Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

nikako mi nisu jasni ljudi koji traže nove patcheve,zar se nisu uvjerili da je svaki put sve gora stvar

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Malo je rano, al ak ima slobodnih zaputite se na servah. :)
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...
Šef kaže...

Pa nije to u redu jer ja koristim thermal cam i canister shot... :D

Pa ti neznaš igrati tak da se tebe ne računa.{#}

MAMA TI NE ZNA!1!!1

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Danas sam skinuo BF3 sa Origina ali je na ruskom. Sada nakon ovog novog patcha dali isto ovo skidam kada želim prebacit na engleski ili treba još nešto: http://cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#one

Netko, molim vass.....!!{#}

Steam ID: |BOSS|.::MoNaRiZzlA::. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Snajper M98B smanjena jacina i povecan pad metka

C4 vise ne postoji poslije respawna.

nikakve promjene kod mene nisu bile vidljive po pitanju snipera ,a kamoli da su smanjili jačinu i pad metka.....jučer pogodio frajera sa m98b na Wake Islandu od točke  C (Airfiled) sa nosača ,a frajer je taman bio pored Venoma :) cca 1095m{#}

što se tiče pušaka ,ili mi se čini ili sam zabrijo da su je popravili al M416 mi je sada VRH!

i btw C4 po meni tako i treba biti.

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

???? po meni nisu ništa dirali po pitanju snipera niti je išta od ovog tvog navedenog točno.

jučer skinuo frajera na Wake Islandu sa točke C (Airfield) sa nosača(taman je lik bio pored Venoma ) cca 1095m {#}

što se tiče pušaka, po meni je sada M416 VRH!! neznam ili sam zabrijo ili sam se jučer previše napljugo {#}

i btw C4 po meni tako i treba bit.

15 godina
neaktivan
ExStazy kaže...
ExStazy kaže...

Danas sam skinuo BF3 sa Origina ali je na ruskom. Sada nakon ovog novog patcha dali isto ovo skidam kada želim prebacit na engleski ili treba još nešto: http://cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#one

Ako si tek instalirao onda moras napravit sve kako pise na stranici od cjs.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan

sorry na istim/sličnim porukama nekaj mi je zaštekalo {#}

13 godina
ExStazy kaže...
ExStazy kaže...

Ha cuj, ljudima se vise ne da pisati ono sto je bilo receno kod svakog updatea na svakoj stranici 3-4 put.

A i ne znam zasto ne citas ovu stranicu? Pa nema toliko teksta! Pise da ako niste nikad do sad mjenjali jezik prvo napravite bla bla.. i onda .. bla bla...

Prvo napravis osnovni patch, ono na dnu stranice. Ogromni fajl, i nekoliko manjih, i promjene u registriju.

I onda odradis patch za 29.03. Vrh stranice.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 14:04 (CyberDemonVZ).
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...

C4 vise ne postoji poslije respawna.

nikakve promjene kod mene nisu bile vidljive po pitanju snipera ,a kamoli da su smanjili jačinu i pad metka.....jučer pogodio frajera sa m98b na Wake Islandu od točke  C (Airfiled) sa nosača ,a frajer je taman bio pored Venoma :) cca 1095m{#}

i btw C4 po meni tako i treba biti.

M98B ima veci pad. Jucer nisam mogao nikoga pogoditi. Vec sam se naviknuo koliko treba dici ciljnik za koju udaljenost. A nista, nece dugo potrajati da se priviknem. A sto se tice jacine, head shot ce i dalje ubiti iz prve :)

A C4, imas pravo! Tako bi i trebalo biti!

Samo sto nije od pocetka tako pa sam se naucio igrati sa starim "postavkama" :)

13 godina
Battlefield 3

Primjećujem sve više ljudi sa pingovima preko 150 - i često su pri vrhu s bodovima. Taj client side hit reg je toliko očajno rješenje da gubim volju za igrom. Zaebi sve moguće balanse ako sam konstantno kažnjavan jer imam normalan ping. Umjesto da rade gluposti s balansom oružja trebali bi poraditi na osnovama mrežnog napucavanja, smiješno mi je uopće da je to problem, nije mi smiješno to što meni takva stvar upropaštava čitavu igru.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kada letis drzis kocnicu iliti defaultno S dok ne pocnes hoverat.

Mislim da su sa novim patchem tek napravili da pocne hoverati blizu poda, pa se lagano penje, tj. hoverat ce dok god ti drzis S.

Nije provjereno 100% ovo nakon novog patcha, prije patcha je 100% sa tipkom S (kao sto si mogao poletiti sa tom tipkom sa mjesta).

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasad sto sam vidio i uzasno me zivcira:

1.tv raketa ubi iz prve tenk koj je na 100%

2.stinger je pre slab,trebao bi kad pogodim heli,jet odma ga unistit.

3.q zahtjeve treba u potpunosti uklonit i ostavit samo da se moze spotat,a ostale stvari radit iskljucivo preko commo rosa,jer se deavaju glupe stvari npr.krenem spotat nekog i slucajno mi uleti nas tenk i moj lik mu se dere need a pickup,a zapravo to uopce nisam htio.Joj kak me to zivcira nadam se da su u DICE-u svjesni tog problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 13:49 (kach).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo imam igru vec 3 mjeseca najmanje i nisam je upalio vise od 5-6 puta iz razloga jer ne vidim ping u browseru kao i na serveru. Probao sam sve moguce opcije i nista ne radi. Je li slucajno neko nasao soluciju za to ? Vidio sam po netu da se kao jedna od solucija spominje i iskljucivanje security settingsa na routeru. Imam TP LINK TL-WR340G router i nisam bas strucan po pitanju routera. Interesuje me da li je neko imao slican problem i da li je uspio da ga rijesi ? Vise mi je dosadilo da mi igra stoji tek tako instalirana. Unaprijed hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 13:50 (anabolicaa).
14 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Evo imam igru vec 3 mjeseca najmanje i nisam je upalio vise od 5-6 puta iz razloga jer ne vidim ping u browseru kao i na serveru. Probao sam sve moguce opcije i nista ne radi. Je li slucajno neko nasao soluciju za to ? Vidio sam po netu da se kao jedna od solucija spominje i iskljucivanje security settingsa na routeru. Imam TP LINK TL-WR340G router i nisam bas strucan po pitanju routera. Interesuje me da li je neko imao slican problem i da li je uspio da ga rijesi ? Vise mi je dosadilo da mi igra stoji tek tako instalirana. Unaprijed hvala.

pa sa novim patchem vidis sve :D

13 godina
protjeran
ElektričnaOvca kaže...

Primjećujem sve više ljudi sa pingovima preko 150 - i često su pri vrhu s bodovima. Taj client side hit reg je toliko očajno rješenje da gubim volju za igrom. Zaebi sve moguće balanse ako sam konstantno kažnjavan jer imam normalan ping. Umjesto da rade gluposti s balansom oružja trebali bi poraditi na osnovama mrežnog napucavanja, smiješno mi je uopće da je to problem, nije mi smiješno to što meni takva stvar upropaštava čitavu igru.

To to se moj prijatelju zove "lagg cheat" i moze ga svatko koristit na nacin da ukljuci torent ili neki slican program i upali igru... Mrzim takve ljude koji to rade,jer nije fer prema ostalima....
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
14 godina
neaktivan

I ja sam mislio da ce se to popraviti napokon, ali evo imam instaliran update posljednji i evo kako to izgleda.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

prodajem battlefield 3 B2K za 50kuna! na paypal  ako je moguce,razlog prodaje je:Igrica mi dosadila i neda mi se igrat a hocu kupiti server za cod4 koji kosta 50kn tako da odmah pokrijem sve ;).

link do profila

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Tixye6/

0 0 hvala 0
13 godina
anabolicaa kaže...

I ja sam mislio da ce se to popraviti napokon, ali evo imam instaliran update posljednji i evo kako to izgleda.

Isključi Firewall

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
kach kaže...

3.q zahtjeve treba u potpunosti uklonit i ostavit samo da se moze spotat,a ostale stvari radit iskljucivo preko commo rosa,jer se deavaju glupe stvari npr.krenem spotat nekog i slucajno mi uleti nas tenk i moj lik mu se dere need a pickup,a zapravo to uopce nisam htio.Joj kak me to zivcira nadam se da su u DICE-u svjesni tog problema.

Vozim tenk i netko me pozove da ga pokupim.

Vratim se po njega, a tip se posramljen okrene suprotno od tenka i polako, s noge na nogu, odsece u suprotnom smjeru {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel zna itko da li se mogu svi statsi resetirati?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...
anabolicaa kaže...

Isključi Firewall

Firewall, antivirus, softver za ogranicenje prometa, firewall u routeru, firewall od internet providera, probaj drugi browser.....

13 godina
Cyber_Freak kaže...
ElektričnaOvca kaže...

To to se moj prijatelju zove "lagg cheat" i moze ga svatko koristit na nacin da ukljuci torent ili neki slican program i upali igru... Mrzim takve ljude koji to rade,jer nije fer prema ostalima....

Jasno je to meni, no stekao sam dojam da je izraženije nakon patcha. Volio bi da barem većina servera izbacuje ljude sa pingom iznad recimo 100. 

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
Slash 666 kaže...

Jel zna itko da li se mogu svi statsi resetirati?

Odi koristitit MAV glitch.

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...
anabolicaa kaže...

Isključi Firewall

Firewall, antivirus, softver za ogranicenje prometa, firewall u routeru, firewall od internet providera, probaj drugi browser.....

Firewall mi je iskljucen, antivirus sam probao iskljuciti pa onda pokrenuti battelog - ista stvar, do njega nije. 

Softver za ogranicenje prometa nemam, jer imam flat vec 4-5 godina posljednjih. Isprobao sam sve browsere.

Jos jedino ostaje neki vid zastite u routeru ali to ne znam iskljuciti i inace se slabo pravo razumijem u routere. Jedino sto znam je otvoriti config page i to je to.

S toga ako je neko imao isti problem molim za pomoc. 

13 godina
anabolicaa kaže...

Firewall mi je iskljucen, antivirus sam probao iskljuciti pa onda pokrenuti battelog - ista stvar, do njega nije. 

Softver za ogranicenje prometa nemam, jer imam flat vec 4-5 godina posljednjih. Isprobao sam sve browsere.

Jos jedino ostaje neki vid zastite u routeru ali to ne znam iskljuciti i inace se slabo pravo razumijem u routere. Jedino sto znam je otvoriti config page i to je to.

Imao sam ja problema s neispisivanjem pinga, al je gasenje Windows firewalla i potpuno "propustanje podataka" u Net Limiteru rjesilo problem.

Probao si u Google ukucati ime svojg routera i turn off firewall?

P.S. u samoj igri ces vidjeti svoj ping, do sad ga nitko nije vidio. Uvedeno je s novim patchem.

P.P.S. Koji antivirus? Ako imas NOD Essentials, onda nije dovoljno da ga ugasis da ne skenira i ugasit firewall, nego ga trebas maknuti iz memorije ili duboko u opcijama ugasiti svo koristenje firewalla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 14:26 (CyberDemonVZ).
15 godina
Battlefield 3

lol kako silujem tenkove sad...to je nešto prestrašno...neću da ulazim u tenk više kad neam gunnera na ts jer je nemoguće da te netko ne popravlja, ali što im bazukice rade.. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
anabolicaa kaže...

Imao sam ja problema s neispisivanjem pinga, al je gasenje Windows firewalla i potpuno "propustanje podataka" u Net Limiteru rjesilo problem.

Probao si u Google ukucati ime svojg routera i turn off firewall?

P.S. u samoj igri ces vidjeti svoj ping, do sad ga nitko nije vidio. Uvedeno je s novim patchem.

P.P.S. Koji antivirus? Ako imas NOD Essentials, onda nije dovoljno da ga ugasis da ne skenira i ugasit firewall, nego ga trebas maknuti iz memorije ili duboko u opcijama ugasiti svo koristenje firewalla.

Avast Home Edition koristim. Evo probacu sad uletit na neki server da bar vidim ima li tu pinga..

Ne mogu nista da nadjem vezano za moj router i iskljucivanje "firewalla".

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 14:31 (anabolicaa).
13 godina
fila2208 kaže...

lol kako silujem tenkove sad...to je nešto prestrašno...neću da ulazim u tenk više kad neam gunnera na ts jer je nemoguće da te netko ne popravlja, ali što im bazukice rade.. :)

Tocno to!

Al moras priznati da su fakat pretjerali. {#}

Mogli su smanjiti snagu za 20-30%, a ne za 60-tak % {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice