Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
sinister_axe kaže...

Kako mi je drago što sam igru naručio sa zavvi-a. {#}

robimarko kaže...
I meni što sam uzeo engleski LE key

I meni da sam uštedio 200-300kn, a opet imam igru na engleskom (i BTK). {#}

15 godina
Battlefield 3

kako si uštedio 200-300kn?

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
forzzuk kaže...
...

Nemogu, toliko sam se istrenirao u BC2 da mi je fizički nemoguče natjerati prste da se koordiniraju.

{#}

Mene to isto ubija totalno :(   Još ovo govno ovdje uopće ne možeš baciti.kaj mi je vojnik neki plegi pa ne more zavitlat pol kile plastike???

Je malo glupo ali zamislite opet kakv bi to bio spam da C4 možeš bacati ko granatu. A i mislim da bi se vozila prelagano uništavala na manjim mapama.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Kupovinom ruskog ključa kada je bio na akciji na BH-u (160kn).

15 godina
Minoza kaže...
sinister_axe kaže...

Ja sam naručio sa zavvi-a kada je bilo 230 kn.

Pa eto... ne znam koliko je base-host isplativ na punoj cijeni za LE. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Danny_HR kaže...
Naravno.

Sve ukljucene kustomizacije od svih u vozilu vrijede na samo vozilo?

A da li isto vrijedi i za trece mjesto (CITV) u tenku?

Ako da, onda treba biti pravi timski rad da se dogovori prije ulaska u tenk.

Ispravite me ako grijesim:

1. navodece rakete u tenku nemaju veze sa navodjenjem iz treceg CITV mjesta u tenku 

2. navodece rakete rade samo na kopnena vozila

3. CITV station se moze upotrijebiti u kombinaciji samo sa javelinom (neovisan igrac van tenka)

Imam otkljucan CITV i vozam se stalno u tenku:

1.Kako nemaju veze, pa CITV locka sva vozila na koja vozac moze ispaliti navodecu raketu

2. ! Navodece rakete  iz tenka rade na sva vozila, kopnena koje vozac moze sam lockati, i na helikoptere i avione koja moraju prethodno biti oznacena soflamom ili CITV-om !

3.CITV je isto sto i soflam, oznacuje mete i  moze ih gadati javelin ili vozac tenka sa navodecom raketom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 17:20 (pamark).
14 godina

True DAT

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
15 godina
Minoza kaže...

S obzirom na moju LE englesku verziju uštedio si i manje od sto kuna a moraš se drkat s jezikom. Tko da mislim da i nisi baš nešto profitirao

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Arabarran kaže...
forzzuk kaže...
...

Nemogu, toliko sam se istrenirao u BC2 da mi je fizički nemoguče natjerati prste da se koordiniraju.

{#}

Mene to isto ubija totalno :(   Još ovo govno ovdje uopće ne možeš baciti.kaj mi je vojnik neki plegi pa ne more zavitlat pol kile plastike???

Je malo glupo ali zamislite opet kakv bi to bio spam da C4 možeš bacati ko granatu. A i mislim da bi se vozila prelagano uništavala na manjim mapama.

Ne ko' granatu ali ono da možeš baciti par metara ispred sebe {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer sam doživio ban sa servera jer sam imao 23/0 sa Viperom, valjda je ekipa ocijenla da sam ja prejak za njih.... .........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
i7950 kaže...
tebi se neki irq-ovi tuku.odi na system information,hardware resources,IRQs,i vidi koja komponenta dijeli irq sa grafickom.vjerovatno zvucna.a kad je iskljucis u biosu onda na taj broj dode mrezna zato mislis da je xfire problem.vjerovatno imas neku jeftinu maticnu.mislim da je rijesenje da kupis zvucnu pcie x1 (ne pci) ili mreznu.vidi testiraj.iskljucenjem xfire-a nisi nista rijesio.samo ti radi eto tako.a mozda je najbolje rijesenje druga maticna.onda ce 10000% biti sve uredu.

Nakon što sam isključio xfire već 2 dana (10 sati gameplay-a) igram bez ikakvih problema tako da je xfire je uzrok vjerovo il ne i sam sam prije mislio da je zvučna u pitanju. A drugi dio tvog posta je totalno debilan, po tvome najbolje da kupim najskuplju matičnu na svjetu + 2x gtx590 i neki i7 pa da mirno spavam, ako nemas išta pametnije za reć rađe šuti. ovo kaj si reko da mi isključivanjem xfire-a radi eto tako je za umrijet od smijeha, ja rješim problem a on me uvjerava da nisam riješio problem nego da mi radi eto tako( pa onda samo neka nastavi raditi eto tako jer meni je to čisto ok,50-60 fps-a na medium postavkama  1920*1080 bez crashanja igre nakon isključivanja xfire-a) i uvjerava me da kupim novu matičnu za stari 775 socket. Poručujem ti da šutiš i ne trolaš bez razloga jer bi ti neka budala mogla povjerovat pa potrošit novce uzalud! E i da te jos pitam da uz  ove komponente koje sam napiso uzmem nekih 64 gb ram-a ili će 32 biti dovoljno, bojim se da mi se sa 32 neće windowsi dat upalit.I još da pitam jesi ti neki teški fan xfire-a pa ti teško pada da zbog njega ne radi neka igra?

14 godina

ako mi je xf uključen na mogu ni pokrenut igru tako da NHF ali xf je postao veliko smeće

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
16 godina
moderator
dj_renny kaže...

True DAT

U BFu 3 stisni tipku N i složiš si minimapu kako želiš.

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

Pogledajte ovu nagradnu igru - možete sudjelovati svi vi sa GIGABYTE grafičkim karticama.

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 19:49 (Gunner11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K-SmfybCbsY

Nema baš veze s temom ali ipak možda i ima hmmm :)

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 19:52 (DadoZG).

7 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Poslije patcha, pojavilo mi se ČITAVO BRDO problema. Sretan sam ak jednom dnevno uopće i pokrenem igru.

Neću ni nabrajat koji su sve problemi, većina vas zna koji su...

Samo ovo je nemoguće, svaki dan sve gore i gore, bolje da nisu patchirali igru.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Minoza kaže...

S obzirom na moju LE englesku verziju uštedio si i manje od sto kuna a moraš se drkat s jezikom. Tko da mislim da i nisi baš nešto profitirao

s obzirom na Origin od 360 kuna, kupit u BH za 190 je znatna ušteda, a na mjenjanje jezika sam potrošio 2 minute ( i 10 da mi skine sve potrebno)... pa ako tih 10 minuta ne vrijedi 170 kuna, onda neko ima menađersku plaću od 100k kuna...

14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K-SmfybCbsY

Nema baš veze s temom ali ipak možda i ima hmmm :)

Da mi u Bf3 ima takav zvuk možda bi ga koristio puno više...hehe

dado1410 / Zero|d4d0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
dj_renny kaže...

True DAT

I još uvijek je nepregledna, pogotov kad postaviš da se vidi cijela mapa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Za sve koji imaju problema s igranjem igre zbog PunkBustera, napravio sam mali alat koji pomaže i automatizira otklanjanje nezgodnog buga koji spriječava igranje igre i nakon reinstalacije ili reinstalacije PunkBustera.

Prije pokretanja ovog alata, potrebno je da ste barem jednom instalirali PunkBuster i da ste nadogradili isti novom verzijom korištenjem PBSetupa. Instalacija igre već instalira PB, dakle potreban je samo PBSetup: http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bf3.php

Alat http://dl.dropbox.com/u/2188108/packedFixPBissues.exe je paket, 7zip-ana exe datoteka, mali program (potreban .NET) koji rješava bug pri kojem se PunkBuster ne instalira pravilno.

Zadnji update: 2011.11.25.01.50

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 1:51 (Tonči).
Moj PC  
3 0 hvala 7
15 godina
Battlefield 3

Što jedan video napravi od ljudi. Malo prije na BUG serveru kao da igraš u košnici. MAV toliko zuji oko glava da ne čuješ niti tenk da prilazi. Kako bi ljudi jeftine kilove, baš jadno.

Kendo
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

@Tonči

Baš čudno, koristim 64-bitnu sedmicu odkad je dosla i nikada problema s pbom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dedaa kaže...

@Tonči

Baš čudno, koristim 64-bitnu sedmicu odkad je dosla i nikada problema s pbom.

Mnogi imaju problema (i ja i još dvojica) tako da, eto, ovo ih popravi. PB zabrlja instalaciju u system folderima i dodatke na Firewall. Alat to uredi.

Popravio sam bug zbog kojeg prva verzije nebi ništa popravila :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 21:01 (Tonči).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne razumijem zasto su usrali spawn screen? Zasto mi treba 10 klikova da bih promijenio oruzje ili nedaj boze nesto na oruzju, ZASTO????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pirat kaže...
dj_renny kaže...

True DAT

kao sto sam rekao davno,kada ti namjestis prikaz mini mape i umres,minimapa ti se resetira te moras opet lupat N  to mi je malo glupo,mozda postoji nesto sto se izmjeni u settingima .ini da ostane minimapa kakva jest

16 godina
Battlefield 3

Evo četvrta zvjezdica za jet....

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav,

ovdje ce biti kroz par dana sve statistike za BF3 oruzje, pa navalite...

http://denkirson.xanga.com/756891604/bf3/

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
Diablo86 kaže...

Evo četvrta zvjezdica za jet....

bravo,stvarno pohvalno,ja nemam volje za jetove, stvarno ih nije lako vozit,pogotovo kad lagga, a evo sad sam po prvi put poceo igrat sa medicom jer stvarno zelim isprobat taj f2000,al medic nije za velike mape jer si jednostavno bespomoćan kad naletiš na tenk, za grand bazzar npr je ok, vidiš vozilo,trči u uličicu :D   

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Battlefield 3

koji je kura* s avionima.odjednom ulete u nekakav čudan stall i moš se *ebat.*ebem ti igru

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prvi put, nakon 16 sati igranja sam konačno ubio sa avionom {#}.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
13 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice