Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.552
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer kad su Dado, Wizard, Berta, Frank i ostali iz [G] (govnari? {#}) ekipe otišli jer nam je dobro išlo, ostali smo s nekim bednicima na serveru i Bučer je procijenio da je to odlična prilika da malo siluje. Tako smo sjeli u heli, ja letio, on silovao...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/17428226/1/173287112/

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Jučer kad su Dado, Wizard, Berta, Frank i ostali iz [G] (govnari? {#}) ekipe otišli jer nam je dobro išlo, ostali smo s nekim bednicima na serveru i Bučer je procijenio da je to odlična prilika da malo siluje. Tako smo sjeli u heli, ja letio, on silovao...

Au bahatosti moja. Zašto se nisi ti prebacio u naš tim kao Bučer sinoć kad si ti otišao spavati, pa da vidiš da i bijednici mogu rasturiti protivnički tim.

Kendo
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Ne brini srce vratit ćemo vam taj jučerašnji ugođaj kad tad.{#}

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
zvonac kaže...

Pošto imam verziju sa ruskim ključem, skinul sam fileove za engleski jezik i promjenil jezik..

Pošto imam problem s ovim, could not join this server: game and server version mismatch, izgleda da je zbog tog kaj nisam updejtal igru, tak da nemrem mp igrat.

Ak skinem update dal bu i dalje mi ostal bf3 sa eng jezikom ili...?

Ak je ko imal isti slučaj pa nek mi javi koja je daljnja procedura...

Tnx

Kako si samo uspio pokrenut Origina a da ti ne updatea Battlefield 3? {#}

Da, poslije updatea trebas sknuti dva fajla i stavit ih u odredjen direktorij. Nista drugo. Samo dva klika.

(Neki su i tu pogrijesili {#} )

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Trebas skinut:

December 6th Patch English (EN) - "HIGH SPEED TORRENT" ili "MULTI-UPLOAD"

nisu samo dva ako ih prvi put stavlja,treba ta dva sto si mu napisao i ona prbva dva sto idu u data,win32,loc,ta prva dva imaju 1gb,kad ih nisam stavio igra je bila na engleskom ali nisam govor imao,pisao sam pred par dana.to su ona dva prva sto smo skidali kad je igra izasla

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jučer kad su Dado, Wizard, Berta, Frank i ostali iz [G] (govnari? {#}) ekipe

G im znači Gay!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oćemo punit server?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blade Runner31 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
zvonac kaže...

Pošto imam verziju sa ruskim ključem, skinul sam fileove za engleski jezik i promjenil jezik..

Pošto imam problem s ovim, could not join this server: game and server version mismatch, izgleda da je zbog tog kaj nisam updejtal igru, tak da nemrem mp igrat.

Ak skinem update dal bu i dalje mi ostal bf3 sa eng jezikom ili...?

Ak je ko imal isti slučaj pa nek mi javi koja je daljnja procedura...

Tnx

Kako si samo uspio pokrenut Origina a da ti ne updatea Battlefield 3? {#}

Da, poslije updatea trebas sknuti dva fajla i stavit ih u odredjen direktorij. Nista drugo. Samo dva klika.

(Neki su i tu pogrijesili {#} )

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Trebas skinut:

December 6th Patch English (EN) - "HIGH SPEED TORRENT" ili "MULTI-UPLOAD"

nisu samo dva ako ih prvi put stavlja,treba ta dva sto si mu napisao i ona prbva dva sto idu u data,win32,loc,ta prva dva imaju 1gb,kad ih nisam stavio igra je bila na engleskom ali nisam govor imao,pisao sam pred par dana.to su ona dva prva sto smo skidali kad je igra izasla

Hm, naknadno skinul update, stavil eng fileove.. i banana, ukratko, na mp mogu zaboravit zasad....

Ak ima ko volje objasnit prek PM-a, malo detaljnije, pošto sam sve probaval, al mi nije jasno di griješim..tnx

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedna od jucer bez iti jednog kila i smrti sam bio prvi  dok me nije u zadnjoj sekundi prešo Danny_HR i ubio neko sa mortarom.

Mogu nabaviti djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...
Danny_HR kaže...

Jučer kad su Dado, Wizard, Berta, Frank i ostali iz [G] (govnari? {#}) ekipe

G im znači Gay!

Holy dog shit. Starigrad - Paklenica? Only steers and queers come from  Starigrad - Paklenica , BRUNO_CRO. And you don't look much like a steer to me so that kinda narrows it down. Do you suck dicks? {#}

::: peace 0n earth :::
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovo ide u arhivu {#}

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudi što treba točno napisati za mjerenje fpsa u konzolu?

ja napišem Render.DrawFps i stisnem enter i ništa se ne dešava

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Render.DrawFps true
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mala anketa vezano uz DPI, odnosno na kojem dpi-u igrate kad ste pjesadija?

Inace meni odgovara sto manji oko 1000

7 manje od 1000 dpi
7 od 1000 do 1500 dpi
11 od 1500 do 2000 dpi
4 od 2000 do 2500 dpi
11 3000 i vise dpi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

Uvijek igram na istom dpi-u

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Poz,jel moguce da me prestane kickat bf3.exe stopped working poslije reinstalacije?

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...
Šef kaže...

G im znači Gay!

Holy dog shit. Starigrad - Paklenica? Only steers and queers come from  Starigrad - Paklenica , BRUNO_CRO. And you don't look much like a steer to me so that kinda narrows it down. Do you suck dicks? {#}

I bet he is the kind of guy who would fu*k a person in the ass and not even have god damn common curtsey to give him a reach around!

nemreš mi izostaviti najbolji dio :D

14 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...
Kule_zg kaže...

Uvijek igram na istom dpi-u

Ako sam u tenku ili heliju onda dizem na 3000 i vise...

16 godina
odjavljen

aj ti meni reci, kako si ti uspio promasit me s pol metra i to sa usasom?! ono, cijeli sanzer si ipraznio, gdje? u mene ne... {#}

ovako je bilo iz moje perspektive, rush na seine crossing. i ja na onim stepenicama u zgradi kroz koju morate proc da bi dosli do mcoma.. i tako je skidam s usasom i claymorima tko god pokusava proci kad odjednom cujem s moje desne strane kako usas dere ali meni nista.... okrenem se kad visim ovog kako reloada, malo sam ga zbunjeno pogledao i onda mu skratio muke.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Battlefield 3

Ja obožavam kad me likovi samo upiknu malo nožem, pa im sprašim spremnik u facu (iz puške naravno)

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...
Hedrick kaže...

Dobia san neki email od noreplay@ea.com-a, navodno za neki "bad content in profile"?

Zna li ko o čemu je riječ?

EDIT: Ima li kakve veze to sa reportanjem igrača?

I ja sam nedavno dobio nešto slično, ignorirao sam...

takodje isti mail sam dobio :S

14 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
Šef kaže...
Hedrick kaže...

Dobia san neki email od noreplay@ea.com-a, navodno za neki "bad content in profile"?

Zna li ko o čemu je riječ?

EDIT: Ima li kakve veze to sa reportanjem igrača?

I ja sam nedavno dobio nešto slično, ignorirao sam...

takodje isti mail sam dobio :S

To ti EA servis automatski javlja kad reportaš nekog igrača kao da če taj slučaj biti proućen.

Mogu nabaviti djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

aj ti meni reci, kako si ti uspio promasit me s pol metra i to sa usasom?! ono, cijeli sanzer si ipraznio, gdje? u mene ne... {#}

ovako je bilo iz moje perspektive, rush na seine crossing. i ja na onim stepenicama u zgradi kroz koju morate proc da bi dosli do mcoma.. i tako je skidam s usasom i claymorima tko god pokusava proci kad odjednom cujem s moje desne strane kako usas dere ali meni nista.... okrenem se kad visim ovog kako reloada, malo sam ga zbunjeno pogledao i onda mu skratio muke.

To san bia ja i viruj mi neman blage veze kako te nije ubilo. Čak mi je bia i onaj hitmarker da san te pogodia par puta, međutin tebe nekin čudon nije ubilo a ispalia san dobrih 5-6 metaka sa 1 metra u tebe.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 16:35 (Hedrick).
14 godina
Battlefield 3

ekipa imam problem...kad je bf3 izasao skinuo ga preso sp obrisao...i sad narucim cd key od jednog forumasa sav zeljan MP igranja,

instaliram bf3 i jednostavno nece da pokrene igru

...ucita on glavni meni sve uredno ali kad ucitava misiju izbaci me na desktop i nista vise

...u task manageru igra uredno vrti ali se nemogu se vratit pa moram end task

...inace igram se na laptopu pod moj komp

...trazio sam po internetu, mjenjao drivere, pokusao sa 2 razlicite instalacije igre, rusio windows (win 7 ultimate x64 sp1)

, ali i dalje imam isti problem i vise neznam sta da radim

...cak sam jednom uspio pokrenit da vrti cak jednu minutu prve misije al na rezoluciji 320x nesto i to mi je vrtilo 2 fps(ali samo jednom i vise nisam uspio) inace u svim drugim igrama imam odlicne preformanse,i bf3 je na high super vrtilo ali sad vise neznam sta da radim -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hedrick kaže...
skank666 kaže...

To san bia ja i viruj mi neman blage veze kako te nije ubilo. Čak mi je bia i onaj hitmarker da san te pogodia par puta, međutin tebe nekin čudon nije ubilo a ispalia san dobrih 5-6 metaka sa 1 metra u tebe.

RAM stari RAM ti fali....pitaj hella da ti pošalje ;)

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Forumasi, da li bi sa 8GB rama dobio bolje performanse u ovoj igri ili samo brze loadanje igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Forumasi, da li bi sa 8GB rama dobio bolje performanse u ovoj igri ili samo brze loadanje igre?

Bolje performanse,jer nebi vise imao micro stutteringe i gpu bi ti bio stalno na 99% iskoristivosti.

15 godina
neaktivan
kach kaže...

Bolje performanse,jer nebi vise imao micro stutteringe i gpu bi ti bio stalno na 99% iskoristivosti.

Eh to me najvise cudi.. Zapravo, kada igram BF 3, gpu je uvijek na 99% iskoristivosti, nikad ne ide ispod 99%.. A zauzece rama ne prelazi iznad 3GB.. Zasto? :o

15 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

Totalno beskorisno jel je vazan sensitivity u igri na koliko DPIa imas.

Mogu ja igrtat za 100000 DPIa a sensitivty mi 0.01 to isto ko da igras sa 500 DPIa i sensitivity 5 il nesto.

DPI je preciznost misa da registira male pokrete ne da je sensitivity brzi.

15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
kach kaže...

Eh to me najvise cudi.. Zapravo, kada igram BF 3, gpu je uvijek na 99% iskoristivosti, nikad ne ide ispod 99%.. A zauzece rama ne prelazi iznad 3GB.. Zasto? :o

Jer igra netrosi vise. Ako oces probaj ugasit sve i explorer.exe dok igras vidit ces da igra netorsi vise od 3 GB jer je 32 BITNA aplikacija i nemoze trosit vise od toliko da hoce.

Vise rama je samo korisno ako igra podrzava 64 bitni exe i ako stvarno ima sta sa tim ramima radit.  Ovako ti nikada nece trosit vise. Ako odes na 8 gb rama recimo, onda ces moc usput dok igras imat 55 tabova u firefoxu ili chromu sta god koristis i moces ima druge fore u pozadini. Ali to je sve.

17 godina
Kule_zg kaže...

nema neke veze tko igra na kojem dpi-u,netko ima na mišu stavljen na 5700 a u igri mu je slider smanjen do kraja,drugi ima na 1000 ,a slider mu je na defaultu tako da na kraju dobiješ isto

Mrzim cheatere iz dna duše
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice