Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.168.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
crozoki kaže...
Bugzapper kaže...

Evo danas je drugi dan kako sam poceo igrat BF3 i zanima me jel to normalno sto se commo rose ponasa kao da lagira?

Znam da  u BF 2142 pritiskom na tipku instantno sam aktivirao commo rose i na taj nacin komunikacija je bila brza i efikasna.

normalno je, sa q spotaš ako ga duže držiš izbaci ti commo rose

Hmmm,  meni fali tipka kojom se commo rose aktivira odmah bez cekanja :-(

EDIT:

Sad nakon nekoliko minuta guglanja vidim da su svi igraci vise manje razocarani CR-om.

Neki brane takav laggy CR kao razlog da se ne spama istim, ali kolko znam u BF 2142 spamanja nije bilo (kolko se sjecam).

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 17:43 (Bugzapper).
13 godina
Battlefield 3

sta se u ovoj igrici desava to nije istina.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

MARDUK!!!

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Možda bude bez B2K došlo 40€.

20 new weapons (across all 5 DLCs)

10 smo već dobili u B2K,znači još samo 10 novih oružja čemo dobiti.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

to je isto kad ovi moji stari majstori iz kvarta tvrde da nema mercedesa do stodvesttrojke 123 :)

Ima tu puno istine!
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Da, istina, po tome samo 10 oružja...na QC dobivamo još 10...to znači da 3 DLC-a nemaju nova oružja....samo nova vozila.

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
15 godina
pirat kaže...

Znači došlo bi me duplo skuplje nego što sam platio samu igru.. Fino to EA prodaje mud@ pod bubrege.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
17 godina
protjeran
pirat kaže...

Izgleda da sve to izlazi u ponedeljak i koštat će $80 ili 50€ za nas...LINK

LoL kakava je to cifra za neke obične dodatke i par mapa jesus. Ovo je opet otišlo u vražju m4te2.{#}

16 godina
moderator
hellbyte0 kaže...

LoL kakava je to cifra za neke obične dodatke i par mapa jesus. Ovo je opet otišlo u vražju m4te2.{#}

Ma dobro cifra je malo velika.

Dobit ćemo još samo 10 novih oružja i to je sve.ma puj

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 19:56 (pirat).
17 godina
protjeran
pirat kaže...
hellbyte0 kaže...

Ma dobro cifra je malo velika.

Dobit ćemo još samo 10 novih oružja i to je sve.ma puj

Ja ovaj način zarađivanja na nama tupanima ne podržavam zato vjerojatno više ništa novaca neću dat u BF3. Možda jedino ako ekipa sa mog TS bude uzimala šta od toga, makar ne vjerujem jer je svima više pun k ove igre i sve općenito u kakvom je stanju.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

'Samo' 10 novih oružja... Pa kolko vam pušaka po klasi treba? Kolko pušaka možete ne korisiti? :-)

Imat ću i prioritet od sad u queue-u, neka pati koga smeta!

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

...ja bum si kupil....

qurac od ovce {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Onaj tko zeli i ima nofce,kupit ce si,onaj tko nema/ne zeli-nece.

Cijena je malo prevelika,ali ebiga. Oces-neces.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cijena je premala. Mislim da je DICE fejlao i da su to mogli naplatit puno više.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hmm...

BF ili spašavanje godine (što se spasiti dade)?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BF. Bez razmišljanja.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
BF. Bez razmišljanja.

Je, evo i starci se slažu s tobom!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav svima. ima li netko od vas problema sa ucitavanjem statsa, nakon vikenda.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Šef kaže...
Danny_HR kaže...
BF. Bez razmišljanja.

Je, evo i starci se slažu s tobom!

Ahahaha, ali s time da se malo više uhvatiš inžinjerskog kita, da barem nešto možeš upisati u CV {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Šef kaže...

Hmm...

BF ili spašavanje godine (što se spasiti dade)?

hahah., znam kako vam je. do sljedeće srijede 4projekta predati i 3 kolokvija riješit {#}

ima vremena.lol

16 godina
neaktivan
gorgal1 kaže...

pozdrav svima. ima li netko od vas problema sa ucitavanjem statsa, nakon vikenda.

ovo je zadnje što se saznalo:

"We are aware that some players are experiencing a problem where their in-game stats and experience are not being recognized towards their progression on Battlelog or in-game. While we are working to resolve this issue we have also identified what can cause this problem to occur.

This issue only affects games in which a player uses the FAMAS weapon. In any game where the FAMAS is used there is a chance that player stats and experience will not be recognized after the game. We are temporarily recommending that players avoid using the FAMAS and spread the word to fellow players to avoid the problems this error can cause.

This advisory and problem are temporary and we expect to have them soon. Thank you for your patience."

Link: http://www.facebook.com/battlefield/posts/10150854223782672 [facebook.com]

Daklem, bolje izbjegavati FAMAS dok se to ne riješi. i knifat onog ko ga pokuša koristiti u igri. :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
letece_prase kaže...

hahah., znam kako vam je. do sljedeće srijede 4projekta predati i 3 kolokvija riješit {#}

ima vremena.lol

Pa gdje je žurba, ja u pon,uto, po kolokvij i srijedu dva :D i još za srijedu imam napravit jedan crtež kompliciran i izračunat nešto -.-'

Polako, dug je vikend :P

14 godina
Battlefield 3
Tuki....
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 1:36 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drahic kaže...
Tuki....

Backup i reinstall windowsa??

[M|C] pleXx
14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...
Danny_HR kaže...
xyan kaže...

BCHR ligu treba malo vise promovirati i malo vise ekipa skupiti. Mozda bi pomoglo otvaranje lige, odnosno izmjena nekih pravila. Ne znam, ne odlucujem ja, ali prijedlozi su im valjda dobrodosli. Eto, vec se 9 dana ni u jednom ladderu mec nije odigrao...

Odigrali smo mi jučer 2 na SQR ladderu. Al brijem da se planiramo povući jer nitko ne igra. Mislim da je tajming skroz promašen, a ni komplicirana pravila ne pomažu.

Virus želi da ostanete....uspio je organizirat MC i sada će se i oni malo aktivnije uključit na BCHRu. Krenuli su s ESLom da steknu dojam igranja protiv "PRO" likova...

Protiv pro čitera... Jedan onakav čiter i moš se je*at što ćeš dobit rundu.... :D

[M|C] 7emper_fi
15 godina
Battlefield 3

Kako mi se zgadila ova igra i Dice nesposobni, smrdljivi ... Odigram rundu, stvarno dobru, pet medalja, you a promoted, 55 000 aditional bodova, sveukupno oko 240 000 bodova. Unutar igra vidim promjenu levela, na kraju sve uredno očita, izađem van i vidim da ništa nije priznalo. Što je najgore nema ni battle reporta od runde. Fuj nesposobna gamad.

K4lim3ro
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

brijem danas instalirat nove windowse.jel postoji način da "spasim" bf3 na način da ga netrebam opet instalirat?? s time da imam 1 hard {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice