- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HD7850 radi odlicno sa novim driverima (12.8)
U MP sa HIGH (skoro sve,texture high, sitnice su na medium), 4msaa i SSAO dobivam 60 fps lock
EDIT - btw jesu oni to na battlelog vratili M16A3 kao zasebno ?!
Stavit cu ti ss-ove s metra.
evo kako zavrsava ekskurzija sa f2000 ispalo je da je i ona OP.
Prebacite Pagefile na drugu particiju koja nije sistemska,a na sistemskoj ostavite pagefile od 1gb samo i sad uopće nema više tearinga
ma daj mene neki dan piz-de kikale zbog MTAR 21... jer im je OP...
ma daj mene neki dan piz-de kikale zbog MTAR 21... jer im je OP...
Noobovi uzvraćaju udarac! Nije stvar u oruzjima, stvar je u vama. Koliko god vama zabavno bilo, nekome uništavate dan Na kraju krajeva, njegov server, njegova pravila
Nego ajte vi lijepo na ESL, zanemarite raznorazne pubove i svi sretni zadovoljni; nit vas kikaju nit noobovi plaču
WTF izgubio sam dva assignmenta...
WTF izgubio sam dva assignmenta...
svi su, dobiti ces ih nazad 4.9.
Noobovi uzvraćaju udarac! Nije stvar u oruzjima, stvar je u vama. Koliko god vama zabavno bilo, nekome uništavate dan Na kraju krajeva, njegov server, njegova pravila
Nego ajte vi lijepo na ESL, zanemarite raznorazne pubove i svi sretni zadovoljni; nit vas kikaju nit noobovi plaču
Jao, tam sam jos vece retardante sreo....
esl se neiplati igrati ako nas nema 5 u partiju eventualno 4, jer uvjek dobijes neke debile nesposobne. a stavite da igras protiv cijelog klana.
Prebacite Pagefile na drugu particiju koja nije sistemska,a na sistemskoj ostavite pagefile od 1gb samo i sad uopće nema više tearinga
to radi ako imaš 2 diska ili?
Radi i sa dvije particije na jednom disku kao kod mene.Neznam kakve veze ima page file,ali nema više tearinga
A kad jednom odigraš BF3 nakon restarta možeš vratit pagefile na stare postavke i opet nema tearinga
EDIT:Ipak ima
sve šta igraš je taj metro.ponekad seine-bazaar i onda nakon 800h takve igre čudiš se šta te kickaju sa njub servera sa možda najjačom puškom izbliza nakon zadnjeg patcha??ne kužim
nemoj me krivo shvatit ali na takvim serverima si za veliku većinu baja
Radi i sa dvije particije na jednom disku kao kod mene.Neznam kakve veze ima page file,ali nema više tearinga
A kad jednom odigraš BF3 nakon restarta možeš vratit pagefile na stare postavke i opet nema tearinga
Ovo stvarno ne bi smjelo imati nikakve veze. To je isto kao da napišeš da nema više tearinga ako ti pirat da karton...
S obzirom da je ESL Hrvatska nešto najavio da će se organzirat razni kupovi, ali nije bilo riječi o BF3 poslala sam im upit da li će bit nešto i za bf3. Dobila sam odgovor da bi se moglo organizirat ako bi bilo barem 8 aktivnih ekipa. Možda bi bilo zgodno da se ovdje jave zainteresirani pa da vidimo koliko nas ima. Vjerujem da bi mi iz CHC mogli složit dvije ekipe po 5 ljudi sad kad se ljeto bliži kraju i svi se pomalo vraćaju.
FPS igra sa vsync, i lol'd
Ovo stvarno ne bi smjelo imati nikakve veze. To je isto kao da napišeš da nema više tearinga ako ti pirat da karton...
Neznam zašto ima veze
de me dodajte ljudovi. nemogu vise igrat sa onim dzebracima bezveznim, samo mi dizu tlak. razbio sam mis jutros kolko su me nasikirali... pejo696
Jebote, pa 2xp je još aktivan??? Ja sam mislio da je prestao jutros...
http://bf3stats.com/stats_pc/mihmei
2200 sati...tko je numero uno?
Ima neka cro lista igrača ?
http://symthic.com/charts.php zgodna stranica za info o arsenalu.

Jebote, pa 2xp je još aktivan??? Ja sam mislio da je prestao jutros...
jel to smao za premium?
EDIT:Ipak ima
Zaboravi na VSync jer zbog njega imaš mouse imput lag!
ja sa vsyncom igram normalno, bez ikakvog mouse laga.
ja sa vsyncom igram normalno, bez ikakvog mouse laga.
ma vsync u fps igrama ne dolazi u obzir...
Najgori assault rifle, nerfan do smrti, recoil i metki na sve strane. Tbh jedini viable assault riflesi sad su M16, AEK i F2000.
Ja iako se dobro ne razumijem mislim da pricas gluposti,imas AUG A3,L85A2,SCAR-L,M417 i AK-74M sa kojima se da odlicno igrati,meni od ovih su najdrazi AUG A3 i SCAR-L iako mi je bilo malo u pocetku teze igrati sa AUG sada sam se navikao i odlican je rifle samo malo vjezbe i to je to.
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason::Knife hack
kako da poslikam samo onaj dio ekrana gdje to pise?recite mi da znam za drugi put...samo poslikam sve i izrezem u paintu?
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason::Knife hack
kako da poslikam samo onaj dio ekrana gdje to pise?recite mi da znam za drugi put...samo poslikam sve i izrezem u paintu?
Da, stisneš Print Scrn tipku, pa središ u Paintu, ili meni još lakše u Irfanview-u.