Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Demzi94 kaže...
xyan kaže...

Evo dosao sad CityEx kod mene, BF3 u rukama, ali samo PWP, nista od BTK sa obicnom verzijom (GMC)

Ja sam dobil key jucer navecer od basehosta sa BTK verzijom samo ne kuzim kad ga aktiviram na originu mi se pojavi pod MY Games samo Bf3 nigde ne pise nista o BTK pa sad ne kuzim jel to sve zajedno sa igrom ili??

Ako si dobio key za Limited Edition, igra bi trebala biti Limited Edition. Ako jest, onda se BTK podrazumijeva.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
14 godina
neaktivan

ako si upiso dodatak treba ti pisat

Battlefield 3 - russia EXTENDET EDITION

16 godina
QFlash kaže...
xyan kaže...

Evo dosao sad CityEx kod mene, BF3 u rukama, ali samo PWP, nista od BTK sa obicnom verzijom (GMC)

A odaklen si pajdo ? :-) Evo ja strpljivo čekam,u trogiru.

I ja iz ri cekam od gmca, je kome doslo?:)

16 godina
neaktivan
Stigao BF u Milleniuma!!1!!1!!!
Work less, play more.
14 godina
neaktivan
Battlefielda 3 kaže...
eurozeus kaže...
meni kaze da se vec koristi ovaj kljuc. nadam se da ce sutra barem registracija raditi.

ni meni onaj key za limited edition za karkand i PWP ne radi kaze da je iskoristen vec WTF? dobio ga prije 20min na mail

...to se i meni dogadja sa back to "krkanland" .... ali onda sam malo gledao i problem je sto je key vec aktiviran kod vas (za one koji su uzeli preko origina)

...ako kliknete na i (info kraj igre) u originu vidjet cete key code koji je isti kao i onaj koji su poslali prije 8 sati (iako igram od 24.-tog) tako da se ne zabrinjavate :)

..PwP je uredno prosao i odma se moze vidjeti u battlelogu kad odete pod stats na weapons postoje statsi za tu "pljucu" dok ih prije aktivacije nije bilo

{#}

15 godina
Šef kaže...

i tebi su porukom javili xd, kako sam veselo skoćia u stolici kad sam proćita :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kod instalacije Battlefielda 3 trebam imati prvo origin instaliran ili mogu prvo Battlefield 3 instalirati pa tek ond origin?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
iwan7777777 kaže...

Kod instalacije Battlefielda 3 trebam imati prvo origin instaliran ili mogu prvo Battlefield 3 instalirati pa tek ond origin?

Ako si kupio key, onda trebaš prvo Origin. 

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Šef kaže...

i tebi su porukom javili xd, kako sam veselo skoćia u stolici kad sam proćita :D

Jizz?

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
17 godina
Demzi94 kaže...
xyan kaže...

Ja sam dobil key jucer navecer od basehosta sa BTK verzijom samo ne kuzim kad ga aktiviram na originu mi se pojavi pod MY Games samo Bf3 nigde ne pise nista o BTK pa sad ne kuzim jel to sve zajedno sa igrom ili??

ja sam dobio dva kljuca od base hosta imas kao xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx;xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

onaj dio prije ";" je kljuc za BF3 a drugi dio za BTK, trebas ih posebno reedemat u originu

13 godina
neaktivan
Svinja kaže...
Demzi94 kaže...
xyan kaže...

ja sam dobio dva kljuca od base hosta imas kao xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx;xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

onaj dio prije ";" je kljuc za BF3 a drugi dio za BTK, trebas ih posebno reedemat u originu

Tak sam i napravil i sve je lepo proslo al me zanimalo to jer nigde nije pisalo BTK al neko mi je odgovorio da mora pisat extended edition a to pise!

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nadam se da će svim čiterima koji su ranije počeli igrat resetirat statse, tako da onda večeras ja, kao povlašteno đubre koje je preorderalo LE preko Origina i dobit će PWP pack, imam nepoštenu prednost. {#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Može mi netko pojasniti zašto ne mogu grafiku podesiti?

Igram na laptopu i na momente mi trza, pa bi smanjio neke detalje da mi bude potpuno igriva, ali u Opcijama pod Video ne mogu ništa s desne strane mi sve sivo osim prve stavke a kad na nju kliknem ili stisnem enter ništa se ne dešava osim što me pita dali želim spremiti postavke!?!

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ko mi ukrade protuavionca majku mu se sjetim!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Svinja kaže...
Demzi94 kaže...
xyan kaže...

Ja sam kupio igru znači standardno pakovanje sa 2 DVD-a i na jebnom listu je cd-key: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx samo taj cd-key, a iznad cd-keya piše: IMPRTANT: SERIAL KEY ALSO GIVES AUTOMATIC ACCESS TO BACK TO KARKAND ONCE REALISTED.

17 godina
B4sic! kaže...

Može mi netko pojasniti zašto ne mogu grafiku podesiti?

Igram na laptopu i na momente mi trza, pa bi smanjio neke detalje da mi bude potpuno igriva, ali u Opcijama pod Video ne mogu ništa s desne strane mi sve sivo osim prve stavke a kad na nju kliknem ili stisnem enter ništa se ne dešava osim što me pita dali želim spremiti postavke!?!

Sigurno ti je negdje "glavna" opcija pod Video namještena recimo na Low... probaj negdje namjestiti na Custom i onda vjerujem da ćeš moći posebno svaku opciju mijenjati.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Ajmo braćo po GMC-u,javljajte kad zaprimite CityEX pošiljku i navedite odakle ste,da mi iz južnijih krajeva ne stojimo na vratima ili još gore na suncu i zraku vani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Upravo dobio key od nick54312   .sve pohvale njemu.  I ono šta sam želio vidjeti ovog jutra:

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

cuo sam da su neki dostavljaci cityex-a iz juznijih krajeva takodjer narucili igru pa su navratili doma aktivirat i samo malo bacit pogled pa ce dalje raznosit posiljke....tamo negdje sredinom slijedeceg tjedna

{#}

14 godina
neaktivan
B4sic! kaže...

Pod Video i kad biram postavke s lijeve strane nema ništa osim na prvoj a kad na nju kliknem samo mi prva opcija plava sve su sive i opet ne mogu ništa..

Da nije do cracka?

ako pokusavas igrati na Ati Mobility Radeon HD 3650 (512MB) tesko da ces se s tim naigrati ili promjenit video postavke jer je to ispod min. specifikacije

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
generic9974 kaže...
B4sic! kaže...

Pod Video i kad biram postavke s lijeve strane nema ništa osim na prvoj a kad na nju kliknem samo mi prva opcija plava sve su sive i opet ne mogu ništa..

Da nije do cracka?

ako pokusavas igrati na Ati Mobility Radeon HD 3650 (512MB) tesko da ces se s tim naigrati ili promjenit video postavke jer je to ispod min. specifikacije

Osim toga, ako ti na toj jednoj stavci piše "Auto", klikni na strelicu s lijeve ili desne strane, pa kad dobiješ "Custom" trebao bi moći promijeniti postavke.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina
Vash kaže...

Nadam se da će svim čiterima koji su ranije počeli igrat resetirat statse, tako da onda večeras ja, kao povlašteno đubre koje je preorderalo LE preko Origina i dobit će PWP pack, imam nepoštenu prednost. {#}

Kao da je važno, jer ti ionako igraš HC {#}

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
neaktivan

generic9974 kaže...

cuo sam da su neki dostavljaci cityex-a iz juznijih krajeva takodjer narucili igru pa su navratili doma aktivirat i samo malo bacit pogled pa ce dalje raznosit posiljke....tamo negdje sredinom slijedeceg tjedna

{#}

Dobar !{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 10:15 (Dany-os).
16 godina
generic9974 kaže...
B4sic! kaže...

Da nije do cracka?

S njom da.

Ma ne očekujem čuda ali nadam se da mogu bar na Low odigrati igru, bez obzira što je ispod min specifikacija.

Jer reko ako Crysis mogu na medium terati bez beda onda ovo mora nekako na Low.

RoBi
17 godina
Battlefield 3

Failed contact with EA backend. Please try again later.

Sta sad ???

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Probaj kasnije {#}

15 godina
Battlefield 3

We are going to perform maintenance to improve stability for all platforms on our servers. Therefore, online connectivity will be down. Thank you for your patience.

super opet ne mozemo igrat

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

igrica šteka imam:ati raedeon hd 4600(1gb) amd athlon dual core(2.8ghz*2) 4gb rama ako ima rješenje ili neki tutorial kao za rage molim da neko kaže

0 0 hvala 0
16 godina
Travn0Shik kaže...

We are going to perform maintenance to improve stability for all platforms on our servers. Therefore, online connectivity will be down. Thank you for your patience.

super opet ne mozemo igrat

Šteta što nisu imali open betu da testiraju servere, oh wait...

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
Battlefield 3

Kolko nas ima kaj nismo još dobili sa base-hosta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice