A sta hoces da ti ja sad kazem?
Ili odi PROBAJ pa ustedi 15 € ili odi kupi.
God dammit..
God dammit..
Vjerovatno će te tražiti taj key koji si ukucao
God dammit..
ma bzvz sam to pitao :$ ja cekam svoj key od jednog momka sto sam kupio pa jos nema da stigne !
Vjerovatno će te tražiti taj key koji si ukucao
nek kaze da je izgubio, nije 15 € malo :D
Canabis ako ti je problem enleski daj meni pristup beatlogu i ja ti to rijesim. ako ces mi vjerovati, nemam te sta zaj..ebati nego ti ocu pomoci da napokon i ti zaihras BTK.
Canabis ako ti je problem enleski daj meni pristup beatlogu i ja ti to rijesim. ako ces mi vjerovati, nemam te sta zaj..ebati nego ti ocu pomoci da napokon i ti zaihras BTK.
nauči nazive i hrvatski pa pokušaj ponovo
Svaka cast!!! Malo je takvih ljudi koji bi bas pomogli..Vecina tu procita probleme sto ljudi imaju,nasmiju se i kazu u sebi "boli me tuki,bitno da meni sljaka"... Ako ti bas nevjeruje,mozes mu preko teamviewera rjesiti da on vidi sta sve radis.. ;)
Nemogu izdržat a da ne pitam gdje su sad oni koji su tvrdili da je problem u našim kantama?
Koji su tvrdili da igra radi maestralno
<- tu sam. i dalje maestralno radi.... problemi s loginom na server naravno ne spadaju u tu domenu grešaka. grafičke greške, pucanje igre, blokiranje, zatvoreni portovi, loše podešeni fw.i i antivirusi definitivno spadaju :)
Upravo sam pop***o. Igram u squadu sa dva lika, jedan kampa sa snajperom, a ja s ovim drugim trcim okolo i osvajamo zastave. Ja ga ljecim i ozivljavam on mene snabdjeva s municijom i sve 5. Tim protiv kojeg igramo nekeko slabasan i imamo sve osvojeno pa ja ostanem cuvati zastavu jer nema smisla trcat okolo bez veze. Moj "partner" se prebaci u drugi tim i prisulja mi se s ljedja i zakolje me. Pa koliko govno moze covjek biti?
BTK mape su predobre i stvarno uživam u njima,pogotovo gulf of oman na us strani kad počne kaos na plaži podsjeti me na iskrcavanje na normandiju ma EPIC.
Čak i peninsula koja mi je bila lošija mapa sad tek vidim koliko je dobra jedina zamjerka na sve to je možda malo pre kaotično na 64 igrača,mali i isprazan wake i
frame dropovi na omanu inače veliki palac gore za DICE.
Upravo sam pop***o. Igram u squadu sa dva lika, jedan kampa sa snajperom, a ja s ovim drugim trcim okolo i osvajamo zastave. Ja ga ljecim i ozivljavam on mene snabdjeva s municijom i sve 5. Tim protiv kojeg igramo nekeko slabasan i imamo sve osvojeno pa ja ostanem cuvati zastavu jer nema smisla trcat okolo bez veze. Moj "partner" se prebaci u drugi tim i prisulja mi se s ljedja i zakolje me. Pa koliko govno moze covjek biti?
Haha, majstorski te zajebo.
Još da igra radi kako treba, stvarno bi bilo epic.
Još da igra radi kako treba, stvarno bi bilo epic.
Meni radi super i još imam rusku verziju,tu i tamo koja diskonekcija ali rijetko dok bc2 nisam mogao niti igrat jer me stalno izbacivalo.
Nema više CITV na tenkovima?
Ima. To je bug na battlelogu. To su i iz DICE-a rekli, popravit će to. Normalno radi otključavanje toga i u igri radi super samo ga ne prikazuje na battlelogu. ;)
oprosti bio sam nagal imam neki privatni problema sad još i ovo sranje sa tim originom i battlelogom,znam da je jedino rješenje live support ali hebe me engleski dok ja napišem u prevoditelj šta je problem dok prevedem šta on meni piše to je užas živi već sam jednom kontaktirao live support kad se nisam mogao prijaviti pa to je bila koma na kraju sam odustao i i otišao iz chata,oprosti još jednom što sam bio bezobrazan
a nije to tesko,napisi na hrvatski i copy paste isto tako kad ti odgovore,zaplavi i paste u prevoditelj ako neznas dobro engleski,jedino ti oni mogu pomoc,ja osobno nemogu jer neznam kako.pozz
Nema više CITV na tenkovima?
Ima. To je bug na battlelogu. To su i iz DICE-a rekli, popravit će to. Normalno radi otključavanje toga i u igri radi super samo ga ne prikazuje na battlelogu. ;)
Istina.
Ja ga otključao prije patch-a i dalje radi CITV station.
Valjda slični problem na Battlelogu, kao što jedno vrijeme većina nije vidjela dog-tagove, pa do zadnjeg patcha nisam vidio claymore killove (ali su se svejedno brojali).
... ajde da potvrdim ovo s live chatom, možda nekom pomogne. Imam rusku verziju, iako sam kupio LE-englesku verziju, al duga je to priča. Uglavnom , ispostavilo se najzad da nemam B2K, lijepo na live chat, tamo kažem kupio igru tamo-i-tamo u pre-orderu, platio i trebao dobiti B2K ali qratz, tip na čatu pita korisničku adresu & no problemo, nakon 2 minute imam ekspanziju na Battlelogu...
evo i ja dobio key za b2k ali ne prepoznaje! znaci moram se i ja javiti supportu!! a pise mi u battle feed-u da sam kupio ccc
jesi li se relogao sa b.loga kad si ga kupio?
meni ga nije prepoznala ali čim sam se relogirao sve ok.
evo i ja dobio key za b2k ali ne prepoznaje! znaci moram se i ja javiti supportu!! a pise mi u battle feed-u da sam kupio ccc
evo sta sam uradio samo sam izbrisao history i cookies iz firefoxa i proradilo :D eto savjet svima probaj te tako mozda i vama pomogne!! sretno..
... e da , i to, obavezno sign out origin , pa sign out Battlelog , i onda se logirati u Battlelog i voila! B2K je tu...
... e da , i to, obavezno sign out origin , pa sign out Battlelog , i onda se logirati u Battlelog i voila! B2K je tu...
sipak.. meni nece .. koje sranje non stop neki bugovi jbm ti igru i sve
... ajde da potvrdim ovo s live chatom, možda nekom pomogne. Imam rusku verziju, iako sam kupio LE-englesku verziju, al duga je to priča. Uglavnom , ispostavilo se najzad da nemam B2K, lijepo na live chat, tamo kažem kupio igru tamo-i-tamo u pre-orderu, platio i trebao dobiti B2K ali qratz, tip na čatu pita korisničku adresu & no problemo, nakon 2 minute imam ekspanziju na Battlelogu...
edit: za divno čudo radi
Game disconnected: you are missing content from the game.
Makar imam BTK expanziju, lepo mi piše u Battlelogu.
Probal sam napravit log out iz svega pa restart... u restartu mi je radil Chkdisk odjednom, našel nekih 2 EA content... pa se restartal..
i dalje... nemogu na nove mape..
Game disconnected: you are missing content from the game.
mozda malo glupo pitanje ali gdje mogu vidjeti assignments :S meni sve po starom!!
Assigmentsi se mogu gledati na Battlelogu, na profilu pod statsima imaš tab "Assigments"
Imam jedno pitanje, jel se može npr. FAMAS koristiti na Vanilla mapama?
Assigmentsi se mogu gledati na Battlelogu, na profilu pod statsima imaš tab "Assigments"
Imam jedno pitanje, jel se može npr. FAMAS koristiti na Vanilla mapama?
Sva oružja koja se otključavaju u B2K mogu se koristiti na svim mapama.
Htio sam pomoci covjeku, bilo to preko team viewera ili nekako drugacije i brzo sam pisao pa mi tipkovnica neprima sve tipke kada stiscem. Sta se odma pravis pametan glavno da je covjek razumio sta sam htio reci.