Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.116.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta je ovo s DICE-om, nek mi netko ukratko objasni jer nemam vremena tražit po stranici, učim za sutrašnja 2 ispita :D

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
kurt kaže...
CyberDemonVZ kaže...
kurt kaže...
kalko1212 kaže...
kurt kaže...

meni je vise pun ku**c ove igrice...nemogu ni 5 minuta igrati bez crashanja,da nema crashanja ja bi bio najsretniji na svijetu {#}

Šta ti napiše kada te izbaci?

samo se zamrzne,i moram otvoriti start manager da ugasim igricu

Koliko sam vidio, najcesce je problem u Realtek zvucnoj kartici:

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1455182-fix-battlefield-3-bad-company-2-realtek-bsod.html

Pogledaj samo stvari vezane uz zamrzavanje, mozda ti koja pomogne.

http://sonsofvalour.forumotion.co.nz/t687-battlefield-3-tweaks-and-fixes

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2224117

A moguce da imas problem s Windowsima, driverima...

A mozda cak i hardverski (npr, pregrijavanje, overclock ili voltaza graficke) al bi onda vjerojato doslo i do rusenja cijelog sustava.

nijedna komponenta nije overklokana,budem testiral ramove s memtestom,na njih mi to sve smrdi

Ja sam probao sve i svašta (uključujući downclock grafe) i ništa mi nije pomoglo. Onda sam već pukao i digao napon memorije za 0,1 v i stavio mali vent na nju. Od onda (70+ sati igranja) nikakvih problema

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pozdrav,
evo pojavio mi se problem pri pokretanju BF3mp-a. Nakon dugog vremena neigranja update sam patch i pokuso se joinat na server. Tamo mi se normalno otvori mali prozorcic "Joining server...", al ikonice za otvaranje igre nema. 
Pokuso sam reinstall bf3, al nije pomoglo. Tada sam promijenio Downloaded Games mapu i uspio sam uc na server. Danas opet pokusam uc kad ono isti problem :S Help
bas tako :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MatijaCH kaže...
Pozdrav,
evo pojavio mi se problem pri pokretanju BF3mp-a. Nakon dugog vremena neigranja update sam patch i pokuso se joinat na server. Tamo mi se normalno otvori mali prozorcic "Joining server...", al ikonice za otvaranje igre nema. 
Pokuso sam reinstall bf3, al nije pomoglo. Tada sam promijenio Downloaded Games mapu i uspio sam uc na server. Danas opet pokusam uc kad ono isti problem :S Help

otvori task manager i ugasi bf3 iz procesa pa probaj ponovo joinat

13 godina
protjeran

lag, lag, lag, ako danas ne primječujete lag onda ste totalne nubine čorave, navodno lag nestaje na serverima zbog pb a dice radi na fixu.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

bemti, igram metro sat vremena, napravim 135-18 i kicka me ova njubara

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
stormich50 kaže...

lag, lag, lag, ako danas ne primječujete lag onda ste totalne nubine čorave, navodno lag nestaje na serverima zbog pb a dice radi na fixu.

Nisam Ćorav tako da jedino što primjeĆujem je da si dozlaboga nepismen.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
stormich50 kaže...

Čo'ek ima bf skillz, š'a će mu č i ć, on zna s,p,m i k,d

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
Logigamer kaže...
MatijaCH kaže...
Pozdrav,

Ja gasim origin.exe i to obicno pomaze
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
Battlefield 3

Očito i sami priznaju da PC ima lag problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
MatijaCH kaže...
Pozdrav,

Probao sam vec, nece :/

@Power: nece :/ 

15 godina
neaktivan

U task manageru u processima nađes bf3.exe,desni klik i odes "end process tree".

Meni to pomogne,il se izlogiras s origina,odes na battlelog i samo joinas server.

In game: D-Ki11a aka Legendic
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

https://www.youtube.com/show/battlefieldfriends/videos 

evo vam malo zabave i istine u filmicima ako niste gledali XD ja sam krepavao

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

bemti, igram metro sat vremena, napravim 135-18 i kicka me ova njubara

imas u ovom linku sta sam poslao epizodu sa adminom,vjerojatno je takav admin bio pa te izbacio XD hahaha

14 godina
dead27brain kaže...

https://www.youtube.com/watch?v=Z_J04GRYfBQ

ova mi je jedna od drazih, ovako je isto bilo kad je izasao bf beta, procurili serveri s caspianom, ti udjes a ono kraj mape :D

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
13 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
dead27brain kaže...

https://www.youtube.com/watch?v=Z_J04GRYfBQ

ova mi je jedna od drazih, ovako je isto bilo kad je izasao bf beta, procurili serveri s caspianom, ti udjes a ono kraj mape :D

koliko puta se to nama desilo kad smo isli igrat,ono nadem server i svi se spoje na mene i pricamo valjda nije loš team,jer svaki put kad uletimo u server mora biti neki prelos team,druga partija na kraju vidis da nas 3-4 najvise napravimo,ali naravno to nije dovoljno XD

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovako se leti jet

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
stormich50 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348090967839/

1 od stotina threadova, blind much.

13 godina
neaktivan
HAM7A kaže...

ovako se leti jet

koji manijak,svaka cast,nije mi se dalo gledati cijeli ali vidio sam dovoljno XD,ja uvijek kad letim max mi je 5min i to je super,jos bi morao mouseom se nauciti jer sam se naviko na tastaturu koja je smece za ciljanje,a i kad sam u zraku mora neki soflam+javelin biti ili ovako neki manijak u jetu,tako da odustanem i odem u tenk jer mi to puno bolje ide,postao pravi TENKDŽIJA XD hahaha,a i stvarno ne kuzim poslije patcha mi u helicu nekad uopce ne radi below radar lokaju me cak i kad nisko letim,neznam wtf,a i definitivno moraju rjesiti da mozes izbjeci javelin sa flaresom jer je cista sreca ako ga izbjegnes i to ako si medu nekim preprekama i to je isto upitno ako ce uspjeti -.-

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma nije meni problem skidat stalno vec mi ide na živce to i što je najbolje kad idem skinit prvo ciiiijeeeeeeeeli bf (17 gb-a (malo manje )) prodje i onda pocne skidat i na kraju on meni napise you must be logged on as administrator onda izadjem iz betlfilda i idem pokreni kao administrator i onda sve ispocetka tako da bi igro moram potratit 15-tak minuta svog života -.-
i da probo sam odma pokreni kao administrator al origin opet zeza -.-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jeli itko danas igrao bf3?jeli mu trza ista ?zAPINJE IGRA?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo vidim post povise da je to lag:)ja vec mislia da mi steka nova msi 6950 :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 17:09 (pivac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Da ja sam igrao i lag podosta ,samo trzavice nekakve,koma!
-------Ajd ljudi mi pomognite da kupim Premium ako netko moze preko svojeg paypala pa mu platim,Molio bih ,,,,Hvala--------
14 godina
neaktivan
dead27brain kaže...
HAM7A kaže...

ovako se leti jet

koji manijak,svaka cast,nije mi se dalo gledati cijeli ali vidio sam dovoljno XD,ja uvijek kad letim max mi je 5min i to je super,jos bi morao mouseom se nauciti jer sam se naviko na tastaturu koja je smece za ciljanje,a i kad sam u zraku mora neki soflam+javelin biti ili ovako neki manijak u jetu,tako da odustanem i odem u tenk jer mi to puno bolje ide,postao pravi TENKDŽIJA XD hahaha,a i stvarno ne kuzim poslije patcha mi u helicu nekad uopce ne radi below radar lokaju me cak i kad nisko letim,neznam wtf,a i definitivno moraju rjesiti da mozes izbjeci javelin sa flaresom jer je cista sreca ako ga izbjegnes i to ako si medu nekim preprekama i to je isto upitno ako ce uspjeti -.-

on igra tj. leti sa tastaturom ... kaze da je 100 X bolje nego sa misom ... moras samo da namjestis na tastaturi komande

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
13 godina
neaktivan
HAM7A kaže...
dead27brain kaže...
HAM7A kaže...

ovako se leti jet

on igra tj. leti sa tastaturom ... kaze da je 100 X bolje nego sa misom ... moras samo da namjestis na tastaturi komande

ma dobre su mi kontrole i sve,samo me nekad muci za precizno naciljat,probao sam jednom kombinirat mouse i tastaturu pa mi je malo bolje islo,lakse mi je letiti tastaturom,ali tu i tamo ciljam s mouseom pa je bolje :D

17 godina
Battlefield 3

Ham7a, ti nemaš lag? Vidim da igraš trenutno.

Ako nemaš, da li imaš ili nemaš upaljen uPNP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

majke ti ja stvarno ne znam sta oni rade s tom igrom i u cemu je problem. imam osjecaj da je igra kada sam je kupio radila bez ikakve graske. tad sam je terao cak i na medium postavkama i jednom grafom, sada ni sa dvije na low nije dovoljno da ne trzaka. svakim novim patchom, što je dulje igram, igra kao da stari i da sve lošije radi. jednom sam mislio da je problem rješen reinstalacijom novih windowsa i vračanjem starih video drivera., ali protokom odredenog vremena opet se sve vaca na staro. jucer taman iza ponoči sam esl igrao, kako je ono stekalo to nije bilo igrivo. i ne samo meni već svima. svi na serveru su se žalili., i nije stvar do servera jer je taj isti do prije par dana radio bez greske. ne znam sta da kazem nego da to sto se u svetu događa da to nije istina.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

U task manageru u processima nađes bf3.exe,desni klik i odes "end process tree".

Meni to pomogne,il se izlogiras s origina,odes na battlelog i samo joinas server.

Na neku foru sam uspio pokrenut BF, al sounda ima slike bez :/

13 godina
Battlefield 3

a jok...neču se više zahebajat...stavlja se bfbc2 na skidanje...i to malo vramena kaj imam za igranje dok mi žena dozvoli onda pa mi dice neda...

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

fu**n hell kako ovo lagga :(
FU you dice 

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 18:21 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice