Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.802
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

to ti se zove bf3lang

tamo imaš aplikaciju i moraš stisnut run like a administrator tamo namjestiš ruski i to je to

16 godina
odjavljen

A jel se da c4 malo dalje bacit? tuljan ga spusti sebi ispod noge :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan

to je najluđe na tenk stavit c4 i onda boom!!!!!!!!!!!

15 godina
Battlefield 3
Treba sjesti patch na servere i EA login serveri sigurno rade punom parom.ali nebi se čudio da je patch ispravio neke stvari a ostalo ukenjo.koji cirkus je ovo sa bf3.Vrijeme za SP.
Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji je ovo vrag, pojavi mi se update da ga skida u originu i onda se makne nakon 2 sec kao da ga je vec instalirao.

Jbt ovaj origin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
skank666 kaže...

A jel se da c4 malo dalje bacit? tuljan ga spusti sebi ispod noge :/

Da, ali samo malo dalje.

Stavis C4 u ruku, kliknes desni mis i odma klik na razmak (ili sto vec imas za skok).

Isto radi i na supply i na medic, ali lete puno dalje od C4.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
16 godina
odjavljen

je, health i ammo uspijem sibnut dosta daleko ali taj c4 ne... steta

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
skipe1994 kaže...

Svi koji imaju Ru verziju prebačenu na Eng evo link ako očete i dalje na Eng:

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Paznja!

Trenutno su gore SAMO fajlovi od originalne verzije, tj u njima nisu ispravke iz danasnjeg patcha. Kako i pise na pocetku stranice.

Tako da se radije strpite kad ne uploadaju nove fajlove, da ne bi kasnije bilo hrpe problema.

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
skipe1994 kaže...

Svi koji imaju Ru verziju prebačenu na Eng evo link ako očete i dalje na Eng:

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Paznja!

Trenutno su gore SAMO fajlovi od originalne verzije, tj u njima nisu ispravke iz danasnjeg patcha. Kako i pise na pocetku stranice.

Tako da se radije strpite kad ne uploadaju nove fajlove, da ne bi kasnije bilo hrpe problema.

Cek zbog tog patcha dns ja nemogu igrat tj kad upalim samo je crni ekran ???

13 godina
TheMrCro123 kaže...

110.5 MB of 483.7 MB

:)

Postoji nekoliko verzija patcha?!

Tebi skida 483 MB, a meni 772 MB!

Imao sam sve patcheve do sada, jucer sam provjerio dal imam najnoviju verziju.

14 godina
neaktivan

promjeni na ruski

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanima me jedno. Namjeravam sad staviti win 7 64 bit, dosad koristim 32 bit. Da li ću moći sa origina opet skinuti bf3 bez problema obzirom da moram formatirati diskove???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni nece ni skinuti patch, jbt ovaj origin da te je*o.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
smiglcro kaže...

da stavis 32 gb ddr.a ne bi dobio ni jedan fps, ako te zanima zasto imas mocni google pa uci sto utjece na fps u igrama i koja je razlika izmedju ddr3 i ddr5 koji se nalazi na gpu.u :)

{#}

koliko god puta pročitao ovaj post nemogu skužit kakve to veze ima s ičim što sam ja napisao i nije mi jasno zašto si išao pametovat kad sam i sam rekao da nisam niti očekivao niti jedan frejm više !!!

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
TheMrCro123 kaže...

110.5 MB of 483.7 MB

:)

Postoji nekoliko verzija patcha?!

Tebi skida 483 MB, a meni 772 MB!

Imao sam sve patcheve do sada, jucer sam provjerio dal imam najnoviju verziju.

Meni isto taj patch od 772.

13 godina
Demzi94 kaže...

Cek zbog tog patcha dns ja nemogu igrat tj kad upalim samo je crni ekran ???

Ako si kupio ruski key i trebao si prebaciti jezik na engleski prije prvog igranja, onda to isto trebas napraviti ponovo danas poslije patcha.

Samo, kako sam napisao, jos nisu izasli novi fajlovi.

Mozes pokusati sa starim, ali ja osobno ne bi preporucio.

Radije cu pricekati...

13 godina
drZivago kaže...

Zanima me jedno. Namjeravam sad staviti win 7 64 bit, dosad koristim 32 bit. Da li ću moći sa origina opet skinuti bf3 bez problema obzirom da moram formatirati diskove???

Naravno,cim se logiras na Origin download cjele igre ce krenuti!

BTW-isti furgon i kod mene black screen,za zvukom fighta u pozadini,odo gnjaviti nekoga od odgovornih za igru!

...Mamu im hebem!

15 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo eng patch. Par Mb. Meni radi ENG na RU.

http://www.mediafire.com/?w9tzkqid3kovxnm

Jos sam prije toga promijenio HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Origin Games\DGR01609\Locale u en_US (bilo je RU nakon patcha). Neznam jel neophodno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 11:31 (kmarko79).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koje komplikacije oko ruske igre,tak mi je drago kaj nemam ruski kljuc.

x3Cks

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kach kaže...

Koje komplikacije oko ruske igre,tak mi je drago kaj nemam ruski kljuc.

meni je ipak draze onih 160 kn viska sto mi je ostalo u djepu

14 godina
Battlefield 3

Dal netko zna kak da rijesim problem toga da mi netko stalno upada u origin.U proslih 2-3 dana sam mjenjao pass 7-8 puta.Zadnji put sam stavio od 30 znakova sa crtama,slovima i brojevima sve izmjesano i sad opet sam pokousao igrati i opet mi je kriv pass.Evo sad sam promjenio pass i isao malo igrat i vidim da opet moram instalirat cijelu igru.Koj se to k dogada???

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 11:39 (gamer34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

ovo sa squadovima je jos gore. Sad  nitko ne zeli uci u squadove

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 11:35 (Casper127).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

G3A3 je nerfan, smanjen mu je damage, jedino sto je valjalo kod to oruzja je taj damage bio...sada mi je zao sto sam ga isao otkljucavati. Nadam se da su barem smanjili damage sa 34 na recimo 33 :)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 11:36 (Calinjos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jutros ulovljen kod nas na serveru. :)
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-38d9cf98-vb241166.html

PWNED!
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Dal netko zna kak da rijesim problem toga da mi netko stalno upada u origin.U proslih 2-3 dana sam mjenjao pass 7-8 puta.Zadnji put sam stavio od 30 znakova sa crtama,slovima i brojevima sve izmjesano i sad opet sam pokousao igrati i opet mi je kriv pass.Evo sad sam promjenio pass i isao malo igrat i vidim da opet moram instalirat cijelu igru.Koj se to k dogada???

Javi se supportu, inace nitko ti nebi mogao hakirati origin bez da zna tvoj email i pripadajucu sifru.

13 godina
Battlefield 3
Moj PC  
1 0 hvala 5
17 godina
Battlefield 3

evo izasli su i linkovi za eng fajlove na http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

hm samo 2 mb?

-BiH-slackspace

3 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ivo i prvi patch uredno se updatea!Bilo je i vrijeme!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

I, samo snimiti dva fajla?

Nema prckanja po registryu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drZivago kaže...

kad promjenis win neces ni morati skidati opet 11gb. samo pravi ove korake ( ovo je netko pisao od clanova BUG foruma )

apravio sam reinstall windowsa sa 7 - 32bit na 7 - 64bit i vraćanje Bf3

..... kako sam trazio način da ne skidam ponovo igru a nisam našao na netu neki pametan savjet ovako sam napravio i uspio pa ako će nekome trebati da zna da radi :)

1. napravio sam backup foldera Program Files\Origin games\Battlefield 3 (na drugi disk)

2. Control panel - Folder options - check na show hidden files and folders

3. backup foldera Program Data\Origin (važno je da ugasite origin - desni klik u trayu pa exit jer neke file-ove drži zalockane)

4. backup foldera User\Document\Battlefield 3 (ovdje su spremljene video postavke, bindani keyevi i SP save) ... ja ne znam kuda sam to backupirao a nadam se da jesam ali postavke sam podesio ponovo a SP ni necu vise prelazit :)

..... nakon reinstala win, drivera AV i to kreće vraćanje bf3

1. skinuti Origin klijent i logirati se

2. pokrenuti download (ja sam pauzirao nakon možda 10 sec ... nemojte napravit cancel nego se pravite kao da ćete nastavit skidat)

3. ugasiti Origin (opet desni klik na tray pa exit da vratimo file-ove koje locka origin)

4. kopiramo nazad Program Data\Origin

5. kopiramo Battlefield 3 folder (Program files\origin games\Battlefield 3 koji smo backupirali u Program Files(x86)\Origin games\battlefield 3 ...... )

..origin će napraviti sve foldere na svojim mjestima čim počne download tako da neće biti problema kuda ide što

..... nakon što smo vratili sve foldere

1. pokrenemo Origin i nastavimo download koji će nakon par sekundi kalkuliranja skočiti na cca. 99.60% i skinuti samo ono što fali :)

2. nakon toga je ikona u originu u statusu Ready to install - klik i za minutu dvije ste u igri

.....nadam se da će ovo nekome pomoći ako mora reinstalirati win a ne želi skidati ponovo 11Gb :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice