Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.168.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Svi drugi sa youtubea,benchemarkovi i sve su mi rekli da moze med-high na 1600x1200,a sad leteceprase kaze da trebam low{#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Double post, ali jbg...

Jel se još nekome čini da je nož dodatno sj*ban? Znaš ono kad dođeš iza nekog i sad ćeš ga priklat a zapravo samo izvučeš nož i stojiš? Jučer mi se to desilo valjda 20 puta u 2-3 partije. I čini mi se da ne smiješ biti neposredno iza onoga koga ćeš priklati nego recimo korak-korak i pol dalje i onda ga "privučeš" pa ga zakolješ. Glupo do bola...

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prozivat nekog za statse apsolutno jadno i bijedno. Đukac igra na laptopu na 800x600 sa 20-30 fps-a i opet je bolji od gro ekipe kojima igra radi na 60 fps-a. Sa jako puno ljudi igram i na Ts-u i bez ts-a i svatko igra drugačije, ali ta morska neman nikad nije bila na jednom mjestu više od 2 sekunde i uvijek rusha i dosta puta ga squad ne može pratit iako smo svi na ts-u. Gine za tim i želi pomoć u svakom trenutku, ne igra svoju igru nego timsku što je po meni najbitnije. Ja nisam ni pola dobar kao skilleri ovdje ali za poginut popravljajuči tenk, oživjeti nekog i slično sam prvi dok neki ne znaju da imaju ammo, health, repair tool i sl.

Jučer na bugu je bilo odličnih partija, neke dobili, neke pušili al ok. Jedina zamjerka Hellbyte-u. na sieni mi digao k.. na najjače s aek-om{#}{#}

Isprobao malo napokon heli sa svojim gunnerom Mrskim i da se sve, samo malo izmjenili taktiu i dobro je. nagli niski preleti, puno tv-a, mirna ruka i rezultat je više bit u zraku nego čekat novi spawn.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

@filla

ajde molim te napravi ovo za mene

kao sto sam ja to snimio, napravi i ti, odigraj nekih 5 - 10 min, nemoras duza ali budi dobar igrac kao sto si i do sada bio.

Meni je zapanjujuce da netko na toliko malo fpsova moze tako dobro igrati.

Tnx

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

Vidiš odlična ideja moj exco7 prijatelju. Budem to napravio, budem vidio oću snimat hd kamericom ili mobom jer da ne moram uplodavat 2 godine. ALi hoću, vidjet ćeš frejmove i sve pa ćeš mi valjda vjerovati. I nisam fillllla. Već samo fila, isto kao što ti nisi excooo7.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Vidiš odlična ideja moj exco7 prijatelju. Budem to napravio, budem vidio oću snimat hd kamericom ili mobom jer da ne moram uplodavat 2 godine. ALi hoću, vidjet ćeš frejmove i sve pa ćeš mi valjda vjerovati. I nisam fillllla. Već samo fila, isto kao što ti nisi excooo7.

Da, sry typO.

[M|C] ex_Co7
14 godina
protjeran
Co7 kaže...

@filla

kao sto sam ja to snimio, napravi i ti, odigraj nekih 5 - 10 min, nemoras duza ali budi dobar igrac kao sto si i do sada bio.

Tnx

jebote ove izgleda fluidnije nego meni na 84 fps-a uz frejm dropove na 50.{#}

Battlelog: ljudina
13 godina
AxeAwesome kaže...

Svi drugi sa youtubea,benchemarkovi i sve su mi rekli da moze med-high na 1600x1200,a sad leteceprase kaze da trebam low{#}

samo sam ti rekao kakva je kod mene situacija. s tim tvojim cetverojezgrenim procesorom i na toj rezi bi verovatno trebao na med postavkama fino igrati. eto

17 godina
neaktivan

Komšiju sam malo izubijao i onda poceo rage, a ja fin i kulturan :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a dobro, ja sam svjestan da 95% ljudi ne misli, zajedno sa mnom, ono kaj napise u chat. Emocije ponekad ne znas izraziti drugacije nego na ovaj nacin, pa to ispadne tako kako ispadne. 

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo skino maloprije na firestormu admina u heliju sa RPG-om i on me kicka haha xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

a dobro, ja sam svjestan da 95% ljudi ne misli, zajedno sa mnom, ono kaj napise u chat. Emocije ponekad ne znas izraziti drugacije nego na ovaj nacin, pa to ispadne tako kako ispadne. 

lol to si dobro rekao,jebiga ruka me ne sluša u tom trenutku :))

nego,vezano uz gameplay.

ja sam od početka do eto 460 sati igranja bf3-a igrao na rezoluciji 1920X1080.

jučer sam smanjio rezoluciju i probao igrat.

ja nemogu vjerovat kako je prelagano pogodit sada BILO KOGA BILO GDJE, još pogotovo da je neka daljina i da je čovjek iza zaklona.

inaće na mojoj rezi je taj isti frajer prepremali kada ga ciljam,još pogotovo ako uzmem aek jer na njemu igram sa iron sightom.

ovo mi je sad prelagano bez zeke ,više nemogu praktički fulat kako sam se naviknuo na sitne sitne točkice.

neznam još sam pod dojmom koliko je lakše

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Battlefield 3

Ode nam i Zenge za ljudinom igrat na gameboy rezoluciji :P

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 13:06 (Skilledžija).
Moj PC  
17 0 hvala 0
15 godina
xyan kaže...

Bome ja mislim, kad me govno ramma dok sam u heliju, onda mu ono što napišem to i mislim.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 13:30 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...

@filla

Tnx

ma daj jebote ja od zadnjeg patcha igram na 20-25-30 FPS-a na ati 6670...i to na koju god rezu stavim imam tolko {#},i to mi je tako samo u bf3,npr. bc2 ide full HD na medium 40-50 FPS-a (ali SP,nemam MP)

EDIT:co-op laga,ali SP ide na 30-40 fps-a sa dropovima do 25

battlelog:kickass1999
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 14:19 (kurt).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Filu za precjednika, čovjek sa nikakvim hardverom igra bolje od većine wannabe gamera na monster strojevima! Nuff said!

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ARazer kaže...

Prozivat nekog za statse apsolutno jadno i bijedno. Đukac igra na laptopu na 800x600 sa 20-30 fps-a i opet je bolji od gro ekipe kojima igra radi na 60 fps-a. Sa jako puno ljudi igram i na Ts-u i bez ts-a i svatko igra drugačije, ali ta morska neman nikad nije bila na jednom mjestu više od 2 sekunde i uvijek rusha i dosta puta ga squad ne može pratit iako smo svi na ts-u. Gine za tim i želi pomoć u svakom trenutku, ne igra svoju igru nego timsku što je po meni najbitnije. Ja nisam ni pola dobar kao skilleri ovdje ali za poginut popravljajuči tenk, oživjeti nekog i slično sam prvi dok neki ne znaju da imaju ammo, health, repair tool i sl.

Jučer na bugu je bilo odličnih partija, neke dobili, neke pušili al ok. Jedina zamjerka Hellbyte-u. na sieni mi digao k.. na najjače s aek-om{#}{#}

Isprobao malo napokon heli sa svojim gunnerom Mrskim i da se sve, samo malo izmjenili taktiu i dobro je. nagli niski preleti, puno tv-a, mirna ruka i rezultat je više bit u zraku nego čekat novi spawn.

Ah da da tamo ste mi nešto jako padali, kao male kruškice.{#}{#}

Čak je crozoki dobio moj nožić za putar.{#}

17 godina
hellbyte0 kaže...
ARazer kaže...

Ah da da tamo ste mi nešto jako padali, kao male kruškice.{#}{#}

Čak je crozoki dobio moj nožić za putar.{#}

a je ti neki nožić, nimalo me nije boljelo {#}

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

hell mislim da si dobio 2 nemesisa na meni.. jbt sad svi igraju s Aekom i m416. noobovi jedni {#} jbt ne mogu ni na wc danas koliko me boli {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dok idem join nna bilo koji server,sve se učita i uđe mi u igru ali je cijelo vrijeme crni ekran a u pozadini se čuje muzika.To se dogodilo nakon posljednjeg update. Ima koji patch ili nešto da se to riješi?

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 14:43 (LGA775).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nego,vezano uz gameplay.

ja nemogu vjerovat kako je prelagano pogodit sada BILO KOGA BILO GDJE, još pogotovo da je neka daljina i da je čovjek iza zaklona.

inaće na mojoj rezi je taj isti frajer prepremali kada ga ciljam,još pogotovo ako uzmem aek jer na njemu igram sa iron sightom.

ovo mi je sad prelagano bez zeke ,više nemogu praktički fulat kako sam se naviknuo na sitne sitne točkice.

Nisam probavao, ali mislim da bi smanjivanje FOVa postiglo isti efekt. Ponavljam, nisam FOV ni probao mjenati, ali na Minecraftu postiže upravo to(znam, igre nisu bas usporedive, ali FOV je FOV {#})

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
protjeran
ARazer kaže...

hell mislim da si dobio 2 nemesisa na meni.. jbt sad svi igraju s Aekom i m416. noobovi jedni {#} jbt ne mogu ni na wc danas koliko me boli {#}

Ma stari svako malo mi iskakao taj nemesis ribon na ekran tako da neznam točno na kome sam ih zaradio, ne pratim ti ja to, meni samo važno da svi padnete mrtvi.{#}{#}

@crozoki  budem drugi put taj nožić malo dublje zabio {#}{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav
evo dugo nisam igrao battlefield 3, pa nisam informiran o tome da li je uopće moguće igrat igru preko LAN-a (jer u početku nije bilo)? pa ako je moguće, kakva je procedura? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARazer kaže...

dao sam šansu M416 al sam se brzo vratio na M16.. jedino šta je lošije je recoil al ostalo je sve na strani M16, najbitnije brži metak i rof.

inace igram inzenjerca puno zadnjih dana i ACW me odusevila, pa to roka ko M16 doslovno {#}

17 godina
odjavljen
omgwtfbbq kaže...
Basta kaže...

Cinkaš za niš koda imaš 5 godina. Možda radi njegove nacionalnosti? Mislim neznam ko bi išo po forumu postat da mu je netko rekao da jede govna bez da je tu neki drugi faktor.

Il si jučer otkrio internet?

Uvijek kretene treba cinkati! Nacionalnost nema veze s tim...

Freak Show Inc.

3 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Friday kaže...
omgwtfbbq kaže...
Basta kaže...

Cinkaš za niš koda imaš 5 godina. Možda radi njegove nacionalnosti? Mislim neznam ko bi išo po forumu postat da mu je netko rekao da jede govna bez da je tu neki drugi faktor.

Il si jučer otkrio internet?

Uvijek kretene treba cinkati! Nacionalnost nema veze s tim...

Igra sama psuje više nego to. To nit nije psovka i ti mu kažeš da je kreten, što je uvreda, a ono nije. A dobro aj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 15:31 (omgwtfbbq).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo konaco sam kupio novi comp,BF3 se skida a ja jedva cekam zaigrati igru kak treba.Molio bi cijenjene kolege sa foruma ako me vide u jetu da me odmah ne siluju pustite me da napravim koji krug ^^

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 15:29 (scarface797).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
xyan kaže...

nego,vezano uz gameplay.

A ne znam, probao sam smanjiti rezolucio i kad sam vidio da mi je ružnije, onda sam vratio na nativnu. Nego baš me zanima kako ljudi razmišljaju i evo jedna anketica (naravno pod uvjetom da komp podržava to)? Preferiram igranje na:
35 Najboljim grafičkim postavkama
19 Lošijim GP radi lakšeg ubijanj
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
12 godina
protjeran
scarface797 kaže...

Evo konaco sam kupio novi comp,BF3 se skida a ja jedva cekam zaigrati igru kak treba.Molio bi cijenjene kolege sa foruma ako me vide u jetu da me odmah ne siluju pustite me da napravim koji krug ^^

Imaš puno unranked servera pa vježbaj malo. Možda češ bit razočaran jer za razliku od BF2, BF3 jetovi se okreču koda su od papira kao da nemaju nikakve težine ni fizike. Noob friendliness. I oba jeta imaju iste statse, potpuno su identični jetovi što dogfightanje čini još manje zanimljivo. Svi jetovi su 1 seateri i sporiji su najmanje duplo od BF2.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 15:51 (omgwtfbbq).
15 godina
ATiGamer kaže...
ARazer kaže...

dao sam šansu M416 al sam se brzo vratio na M16.. jedino šta je lošije je recoil al ostalo je sve na strani M16, najbitnije brži metak i rof.

inace igram inzenjerca puno zadnjih dana i ACW me odusevila, pa to roka ko M16 doslovno {#}

Jeje acw je dobra puškica. Počeo sam snjom da je napunim a sad je držim odmah do scar-h i mislim da ću morat umirovit svog starg scarfacea :(

veli mi max juče koja je ovo puška fila pa ovo je bogovski :)

solidna je puškica nema šta.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice