Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.067.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
thesekiman kaže...
oo7 kaže...

Zna netko kako da dobiem ovaj dog tag?

Pogledaš sve dijelove Pirata s Kariba ili pitaš Jack Sparrowa tu sa foruma {#}

To ti je YARRR dogtag, za njega piše: Talk Like A Pirate - Exclusive Preorder Offer

Ako imaš MassEffect 3 dogtag, pomankni se od njega za 2 taga desno i onda jedan tag gore pa će vidjeti.

haha ma vidim ja njega ubio sam lika s tim dog tag-om to je moja slika ali mene zanima šta moram napraviti da ga mogu staviti sebi za dog tag

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina
odjavljen
proćerani kaže...
marko88 kaže...
marko88 kaže...

Kako da promijenim da igra radi na DirectX 10, graficka mi je DX11 i zasto imam samo dostupno 4xMSAA, a nemam FXAA i ostalo ?

zna li netko? imam hd 6850

Možda nemaš skinut dx11. Pogledaj koju verziju imaš ovako: Odi na start-run- upiši dxdiag i pokreni i dole će ti pisat, ako imaš dx11 onda neznam, ako nemaš onda skini:)

Glupost...to nema veze s time, i meni piše dx11 a grafička ga niti ne podržava....svima na win7 tako piše.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

eo moji 

0 0 hvala 0
15 godina
od kud ti to?
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

A u klinac zadnja 3 dana sam zbilja no lifer {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iggy kaže...

A u klinac zadnja 3 dana sam zbilja no lifer {#}

bolje biti nolifer u kuci nego vani {#}

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam pitanjce:Planiram kupiti BF3 ali imam Vip Homebox internet koji je spor,pa me zanima da li itko igra preko njega i da li je uopce moguce igrati ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wisin kaže...

Imam pitanjce:Planiram kupiti BF3 ali imam Vip Homebox internet koji je spor,pa me zanima da li itko igra preko njega i da li je uopce moguce igrati ???

Znaš li točnu brzinu?

Vjerojatno češ moći.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
protjeran
wisin kaže...

Pokreni test sa speedtest.net i postavi rezultat da vidimo. 

13 godina
protjeran
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
evo imam problem.. skinuo sa neta BF3 .. (skinuo sam ga da vidim dal se isplatio kupit... jel ipak 350 kn je puno ) i tijekom extracktanja javlja mi se ova greška..

ima li tko rjesenje ???

0 1 hvala 0
15 godina
Battlefielda 3 kaže...

Pise da ih trenutno nemaju :(

Mogu  ih kupiti u nekom drugom ducanu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 11:19 (oo7).
13 godina
protjeran
sljepic kaže...
evo imam problem.. skinuo sa neta BF3 .. (skinuo sam ga da vidim dal se isplatio kupit... jel ipak 350 kn je puno ) i tijekom extracktanja javlja mi se ova greška..

ima li tko rjesenje ???

Nema piratluka na forumu!

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ok budem postavio rezultat testa ali tek navecer trenutno ne mogu,inace igram counter strike online bez problema pa me zanimalo,bolje prije kupnje provjeriti..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sljepic kaže...

ima li tko rjesenje ???

Nedostaje ti 35. .rar datoteka pa nemože raspakirat. Provjeri od kud si skinuo, pa možda možeš skinuti zasebno taj 35. dio.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan
skinuo sam je jel mi puno dat 350 kn za igru koja me mozda nece zadovoljit.. :/ tek tolko da vidim dal se isplati kupovat to..
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Tek je na 10%. {#}

0 0 hvala 0
15 godina

zato su i postojale ALPHA & BETA da ljudi vide jeli im se igra svidja ili ne ... :) 

Po meni, nisam neki zagrizeni BF Fan, ali volim uvijek dobre igre. Igram igre ipak od davne 90', a MP od 94'. Rijetko me koja MP FPS igra odusevila kao ova. 

Neki svoj rezime odnosno utiske cu napisati uskoro, kad jos malo istrazim i sve mape i mogucnosti. 

Ono sto me je ugodno iznenadilo, to je kako igra radi. Na mom kompu na HIGH, 1920x1200, samo su shadows na medium i AA OFF, igra leti da nikada ispod 52-55 ne pada, a u zatvorenim prostorima je oko 90 FPS. Odusevljen :) 

Mislio sam da cu radi BF3 morati ili novu GPU ili sve novo uzimat, ali sada kad vidim kako sve radi, ma no chance, ostaje sve kako je jos godinu dvi dana sigurno. Diablo 3 ce raditi ko podmazan, a to je jos jedina igra koju cekam.

ptspclan.com | visit us ^^
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 11:27 (sardax).
17 godina
oo7 kaže...
Battlefielda 3 kaže...

Pise da ih trenutno nemaju :(

Mogu  ih kupiti u nekom drugom ducanu?

Ja dobio sa ruskom verzijom LE od eplati:

• Back to Karkand Expansion Pack (access to original battlefield 2 maps)
  • Physical Warfare Pack with early weapons
  • Skins pack
  • Dogtag Token Pack

Preptostavljao sam da će dogtag pack već biti u slobodnoj prodaji, iako nije, pretpostavljam da će se ubrzo pojaviti na Originu.

Hehe, idem si sad uzet ove s Drpepper-a.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kaj ti ne treba taj Dr Pepper kod za ridimanje?

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sljepic kaže...
skinuo sam je jel mi puno dat 350 kn za igru koja me mozda nece zadovoljit.. :/ tek tolko da vidim dal se isplati kupovat to..

Ma lako šta si ti skinuo igru, sve okej, skidam ih i ja naveliko:) ali piratstvo i pitanja o piratstvu na forumu su strogo zabranjena.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
sljepic kaže...

ima li tko rjesenje ???

Klikni Browse i traži dvd 2 i onda Game i tu imas taj dio koji nastavlja :)

14 godina
Battlefield 3

Kako se multiplayer vrti na dvojezgrenim procesorima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo frend je kupio BF3 i sad treba kupit grafu,dvoumi se izmedu 550Ti i HD 6770,sto mu vi preporucavate?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Logigamer kaže...

Evo frend je kupio BF3 i sad treba kupit grafu,dvoumi se izmedu 550Ti i HD 6770,sto mu vi preporucavate?

GTX 550 Ti, naravno. 

16 godina
Đapa club kaže...
Blade Runner31 kaže...

upravo sam varalicu sugavu izbacio sa servera,covjek ima k22 d0 e neces,prijavio ga i izbacili ga usred igre

Valjda je naš bivši premijer Ivo kupio igru, ali izgleda da si ga preduhitrio brzom reakcijom svaka ćast kolega.{#}..

Glete Ivo Sanader je jučer morao izači iz sudnice pod hitno (tražiti od doktora ispričnicu kao boli ga noga i tlak po je veći=zbog nemogućnosti pokretanja BF3 MP) da može igrati BF3, vidio sam mu u očima kako je umoran jer je cijelu noć troubleshoot-ao kako pokrenuti ilegalnu verziju BF3 uz to hoće igrati multiplayer, (a ima RUS verziju neki torrent)

na 0:36 se vidi osmjeh zbog toga što očekuje da će ga sudac poslat doktoru i ide natrag u buksu T-Shoot-at BF3 MP

na 6:15 počeo se izvlačiti kako je obučen (ležerno za BF3 akciju) sere kvake u prijevodu

na kraju šupak je dobio par dana dopusta (sad može pokušat igrat BF3 ali jok bato) PC mu je preslab kad u remetincukoriste 386, 486, te PC133MHz sa 32MB SDRAM, 6MB VGA SIS

Pozdrav Kanaderu buksi (ko te kara sada) ili prst u pak

Neznam zašto dva videa stavio sam jedan link?? ma nebitno je

BF3 nick: LuX_CROATIA http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LuX_CROATIA/

Origin nick: LuX_CROATIA

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 11:43 (LuX_CRO).
16 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Prvo sam bio šokiran, onda sam mislio da mi je Avira zglitchala, onda više nisam znao što da mislim?

Dogodilo se i drugima, fala ku... pa Avast Free nije takvu stavar napravio

16 godina
marko88 kaže...
marko88 kaže...

Kako da promijenim da igra radi na DirectX 10, graficka mi je DX11 i zasto imam samo dostupno 4xMSAA, a nemam FXAA i ostalo ?

zna li netko? imam hd 6850

Mislim da nećeš moći spustiti sa DX11 na DX10, zašto spuštati ?

16 godina
iron_guitar kaže...

Imam jedan problem...dok uđem u igru nemrem staviti fullscreen, dok stavim fullscreen on u opcijama onda mi slika blinka onak. Zna možda ko zake je to tak? :S

Meni je to bilo pa sam ugasio TeamViewer (pogledaj da ti nije taj isti servis podignut u OS-u).

On zna praviti probleme

16 godina
Battlefield 3

imam jedno mozda glupo pitanje, bio sam malo na bug serveru i iso sam probat vozit onaj jet i moze meni neko rec kako poletit s tim, mislim ja krenem al on ne uzleti nego samo ide ravno, neznam sta treba stisnut. kontrole nemogu pogledat jer je sve na ruskom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice