Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.106.789
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Istina,opekao sam se i sad znam za drugi put.Key i nemas brige.

Nije nikom stigla vec sam jucer pitao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 11:32 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo sad mi se neželi pokrenut igra nakon sto joinam server na battlelogu...

Pise " Joining server " i nista se ne događa-

EDIT: Izgleda da se sredilo samo od sebe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 11:40 (Darkensync).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
NightShadow kaže...

Znam da je Danny dobio kod koji je njemu slao poznanik iz Engleske.

Zanimljivo ako je on dobio i kutiju koju je ovaj slao privatno 28. ili 29., a mi kojima su poslali službeno 25. još nismo..

On se oslobodio carine, a naši paketi su na carini {#}

16 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Trebao si procitati postove na forumu o narucivanju sa tih stranica (uglavnom iz UK) i znao bi da igre nikad ne stignu na dan release-a, makar napravis preorder, i da uglavnom stignu za tjedan, dva. Da, ako zelis igrati na dan releasa jedina je opcija digital download ili da kupis key. Covjek uci dok je ziv :)

Pa znam da ne dolazi na dan releasa.. Nitko to i ne očekuje..

Ali danas je 4.11. a igra je poslana 25.10. tj. početkom prošlog tjedna u utorak..

Danas je petak i mislio sam da će ipak stići..

EDIT: NVM mislio sam da meni govoriš, sry..

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 11:35 (NightShadow).
14 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Pa znam da ne dolazi na dan releasa.. Nitko to i ne očekuje..

Ali danas je 4.11. a igra je poslana 25.10. tj. početkom prošlog tjedna u utorak..

Danas je petak i mislio sam da će ipak stići..

EDIT: NVM mislio sam da meni govoriš, sry..

Da ni ja ne vjerujem, cekam postara jos mozda dofura ali cisto sumnjam.

Ne znam zasto bi toliko to bilo zadrzano na carini, ako misle opicit porez, onda su trebali odma javiti. Otiso bi tam,

platio porez i dovidenja, ovako samo zavlace bezveze.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo baš bila kod mene poštarica.. još ništa, nema ni pisma od carine :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pirat dobio nagradu zbog aktivnog promoviranja BF3 i svježih vijesti po Bug Forumu...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
Hummer kaže...

Ma on je htio ovo reci. Skine se jogurt verzija bez cracka sa svim jezicima. Znači tu su svi orginalni fileovi koje bi origin trebao skinuti sa svim jezicima.

Zatim pokrene se igra na bf3.exe on pokreće origin i traži ključ. Uneseš ključ i aktiviraš. Pokreneš igru sa origin. Odeš na SP sa battlelogom i igra je automatski na engleskom. Bez ikakvog čačkanja po registru.

Ja sam tako napravio i imao sam manje problema sa jezikom od onih koji su sljedili tutorijale za registry prebacivanje.

Znaci ti mi govoris da je sigurnije skinuti jogurt verziju (kojoj je netko ima pristup i mogao raditi s njome sto je god htio) te na tu jogurt verziju staviti svoj placeni original kljuc

ili

Skinuti original direktno s origina i u 2min promjeniti jezik usput mozda i nesto nauciti sto se tice registry.a?

Hvala ali ne hvala. Nikada ne znas sto su crackeri radili na toj jogurt verziji, iako ti dobijes crack odvojeno od same igre nikada ne mozes biti siguran sto je dirano. Kuzim ja vas, sto bi ja nesto naucio sam kada mogu naci gotovi torrent koji radi i stvar rijesena.

Inace  za ekipu koja ceka paket, di vam je tracking number paketa? Lako se moze provjeriti gdje se taj paket sada nalazi.

Carinu na igru nećete platiti, ali pdv će uredno sjesti. Znači računajte si troškove PDV.a + skladištenje paketa + eventualno trošak neke od dostavnih službi i očekujte 7-10 dana čekanja od dana kada paket stigne i počne proces carinjena.

Ukucajte IPS broj ovdje i provjerite gdje vam se paket nalazi:

http://ips.posta.hr/

3 Jogurt eng verzija
13 Zamjena 2 linije u registry.u
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 12:04 (smiglcro).
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Istina,opekao sam se i sad znam za drugi put.Key i nemas brige.

Nije nikom stigla vec sam jucer pitao.

Da, drugi puta key uzimam, al ko bi se nado da ce trebat toliko cekati...

Obicno su mi paketi iz eng dolazili u roku 7 dana najkasnije, pa sam zato bio siguran da ce i sad biti tako, kad ono štangica

16 godina
moderator
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
ja sam uzeo preko http://www.direct2play.com/
sve uredno radi ,no taj ruski nikako da promjenim ,da sve izbrisem i skinem bf3 engelsku verziju ,odnekud i stavim moj kljuc??
ima li ko pozitivnih iskustava?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pirat daj zaljepi changeLogove za nas koji nemamo igru jos.

0 0 hvala 0
17 godina

Rado, ali majke mi, moram raditi...

vedranST kaže...
sve uredno radi ,no taj ruski nikako da promjenim ,da sve izbrisem i skinem bf3 engelsku verziju ,odnekud i stavim moj kljuc??

Dajte ljudi, 100 puta već objašnjavano:

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

I, nakon Battlelog update-a, vratili mi se Taken Dog Tagovi!!!!

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan
Kao prvo nitko se tu nije dotakao sigunosti osim tebe (procitaj opet sta sam napisao), kao drugo znam napravit sto je potrebno po regyu (jos pogotovo ako imam upute) ali zasto bi to radio ako nemoram i ako postoji laksi nacin (i uz to nemoram ponovo skidat igru zato sto imam vec jogurt instaliran) i kao trece napravi se repair igre preko origina i on ti automatski zamjeni filove koji su korumpirani iliti nevazeci od strane proizvodaca igre tako da ni sigurnost nije upitna u ovom slucaju.

Ti ako hoces slobodno odi do maribora preko beograda. Nadam se da shvacas sta sam ovime htio reci.
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan
vedranST kaže...

evo ti link pa promjeni jezik:

http://gamecards.eu/battlefield3

kod mene je radilo

17 godina

toTheCore -znam da ja nebi dobio na dan izlaska,ali stvarno nisam oćekivao da ću ovako dugo ćekati

BF3:crna_bandera
17 godina
smiglcro kaže...
Hummer kaže...

Ma on je htio ovo reci. Skine se jogurt verzija bez cracka sa svim jezicima. Znači tu su svi orginalni fileovi koje bi origin trebao skinuti sa svim jezicima.

Zatim pokrene se igra na bf3.exe on pokreće origin i traži ključ. Uneseš ključ i aktiviraš. Pokreneš igru sa origin. Odeš na SP sa battlelogom i igra je automatski na engleskom. Bez ikakvog čačkanja po registru.

Ja sam tako napravio i imao sam manje problema sa jezikom od onih koji su sljedili tutorijale za registry prebacivanje.

Znaci ti mi govoris da je sigurnije skinuti jogurt verziju (kojoj je netko ima pristup i mogao raditi s njome sto je god htio) te na tu jogurt verziju staviti svoj placeni original kljuc

ili

Skinuti original direktno s origina i u 2min promjeniti jezik usput mozda i nesto nauciti sto se tice registry.a?

Hvala ali ne hvala. Nikada ne znas sto su crackeri radili na toj jogurt verziji, iako ti dobijes crack odvojeno od same igre nikada ne mozes biti siguran sto je dirano. Kuzim ja vas, sto bi ja nesto naucio sam kada mogu naci gotovi torrent koji radi i stvar rijesena......

I opet su fulao bit cjele priče. Mnogima origin neče ni  skinuti igru (zapne na 100%), a kamoli nešto drugo. Ako se skida sa provjerenih izvora onda nemaš nikakvih problema. I ne pljuj po nekome koga ne poznaješ.

Samo ču reći da se smiriš i neka svako napravi kako njemu paše. Ja samo mislim da onaj tko ima problema sa switchanjem da mu je lakše preko jogurt verzije. E sada ja neču postati linkove odakle skidam. I mogu samo reći da su fileovi 100% čisti.

Igra se može instalirati i sa eng dvdom bez obzira što je ruski ključ i isto tako izbječi čačkanje po registru.

Mnogima jezik nije radio zbog toga što nisu filove za jezik stavili na pravo mjesto.

15 godina
Hummer kaže...

I opet su fulao bit cjele priče. Mnogima origin neče ni  skinuti igru (zapne na 100%), a kamoli nešto drugo. Ako se skida sa provjerenih izvora onda nemaš nikakvih problema. I ne pljuj po nekome koga ne poznaješ.

Samo ču reći da se smiriš i neka svako napravi kako njemu paše. Ja samo mislim da onaj tko ima problema sa switchanjem da mu je lakše preko jogurt verzije. E sada ja neču postati linkove odakle skidam. I mogu samo reći da su fileovi 100% čisti.

Igra se može instalirati i sa eng dvdom bez obzira što je ruski ključ i isto tako izbječi čačkanje po registru.

Mnogima jezik nije radio zbog toga što nisu filove za jezik stavili na pravo mjesto.

Ma stari moj ako ti kazes da su fileovi 100% cisti onda nemam nikakve brige... Koji su to po tebi provjereni izvori? Na cemu ti to temeljis tu provjerenost? Jel to onaj isti izvor koji ima bugova u SP.u gdje ekipa s kikiriki verzijom ne moze preci neki odredjeni dio igre a koji se ne pojavljuje u origigi verziji? Sto ce biti s ekipom koja ima jogurt verziju ako se prilikom patcha (igre ne servera) igra vrati na RU jezik? Sto ce onda opet skidati bf3 1.1 Eng verziju tesku 11gb?

Ne globaliziraj, koji su to mnogi? Ne pljujem ja po nikome pricamo o nesposobnih ljudima koji ne znaju namjestiti eng verziju niti znaju sto je registry ali su hrabro kupili RU verziju, naravno ti skidaj od kuda i kako ti zelis, apsolutno ti nitko to ne brani niti me zanima sto ti ili bilo tko drugi radi. Osbono sam preko TW.a namjestio eng verziju za par likova s foruma, mogao si im tako pomoci a ne odmah uputiti na skidanje zabranjenog sadrzaja.

14 godina
neaktivan
Nitko nikoga nije uputio na skidanje zabranjenog sadrzaja nego sam samo rekao kako sam uspio slozit sa tom verzijom bez koristenja switchera i slicnih s*anja. A izmedu ostalog mislim da uopce nije upitno od kuda ces skinut igru ako si je platio. Recimo da je dl server od origina u banani ti bi rade ceko tj dana da ga poprave neko skinuo igru sa torrenta pa igrao isti dan?!

Debelo smo off topic i mislim da se tu nema vise o cemu raspravljat...
13 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
Wolf88 kaže...

Dany-os je dobio,od ovih drugih koji su narućili sa ovog foruma mislim da nitko nije dobio.

Više nikad neću  narućivati box igru koju želim igrati na dan izlaska

Znam da je Danny dobio kod koji je njemu slao poznanik iz Engleske.

Zanimljivo ako je on dobio i kutiju koju je ovaj slao privatno 28. ili 29., a mi kojima su poslali službeno 25. još nismo..

Meni nije velika razlika jer ionako još trebam novi proc, a i dobio sam Btk koji u RH nisam mogao, dagle uštedio sam bar 100kn..

Ipak, Skyrim koji nema neki preorder bonus sam naručio preko GMC i to za 249kn!!

Ti si nešto pobrkao, ja sam dobio box s Zavvi-ja naručio u ponedjeljak 24 i poslali u utorak 26 bez ikakve veze(poznanstva) dobio je jučer 3.11 od poštara na kućnoj adresi !

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 13:09 (Dany-os).
17 godina
neaktivan
Dany-os kaže...

Ti si nešto pobrkao, ja sam dobio box s Zavvi-ja naručio u ponedjeljak 24 i poslali u utorak 26 bez ikakve veze(poznanstva) dobio je jučer 3.11 od poštara na kućnoj adresi !

Provociraš, a{#} Muuuuuuućko đubreeee{#}

Meni su poslali 24. i još nisam dobio, a najgore je to da moram čekati 20 i neš dana da ih mogu pitati "di mi je taj prokleti bf3!?" =(

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 13:21 (AA-d00d).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa, jel se ikako moze igrati mp sa svim apdejtovima sa reloaded verzijom?

Imam englesku limited u originu ali mi se stvarno neda skidati novih 12 gb.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@Dedaa: moze...
16 godina

Evo strpo novu grafičku u komp i igra je odjednom igriva..

Čudo su te nove grafičke.

Sad se privikavam još na visok framerate, pa sam loš.. :P

Jhva Elohim Meth.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mala anketa:

Što mislite kada ćemo moći na Back to Karkand?

29 oko Božića
0 sada za mjesec dana
3 par tjedana prije božića
6 samo Bog zna kad će to
Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napravil reinstal. Sad je još gore. Uspil sam se spojit na BUGov server malo prije..na kraju runde black screen exe not responding.

Trenutno mi i dalje javlja Game got disconnected: your connection to the server timed out. :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 14:00 (Nick_Diamond).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Pročitaj par stranica unatrag, već je bilo sličnih problema s mogućim rješenjima.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

I, nakon Battlelog update-a, vratili mi se Taken Dog Tagovi!!!!

N7 tag?

Oke, iako sam odrastao na CSu i samim time mi je CoD 100 puta draži, ovo je definitivno dovelo do prevage da kupim BF3 čim se izigram MW3 (i čim se cijena stabilizira sa eng verzijom, ne da mi se zahebavat s ruskim 3.14zdarijama).

Da, toliko sam opičen ME da ću zbog tog taga kupiti BF3...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
Bukva, kupci BF3 dobiju pristup ME3 beta multiplayeru, zato ti dogtagovi.
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Bukva, kupci BF3 dobiju pristup ME3 beta multiplayeru, zato ti dogtagovi.

Eto, sad ziher kupuje. LOL

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice