe poukšava xbow, super je naletit na point i skinut nekog sa xbow onako tiho bez svjedoka i buke :)

Ma prefora. Ja sam jučer njih 50-ak skinuo i baš sam uživao. Ali stvarno traži dosta navikavanja (ovaj prvi, "obični" bolt).

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

taj bolt scan nisam još probao ali na koji način funkcionira??

znaći kao obični ima velik pad , sa hitom dobiješ kill ili??

i koliki je radijus scana?jel nešto tipa tugs ili??

ako je tako onda bi mogao bit dosta koristan

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Idući DLC donijet će neku varijantu DM-a odnosno FFA i Last Man Standing.

Zvat će ih Madness (kao vojnici su poludjeli i idu jedan na drugog) i Last Squad Standing (jerbo igrat će se 4 squada pa koji ostane zadnji) XD.

Imat će i 4 nove mape te 2 nova oružja od kojih će jedno imati razornu moč usporedivu s Redeemerom iz UT-a.

Zato se zadnji DLC i zove End Game (krajnja igra, tko ostaje zadnji). XD

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
moderator
kakosamzgodan kaže...

ja još uvijek koristim 12.8 i sve mi radi najnormalnije.

TomoR kaže...

Ja sam još na 12.2 Preview (to je kao 12.4 ako se ne varam), sa OCanom grafom kroz Afterburner i sve piči. HD5850.

Radi se on 12.10 i windows 8.

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Jučer prefora na xXx serveru. Zayebancija do jaja, svi raspoloženi (osim xyana, naravno). I svi manje-više istražujemo mape, sve nam je novo. A ljudina u chat cijelo vrijeme urla "ZASTAVE ZAUZIMAJTE!!!!" {#}

Taj ne odustaje od objectiva ni pod koju cijenu!

Tako je, ako se igra conqest onda je red ici na zastavicu, ja sam tek jucer skinuo AM, imao sam samo par partija odigranih pa sam opet isao na zastave. 

AKo vam je do razgledavanja mapa onda odete lijepo na TDM i razlgedavaj. a ako se igra objective mod onda se treba i pridrzavati objectiva. zato sam nakraju runde otisao sa servera, jer nemam toliko zivaca.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 12:31 (bmwhartge).
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Tako je, ako se igra conqest onda je red ici na zastavicu, ja sam tek jucer skinuo AM, imao sam samo par partija odigranih pa sam opet isao na zastave. 

AKo vam je do razgledavanja mapa onda odete lijepo na TDM i razlgedavaj. a ako se igra objective mod onda se treba i pridrzavati objectiva. zato sam nakraju runde otisao sa servera, jer nemam toliko zivaca.

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Ajd ljudina ne seri. Jel ideš do Hrce danas?

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...

taj bolt scan nisam još probao ali na koji način funkcionira??

znaći kao obični ima velik pad , sa hitom dobiješ kill ili??

i koliki je radijus scana?jel nešto tipa tugs ili??

ako je tako onda bi mogao bit dosta koristan

Pa i na Battlelogu i u igri imaš jasan opis: "Scan bolt fires a sonic sound on impact spotting enemies within a 10 meter radius."

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
fila2208 kaže...
Tonči kaže...

Uhh, više mjeseci pauze i natrag u igri. Iznenađujuće, ali igra radi nakon repaira. Prilično fora osjećaj je imati K:D 6:6 i ne suckati baš najviše. {#}

P.S. Dobra je ova mapa s ruševinama, neka nova.

koja...sve su ruševine :)

Ups. A samo sam jednu partiju odigrao, nisam imao vremena za više nakon cijelog popodneva skidanja milijardu gigabajta igre iznova. Dakle, ona mapa gdje imaš neke ruševine grada, neku zgradu u komadu s visokim stropom, neke lukove, imaš i tenk na svakoj strani i dva vozila.

Ali dosta je simpa. I hitreg su popravili i nisam (začudo) naletio na cheatere. Nije valjda da PB radi?:)

Ma i stupove imaju i Azadi Palace i Markaz Monolith. Iskreno, meni su sve mape super. Možda mi je jedino Epicenter malo ispod prosjeka. Ali to, ovako, na prvu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice