Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

ja imam rusku verziju i win 7 x64 i nikakvih problema nemam... osim onog da prvi put kad hocu da se joinam an server napise bf3 stoped working ali to je sve...

ni ingame rusenja ni disconecta..pa pirate vise tebe izbacuje pri ucitavanju mapa nego mene...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

kakva lakrdija od patcha ovog,nekom je patch 700 mb,nekom preko gigu,a nekom 480 mb (kao recimo meni)...i još sam primjetio da mi je nakon što je instalirao taj pišljivi patch game installed 15.4 Gb,a prije je bila 11.4 Gb. {#}

ne znam ima li to veze s Ruskom verzijom? moja je Engleska LE,možda zato skida najmanji patch,ne kontam ništa više oko ove igre,a opet kontam da ne kontaju ni ovi iz DICE-a šta su popravili,a šta nisu (iz priloženog mislim da nisu ništa).

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 15:24 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
Moj patch je bio oko 450mb, a mogu samo reci da mi sad igra jos bolje radi. Na Caspianu sam imao oko 50ak fps, sad ne pada ispod 70 :D
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Divno...

Igra kupljena u kutiji, GMC.hr.

Naživcirat ću se, predosjećam Naživcirat ću se, predosjećam
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
ovajonaj kaže...

ja imam rusku verziju i win 7 x64 i nikakvih problema nemam... osim onog da prvi put kad hocu da se joinam an server napise bf3 stoped working ali to je sve...

ni ingame rusenja ni disconecta..pa pirate vise tebe izbacuje pri ucitavanju mapa nego mene...

Ma dobro,to je bilo onaj jedan dan kad me ruter zezal,inaće i sam znaš da nemam nikakvih problema.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3

Ma da igra radi super.

Jedino kaj hebu su ovi rusini.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

i ja imam problem sa black scren,moram kontaktirat maria

I ja imam rusku verziju i čudo nemam peoblema sa crnim ekranom.

15 godina
pirat kaže...
animosity_frenzy kaže...

Iz iskustva mi se čini da većinu problema uzrokuju sami korisnici (te ruska verzija, drveno računalo, loš ISP, neažuriran softver, itd...) ali ko će ga znati u ovoj kakofoniji.

Dobro ti se čini.

Nitko tko je kupio normalnu eng. verziju nema nikakvih problema sa skidanjem patcha ili s nekakvim crnim ekranima.

Svima koje znam a kupili su "normalnu" verziju sve radi uredno.

Imam eng. verziju i imam black screen. Patch jos nisam skinuo jer nemam komp kod sebe.

BBC2 nick: reader562
14 godina
neaktivan

Kako možeš imati 15.5GB/11.4GB???

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

nema problema ni kod mene... zasad

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

Kako možeš imati 15.5GB/11.4GB???

Pitaj kretene u EA. Nisu u stanju napraviti normalan klijent za igru. Usrani Origin!{#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

@danny jel ovo tvoj server?

Bug Online server CQ 64

zato jer nikoga nikad nema tamo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije, Tončijev je.
U procesu smo odlučivanja što ćemo s njim.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
16 godina
Danny_HR kaže...
Nije, Tončijev je.

Njega lijepo na 40pl RUSH/CQ i mirna Bosna.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
17 godina
sardax kaže...
Moj patch je bio oko 450mb, a mogu samo reci da mi sad igra jos bolje radi. Na Caspianu sam imao oko 50ak fps, sad ne pada ispod 70 :D

sa štekanjem ja nisam niti imao problema,1600x1050 rezolucija i detalji na High radilo bez problema,tako da s novim patchem nisam niti pratio frameove jer znam da radi dobro,ali sve ostale probleme nisu popravili počevši samo od ulaska u igru koji je i dalje popraćen rušenjem,pa nakon što sam se uspio naživcirat prije nego sam ušao u igru onda zapalim cigaru dok se šugava mapa loada,a da ne govorim kako ima još hrpa sitnih bugova in-game,sad me samo zanima hoće li i s ovim patchem izbacivati sa servera,nisam dugo igrao danas pa nisam primjetio jesu riješili taj problem.

EDIT:

@Šef  Isto tako je i meni bilo,doduše ja sam kupio samo key LE EU verzija...jel ti skida patch od 483 Mb kao i meni ili onaj veći?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 15:56 (lobotomac90).
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Ruska verzija radi ok, origin patch + patch za origin patch - frlo jednostavno :P

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
forzzuk kaže...

Zna li tko za nekakav dobar flight training server?

Što se tiče patcha, 2x battlefield3 stopped working pri spajanju u igru odmah nakon instaliranja tako da...

EDIT:

smrzla se igra nakon 1min i manje te crash na desk.

Hebem im majku više.

EDIT2:

Nemogu uopče ući u igru niti je pokrenuti.

Ovo je već tragično.

Meni se događao isti problem. Onda sam zgasio xfire i steam, nakon toga je igra proradila.

btw, probaj resetriati i origin

15 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

@danny jel ovo tvoj server?

Bug Online server CQ 64

zato jer nikoga nikad nema tamo

Kako nema, pa sinoć je bio pun, igrao sam par sati.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
15 godina
Battlefield 3

Što znači kad pogledaš spisak igrača na serveru koji je pun kad piše za nekog unknown.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nije, Tončijev je.

Ako smijem jedan prijedlog.

CQ64 i map rotation: Caspian, Canals, Kharg Island i Firestorm. Ostale mape nemaju smisla za 64 igrača. Uf bio bi to najbolji server ikada!

Trenutno igram na serverima koji ne rotiraju mape, a vrte jednu od navedenih mapa. Ima i jedan server koji vrti to sa 600 ticketa, ali na žalost imaju još i cluster fuck mape (za 64 igrača) seine crossing i teheran highway. :-(

KILL! Have no fear!
16 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

@Šef  Isto tako je i meni bilo,doduše ja sam kupio samo key LE EU verzija...jel ti skida patch od 483 Mb kao i meni ili onaj veći?

Evo sad skida patch od 483MB...

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napomena, vrijedi pogledati:

meni je antivirus blokirao BF.exe i Patched.Gen fajlove (Trojan), tijekom i nakon updatea...tak da, provjerite da vas možda AV ne *ebe {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 16:23 (eevek).

1 0 hvala 0
17 godina
Kendo kaže...

Što znači kad pogledaš spisak igrača na serveru koji je pun kad piše za nekog unknown.

Pretpostavljam da se radi o igračima kojima se mapa još učitava; a također, mislim da admin može biti spojen na server a ne mora igrati.

15 godina
neaktivan
loud killer kaže...

DICE je smanjio svoj rejting sa ovom nedovrsenom igrom...mislili su kad su uspjeli sa BC2 da ce i ovde moci bez previse truda...prc milojko nece !

Vidim nisi igrao bf2,svi bf-ovi su imali problema dok nisu sredjeni djelomicno kroz pactheve, BF nije BF bez bugova{#}

=XII=SandMan....
16 godina
Battlefield 3

Ja imam rusku verziju pa bi trebo od nekoga ko ima englesku verziju, i ko je napravio update danas, da mi uploada en. fileove iz foldera Battlefield 3\Update\Patch\Data\Win32\Loc, mislim da su samo 2 i nebi trebali biti veliki, pa mi pošaljte link ako nije problem. Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima još uvijek puno igrača na bf3 ili je bolje kupiti codmw3? 

Call of Duty Modern Warfare 3

0 20 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Zasad nikakvih problema poslije patcha,crashevi itd.živi bili pa vidjeli.
Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Moze mi netko na pp detaljno objasnit kako da instaliram ovo novu za mjenjanje jezika jer ja sam sve pokuso i ocito nesto radim krivo i nikako da mi uspije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mw3 je za tebe odličan izbor,bf3 igraju možda par tisuča igrača.
Cpt_LIAR
16 godina
odjavljen
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 17:05 (Tonči).
Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice