Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.073.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3

Aha, 32-bitni winsi... Izgleda da je DICE zeznuo patch za 32-bitne winse.

Probaj kao što je opisao blueyes1977 ovdje u postu:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489479534516/

Što zapravo radiš s tom naredbom je da aplikaciji omogućiš da koristi više od 2GB memorije (to je max za aplikaciju u 32-bitnim winsima), očito nakon toga BF3 lakše diše.

Sretno.

Hvala ,budem sutra tokom dana probao napraviti,jer sam sad doma,a ono mi komp na poslu....

A i netko je pitao zaš ne puknem 64 bitne winse..bi ja al  program koje koristim za posao,radi samo na 32-bitnima....grrr...{#}

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ctrl - down

Ne ide.

Kill Frenzy kaže...

Nigdje ne vidim g3 pljucu da se može otključat. ima samo g36c ali to nije to koliko vidim. Dobija li se ona nekako posebno?

Moraš CO-OP odigrat. Puno puta...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
14 godina
Battlefield 3

E,a gdje je Uzi u ovoj igri??? Sta nisu njega stavili?

oce mozda doc u dlcu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 22:51 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nigdje ne vidim g3 pljucu da se može otključat. ima samo g36c ali to nije to koliko vidim. Dobija li se ona nekako posebno?

VJEROVATNO MISLE G3A3

15 godina
Šef kaže...

Kill Frenzy kaže...

Moraš CO-OP odigrat. Puno puta...

:)

ozbiljno pitam

aaaaaaaa sad vidim.previdio sam

btw. šef!smiješno za pop*zdit.Mogo bi sa pervanom u stand up

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 22:54 (Kill Frenzy).
17 godina
eevek kaže...
lobotomac90 kaže...

momci hvala ali eo javila se gamad na supportu u međuvremenu i frajer mi kao i vi rekao da updejtam PB što i jesam i naravno opet isti vrag,i sad mi kaže da napravim uninsall igre i origina putem nego Reevo smeća...uglavnom neda mi se živcirat sad više,odo tekmu gledat,dovoljno sam se danas oko BF-a naživciro.

Je*eš update PB-a, jesi li provjerio da ti je pokrenut PnkBstrA "service"?

evo sada sam odradio PB Service Test i tamo piše Checking PnkBstrA service status   RUNNING,zatim za Checking if PnkBstrB is running    STOPPED....sad ne znam jel to tako treba biti ili ne?

14 godina
Battlefield 3

Znaci ovako.

Nabijem na *urac sve one kretene iz EA-a i Dice-a.

Da su toliko nesposobni to nemogu shvatit a busaju se o prsa sa svime i svacime.

Od kad je dosao patch i od kad sam ga instalirao ( nisam znao da cu zazalit) imam sljedece probleme koje do sada NISAM imao.

-Pri ulasku na servere prvi put UVIJEK prvi put mi se dogodi Bf3 has stopped working.

-Nakon tog ˝crasha˝ kad se hocu spojit na neki server to traje i traje i trajeeeeee... Dobrih 3-4 minute moram cekat. ( ne mjenja se mapa)

- U igri mi se random dogada da ODJEDNOM ostanem bez oruzja,bez mape,bez ICEGA. Kliknem Esc- Nista. Ako sam mrtav,ne vidim deploy niti ista drugo. Jedino pomaze ctrl-alt-delete i ugasit igru.

Ima li itko ovakvih problema i ako ima dali ste nasli rijesenje?

Izludit cu sa ovime.

Mislim da cu lagano poet razmisljat o prodaji. 10€? Ok,10€...

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Znaci ovako.

Da su toliko nesposobni to nemogu shvatit a busaju se o prsa sa svime i svacime.

Od kad je dosao patch i od kad sam ga instalirao ( nisam znao da cu zazalit) imam sljedece probleme koje do sada NISAM imao.

Prijeatelju nisi jedini. Ja tek udjem na server iz 10. pokusaja, a kad udjem nakon 5 min pocne nekontrolirani lagg, znaci fps pada od 40 na 0 i tak u krug. Sramota za dice.

A prije patcha je igra radila savršeno (bar meni).

Jedino sta sam primjetio dobro u patchu, je sto mogu puno fluidnije igrat na ultra, ali sta mi to znaci kad mi krene laggat nakon 5 min. -.-'

14 godina
protjeran

hahaha jeste ikada imali moj slucaj da vas je netko ubio i da ste se "spawnali" opet ondje gdje ste umrli i usetali medu neprijatelje,a sto je najzanimljivije oni vas nevide a vi njih vidite kao da sam PREDATOR,nisam mogao pucati doslovno nista samo setat okolo,ugasio igru ctrl+alt+del i upalio opet i sve normalno ^^

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajme koji sam sad razlog dobio za kick {#}

Game disconnected: Something went wrong.

Ahahahha,valda su ovi iz dice-a toliko ludi da više ne mogu smisliti ni razloge zašto ljude kicka {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cheezl kaže...
drahic kaže...

Znaci ovako.

Prijeatelju nisi jedini. Ja tek udjem na server iz 10. pokusaja, a kad udjem nakon 5 min pocne nekontrolirani lagg, znaci fps pada od 40 na 0 i tak u krug. Sramota za dice.

A prije patcha je igra radila savršeno (bar meni).

Jedino sta sam primjetio dobro u patchu, je sto mogu puno fluidnije igrat na ultra, ali sta mi to znaci kad mi krene laggat nakon 5 min. -.-'

Bok dečki meni ista stvar do jučer radilo super na high danas krenem igrati i katastrofa{#}

Prvo spajanje BF3 has stoped working, ajde vać sam naviko. No onda još dva tri puta server conection time out, pa sam jednom ušao u igru i onda...pazi ovo "you got disconected by EA"

I ond uspijem igrat kad ono LAGG{#} i to kod svake eksplozije igra skoro pa stane svaki desni klik znači nišanjenje trzne oko pol sekunde sekundu...pa sad ti pogodi nešto.

Uglavnom totalna katastrofa ili bolje rečeno sramota. Ukoliko ovo ne riješim do vikenda PRODAJA

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Spawnanje je gore nego prije, koliko mi se puta danas desilo da sam se spawnao 2 metra od lika koji kao da zna di se spawnamo. Uzas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Da zaboravio sam jos jednu stvar.

- Kada se pokusavam spojit na servere od 5 puta 3 puta dobijem ˝You were disconeted from the EA online˝ 

LOL Duje,koji *urac??

A sve radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Točno to i meni ali stalno

˝You were disconeted from the EA online˝

13 godina
neaktivan
IfeCro kaže...

i meni to pise kad ulazim prvi put na server...drugi put opet nesto a treci put uđe!

A u igri mi se crasha bas uvijek kad imam neki dobar score

jel to mozda zbog xFiere-a??

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igra downloadana sve uredno 12.5 gb i iden sad igrat kad ono trazi DL jos 8,5 gb,sto je to?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Znaci ovako.

-Pri ulasku na servere prvi put UVIJEK prvi put mi se dogodi Bf3 has stopped working.

-Nakon tog ˝crasha˝ kad se hocu spojit na neki server to traje i traje i trajeeeeee... Dobrih 3-4 minute moram cekat. ( ne mjenja se mapa)

- U igri mi se random dogada da ODJEDNOM ostanem bez oruzja,bez mape,bez ICEGA. Kliknem Esc- Nista. Ako sam mrtav,ne vidim deploy niti ista drugo. Jedino pomaze ctrl-alt-delete i ugasit igru.

Ima li itko ovakvih problema i ako ima dali ste nasli rijesenje?

Izludit cu sa ovime.

Mislim da cu lagano poet razmisljat o prodaji. 10€? Ok,10€...

Kod mene isto osim zadnjeg pa mogu progutat nekako jer baš i neigram(čeka se back to karkand) pa onda bumo vidjeli...

13 godina
protjeran
Logigamer kaže...

Igra downloadana sve uredno 12.5 gb i iden sad igrat kad ono trazi DL jos 8,5 gb,sto je to?

To je vjerovatno Back to Karkand...

15 godina
IfeCro kaže...

Takodjer.Danas cijeli dan a prije nikad.

Spawn je gori nego u bc2 deset puta. Danas me spawnao pred istog liga tri puta zaredom a on je samo stajao na mjestu :D

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Kod mene nema crasheva i toga...lag se pojavio i zna zalagati ono you were disconected from EA ponekad :D oguglo sam vise na to

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Problemi bili, problemi ostali, ništa se nije sredilo.

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

pa ja ne vjerujem kaki užas,odigrao dvije partije bez PB gluposti izbacivanja konačno,ne znam na koju šemu,ali me zato u sred treće izbaci s porukom Your Connection was timed out,kakva rugačina više...

a najveća je fora što me prije patcha nije zezalo izbacivanje nikakvo,nego je danas počelo...ne kontam jel im toliki problem updejtati battlelog taj mrtvi,origin ili šta treba više da možemo bar u miru igrat bez izbacivanja sa servera (na stranu sad ostali bugovi).

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 0:18 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Je li ti UPnP ugašen?

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čini li se to samo meni ili su pojačali ovaj USAS u zadnjem patchu? Svi su počeli igrati s tim i imam osjećaj da mi likovi radi HS kao da imaju f*cking sniper{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

AJDEEEE ULAZITEEEEEE NA SERVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AA-d00d kaže...

Čini li se to samo meni ili su pojačali ovaj USAS u zadnjem patchu? Svi su počeli igrati s tim i imam osjećaj da mi likovi radi HS kao da imaju f*cking sniper{#}

Jel se i tebi čini da ima gomila HS-ova. Radim ih i ja a ne samo na meni da se razumijemo :D

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
AA-d00d kaže...

Jel se i tebi čini da ima gomila HS-ova. Radim ih i ja a ne samo na meni da se razumijemo :D

Da ga jebeš da, čini mi se, ne znam koliko puta mi se desilo da sam vidio kako likovi idu iz prona u crouch, a istovremeno opali jedan metak i ono...mrtav sam.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
Battlefield 3

Frajer trči(ne vidi me) ja pucam po njemu,on se okrene i drito u glavu iako nije naciljao ni blizu glave.Takvih i sličnih situacije ima gomila.

ili...lik istrči pred mene ja otpucam u predjelu jaja i hs.lol

Ljudi me s tenkom pogađaju u glavušu.

Dao bi se kladit da mi je 70% svih smrti i ubojstava bilo head shot

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ili...lik istrči pred mene ja otpucam u predjelu jaja i hs. lol

Jesi li svjestan da je ovo izjava godine? .. arhivirano.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dali itko od vas zna dali će u gulf of oman mapi biti helići i jetovi, u bf2 kolko znam ima ali za bf3 nisam siguran jer na trailerima ih nije bilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice