Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...
Sam se ti pisovac nemoj javljat, iz tog čiterskog klana. JESI ČUO!?

Uništiste jadnog dečka {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kalko, prcamo te cijelo vrijeme.
Znam da Sapko nije čiter igramo već dugo skupa. To je bilo više onako...

Svi s Buga smo čiteri. To je tak.

A fala Bogu došo svađi kraj.

Razmišljam da pokrenem temu vodić za rješavanje problema u battlefield 3.

Evo onda:

29 Pokreni vodič temu
5 Nemoj ovdje ćemo o tome
Kalko1212 ingame
17 godina
neaktivan
Kad smo osim što čitamo i prokleti trolovi.
Mislim, sve ti je jasno kad mod počne trolati ekipu.

Kud ide ovaj svijet...
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Vodič kako se rješit laga:

Ubi susjedu koja skida xxx filimiće 24/7

www.key-storm.com
15 godina
nick54312 kaže...
kalko1212 kaže...

Postoji puno bolje rješenje...

17 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Postoji puno bolje rješenje...

Prostak jedan!

13 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
kalko1212 kaže...

E da mi je neki program kojim bi je točno locirao, došao suseda nisu li XXX filimiću većinom za muškarce i MARŠ S MOG INTERNETA!!!!!

Poslije toga desit će joj se ovo:{#}

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 11:09 (kalko1212).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo pošto vidim da se slažete oko vodić teme kroz par dana je pokrećem. {#}

Kalko1212 ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je apsolutno fascinantno kako se odmah uhvatio braniti Sapka...

Pa iz aviona se vidjelo što se događa; osim toga, ako se dobro sjećam i na Mumbleu svako malo lete epiteti tipa đubre, čiter i slično.

OT:

Nemam baš nekih problema s patchem (ni igrom prije patcha), ali zna mi se dogoditi da se nakon 15-20 minuta igre (i to samo ako sam u avionu - a j*beš igru u kojoj ne možeš letit') BF3 zamrzne i piše:

"Your connection to the server has timed out"

Any ideas?

Blarg.
17 godina
Battlefield 3

lol prebrutalno ubijati sa robotom od inženjerca, tenk nema šanse{#}

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Di skinuti patch? Preko origina?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Jeste bezobrazni.

Doci cu veceras sa aimbotom i u squad sa Sapkom i ovim pa cu vas sve porokati. Bit ce Knife Headshot.

Okanite se drculije.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Evo snipera koji bi htio vidjet kao unlock, da i recon-i se mogu zabavljati protiv vozila (Barrett .50 cal):

Evo kako ga koristi John Reese iz serije Person of Interest:

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 11:49 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ovo novo pravilo da je za igru potrebno najmanje 6 igrača je vrlo loše jer nema više ulaska nasamo glede vježbanja i sporije će se punit

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kach kaže...
Meni igra radi ok,u rijetkim situacijama zna zatrzati,al to je zato jer imam samo 4 gb rama.Frend mi je reko da sa 8 gb igra radi 10 puta bolje,nema zatravanja,nema rusenja. Znaci jedini problem koj ostaje je crash prilikom prvog paljenja igre,al to nije nista strasno. Ma rame uzimam definitino do bozica.

Da, situacija sa jos dodatnih 4gb rama se znatno poboljsala. Sve je brze, fluidnije i ucitavanje mapa je puno brze, osim kad prvi puta pokrecem,

onda je malo duze i pojavi se stop working...Nema  vise roštanja HDD-a za vrijeme ulaska i izlaska iz igre i cekanja da dode k sebi, sve je instant.

Nakon patcha sve isto kao i prije, znaci nemam bas nekih problema, zna se nekad disconnectat sa servera ali ne tako cesto, zna mi desit da izgubim

glavni nišan od puske (onaj bijeli krizic u sredini) i to dosta cesto i nekad mi vojnik pocne zatrokiravat kao da ga netko gura sa svih strana.

Spawn je kao sto se primjetili katastrofa i o bliskoj borbi da i ne pricam. U 95% slucajeva sam ja prvi mrtav, bez obzira vidio ja njega prvi ili ne... 

17 godina
TomoR kaže...

Evo snipera koji bi htio vidjet kao unlock, da i recon-i se mogu zabavljati protiv vozila (Barrett .50 cal):

I opet nebi bilo 1 shot = 1 kill, mislim na vojnika a ne vozila >.<

dery kaže...

ovo novo pravilo da je za igru potrebno najmanje 6 igrača je vrlo loše jer nema više ulaska nasamo glede vježbanja i sporije će se punit

Uđeš i vježbaš, šta te briga koliko je ljudi i što ostali laprdaju... platio si igru i igraj je kako oćeš.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
tebi se neki irq-ovi tuku.odi na system information,hardware resources,IRQs,i vidi koja komponenta dijeli irq sa grafickom.vjerovatno zvucna.a kad je iskljucis u biosu onda na taj broj dode mrezna zato mislis da je xfire problem.vjerovatno imas neku jeftinu maticnu.mislim da je rijesenje da kupis zvucnu pcie x1 (ne pci) ili mreznu.vidi testiraj.iskljucenjem xfire-a nisi nista rijesio.samo ti radi eto tako.a mozda je najbolje rijesenje druga maticna.onda ce 10000% biti sve uredu.
16 godina
Battlefield 3

Ma daj nemožete kakati protiv usasa i sačmi. Sami znate da su sve sačme loše na dalje od 15 metara i još kakate zato jer vas lik s time ubije na blizinu. Meni je sasvim ok da je sačma nadmočnija na blizinu naspram svih ostalih oružja.

Taj 12g frag patrone kao što su dobre isto tako imaju i manu, a to je da ako gađate na nekoga tko je jako blizu sami sebe ubijete. I ne nisu jače od normalnih patrona jer mislim da treba metak više da bi nekoga maznuli.

Jedine mape di sačma ima nekom smisla su bazaar i metro, a  u ostalim su kita jer su prevelike i preotvorene,a ovdje sačme više nisu kao one iz BC2.

Još sad nemogu vjerovati da vam smeta što vas netko pomete sa sačmom u bliskoj borbi, jel vas netko ubio s time na 100m kao u BC2? Nije, zato prestante govoriti da su prejake. Nisu, nego su baš taman.

Čak mi se DAO12 i Saiga čine preslabe jer imau premali ROF i u večini slučajeva gubim 1 na 1 protiv nekoga tko ima M416, što je nedopustivo s obzirom da su sačme namjenjene close combatu.

btw...rađe se žalite na IRNV ,a ne na sačme

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 13:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

odje81!{#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 12:32 (skank666).
17 godina
Battlefield 3

evo samo da se pohvalim, pao plavi ekrančić u toku igre,neki vrag sa drajverima od grafe. nije mi se dalo kopati što bi moglo biti. sad ćemo vidjeti dali će se ponavljati.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 12:55 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sokre kaže...

evo samo da se pohvalim, pao plavi ekrančić u toku igre,neki vrag sa amd drajverima. nije mi se dalo kopati što bi moglo biti. sad ćemo vidjeti dali će se ponavljati.

Sigurno je atikmpag.sys bsod.

17 godina
dedaa kaže...
sokre kaže...

evo samo da se pohvalim, pao plavi ekrančić u toku igre,neki vrag sa amd drajverima. nije mi se dalo kopati što bi moglo biti. sad ćemo vidjeti dali će se ponavljati.

Sigurno je atikmpag.sys bsod.

mislim da imaš pravo. ima li rješenja za slučaj da se priča ponovi?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 12:58 (sokre).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako ti je grafa ili bilo sta ocano, onda smanji oc ili stavi na default. Također, obriši drivere od grafe, bootaj u safe mod i tamo ih ocisti do kraja sa driver sweeperom pa bootaj nazad i instaliraj najnovije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

Ako ti je grafa ili bilo sta ocano, onda smanji oc ili stavi na default. Također, obriši drivere od grafe, bootaj u safe mod i tamo ih ocisti do kraja sa driver sweeperom pa bootaj nazad i instaliraj najnovije.

evo sad sam stavio ove zadnje 11.11a ako se nevaram pa ćemo vidjeti.ako dođe do brisanja drivera mislim da ću onda cijeli os reinstalirati. samo mi je proc ocan, grafa ocana drito iz ccc, nije mi se dalo zezeati sa msi alatkom.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
Battlefield 3

Da, ja sam čiter. Službeno priznajem. Sarkazam 

Jučer na kanalima je bilo super. Fino sam zasjeo u tangusku i rejpo ekipu, ali nažalost nisam uspio skinut Danny-a koji se

taktički sakrivao i izvirivao tu i tamo da provocira kao mućko djubre. (al dobro, bar sam ti par puta disejblo little birda).

Evo izvješća te runde.

I da, nemoj mene pls stavljat u isti koš sa Kalkom. {#}

(taj ima mokre snove o nekim super računalima)

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 13:18 (Gunner11).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Gunner11 kaže...

Jučer na kanalima je bilo super. Fino sam zasjeo u tangusku i rejpo ekipu, ali nažalost nisam uspio skinut Danny-a koji se

taktički sakrivao i izvirivao tu i tamo da provocira kao mućko djubre. (al dobro, bar sam ti par puta disejblo little birda).

Evo izvješća te runde.

ŠTO SI MUČKO KOLU?

17 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...

Evo izvješća te runde.

Oooo... 15-1 i još pobjeda. Meni dosta. :)

Da disejblao si me 2-3 puta, ali sam se ko pravi mučki provokator sakrio, sletio i popravio. :)

Kad je runda završila taman sam bio letio prema trojici difendera koji su se mučki sakrivali iza kamena. Šteta što ih nisam stigao riješiti.

A ovo šta sam poginuo sam se zabio u nekakav stup bježeći od tvog čiterskog AA.

13 godina
Kendo kaže...

Jedva čekam popodne da vidim kako se BF3 pretvara u Sf igru nakon onog videa sa MAV-om. Sad čemo gledati po zraku odkud nešto zuji a ne gdje su protivnici. Još kad se na njega prikelji C4 pa u protivnički spawn.

Da, poceli su. Jucer sam ih srusio desetak. I jedan me ubio.

Btw, maknuli su mogucnost stavljanja C4 gore! Stavis ga, samo odsklize. Bilo je na nekom videu (nisam osobno isprobao, tako da nije 100% sigurno).

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
Battlefield 3

eto uninstall igre i pomno ću pratiti temu o raznim fixevima itd.do slj. patcha ne igram.imam osječaj da će potrajati s obzirom da je Dice developer.

a mogli su nam lijepo dati betu na mjesec dana sa više mapa i modova da se to istestira da igra izađe kako treba ali eto nam ga na.

Cpt_LIAR
Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice