Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.102.176
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
A dajter stvarno da nitko ne prodaje eng verziju.Ajmo ponude na PM
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
17 godina
loud killer kaže...

Imam jedan problemčić,kad igram BF3 nekad mi na trenutak blicne zeleni ekran ali nema lagova i framedropova...do cega je to do grafe ili do igre ?

Neznam ni sam. Meni se ponekada zna desiti da ekran blicne zeleno ili narađasto. I onda opet radi normalno.

14 godina
Ma kažem vam to je do igre i drivera
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
16 godina
Hummer kaže...
loud killer kaže...

Imam jedan problemčić,kad igram BF3 nekad mi na trenutak blicne zeleni ekran ali nema lagova i framedropova...do cega je to do grafe ili do igre ?

Neznam ni sam. Meni se ponekada zna desiti da ekran blicne zeleno ili narađasto. I onda opet radi normalno.

taj sam problem imao u SP-u..

17 godina
191x7 kaže...

Ako netko treba posebne dogtagove za BF3 neka mi se javi na PP.

Ako netko ima BF3 koji nije iskoristio i ne koristi, neka mi plz javi (na pp).

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
17 godina
DangerousB kaže...
Hummer kaže...
loud killer kaže...

taj sam problem imao u SP-u..

ma to se i meni nekad zna desiti na mapama nekima.... to je do igre nije do graficke ni do monitora....

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo dobar match na Bugovom server imam sve pohvale za igru,jos da rijese te bugove,malo je bolje optimizraju i to je to.Samo jos imam reci da sam bio IDIOT  sto nisam igrao niti BF2 niti BFBC2 nemgou vjerovati sta sam propustio. {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/2361682/1/360065550/

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 22:40 (scarface797).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

kakav je ovo 'skill' u statsima na battlelog-u?

I zašto se izgleda mjenja iz partije u partiju?

Odigrao sam jednu lošu (baš sam pogledao) i skill mi je bio 35.Nakon toga upravo sad Damavand Peak , prvi na serveru i skoci skill na 350.

Ako netko zna...

SPM mi je logična stavka ali ovo mi ne ide u glavu.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cek, hoce li doci na steam? ovi na origunu nece nikakomoci igrati s ovima na steamu? ne pratim bas pa me zanima
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oce mi doc sutra igra haha?Dispatch Date 24/10/2011

7 Ne
0 Ne
1 Ne
1 Ne
40 Da
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 9:37 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mrzim te kutijo!!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

GTFO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kao prvo pravilo foruma nije lijepo nekome koga ne znaš, a koji je vjerojatno i možda stariji od tebe to govoriti    (stvar opće kulture koju poneseš iz kuće ali ako to već ne znaš suvišno je na to te opominjati)

Kao drugo te tvoje tri godine, koliko si vidim registriran, ne daju ti za pravo da novom članu uskraćuješ iznošenje mišljenja ili prijedloga

kao treće mislim da raznovrsnost ponude povećava potražnju ili zanimanje (mix conquest, rush, deathmach ...HC ili non HC)

Kao četvrto lijepo te molim  da ne odgovaraš na ovaj post jer sve što ti kažeš ne zanima me!

Lol, chill dude. Nemoj sve što pročitaš shvaćati previše osobno jer obično teško znaš u kakvom je to točno tonu napisano. To gtfo uopće nije išlo direktno tebe nego općenito ljude kojima nešto ne paše pa onda bitchaju o tome. Nitko nikoga ne sili da igra nešto što mu se ne sviđa, kao što si i sam u neku ruku rekao.

Također ovo za staž na forumu nije bilo ništa zlonamjerno, tome služi i onaj NHF. Samo sam htio naglasiti da ako nitko drugi s foruma ne može natjerati nekoga da nešto promjeni onda to vjerojatno ne će uspjeti ni nekom padobrancu. A uostalom lijepo ti je čovjek rekao da je rasprava besmislena jer HC mod na serveru ne dolazi u obzir (btw. to je bio vlasnik servera).

I rekao bi da ne sudjeluješ na forumima kad očekuješ tako visoke standarde ponašanja na javnom forumu. Pitaj ovog lika koji se tako glasno slaže s tobom koliko su mu već profila banali a svejedno opet svaki tjedan pokupi suspenziju jer se spomene obitelji svakome tko se ne slaže s njim.

I back on topic:

Ovo pod treće krivo misliš. Nema baš previše ljudi koji igraju i HC i normal zbog razlike u gameplayu. Zato bi takvi skokovi s jednog moda na drugi jako vjerojatno onemogućili da se stvori zajednica koja redovito puni server i na kraju bi završili s praznim serverom. Ak ne vjeruješ probaj potražiti pa javi koliko ćeš naći servera koji imaju takvu praksu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 0:39 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ZC Someone, uljudan i diplomatski, kao i uvik {#}

Bring out your dead!
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mijenjam spremnik na PKP-u sa 150+ (od 100) metaka...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

9GAG {#}

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

i koje je najbolje oruzije?ovako globalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Onaj veliki bager na sredini Damavand Peak tunela, samo još nitko nije uspio naći ključeve.

Aktivno tražimo po mapi ali za sad još uvijek ništa.

Bring out your dead!
Moj PC  
23 0 hvala 0
14 godina

AK 971 na close-mid range, te AN 94 na mid/long range.

Najveći problem mi je IRNV. To je totalno imba. Blesavo. Mislim da ću malo odmorit od igre dok to ne srede. Užasno lako igrat s time.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

sad mozete pratit online servere koji rade koji ne i kad je kaj updateno http://www.ea.com/servers/battlefield3  

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
tigerija kaže...

AK 971 na close-mid range, te AN 94 na mid/long range.

Najveći problem mi je IRNV. To je totalno imba. Blesavo. Mislim da ću malo odmorit od igre dok to ne srede. Užasno lako igrat s time.

a reci mi A91?

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo skida mi se konačno, vidimo se ekipa.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Bok jeli zna netko kako riješiti problem sa konekcijom,svako malo me kicka a konektiran sam na net trololo

I ja imam probleme sa tim. Nakon 3 runde : Disconnected from server / Server timed out...

Probal sam sve sheme. Nekima je do UPnP na routeru. Budući ja nemam pristup routeru, zaobišel sam ga tak da sam se umjesto preko routera spojil preko VIP-ovog Mobile Broadband USB sticka. Tam nit nema te opcije. I opet je problem ostal. Radil sam i Origin repair, PB update, drajvere od zvučne, matične, grafičke sam mjenjal, svašta. I ništa. Ponekad imam problem i doć na neki server jer javlja DC.

Jučer sam deinstaliral igru (imam ju na DVD) i stavil sam da se skida sa Origina, sa neta. Možda je do verzije igre.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

skidam po 4 ti put.. svaki put preko 100% i idee i ideee.. i nikako da prestane.. glupi oricin je sjebo sa glupim klijentom.. updejtali klijent koji je zbrejko downloade!!! ajme meni koliko je tesko napraviti glupi klijent za downlodiranje..

ugl thread na ea forumu (a tek biseri sto su sve proporucali ljudima da naprave iz origin supporta.. majko mila..)

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/270/7654128.page

ocu steam!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 6:55 (Genie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sale_ds kaže...
Nit imam box izdanje, a k tome je jos i rusko i sve sam slozio sa jogurt verzijom bez ikakvog skidanja sa origina i bez kemijanja sa onim language switcherima i d*kanjem po registryu. Taj ko je izmislio te switchere i reko da se prtlja po registryu je malo tezi idiot. Sry na malo grubljem izrazavanju :)

Znaci ti ustvari zelis reci kako su piratske verzije .exe fajlova zakon i kako ekipa koja ustvari zna i otvoriti registry i zamisli promjeniti 2-3 vrijednosti u tom kupusu su idioti? Ustvari sam si rekao, tko god dira reg je idiot :)

17 godina
smiglcro kaže...
Sale_ds kaže...
Nit imam box izdanje, a k tome je jos i rusko i sve sam slozio sa jogurt verzijom bez ikakvog skidanja sa origina i bez kemijanja sa onim language switcherima i d*kanjem po registryu. Taj ko je izmislio te switchere i reko da se prtlja po registryu je malo tezi idiot. Sry na malo grubljem izrazavanju :)

Znaci ti ustvari zelis reci kako su piratske verzije .exe fajlova zakon i kako ekipa koja ustvari zna i otvoriti registry i zamisli promjeniti 2-3 vrijednosti u tom kupusu su idioti? Ustvari sam si rekao, tko god dira reg je idiot :)

Ma on je htio ovo reci. Skine se jogurt verzija bez cracka sa svim jezicima. Znači tu su svi orginalni fileovi koje bi origin trebao skinuti sa svim jezicima.

Zatim pokrene se igra na bf3.exe on pokreće origin i traži ključ. Uneseš ključ i aktiviraš. Pokreneš igru sa origin. Odeš na SP sa battlelogom i igra je automatski na engleskom. Bez ikakvog čačkanja po registru.

Ja sam tako napravio i imao sam manje problema sa jezikom od onih koji su sljedili tutorijale za registry prebacivanje.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Može pomoć za filanje servera? :)

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefielda 3 kaže...

slazem sa sa tobom u potopunosti lik je neodgojen samo mu lupi ignore ko ja da nevidis njegove postove i rješena prica ...P.S frustriran je kaj nema curu niti ce je ikad imat pa se mora malo ispucat na forumu :)

Čuj "ultrasexyboy" meni se čni da ni ti nemaš curu. Nego dečka!

I kad se takav lik ko ti javlja i napada, to ljudima koji znaju tko si nema nikakvu težinu jer tko može ozbiljno shvačat trollčinu sa 10 accountova i evidentnim nedostatkom kulture tj, mali emo lik koji bi htio bit faca ,a mama mu neda.

O.T.

Jel su to oni popravili servere ili što, jučer mi se ni jednom nije igra srušila i nije me kikalo sa servera.

jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zašto se meni program fraps ne prikazuje u lijevom uglu u bf3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Danny_HR: di si bio jučer? nisam te viđao ... ;)

17 godina
neaktivan
Pwnao sam neke noobove u avionu na random serveru, BUG je bio pun a nisam htio kickati. Dođem danas.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice