Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

Tko nije peder i pi*ka nek dođe na Bug....{#}

ajde stavite solđere na bug da ga napunimo

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 15:10 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

Tko nije peder i pi*ka nek dođe na Bug....{#}

ajde stavite solđere na bug da ga napunimo

roštilj na A flagu na caspianu !

BF3 FlamingKing
13 godina
Battlefield 3

ja od jučer na 30 frejmova igram uz sve moguće izbacivanje sa servera i bjelog i crnog ekrana. kako i zašto se to događa nemam pojma. probao sam staviti nove 12.4 ati drajvere i ništa,vratio opet nazad na 12.1 ništa opet 30 frejmova, repairao sam install battlefielda opet ništa, smanjivao takt i procesora i grafe na tvorničke postavke opet ništa. sad sam izbrisao cjeli battlefield pa ga ponovo instaliram. HVALA igrice i BRAVO igrice., nema boljeg načina za izgubiti pola dana nego se zahebavati oko igre koja mi se vec na vrh glavicha popela.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako me sada ovo nazivciralo!!!!!!!!!!!!!!
Ja ne znam koliko moras biti glup da svi u squadu imate iste specijalizacije, i to svi run!

Takve budale treba banat sa servera, manje problem su citeri!

Imali smo toliko vodstvo i na kraju ste nas rejpali u bazi jer konji koji umru samo iduci put uzmu bipod i deru iz baze!!

Sramota , jbt dodjem se tu opustiti i onda me debili raz*ebu!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Ne znam kako imaš tolike probleme, sve i jedan server na kojem sam igrao je bio ok, ping ok, ekipa donekle ok. Cro serveri su dobri ako ih drže domaći dečki koji znaju što rade. Amerikanci mi imaju ping od 150-200. Ne razumijem ljude koji igraju an serveru di mu je 200 ping.

Zaista nije da sehrem,ali meni US serveri su naj.Ama baš nikada nisam naletio na admina koji je noob,svoj ping ionako ne vidim,tako da ne znam koliki je(no cim imam visok ping,pocne mi ponekada trzati),sto na US serverima mi se nikada nije desilo.Naj admini su upravo na BUG-u,nema govora za to,ali jbg ja ne mogu igrati nikako,nevjerovatne bugove imam.Vec sam postao o tome problemu ovdje(uz video kao dokaz) i dosta se ljudi slozilo istome problemu.Navodno DIABOLIC(ako se ne varam) serveri prave probleme,sto vecina nasih koristi.

Švabe su mi OK,ali zaista ima kretenskih admina koji te kickaju,jer....si uglavnom bolji od njih samih.

13 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Alo jesam li ja tebe vrijeđao kako ?!?

cod igram zato što mi je dosadno i čekam da mi se netko javi za bf3.
Ne moraš čitati moje postove uopće. 

Pozdrav svima.

Na G2 Play imaš key za 140 kn, ruski i dobiješ eng pack

sa detaljnim uputama kako pokrenuti eng verziju.

Uzeo sam prije par dana radi super. pokreneš origin 

i downloada ti igricu.

Platio sam karticom i dobio key za 20 min.

To je osnovni paket ne sadrži expanziju. Mislim da to nije toliko skupo

barem si siguran da key nije banan negdje.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

e ljudi mene izbaci sa servera sa nekom porukom:your connection is lost (tako nesto) a sve je stabilno sto da radim=?!

vremena se mijenjaju,dal ce biti isto ko prije,znam da nece,nemam baš razloga al cece se smijem,stvari vidim jasnije,pricam glasnije i bolje...

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

1. M16A3

2. M16A3

3. M16A3

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Basta kaže...

1. M16A3

2. M16A3

3. M16A3

Totalno, makar me pukne trenutak da uzmem AEK i onda derem sa njim par dana.

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
15 godina
Battlefield 3

A jeb. nijedna pucačina mi do sada nije bila ovako kompleksa ko ovaj BF3. Igram ovo ko največi noob :S

Stvorim se i umrem, mislim da goreg od mene sigurno niste vidili :D

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

A jeb. nijedna pucačina mi do sada nije bila ovako kompleksa ko ovaj BF3. Igram ovo ko največi noob :S

Stvorim se i umrem, mislim da goreg od mene sigurno niste vidili :D

koliko dugo igraš bf3.

Ja igram neko kraće vrijeme i isto sam dosta loš

igra definitivno nije za brzoplete ljude

15 godina
Battlefield 3

Danas mi 2. dan, ali nisam niti 5 mečeva odigrao do sada, btw prvi put da mi se dogodilo u igri da mi admin dok trčim mijenja timove -.-'

Usput kako se priča dok si u igri?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Danas mi 2. dan, ali nisam niti 5 mečeva odigrao do sada, btw prvi put da mi se dogodilo u igri da mi admin dok trčim mijenja timove -.-'

Usput kako se priča dok si u igri?neš K

Samo dva dana,pa ti nemaš razloga za brigu .

Kad malo skužiš sistem igranja to če biti ok.

Ne znam šta si do sad igrao ali igra je puno žešča od svih drugih pucačina.

ali i zabavnija, pogotovo ak se igra u timu.

Ja i frend koristimo skype.

E da ak moraš napisati nešto stisneš k i kad napišeš enter.

15 godina
Milka30 kaže...

Zaista nije da sehrem,ali meni US serveri su naj.Ama baš nikada nisam naletio na admina koji je noob,svoj ping ionako ne vidim,tako da ne znam koliki je(no cim imam visok ping,pocne mi ponekada trzati),sto na US serverima mi se nikada nije desilo.Naj admini su upravo na BUG-u,nema govora za to,ali jbg ja ne mogu igrati nikako,nevjerovatne bugove imam.Vec sam postao o tome problemu ovdje(uz video kao dokaz) i dosta se ljudi slozilo istome problemu.Navodno DIABOLIC(ako se ne varam) serveri prave probleme,sto vecina nasih koristi.

Švabe su mi OK,ali zaista ima kretenskih admina koji te kickaju,jer....si uglavnom bolji od njih samih.

NE kažem da sereš samo iznosim mišljenje. Nas sad baniralo sa servera, kao odjedon samo players from croatia not allowed. ja i max rasturali pa lik brže bolje bana cro ip. lol kids.

btw. gledam ovu ligu i ne vjerujem, dal treba di upisat datum rođenja i djevojačko majke? :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 17:58 (fila2208).
14 godina
Battlefield 3

tko je prije Bad Company serijala bio DICEov Communitiy Manager? tj prije Daniela Matrosa aka zh1nt0 ? treba mi to ljudi :D

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

tko je prije Bad Company serijala bio DICEov Communitiy Manager? tj prije Daniela Matrosa aka zh1nt0 ? treba mi to ljudi :D

DICE Global Community Manager Colin Clarke.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
Indestructible kaže...

DICE Global Community Manager Colin Clarke.

AKA Bazajaytee

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
Battlefield 3

Molio bi da mi se javi netko od administratora sa battlefield hr community-a.

Nece mi prihvatit niti jedan pass,pa cak niti onaj koji sam dobio na mail kao novi pass.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
"Snimanje mečeva:
BCH Admini imaju pravo zatražiti od bilo kojeg sudionika u igri da snima meč, u protivnom ako on odbije ne smije sudjelovati u tom meču. Ako ipak sudjeluje a ne snima, njegov tim gubi meč."

Donacije da Neni kupimo dodatni hard disk su službeno OTVORENE! {#}
www.key-storm.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 20:35 (nick54312).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma to je stavljeno za extremne slučajeve, ako se više timova počne konstantno žaliti na jednog igrača, vjerovatno će se zatražiti da snima meč. Ali sad da će se abjuzati to da svako toliko neko snima, to ne.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nick54312 kaže...
"Snimanje mečeva:
BCH Admini imaju pravo zatražiti od bilo kojeg sudionika u igri da snima meč, u protivnom ako on odbije ne smije sudjelovati u tom meču. Ako ipak sudjeluje a ne snima, njegov tim gubi meč."

Ako ostane viška para, može meni za komp da se ne mučim na lapu, hvala :)

13 godina
fila2208 kaže...
nick54312 kaže...
"Snimanje mečeva:

I meni dvije boce jack danielsa, nešto mi nestalo.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
nick54312 kaže...
"Snimanje mečeva:

Donacije da Neni kupimo dodatni hard disk su službeno OTVORENE!  {#}

Siguran sam da kad bi mi koji igramo na laptopima rasturali ekipu do besvijesti na nekim 24" monitorima i 40-50 FPS-a i zvali bi nas čiterima  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
fila2208 kaže...
nick54312 kaže...
"Snimanje mečeva:

Siguran sam da kad bi mi koji igramo na laptopima rasturali ekipu do besvijesti na nekim 24" monitorima i 40-50 FPS-a i zvali bi nas čiterima {#}

Spojiš na TV, staviš sve na low i voilà

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
Hedrick kaže...

Spojiš na TV, staviš sve na low i voilà

Ma e, ali zamisli onda igrat na 1920x1080 na 15 fps? :))) Imam tv, ali nije mi baš zgodno izbacit ukućane iz boravka da igram :)

Šef kaže...

Siguran sam da kad bi mi koji igramo na laptopima rasturali ekipu do besvijesti na nekim 24" monitorima i 40-50 FPS-a i zvali bi nas čiterima  {#}

Pa mogu ti reć da i da. Jer kad masteriziraš mali ekran, onda ti je veći majka. Ja sam igrao cod prije na starom lapu, cod 6. I ono 30 fps, a mučio se igrao ali bio među boljima. Pokvari mi se lap i brat mi da komp da derem. 140fps i 20 inča...nisam znao bit drugi. Ne da se kurčim, ali šefe moj, uštedit pa rasturit ove nema druge. :)

13 godina
Battlefield 3

Može mala pomoć?

Danas smo kod bratića skinuli ovaj poslejnji update i nakon njega se više nemože spojiti na niti jedan server.

Samo dobije: You were disconnected from EA Online BF3 (1)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

upravo tako,puno sam bolje igrao na 1440x900 na 19" nego sada na 1920x1080 23"

BF3 FlamingKing
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Cromaki kaže...

Može mala pomoć?

Danas smo kod bratića skinuli ovaj poslejnji update i nakon njega se više nemože spojiti na niti jedan server.

Samo dobije: You were disconnected from EA Online BF3 (1)

Ja sam odustao nakon nekoliko reinstalacija. U službenoj podršci kažu: žao nam je, ali ne znamo u čemu je problem. Probajte na drugom računalu.

LOL

17 godina
Battlefield 3

hellbyte, ja cekam... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Basta kaže...

hellbyte, ja cekam... {#}

Šta pak čekaš basta da mi je znat?