Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.123.873
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako volim kada moj BMP-2 pliva u vodi i kupa se ko malo dijete{#}.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
kalko1212 kaže...

Kako volim kada moj BMP-2 pliva u vodi i kupa se ko malo dijete{#}.

Kako misliš tvoj?! :)

Ja kupam cijelu svoju mehanizaciju... :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 19:58 (ranko091).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bok jeli zna netko kako riješiti problem sa konekcijom,svako malo me kicka a konektiran sam na net trololo

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

A zašto da ne??!! Zar ne bi bilo bolje jedan tjedan HC a drgi ne. Za svakog po nešto pa ko voli nek izvoli {#}

Zato jer bi s tim otjerali jedne i druge. I zato jer to na kraju krajeva ovisi samo o vlasniku servera, a ne o forumašima kao ni o nekome, NHF, tko se registrirao na forum samo da bi tražio da se nečiji tuđi server prebaci na HC.

A uostalom kao što si lijepo napisao, tko voli nek izvoli. Kome ne paše, GTFO.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 20:00 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
markomarko kaže...

Nekad mi zna zapeti kad odem  nove prostore ili prije cutsena (ingame ) 

jel to zbog rama ? 3 GB imam

Nisam provjeravao al ak zbilja BF3 ždere toliko rama, moguće.

Al prij bi rekao jer ti grafička ima 512MiB memorije.

graficka mi je 1gb gddr5

kupujem 2gba slot rama ubrzo onda

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

moze li mi neko preporučit stranicu gdje da uzmem bf3 do 270kn a da nije ruska verzija

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gamer15 kaže...

moze li mi neko preporučit stranicu gdje da uzmem bf3 do 270kn a da nije ruska verzija

JBT neznam sta vam je bed uzet rusku verziju.Jeftinija je plus dobijes sasvim isto ko i sa engleskom koja je par puta skuplja!

The enemy of my enemy is my friend!
16 godina
Battlefield 3

Evo moje potrošnje, vjerojatno ću kroz koji dan uzet još 2GB pa ćemo usporedit.....

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 20:18 (perkoxcar).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

koja je razlika između ruske i engleske verzije? naravno osim jezika. 

Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nema je.
13 godina
ZC_Someone kaže...
MRSKI kaže...

A zašto da ne??!! Zar ne bi bilo bolje jedan tjedan HC a drgi ne. Za svakog po nešto pa ko voli nek izvoli {#}

Zato jer bi s tim otjerali jedne i druge. I zato jer to na kraju krajeva ovisi samo o vlasniku servera, a ne o forumašima kao ni o nekome, NHF, tko se registrirao na forum samo da bi tražio da se nečiji tuđi server prebaci na HC.

GTFO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kao prvo pravilo foruma nije lijepo nekome koga ne znaš, a koji je vjerojatno i možda stariji od tebe to govoriti    (stvar opće kulture koju poneseš iz kuće ali ako to već ne znaš suvišno je na to te opominjati)

Kao drugo te tvoje tri godine, koliko si vidim registriran, ne daju ti za pravo da novom članu uskraćuješ iznošenje mišljenja ili prijedloga

kao treće mislim da raznovrsnost ponude povećava potražnju ili zanimanje (mix conquest, rush, deathmach ...HC ili non HC)

Kao četvrto lijepo te molim  da ne odgovaraš na ovaj post jer sve što ti kažeš ne zanima me!

15 godina
CodMW3 kaže...

Jes ti glup il da?

Nikad nisi cuo za Google?

Ili da možda prelistaš par stranica unatrag?

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 20:25 (leobugi).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

prestao sam igrat bf3,baš mi ni nejde ali mi je i dosadio

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
protjeran
perkoxcar kaže...

Evo moje potrošnje, vjerojatno ću kroz koji dan uzet još 2GB pa ćemo usporedit.....

Sta nisi mogao print screen?

The enemy of my enemy is my friend!
16 godina
Perkan777 kaže...
perkoxcar kaže...

Sta nisi mogao print screen?

Imam 2 monitora, tako da nije potrebno.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

Netko je to već pitao prije pa cu ti samo copy-pejstat odgovore od kolege:

Sa ruskim ključem dobiješ mape: Moscow i Stalingrad kojih u engleskoj verziji nema, ali u engleskoj zato dobiješ mape: London i Manchester.

Sad moraš samo izabrati koje mape ti se više sviđaju.

U ruskoj verziji dobiješ avion B18 i u njega ti stane 5 putnika + pilot i kopilot.

U engleskoj imaš F17 i na žalost u njega stane samo pilot.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Tolko sam zivccan sad zbog toga,nikad vise necu narucivat kutiju.Jel prodaje netko kljuceve za Battlefiedl 3 LE EU verzija??

Nemrem vise cekat,ovu kutiju kaj bu dosla dat cu frendu.

Mogu ti ja biti frend? {#}

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zaboravio sam napisat PRODAT cu frendu:),nego jel dosla danas kome igra??

Joj sutra ak ne dode,s automatom idem u postu.

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Baš su krasno napravili to da kad se igra instalira ne može se više instalirat sa dvd-a nego samo dozvoljava download,za k.. mi box,zayeb su napravili.

edit:neče da instalira ako veze nije stabilna

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 11:19 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Indestructible kaže...
dekstroza kaže...
Indestructible kaže...

moze li ko da uploadoa ovdje svoj bf3.exe

ja malo poludio pa ja izbrisio ga skroz s origin games, ne znam sto

Zar origin ne downloada automatski ako nešto fali?

origin je fail. pise "ready for install" tu kliknem i onda pise "installing" nakon 1 min opet pise ready for install

iko? :/

Imao sam sličnih problema sa skidanjem, ne bi se pokrenuo ni da ga šlapom mlatiš. Navodno imaju problema sa CTN-om (content delivery network), Origin iz nikome poznatih razloga blokira neke IP adrese. Globalni problem.

Probaj ovako:

forum.ea.com/eaforum/posts/list/7665501.page

Beta verzija origina, do nedavno su ga dijelili samo ak si im poslao log.

Ja sam BF3 uspio skinut, pazi apsurda, preko lažne IP adrese, tj. VPN-a, koji kakti uopće nije podržan od strane Origina. U principu, onak kak je škvadra aktivirala igru prije službenog izlaska. Samo kaj treba nešto što podržava tvoj full bandwith. Besplatni proxy, free/trial VPN software neće baš najbolje radit. Ja sam koristio Platinum Hide IP. Košta nekih 40 američkih novaca, al ga se nađe i puuuuno "jeftinije".

Usput, pozdrav društvu od još jednog metuzalema (36 i 3/4)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 20:54 (Perki).
14 godina
neaktivan
Nit imam box izdanje, a k tome je jos i rusko i sve sam slozio sa jogurt verzijom bez ikakvog skidanja sa origina i bez kemijanja sa onim language switcherima i d*kanjem po registryu. Taj ko je izmislio te switchere i reko da se prtlja po registryu je malo tezi idiot. Sry na malo grubljem izrazavanju :)
The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se može dobiti ban s EA accounta ako Origin nađe jogurt verzije igara na kompu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Masta1 kaže...

Jel se može dobiti ban s EA accounta ako Origin nađe jogurt verzije igara na kompu?

Pa,ne instaliraš crack. samo upotrijebiš torrent verziju da si skineš i igru i kasnije je normalno regaš na origin.

15 godina
Battlefield 3

ekipa sta se tice problema s nedostatkom ram-a samo idite ugasit aero i prebacite u windows classic, sa 4gb imam memorije na bacanje ,nije presla 80%; mape se loadaju 4 puta brže(bez preuvelićavanja) i nema frame dropova, grafa stalno radi na 99% i fps ne pada , ali problem sa laggom servera navećer mi je katastrofalan, problem je u meni ne u serverima jer gdje god dođem ljudi mi kažu da je njima u redu a ja jedva da se mogu pomicat koliko me zaustavlja i vraća, a fps stoji na 60 lol, i to pogotovo navećer, popodne i ujutro bude skroz ok, al navećer ajme meni, koristim bnet, izmiria sam si sad na speedtestu ping 34 i download speed 7.5 sta je prilicno dobro, proba sam i ruter resertirat ali stvarno ne mogu nać u ćemu je problem.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni winsi sami ugase aero,vjerovatno zbog nedostatka rama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
MRSKI kaže...
ZC_Someone kaže...
MRSKI kaže...

GTFO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kao prvo pravilo foruma nije lijepo nekome koga ne znaš, a koji je vjerojatno i možda stariji od tebe to govoriti    (stvar opće kulture koju poneseš iz kuće ali ako to već ne znaš suvišno je na to te opominjati)

Kao drugo te tvoje tri godine, koliko si vidim registriran, ne daju ti za pravo da novom članu uskraćuješ iznošenje mišljenja ili prijedloga

kao treće mislim da raznovrsnost ponude povećava potražnju ili zanimanje (mix conquest, rush, deathmach ...HC ili non HC)

Kao četvrto lijepo te molim  da ne odgovaraš na ovaj post jer sve što ti kažeš ne zanima me!

slazem sa sa tobom u potopunosti lik je neodgojen samo mu lupi ignore ko ja da nevidis njegove postove i rješena prica ...P.S frustriran je kaj nema curu niti ce je ikad imat pa se mora malo ispucat na forumu :)

15 godina
ll2p kaže...

Jel netko igra BF 3 s RAT Z mišom?

Radi li vam ovaj horizontalni scroll (kotačić nadomak palca)? Mislim, meni radi, ali ga skoro pa za 360 moram okrenuti da mi promjeni oružje. Koristio sam isti profil u COD-u, i tamo čim sam okrenuo kotačić na sljedeći zub, znači samo jedan mali pokret i registrirao je drugu tipku. U BF 3 je kontra priča, mislim, mijenja on oružje ali nikako nije pogodno za igrati.

Dakle, Thumb Clockwise je postavljen na tipku 2, a Thumb Anticlockwise je postavljen na 1.

Ja isto nemam rjesenja za ovo. Izludio sam vise. 

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina

Ne znam jel ovo već bilo, ali je prefaking genijalno (na 1:00 počinje pravi show)

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=NenFbU81ScQ

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam jedan problemčić,kad igram BF3 nekad mi na trenutak blicne zeleni ekran ali nema lagova i framedropova...do cega je to do grafe ili do igre ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Do igre i drivera
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice