Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
AbeDomeNuS kaže...
TomoR kaže...
AbeDomeNuS kaže...
AbeDomeNuS kaže...

Može mi tko reći ima li jeftiniji način da se uzme premium za BF3? Ne daje mi se baš 50€ za premium, nisam baš rockfeller :)

Zar nitko nezna? :o

http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Premium-EA-Origin-Key.html 38€

http://nova.eplati.com/Battlefield3Premium 43€

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-Premium-CD-Key-for-Origin.html 46$

Ima ih još, ovi su manje više provjereni.

I F1dess, di si više?

Ima li gdje slučajno za nekih 200 kn? Ovo mi baš i nije povoljno za situaciju u džepu...

EDIT: otkad je izašao CQ i ovi ostali DLC-ovi izgubio sam volju za igranjem, nisam takao jedno 5 mj BF... Ako ne i više... A sad me furija pukla da kupim premium, al mi sve skupo, imam do max 220 kn, pa tražim alternative za uzest ga povoljnije... Doći ću ubrzo ako bog da, vidjet ćemo sve ;)

Ma nemoj uzimat premium, nije uopće vrijedan toliko...uzmi aftermath kad izađe za nekih 100kn i to je to..zadnja dva dlca  su osrednja a oružja ništa posebno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo mojih para videa na esl-u protiv francuza, da vidite kolike su mi glave velike.{#}

Battlelog: ljudina
Moj PC  
10 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Evo mojih para videa na esl-u protiv francuza, da vidite kolike su mi glave velike.{#}

playclaw?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

zasto vi svi pro igraci imate iritantnu potrebu prebacivati na pistolj pa onda opet na pusku?

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

zasto vi svi pro igraci imate iritantnu potrebu prebacivati na pistolj pa onda opet na pusku?

da imas bolji refleks... tako da si uvijek spreman... ja sam noob pa to znam :P jbg CS ostavio posljedice ...

btw. Diabolic servers su hakirani -.- tj. imaju napad na stranice...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 22:53 (ceco22).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

yep play claw 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bmwhartge kaže...

nejasne su mi ove temperature preko mape...mislim, čemu?

MaxonUniversal kaže...

lol.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 22:58 (fila2208).
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

yep play claw 3.

sad ti izlazi playclaw 4... ako si legalni kupac dobit ces ga gratis... :)

P.S. jesi uzeo Moh:W ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 23:04 (ceco22).
14 godina
protjeran
ceco22 kaže...
bmwhartge kaže...

yep play claw 3.

sad ti izlazi playclaw 4... ako si legalni kupac dobit ces ga gratis... :)

P.S. jesi uzeo Moh:W ?

nisam, uzeo sam danas besplatno moh 2010. jel znas tocno kada izlazi playclaw?

14 godina
neaktivan

Dolazi krajem iduceg mjeseca navodno... Dodati ce jos novi opcija, vise formata, live stream itd... ma ja sam se preporodio sa tim programom... ne osjetim ga uopce...

16 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...

Može mi tko reći ima li jeftiniji način da se uzme premium za BF3? Ne daje mi se baš 50€ za premium, nisam baš rockfeller :)

Zar nitko nezna? :o

Evo ako si netko moze iskoristi preko proxya 50% na EA igre.

http://www.commandandconquer.com/en/blogs/blog/175

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 0:22 (Co7).
13 godina
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

nejasne su mi ove temperature preko mape...mislim, čemu?

MaxonUniversal kaže...

lol.

Te temperature su ti od playclawa. Ljudina nije makao u opcija,a da se ne snima overlay i ..... Ta daaaa :D (aj nek i ja nesto strucno znam :)
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
MaxonUniversal kaže...

ja mislim da je to jos iz counter strike-a , trcao si brze ako si nosio pistolj... ili je to bio cod...nemam pojma..uglavnom masa ljudi ima tu naviku...

-BiH-slackspace
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa ok, nek onda imaju pištač u rukama a ne ovak.. 

Kaj veliš pirat, zakaj pro igrači to rade?

3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

A mozda mu je otisao tockic od misa kao meni... svako malo mi prebaci... naletim na lika i pocnem pucati i odjednom mi se u ruci stvori medic pack ili noz ili repair tool..kako kad...

-BiH-slackspace

2 0 hvala 0
17 godina
bmwhartge kaže...

De molim te uploadaj no recoil skriptu pa mi pošalji link na pp, oprobat ću na nekom no rank serveru... jeb**a znatiželja.

16 godina
moderator
DadoZG kaže...

Zbog Miljenke,i njene duge crne kose...

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

De molim te uploadaj no recoil skriptu pa mi pošalji link na pp, oprobat ću na nekom no rank serveru... jeb**a znatiželja.

Morat ćeš naučit pucat, nema ti druge ...

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
Bongiaro kaže...

Morat ćeš naučit pucat, nema ti druge ...

Ma ljudina je on možda i pošalje, da se ne mučim.

17 godina
DadoZG kaže...

Pa ok, nek onda imaju pištač u rukama a ne ovak.. 

Neki kažu da im je tako lakše napraviti no recoil glitch na pušci.

Ne prejudiciram...

17 godina
odjavljen
ovajonaj kaže...
MaxonUniversal kaže...

ja mislim da je to jos iz counter strike-a , trcao si brze ako si nosio pistolj... ili je to bio cod...nemam pojma..uglavnom masa ljudi ima tu naviku...

Mislim da u BF3 trčiš trunčicu brže ako imaš nož u ruci. A usporedba npr neka teška strojnica vs pištolj ne znam...

Inače ako imam neku sačmaricu u ruci (SAIGU {#}) onda prebacim na pištolj čim sam na nekom otvorenom prostoru jer izdaleka ne možeš nikoga skinuti.

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
ovajonaj kaže...
MaxonUniversal kaže...

Mislim da u BF3 trčiš trunčicu brže ako imaš nož u ruci. A usporedba npr neka teška strojnica vs pištolj ne znam...

Inače ako imam neku sačmaricu u ruci (SAIGU {#}) onda prebacim na pištolj čim sam na nekom otvorenom prostoru jer izdaleka ne možeš nikoga skinuti.

Nema razlike u brzini, štogod držao u ruci (ja bi pivu). Brži si samo sa povremenim skakutanjem (I naravno sa perkom).

U CS-u si (bio) brži ako držiš nož u ruci (ne znam kako je sa CS:GO)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 10:27 (TomoR).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Nema razlike u brzini, štogod držao u ruci (ja bi pivu). Brži si samo sa povremenim skakutanjem (I naravno sa perkom).

Htio sam ti sada oponirati ali sam se sjetio da imaš 25.000 odigranih sati i da nemam nikakve argumente {#}

Baš ti hvala što si ponedjeljak učinio još gorim!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Htio sam ti sada oponirati ali sam se sjetio da imaš 25.000 odigranih sati i da nemam nikakve argumente {#}

Baš ti hvala što si ponedjeljak učinio još gorim!

Ma, znam i ja pogriješiti, ali nemoj nikome reć. {#}

14 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...
ovajonaj kaže...
MaxonUniversal kaže...

Isto, nož je mislim 250 move speed ostalo je sve niže. Pistole su od 220-240čini mi se a pljuce veće ispod 200.

ontopic: jel sjeo onaj server side patch?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

mozda sam ja staromodan al kad mi se trci ja stisnem shift!

15 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MaxonUniversal kaže...

mozda sam ja staromodan al kad mi se trci ja stisnem shift!

Kada mi se trči to je obično znak da imam probavnih problema...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

to je još jedan big shit u bf3,

ja sam nadobudno svako malo prebacivao na nož misleći da sam brži.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ja ću se i dalje prebacivati, ne može mi nitko ništa... Osim cece the gličera {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ja ću se i dalje prebacivati, ne može mi nitko ništa... Osim cece the gličera {#}

jaaači si od suuudbineeee {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice