Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.088.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja neznam kak je vama al ja nemrem vise cekat.. vec skoro godinu nista posteno za igrat tak da sam se na ovo navuko ko od sale. 

A kaj je najbolje igra ce mi vjerovatno stic tek sljedeci ponedjeljak, ako i tada {#} i navrh toga sef mi neda godisnji od prvog {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
Y2K2 kaže...
Latz kaže...
Tonči kaže...
kach kaže...

Ma u HC-u su sva oruzja izbalansirana i onda to vise nije to.Ak volis realnost kaj ne igras armu?Ne kuzim kak te ne smeta kad medik baci medkit i onda vojnik preko wirelessa ozdravi?Ili municija isto?Osim ako je to u HC-u zabranjeno.

Poanta je da je to igra i treba bit zabavna,zato i imas minimapu,oznake,itd.Nisi ti nista bolji od nas kaj igramo na normal.

Naravno da je bolji. Normal je za one koji sporo reagiraju za HC.

Činjenica je da se u HCu greške puno više kažnjavaju i reakcije trebaju biti brže i preciznije -- jer fulati par metaka je dovoljno da tebe protivnik sredi i da izgubis prednost koju si dobio manevriranjem ...

koliko god se nekome to sviđalo ili ne - ovo je nepobitno

Zato se puno vise i kempa, tj. samo se kempa.

nije istina

ne znam di ti igras, ali igram po puno servera i ni ja ni moja ekipa ne kempa, a niti drugi previse -- jer ako bas stanes na vise od pol minute - maks minuta na jednom mjestu, i to ne mislim identicnom mjestu kao što vi spočitavate to grmlje nego dio mape - nema te, jer ce se na tebe sručiti i mortari i rpg i granate i sto god oces, a naravno, opet, i to lakse ubija...

16 godina
Cheezl kaže...
Y2K2 kaže...

Pa nije ti ovo CoD. "Kempanje" je u battlefieldu potrebno, u rushu defenderi i ne rade nista drugo, dok u conquestu je potreban za obranit/osvojit zastavu.

I btw, si ikad igrao HC?

:)

stvarno čudno da da oni koji brane nešto i u situaciji su da neprijatelj MORA ići na njih, ne trče naprijed ... :D

15 godina
neaktivan
Cheezl kaže...
Y2K2 kaže...

Pa nije ti ovo CoD. "Kempanje" je u battlefieldu potrebno, u rushu defenderi i ne rade nista drugo, dok u conquestu je potreban za obranit/osvojit zastavu.

I btw, si ikad igrao HC?

Ma ne nisam igrao, ja cak i neznam sta je BF.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Ja neznam kak je vama al ja nemrem vise cekat.. vec skoro godinu nista posteno za igrat tak da sam se na ovo navuko ko od sale. 

A kaj je najbolje igra ce mi vjerovatno stic tek sljedeci ponedjeljak, ako i tada {#} i navrh toga sef mi neda godisnji od prvog {#}

haha da godisnji,car si !!!{#}

16 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...

Hoces reci da svi ovi mecevi sto su odigrani u normal modu, da tu nema timskog rada, jer kako ti kazes mozes  bezglavo trcati a da ne pogines.

Naravno da ne, ali moguće igrati s manje oprezna i s više suludih ideja koje ne prolaze na HC-u, a ni u stvarnosti. Čini mi se da je Normal u BF3 nešto  bolji, realniji od onog u BC2, ali treba vidjeti finalnu inačicu za konačan sud.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel itko gledo sad Rambo 3 za nabrijavanje na battlrfield? {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

da

14 godina
xyan kaže...

kakve veze ima Rambo si Battlefieldom? da si rekao isto za CoD razumio bih te

15 godina
Indestructible kaže...
xyan kaže...

kakve veze ima Rambo si Battlefieldom? da si rekao isto za CoD razumio bih te

u pravu si. trebalo bi gledati smrt u veneciji. ili recimo čovjek slon.

16 godina
Battlefield 3

Neki tip iz Estonije postao pol sata SP-a s XB-a u HD-u ...

... there is no spoon ...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
aufhenger kaže...

nekuzim zasto bi to gledao i pokvario si iznenađenje kad ces igrati za nekoliko dana.

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
neaktivan
aufhenger kaže...

Mislia san da PC gameplay pošto isprid njega stoji PC, al ne još jedan console...

I BTW stolice od porculana {#}.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

gledam ovaj video 

i nevjerujem kakva ce biti grafika. al nekak mi je cudno..

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 17:11 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
null kaže...
aufhenger kaže...

nekuzim zasto bi to gledao i pokvario si iznenađenje kad ces igrati za nekoliko dana.

Ako nekin čudon dobijen SP prije nego li izađe igra odigrat ću ga, al ako ne ovo je sve Single playera šta ću vidit tako da...

16 godina
null kaže...

Jednostavna matematička logika...

Battlefield serijal = MP

... there is no spoon ...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Samo se vi nabrijavajte, ja znam da ovaj tjedan imam 4 ispita, a drugi tjedan 2-3 {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Večina toga što si spomenuo je super. Zato i igram recimo RO2. Na žalost toga u praksi u BF HCu ima u tragovima. Nije ni i u normalu nešto bolje stanje. Ak se mene pita HC je uništio određen nemali postotak communitya koji ga igra, većinom wannabe snajperi i K/D kemperi. Uvjerio sam se previše puta u to pa sam od HCa i odustao. Govorim o publicu naravno. Klanska igra ovdje ne ulazi u obzir jer je to nešto sasvim drugo.

Ukratko timske igra skoro da i nema, a ubiti nekoga je puno lakše. Dok je tako HC je meni lakši mod za igrati. Dovoljan dokaz ovoga je mi činjenica da znam dosta početnika koji su s normala pobjegli na HC. Na normalu nisu mogli gnjurca napraviti, na HCu si bar nabijaju K/D.

I još jedna zanimljiva stvar kad si već spomenuo CoD. Svaka manja mapa koju sam ja igrao u HCu (svaki SQDM, Oasis CQ, Cold War, na kraju krajeva mogli bi tu i Metro staviti) se može igrati kao čisti run and gun, CoD style. I to jako uspješno. Bar su me moji bodovi na kraju runde u to uvjerili. Uzmeš oružje visokog RoF-a, recimo F2000 ili neki SMG, i dereš sve živo bez ikakvog korištenja ADSa. Tko god ti se nađe na putu a ne radi istu stvar pada bez ispucanog metka.

Latz kaže...

Objasni mi prednost refleksa bez preciznosti kad nekog moras brzo skinuti na gotovo drugom kraju mape, a nemaš vremena stati ... ??

Na HC će pobijediti onaj koji prvi nacilja (treba 1 headshoot za ubiti nekoga)

Na normalu će pobijediti onaj koji uz brži refleks može zadržati nišan na meti jer treba ispucati veći broj metaka (3 headshota za ubiti nekoga), tj. precizniji je. Bilo to na 5, 50 ili 500 metara.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 18:02 (ZC_Someone).
15 godina
aufhenger kaže...
null kaže...

Jednostavna matematička logika...

Battlefield serijal = MP

i onda opet nema smisla gledati, ak te samo MP zanima :S

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Nejasne su mi ove rasprave svaki put.

Neka svatko igra šta mu je draže.

Isto kad se raspravlja o intel CPU pa se neko nadoveže sa AMD-on i nastane nepotrebna rasprava. Isto vridi za AMD i Nvidiu.

Ako voliš igrat normal igraj normal, ako ne igraj HC.

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...

Ima tu logike...

16 godina
ZC_Someone kaže...
Tonči kaže...

Večina toga što si spomenuo je super. Zato i igram recimo RO2. Na žalost toga u praksi u BF HCu ima u tragovima. Nije ni i u normalu nešto bolje stanje. Ak se mene pita HC je uništio određen nemali postotak communitya koji ga igra, većinom wannabe snajperi i K/D kemperi. Uvjerio sam se previše puta u to pa sam od HCa i odustao. Govorim o publicu naravno. Klanska igra ovdje ne ulazi u obzir jer je to nešto sasvim drugo.

Ukratko timske igra skoro da i nema, a ubiti nekoga je puno lakše. Dok je tako HC je meni lakši mod za igrati. Dovoljan dokaz ovoga je mi činjenica da znam dosta početnika koji su s normala pobjegli na HC. Na normalu nisu mogli gnjurca napraviti, na HCu si bar nabijaju K/D.

I još jedna zanimljiva stvar kad si već spomenuo CoD. Svaka manja mapa koju sam ja igrao u HCu (svaki SQDM, Oasis CQ, Cold War, na kraju krajeva mogli bi tu i Metro staviti) se može igrati kao čisti run and gun, CoD style. I to jako uspješno. Bar su me moji bodovi na kraju runde u to uvjerili. Uzmeš oružje visokog RoF-a, recimo F2000 ili neki SMG, i dereš sve živo bez ikakvog korištenja ADSa. Tko god ti se nađe na putu a ne radi istu stvar pada bez ispucanog metka.

Latz kaže...

Objasni mi prednost refleksa bez preciznosti kad nekog moras brzo skinuti na gotovo drugom kraju mape, a nemaš vremena stati ... ??

Na HC će pobijediti onaj koji prvi nacilja (treba 1 headshoot za ubiti nekoga)

Na normalu će pobijediti onaj koji uz brži refleks može zadržati nišan na meti jer treba ispucati veći broj metaka (3 headshota za ubiti nekoga), tj. precizniji je. Bilo to na 5, 50 ili 500 metara.

Nije uvijek 1 headshot - nekad je, nekad nije - ali na normal gotovo nikad nije - i to bi trebao biti plus? da gađam cigle umjesto glava?

Logika s preciznosti ti bas ne lezi .... u HCu moras napraviti sve što si nabrojao i za normal, samo brze i puno opreznije jer ne mozes pobrat par metaka u dupe dok to radis i jos stici do zaklona, ako ti hoces uvijek igrati 1 za 1 -- uzivaj ... stos je da u HCu vecinom nemas vremena stajat i gađat na 500 metara tri hica u glavu .... pucas i mices se, inace te nema - to valjda znas ako si ikad u partiju bilo kakve kvalitete upao - kad se potrefi hrpa mulaca koji igraju samo za K/D, a ne za pobjedu onda je svejedno igras normal, HC ili trece, da postoji - uvijek će biti sranje.

Ne znam di ti to igras da nema timske igre --- imas majmuna kao i inace da hoce sve sami, ali kad se ekipa slozi gledaju se svi kutevi i javlja di tko koga vidi, otkud se puca itd. u jako brzom tempu ... daj molim te "timske igre gotovo da i nema" ... bas...

za ovo sa run 'n' gun ... to se moze dogoditi samo ako i ostatak igra upravo tako ... ako tip ide protiv ekipe koja dobrim dijelom tako ne igra, ostat će samljeven ...

16 godina
Hedrick kaže...

{#}

Nejasne su mi ove rasprave svaki put.

Neka svatko igra šta mu je draže.

Isto kad se raspravlja o intel CPU pa se neko nadoveže sa AMD-on i nastane nepotrebna rasprava. Isto vridi za AMD i Nvidiu.

Ako voliš igrat normal igraj normal, ako ne igraj HC.

Ja sam s tim i počeo - onda su mi ovi dvojica počeli drobit gluposti

16 godina
odjavljen

Da, kao što rekoh, ima logike u tome da je svejedno koji je mod, sve dok imaš budale u timu. Međutim, ono što si ti (Latz) dobro napomenuo: ako imamo dobru rundu, s timovima koji nešto rade, Normal sve svede na pojedinačne 1v1 bitke. Nikakav realniji sukob nije moguć.

BF3 se u beti činio nešto boljim nego BC2, ali nisam siguran kako će izgledati finalna igra. Bude li Normal opet smeće u kojem trebaš cijeli spremnik za 1 neprijatelja, neću se ni približiti tom modu.

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

mene je onaj setting bio dobar u beti, bar sto se tice damagea... pogasit sve te gluposti (minimape,wallhack itd) i rokaj!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za one koji žele sakriti shortcut za Betu i/ili Alphu u Originu, evo jedan mali tutorial. Probao sam, radi.

Otvorite ovaj fajl u notepadu: C:\ProgramData\Origin\InstalledGames.xml

I dodajte ove linije koda ispod liste igara koje već imate, shvatit ćete sami kako, hidden mora biti "1" da bi shortcut bio sakriven. Možete tako bilo koji shortcut sakriti. ID 71171 je za Betu, ovaj drugi je za alphu.

<Game gameID="71171" lastPlayed="0" hidden="1" favorite="0"/>

<Game gameID="71170" lastPlayed="0" hidden="1" favorite="0"/>

Napomena: Ovo neće izbrisati igru sa Origina, samo sakriti shortcut. Ako ga želite vratiti, umjesto hidden="1" stavite "0"

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 19:00 (thesekiman).
Moj PC  
5 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ok može neka preporuka gdje u Hravtskoj  kupiti BF3 LE sa PWP-om i Back To Karkand jer je na kraju i na eNabavi ruski key a ne želim se petljati sa nekim karticama . jedino ako bi netko uzeo sa nekog shopa prek svoje kartice pa da mu uplatim na račun ali da ne prelazi nekih 300-350 kn i po mogučnosti da dobijem key do 26. da stignem preload-ati

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sto je na e-nabava isto ruski,ja sam tamo narucia i covik je reka da nece biti ruski?

0 0 hvala 0
14 godina

imas predbiljezbe u tisku. igrica za PC ti kosta 290kn a izlazi 28.10

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

A pogledaj promjenjena je cijena kontaktirao sam ga i dobio ovo:

Dobavljač je obećao englesku verziju, a od jučer postavio informaciju na webu da je verzija igre RUS. To nisam očekivao nakon telefonskih poziva i emailova pri čemu su obećali da će igra funkcionirati na engleskom jeziku. 
Poslao sam im email oko toga te da nešto smisle jer ne želim otkazivati na desetke pojedinačnih narudžbi.
Igra iako je po defaultu na ruskom bez problema se namjesti na engleski jezik u par klikova, ali to nije bio dogovor sa dobavljačem već jednostavno - aktivacija, download i igranje igre..
Preporučio bi da sačekate izlazak igre za krajnju odluku o kupovini.
Pozdrav!

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice