od kojeg datuma premijumaši mogu ove nove mape igrati?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
od kojeg datuma premijumaši mogu ove nove mape igrati?
12.6
Moj dojam o BF3 kampanji :
A šta BF3 ima i SP??
Moj dojam o BF3 kampanji :
A šta BF3 ima i SP??
Iskreno, meni se i sviđa više od BFBC2 SP-a, više urbane scene, moderan terorizam (Dima) i igra je na hard stvarno hard.
Pa kako ovi Riječani imaju svoj klan, tako i ljudi iz Splita i okolice mogu imat jedan :P
..... da ali nama je baza rijeka ...... tj, 90 posto prvog sastava klana je iz rijeke ali imamo igraca cak iz BIH a i iz koreje koji su u nasem klanu i ne vodimo se po tome da netko bas mora biti iz rijeke.
..... da ali nama je baza rijeka ...... tj, 90 posto prvog sastava klana je iz rijeke ali imamo igraca cak iz BIH a i iz koreje koji su u nasem klanu i ne vodimo se po tome da netko bas mora biti iz rijeke.
Ma da, ali većina je iz Rijeke, to je poanta :D
Evo napravio sam ja Splitski klan, pa nek se priključi tko hoće :D
http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241335952545/
Ajmo Rijeka,ajmo Rijeka hej,hej,hej
E dali mislite da će popraviti to i onemogučiti kupovinu preko proxya do pon? Ja imam samo american a to ne prihvačaju na indijskom originu, a banke ne rade pa nemogu kupiti prepaid visa karticu do pon :(
Ma da, ali većina je iz Rijeke, to je poanta :D
Evo napravio sam ja Splitski klan, pa nek se priključi tko hoće :D
..... da prva postava .....tj. ADMINISTRATORI SERVERA I LEADERI PLATOONA SU IZ RIJEKE........ a mi primamo sve u platoon nevezena od kuda je tko a koji su za dobru igru i malo uvrnuti humor :)
Ovo za humor mi se sviđa :P
@joka pa mogo je pričekat još tih minutu,al nema veze...
dog tag je već u kolekciji, brijem da ću defibrillator
tada MC-ova nije bilo u rundi...a igrali smo seine rush...i nakon što smo im razbili vrlo brzo prva 4 mcom-a, netko je restartao rundu opet na Seine rush....
naravno nas par se lijepo pokupilo i otislo sa servera....svaka cast deckima, ali mene tako skoro nece vidjeti tamo....koliko god da su bili ljuti sto su gubili mogli su pustiti rundu do kraja...ovako su samo ispali pi.ckice.....
pozz i vidimo se na bojistu....
Kako se vidite na bojištu kad si reka da nećeš tamo ić igrat :D
Isprika još jednom i s moje strane, nisam bio tada online.a Isti admin je sankcioniran na neko vrijeme
neće se ponoviti i uvijek ste dobro došli na naš server ;)
neće se ponoviti i uvijek ste dobro došli na naš server ;)
Daj link od servera.
znači ako sam dobro skužio
prilikom kupnje premiuma ne kupuje se igra, već samo dlc-ovi
stoga ako netko hoće kupit premium a da nema igru, mora i nju kupit, pa cijena premiuma ide gore i za cijenu igre
odnosno premium je kao all in one dlc, a ne igra za sebe...
ili sam u krivu
jer ako moj brat misli kupovati premium, može ga stavit na postojeću igru sa B2K ekspanzijom, a ako neće (da meni daje taj acc) mora kupovat i igru sa premiumom
da
Nezz jel pravo mjesto za trazit al eto pitat cu pa sta bude :D
Vec duze vrijeme igram BF3, vecinom sa irl frendovima, nekad i sam. Ekipa se razisla, vecina su prestali igrat a isto tako meni je dosadilo igrat samome, tj. na raznima pubovima. Htio bi joinat neki platoon i igrat malo vise kompetetivno.
Battlelog profil: " http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/X4NOR4SH/stats/351437375/ "
Ako neki platoon regrutira, javite :)
See yah on zer battlefield!
Ljudi sta je s kamuflažama za puškice?
Vidio sam samo da Pecheneg i L96 imaju kamuflaže. Sta ce to doc u onim "In Game Content" u Premiumu?
Ahh,umorio sam se od OWNANJA!
Ljudi sta je s kamuflažama za puškice?
Vidio sam samo da Pecheneg i L96 imaju kamuflaže. Sta ce to doc u onim "In Game Content" u Premiumu?
F2000 i SCAR je imaju, 1 oružje iz svake klase, posli ćemo dobijat još tih kamuflaža.
Neko je bija priča za naj score...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Kalatnikov/stats/352470264/
preporučam ovaj program platnium hide ip a za gdje ga skinut mislim da znate
Armored Kill, Caspian Sea gameplay i dosadni komentari:
http://bf3blog.com/2012/06/armored-kill-caspian-sea-gameplay-and-interview/

E ljudi ja sam maloljetan pa nemam svoju karticu a starci mi nemaju ni visu ni mastercard jel smijem koristiti za kupnju na originu karticu od susjeda ??