Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.060.870
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...
LudaVjestica kaže...

Super je da ste stavili sve mape, jer ovih 5 što su sad u rotaciji bile se brzo izvrte i dosade. Samo šteta što niste i b2k mape ubacili. Ne znam jel možda neki od vas nemaju b2k pa zato, ali ako to nije slučaj mislim da bi bilo super da ubacite i njih (naročito karkand i sharqi).

Slažem se. Falilo je raznolikosti.

B2K rush bi sjeo ko zmaj! :)

Nego, ja bih stavio Metro rush svake 3 runde koliko je dobar. Metro je IMO definitivno najzabavniji rush u igri.

Ovako prvo.... sinoc je bilo zanimljivo i raznoliko...... ponovo su se skupile face s cijele HR scene  i lijepo se igralo. Bilo je tu svega od noob poteza poput c4 na Mcom ,kampanja ( citaj strateskog igranja ) do cistog rasanja i unistavanje neprijateljske sile :) 

Sto se tice balansa to cemo za sada morati sami stelati i dogovarati se tko ce se kamo prebacivati. 

Mape za sada ostaju iste jer admin nam je trenutno ofline s kucnog kompjutera a mi kao neke konstante( ja , mali i ostali) nemamo admin prava za sada .

Zelim vam ugodan lov i nemojte se sto ljutit :)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mučki sa c4 na mcom,bajo bajo ali zato si to platio dog tagom :)

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
....a neki bi rekli prljavo a ja bi rekao strateski :)
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li neki tim koji bi htio u svoje redove BF3 novaka. Po godinama sam veteran, ali po BF3 stažu gušter. Nemam brze reflekse niti mirnu ruku, ali sam timski igrač :-)

I da, postoji li još uvijek BUG-ov server?

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Evo, iščeprkao sam neke povoljne cijene za BF3 i DLC-ove pa će možda koga zanimati:

- BF3 EU:

- Daily Deal za 19,99 $

- Weekly Deal za 14,95 €

- BF3 Premium za 33,99 €

- BF3 Back to Karkand za 8,65 €

- BF3 Close Quarters za 14,89 $

- BF3 Armored Kill za 13,19 €

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
@Wile E. ...... bug server ne postoji vise ali ima dosta nasih ( HR klanskih ) servera a sada tocno neznam koji su vise , od PRi,Mc, 53 cak 2 a sigurno ima jos :)
17 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...
@Wile E. ...... bug server ne postoji vise ali ima dosta nasih ( HR klanskih ) servera a sada tocno neznam koji su vise , od PRi,Mc, 53 cak 2 a sigurno ima jos :)

Tnx. Za PRi i 53 znam. Na ovom prvom uglavnom i zaigram. Bio sam i sinoć.

14 godina
LudaVjestica kaže...
MV_gamer kaže...

Pa ni šta se mene tiče nije niš falilo ali eto. Definitivno treba koji tiket više jer brzo se ovo potroši sve, a i prije je bilo na oko 120% tako da će se vjerojatno vratit. 

Neznam zašto nisu sve mape ali doć će valjda to sve na mjesto. Meni osobno kharag ful fora mapa, dok mi je teheran bzvz, ali opet svako ima svoje, vjerojatno će se vrtit sve mape kad bude za svakoga ponešto.

edit: Sve gore navedeno upravo je podešeno. gl hf

Super je da ste stavili sve mape, jer ovih 5 što su sad u rotaciji bile se brzo izvrte i dosade. Samo šteta što niste i b2k mape ubacili. Ne znam jel možda neki od vas nemaju b2k pa zato, ali ako to nije slučaj mislim da bi bilo super da ubacite i njih (naročito karkand i sharqi).

Slažem se, treba stavit mix par boljih mapa te svakako karkand i sharqi, čak i wake island je odličan rush.

Po meni treba stavit akcijom nabijene mape, da se što više ''bijemo'' :)

ali odličlne su partije i ne vidim neki velik problem u balansu. Je da je ceco neko vrijeme bio sam ''preko'' ali kasnije se mc razvodnio, dio tamo dio amo, pa hellbyte je došao, kuky je bio tu. Antraks i onaj ludi baka kojeg prezirem jer kad god ga pogledam ima chit da pucam mu preko glave :)

Ugl. sve u svemu, svakako rijeku server uvrštavam na vrh favorita da češće narvatim :)

jedino mi je žao anonimnih starnaca koji se nađu u razmjeni vatre između nas domaćih :)

i ti špelac pico nemoj me thumbat nego dođi na server nekad kad sam tamo da ti pokažem nešto :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 11:47 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura/kupovina-battlefield-3/165668.aspx

neka pica prodaje svoj acc sa homemade scriptom uključeno u cijenu navali narode!

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

..... a bas steta sto rasm ranije uzeo bf3, pa krkland , pa premium, utukao 500 sati u nju od 3 mjeseca,  a mogao sam kupiti sve to za sicu kupit i to sa SKILOM :( a ipak ja sam zadovoljan sa svojim akauntom i svojim NOOB skilom jer znam a da nije kupljen i da nitko nemoze biti takav  :) hhehehehehehehehhe

14 godina
Battlefield 3

evo casa, kakva džukela od igrača, svaka čast :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/DJ_Cas/stats/231069559/

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo male preporuke za vikend npr. Napravi se tema (a može i excel tablica kao šta je bio za SQ Rush turnir) i prijave se Squadovi za subotu npr i izbalansiraju se strane. Dogovori se početak u 22:00 npr i hakla se 2 sata. Nemam pojima koliko je to moguće s obzirom da je server public jer bi trebao biti zatvoren ali razmišljanje je u smjeru vikend eventa koje je netko prije spomenuo. Mislim da bi se uz malo organizacije mogli dogovoriti.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 12:57 (Zero2).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
čak i wake island je odličan rush.

Wake Island Rush? mislis Viper Rape Island?

Battlelog: LateralusX
17 godina
odjavljen
Lateralus kaže...
fila2208 kaže...
čak i wake island je odličan rush.

Wake Island Rush? mislis Viper Rape Island?

To je fora ovima što znaju vozit helije pa misle da je svima nama zabavno sakrivat se ispod ruševina...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Wile E. kaže...

Ima li neki tim koji bi htio u svoje redove BF3 novaka. Po godinama sam veteran, ali po BF3 stažu gušter. Nemam brze reflekse niti mirnu ruku, ali sam timski igrač :-)

I da, postoji li još uvijek BUG-ov server?

tesko.. ovdje su ti sve samoprozvani pro igraci .. {#} b3 ti nitko ne igra timski..osim negdje na kakvim natjecanjima za masnu lovu rofl..  (kempanje glitchanje exploitanje varanje) velike osobine + b3 nema squad chata..  + nema kill cama i noobcici te kickaju sa servera ako si dobar + ban naravno..  imas zato premium za 50 € doduse .. enjoy {#}

xfact
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

To je fora ovima što znaju vozit helije pa misle da je svima nama zabavno sakrivat se ispod ruševina...

te runde nikome nisu zabavne, bez obzira na kojoj si strani mora ti biti zao defendera

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/46353983/1/228790247/

Battlelog: LateralusX
17 godina
odjavljen
Lateralus kaže...
Friday kaže...

te runde nikome nisu zabavne, bez obzira na kojoj si strani mora ti biti zao defendera

Dannyju su zabavne, vjeruj mi...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Evo male preporuke za vikend npr. Napravi se tema (a može i excel tablica kao šta je bio za SQ Rush turnir) i prijave se Squadovi za subotu npr i izbalansiraju se strane. Dogovori se početak u 22:00 npr i hakla se 2 sata. Nemam pojima koliko je to moguće s obzirom da je server public jer bi trebao biti zatvoren ali razmišljanje je u smjeru vikend eventa koje je netko prije spomenuo. Mislim da bi se uz malo organizacije mogli dogovoriti.

.....ma ima to potencijala da se napravi kao neka liga u sq ruhu ali neznam koliko su nasi ljudi zainteresirani. Ima nasi klanovi ja mislim svatko svoj war server koji nije public i moglo bi se iskoristiti ali naravno potrebna je dobra organizacija, volja i smirenost ako se slucajno nadje koji gospodin koji odluci koristiti kakav programcic i svi da budu spremni koristit sankcije koje se dogovore a ne godinama pricati o tome i raspravljati.

17 godina
Lateralus kaže...
Friday kaže...

Da, al tu ste ubili noobove koji su tek kupili igru. Bas gledam tvoj profil imaš odlicne statse. Vidim da manje-više imamo iste frendove na listi. Ne sjecam se kad sam te zadnji put vidio da si sa nama igrao na istom serveru. Mislim na igrace pis, chc, mc, xxx, pri i drugih klanova. Dodji nekad i odigraj koju sa nama. :)

bakaxxx
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 13:45 (BDS).
17 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

Ak sam u heliju il avionu i rejpam ko zmaj zabavno mi je. Ak sam na nogama i rejpam ko zmaj dosadi mi jako brzo.

Neki dan, baš je fejk Dado ranije spomenuo, je na našoj strani bilo milijun orlića i nitko se nije mogao prebacit. Dado se pokupio i 2 runde nakon toga i mi jer jednostavno nije bilo zabavno prolazit kroz difendere ko kroz maslac, a da rejpanje attackera na Metrou i Khargu ne spominjem. :(

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma taj SQrush nema niti imalo potencijala

vidjeli ste zadnji put na što je to izgledalo ,hebote niti 16 ekipa pa je turnir trajao skoro pola godine i još dan danas nisu sve ekipe međusobno odigrale.

tak i tak imamo ove domaće servere di se nalazi domaća ekipa,spojite se i svi rokamo sretni i zadovoljni bez ikakvih komplikacija.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

vidjeli ste zadnji put na što je to izgledalo ,hebote niti 16 ekipa pa je turnir trajao skoro pola godine i još dan danas nisu sve ekipe međusobno odigrale.

tak i tak imamo ove domaće servere di se nalazi domaća ekipa,spojite se i svi rokamo sretni i zadovoljni bez ikakvih komplikacija.

Nisi skužio kaj Dado hoće.

On bi da se organiziramo i formiramo squadove unaprijed, podijelimo se u dva tima i šiljimo na nekom serveru. Tako bi se osigurao kakav-takav balans.

Ja sam generalno za, ali mislim da niš od toga. Organizacija nam nije jača strana. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ma ja sam mislio na Rush da se malo izorganiziramo na bilo koji način jer:

Mujo, Haso i Suljo nabacili 3 kurve, pa svi otišli na grupnjak. Pogase oni svijetla, i počnu. Prođe tako 30 minuta, a Mujo počne urlati:
- PALITE SVIJETLA, PALITE SVIJETLA. 
Pitaju ga:
- Što ti je, što se dereš?
A on će:
- Ma dajte da se malo bolje organiziramo, jer već treći put p***m k***c!!

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nisi skužio kaj Dado hoće.

On bi da se organiziramo i formiramo squadove unaprijed, podijelimo se u dva tima i šiljimo na nekom serveru. Tako bi se osigurao kakav-takav balans.

Ja sam generalno za, ali mislim da niš od toga. Organizacija nam nije jača strana. :)

sa ovim zadnjim se definitivno slažem {#}

ahaa ,znaći nikakvo organiziranje kao zadnji put ,nego tipa dva squada po 4 čovjeka sa jedne i isto tako s druge?? to već kolko-tolko pije vodicu:)

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Battlefield 3

Squad rush je bzvz.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

može

da uzmem i tebi? sad sam si postao sajber zvezda,svi me znaju.. majkemi

[19xx] C3c1l
16 godina
Battlefield 3

Evo prvo paljenje i odma problemi. Šta je ovo i zšto je na tom jeziku zna li neko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RePlaY kaže...

Evo prvo paljenje i odma problemi. Šta je ovo i zšto je na tom jeziku zna li neko?

Poljski/češki, ma neki od slavenskih.

Kaže ti da je Origin odapeo i da ga trebaš nanovo instalirati

17 godina
Mala pauza danas navecer - nosim AEK na utakmicu, ima da postrojim i Stimca i supka Sukera i Maminja, hooah! :)
14 godina
I ja danas imam pauzu,a M249 ide sa mnom na Grdaski vrt
robimarko@gmail.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice