Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.096.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Ak je to mene islo, a mislim da je (ne vidim citate na mobu). Hummer je sve rekao. Nisu idioti oni koji znaju cackat po regyu neko ovi kaj su maksimalno zakomplicirali stvari sa tim language switcherima. Totalno nepotrebno i neshvatljivo ak se mene pita, kuzis :)
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
Nick_Diamond kaže...
retardinjo25 kaže...

Bok jeli zna netko kako riješiti problem sa konekcijom,svako malo me kicka a konektiran sam na net trololo

I ja imam probleme sa tim. Nakon 3 runde : Disconnected from server / Server timed out...

Probal sam sve sheme. Nekima je do UPnP na routeru. Budući ja nemam pristup routeru, zaobišel sam ga tak da sam se umjesto preko routera spojil preko VIP-ovog Mobile Broadband USB sticka. Tam nit nema te opcije. I opet je problem ostal. Radil sam i Origin repair, PB update, drajvere od zvučne, matične, grafičke sam mjenjal, svašta. I ništa. Ponekad imam problem i doć na neki server jer javlja DC.

Jučer sam deinstaliral igru (imam ju na DVD) i stavil sam da se skida sa Origina, sa neta. Možda je do verzije igre.

Meni je bilo dobro radilo sa uključenim uPnP na routeru, ali sa isključenim uPnP i SSDP u Windowsima. No onda nisam mogao hostati Co-op.

Trenutno imam složenu fiksnu adresu na PC, uključen uPnP i SSDP u Win, uPnP na routeru, ali sam napravio port forwarding za BF3 portove.

Zadnja dva dana nisam imao ni jedan jedini "Connection to server Timed Out" (Co-Op nažalost nisam stigao probati). Visio na jednom serveru i više od sat vremena, eto jedna runda na BUG serveru je trajala i više od pol sata (inače me prije izbacivalo svakih 10-20 min)

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Pwnao sam neke noobove u avionu na random serveru, BUG je bio pun a nisam htio kickati. Dođem danas.

A inače ćeš kickati? {#}

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 9:35 (roko121roko).
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Nick_Diamond kaže...
retardinjo25 kaže...

Bok jeli zna netko kako riješiti problem sa konekcijom,svako malo me kicka a konektiran sam na net trololo

I ja imam probleme sa tim. Nakon 3 runde : Disconnected from server / Server timed out...

Probal sam sve sheme. Nekima je do UPnP na routeru. Budući ja nemam pristup routeru, zaobišel sam ga tak da sam se umjesto preko routera spojil preko VIP-ovog Mobile Broadband USB sticka. Tam nit nema te opcije. I opet je problem ostal. Radil sam i Origin repair, PB update, drajvere od zvučne, matične, grafičke sam mjenjal, svašta. I ništa. Ponekad imam problem i doć na neki server jer javlja DC.

Jučer sam deinstaliral igru (imam ju na DVD) i stavil sam da se skida sa Origina, sa neta. Možda je do verzije igre.

Meni je bilo dobro radilo sa uključenim uPnP na routeru, ali sa isključenim uPnP i SSDP u Windowsima. No onda nisam mogao hostati Co-op.

Trenutno imam složenu fiksnu adresu na PC, uključen uPnP i SSDP u Win, uPnP na routeru, ali sam napravio port forwarding za BF3 portove.

Zadnja dva dana nisam imao ni jedan jedini "Connection to server Timed Out" (Co-Op nažalost nisam stigao probati). Visio na jednom serveru i više od sat vremena, eto jedna runda na BUG serveru je trajala i više od pol sata (inače me prije izbacivalo svakih 10-20 min)

S obzirom da nemogu pristupit routeru, to je prvo kaj sam probal. Isključil UPnP i SSDP u services u Windozama. Ništa.

Zanimljivo da me DC čak i prek Mobile Vip-ovog sticka koji nema UpnP!

Dal mogu napraviti port forwarding bez da ulazim u router , iz Windoza?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

O hvala na supportu decki,nisam znao da 32-oje ljudi misli da ce mi stvarno doc danas igra:)

Evo vam jedan palac {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 9:43 (kach).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

A inače ćeš kickati? {#}

Pa da planiram kickati šutao bih već jučer.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Pwnao sam neke noobove u avionu na random serveru

Ma lažeš, ti ne znaš gdje je ručna u avionu...

15 godina
neaktivan

E da vas pitam; mene inače svakih 10-tak minuta disconnecta iz igrice, piše mi connection to the server has been lost ili tako nešto. Inače updateaom sam PunkBuster i kada igram WoW sve radi OK.

Dali je to do veze ili se to dešava i drugima? (njima 4-5 s kojima ja igram se ne dešava).

Pozdrav!

13 godina
neaktivan
mabencic kaže...

E da vas pitam; mene inače svakih 10-tak minuta disconnecta iz igrice, piše mi connection to the server has been lost ili tako nešto. Inače updateaom sam PunkBuster i kada igram WoW sve radi OK.

Dali je to do veze ili se to dešava i drugima? (njima 4-5 s kojima ja igram se ne dešava).

Pozdrav!

Same here. Pogledaj par postova unatrag. 

17 godina
Nick_Diamond kaže...

S obzirom da nemogu pristupit routeru, to je prvo kaj sam probal. Isključil UPnP i SSDP u services u Windozama. Ništa.

Zanimljivo da me DC čak i prek Mobile Vip-ovog sticka koji nema UpnP!

Dal mogu napraviti port forwarding bez da ulazim u router , iz Windoza?

Da li si isključio i Discover Networking Devices u Windowsima?

Što se tiče port forwardinga, ne možeš iz Windoza.

Ako nikako ne možeš pronaći pwd za ulaz u router (a trebao si ga dobiti, ja ga dobio na listiću), možeš kontaktirati support operatera (pod uvjetom da si vlasnik linije...), pa da ti oni pomognu.

Ako se radi o T-Comu i Thomsonu, onda ti oni imaju udaljeni pristup do modema, pa mogu čak i sami modificirati remotely.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ugasi UPnP ili ako ti trebba, otvori ove portove:

TCP : 80, 443, 9988, 20000-29999, 22990, 17502, 42127
UDP : 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Može pomoć za filanje servera? :)

Zašto danny dođeš i ne igraš?

17 godina
neaktivan
Jer sam na poslu.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Jer sam na poslu.

Aha ok..

13 godina
neaktivan

Nisam probal isključit Discover Networking Devices u Windowsima.  Ak to isključim, možda mi onda ne bude prepoznalo moj USB WIFI (WiFi Sky)?

Route je u kvartu, nije moj. Samo se mogu spojit preko njega. 

Al zašto onda ne radi ni preko VIP-ovog mobile sticka ?

p.s. Probal sam: 

-disable UPnP/SSDP in Services in Windows 
-AV off 
-Firewall off 
-deleting host files 
-renaming the file "bf3.par" to "bf3.exe" 
-PB update 
-drivers update 
-Origin repair 
-(I cant access router in order to turn UPnP there couse router isnt mine, but i tried to connect via Vodafone Mobile Broadband USB stick, and problem is still there) 

danas radim reinstall igre

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 10:17 (Nick_Diamond).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napokon sam dosao do rijesenja, nakon sveg sto sam probao, kako popraviti onaj kick sa servera i diconecting sa servera. Samo treba u originu desni klik na battlefield 3 i kliknuti na repair install!!!!

Meni radi, sad napokon mogu odigrati 1h u komadu :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
black_sb kaže...

Napokon sam dosao do rijesenja, nakon sveg sto sam probao, kako popraviti onaj kick sa servera i diconecting sa servera. Samo treba u originu desni klik na battlefield 3 i kliknuti na repair install!!!!

Meni radi, sad napokon mogu odigrati 1h u komadu :D

Drago mi je za tebe. Ja sam to probal prije par dana, par puta. I ništa.

Skinul mi je i update neki od 48 MB. Zanimljivo je da ako sam recimo skinul update, ako sam par minuta , sati ..kasnije napravil isto, opet mi je skidal istih 48 MB ??!

Kupil sam igru na DVD-u. Danas sam ju maknul i skinul sa Origina. Možda budem imal sreće.

16 godina
odjavljen
nick54312 kaže...
Danny_HR kaže...
Jer sam na poslu.

Aha ok..

Laže mućko đubre, laže. Ne želi s tobom na server. {#}

16 godina
nick54312 kaže...
Danny_HR kaže...
Jer sam na poslu.

Aha ok..

Ma laže....

Prepao se....{#}

16 godina
neaktivan

OK jel itko dobio BF3 sa zavvi ili game.co??

15 godina
neaktivan
kach kaže...

O hvala na supportu decki,nisam znao da 32-oje ljudi misli da ce mi stvarno doc danas igra:)

Evo vam jedan palac {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
17 godina
NightShadow kaže...

Dany-os je dobio,od ovih drugih koji su narućili sa ovog foruma mislim da nitko nije dobio.

Više nikad neću  narućivati box igru koju želim igrati na dan izlaska

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 10:38 (Wolf88).
14 godina
neaktivan

U tijeku je Update Battleloga, možda riješe poteškoće donekle

17 godina
ARazer kaže...

Da, nadam se da će se vratiti moji Taken Dog-Tagovi (poginuh valjda 30 puta previše jer sam išo na dog-tag...)

13 godina
neaktivan
ARazer kaže...

držim fige

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa svaka cast na svim mogucim savjetima zaista ste puno pomogli.

Na moju zalost izgleda da sam bacio 20 eurica na rusku verziju (bolje da sam gajbu piva popio izgleda) jer jednostavno sa ovom igrom nemam srece.

Nema sta nisam uradio (originalna ruska instalacija,kupovina rjecnika {#}, mijenjanje PB postavki, udpate svih mogucih drivera, restartiranje rutera i PC-a,  itd.) ali pomoci nema igra se i dalje crasha, izbacuje me sa servera, black screen svakih pola sata, frame dropovi, problemi sa zvukom, lagg i ponekad totalno smrzavanje cijelog compa.

Mislio sam da ce ova moja kanta pa bar na manjoj rezi i low detaljima gurati BF 3 (4 gb rama, intel core2duo 8400 3,0GHz i nvidia 240 GT 1, win 7 64 bit) ali sam se ocigledno prevario u procjeni i konacno uvjeren sam da je EA pozurio za izdavanjem BF 3 koji je pun bugova naravno zbog puke zarade i konkurencije u ovom slucaju MW 3.

Sad ce poceti izlaziti patchovi ali vjerujem da nikada nece rijesiti optimizaciju do kraja (ni prvi ni posljednji put sa svim FPS igrama do sada).

Da ne spominjem incident od juce {#} kada sam se uredno logirao na moj Origin a ubacilo me na profil od nekog lika iz Australije.Uredno sam mu pregledao profil i odlogirao se out.

Za kraj stvarno mislim da su prosla davna vremena kad je izlazio novi BF a mi svi trci odmah u prodavnicu po grafu ili procesor.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Dany-os je dobio,od ovih drugih koji su narućili sa ovog foruma mislim da nitko nije dobio.

Znam da je Danny dobio kod koji je njemu slao poznanik iz Engleske.

Zanimljivo ako je on dobio i kutiju koju je ovaj slao privatno 28. ili 29., a mi kojima su poslali službeno 25. još nismo..

Meni nije velika razlika jer ionako još trebam novi proc, a i dobio sam Btk koji u RH nisam mogao, dagle uštedio sam bar 100kn..

Ipak, Skyrim koji nema neki preorder bonus sam naručio preko GMC i to za 249kn!!

16 godina
logz kaže...

Ekipa svaka cast na svim mogucim savjetima zaista ste puno pomogli.

Na moju zalost izgleda da sam bacio 20 eurica na rusku verziju (bolje da sam gajbu piva popio izgleda) jer jednostavno sa ovom igrom nemam srece.

Nema sta nisam uradio (originalna ruska instalacija,kupovina rjecnika {#}, mijenjanje PB postavki, udpate svih mogucih drivera, restartiranje rutera i PC-a,  itd.) ali pomoci nema igra se i dalje crasha, izbacuje me sa servera, black screen svakih pola sata, frame dropovi, problemi sa zvukom, lagg i ponekad totalno smrzavanje cijelog compa.

Mislio sam da ce ova moja kanta pa bar na manjoj rezi i low detaljima gurati BF 3 (4 gb rama, intel core2duo 8400 3,0GHz i nvidia 240 GT 1, win 7 64 bit) ali sam se ocigledno prevario u procjeni i konacno uvjeren sam da je EA pozurio za izdavanjem BF 3 koji je pun bugova naravno zbog puke zarade i konkurencije u ovom slucaju MW 3.

Sad ce poceti izlaziti patchovi ali vjerujem da nikada nece rijesiti optimizaciju do kraja (ni prvi ni posljednji put sa svim FPS igrama do sada).

Da ne spominjem incident od juce {#} kada sam se uredno logirao na moj Origin a ubacilo me na profil od nekog lika iz Australije.Uredno sam mu pregledao profil i odlogirao se out.

Za kraj stvarno mislim da su prosla davna vremena kad je izlazio novi BF a mi svi trci odmah u prodavnicu po grafu ili procesor.

imamo skoro istu konfiguraciju samo sto je kod mene 9800gt i na SP-u sam igrao sve na high na rezi 1152x864 :) nadam se da cu i MP moci igrati na tim postavkama i toj rezi..

16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
NightShadow kaže...

Trebao si procitati postove na forumu o narucivanju sa tih stranica (uglavnom iz UK) i znao bi da igre nikad ne stignu na dan release-a, makar napravis preorder, i da uglavnom stignu za tjedan, dva. Da, ako zelis igrati na dan releasa jedina je opcija digital download ili da kupis key. Covjek uci dok je ziv :)

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
14 godina
neaktivan

Da li ima tko iz Zagreba a da mu je stigo box koji je narucio preko zavvi-a ili sendit-a?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice