Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.089.693
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
red_bull kaže...

Ma ownaču ja tvoj ass ovak ili onak {#} no kad buš vidio koliko bu te ekipe na kraju  ostalo na serveru, ispričat ćeš se ti meni a ja ti bum rekao lepo ko te šiša{#}

Right right...

A ja planiram s tim da bude ekipa otišla, bar ova s foruma. To je neizbježno. Moja pretpostavka je da ljudi s foruma ne će puniti server više od par mjeseci, ako i toliko. Ovo bi bila moja strategija za privući određeni profil stranih igrača na server. No naravno nemam ja tu previše glasa... samo dajem mišljenje.

Al ak nekome smeta mogu i ja ko većina: Kad izlazi igra? Gdje da kupim? Što znači LE? Aktivirao sam igru na Originu i kopirao crack, zašto mi ne radi? {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 13:27 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Još 5 dana čekanja...evo i jedna prigodna...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

BF 4    coming 2017

#!

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

maybe {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

BF vs CoD players :

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
13 2 hvala 0
16 godina
kach kaže...

Ma u HC-u su sva oruzja izbalansirana i onda to vise nije to.Ak volis realnost kaj ne igras armu?Ne kuzim kak te ne smeta kad medik baci medkit i onda vojnik preko wirelessa ozdravi?Ili municija isto?Osim ako je to u HC-u zabranjeno.

Poanta je da je to igra i treba bit zabavna,zato i imas minimapu,oznake,itd.Nisi ti nista bolji od nas kaj igramo na normal.

Oko poante se slažemo - samo ono što je tebi zabavno očito nije i meni -- ako ne znaš čitat, nauči - jer počeo sam post s time da je to moje mišljenje i da je igra MENI tako bolja -- a ne da bi svima tako trebala biti bolja

I onda sam naravno išao navoditi razloge zašto je MENI tako bolje ...

ne ponašaj se ko klinac i uvaži i tuđe mišljenje.

A ovo zadnje neću ni komentirati jer je preglupo, a isto nisam nikad ni rekao pa mi ne umeći riječi u usta.

15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

BF 4    coming 2017

#!

Bilo bi mi draže da bi BF 4 bio neki remake 1942 ili možda 2142.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 14:35 (ranko091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kach kaže...

Ma u HC-u su sva oruzja izbalansirana i onda to vise nije to.Ak volis realnost kaj ne igras armu?Ne kuzim kak te ne smeta kad medik baci medkit i onda vojnik preko wirelessa ozdravi?Ili municija isto?Osim ako je to u HC-u zabranjeno.

Poanta je da je to igra i treba bit zabavna,zato i imas minimapu,oznake,itd.Nisi ti nista bolji od nas kaj igramo na normal.

Naravno da je bolji. Normal je za one koji sporo reagiraju za HC.

17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

BF 4    coming 2017

Ne može, već sam registrirao to ime za igru i sve bum ih tužil zbog povrede patenta.

Zasad razvoj solidno napreduje, evo SS multiplayera:

14 godina
Joe Cooker kaže...

BF 4    coming 2017

#!

El ima možda pre-order za ovo? {#}

14 godina
neaktivan
David87 kaže...

El ima možda pre-order za ovo? {#}

Kaže CJS da uskoro stiže pre order.

https://www.facebook.com/CJSCDKEYS

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
kach kaže...

A HC ti je kao sah, skempas se u grm i cekas tko ce povuc prvi potez.

=XII=SandMan....
16 godina

Ti igraš šah čučeći u grmu? :D

@dekstroza : mogu li kako napraviti pre order za BF4 ili još nisi u toj fazi? po ss-u se vidi da je igra spremna za alfa testiranje već pa zato pitam!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 15:09 (dreammaker).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Multi gameplay, šteta što je console.

Part of the glorious PC gaming master race :D
Moj PC  
2 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Isto tak možeš reći da je HC za one koji imaju samo refleks, ali ne i preciznost.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

HC ili normal mod jedno je bitno... zabaviti se.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Kewin kaže...

HC ili normal mod jedno je bitno... zabaviti se.

A bit ovog foruma je dokazati onima drugima da su u krivu. Čemu inače imati forum...

17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

@dekstroza : mogu li kako napraviti pre order za BF4 ili još nisi u toj fazi? po ss-u se vidi da je igra spremna za alfa testiranje već pa zato pitam!

Pre-ordere primam već odavno, već sam od prvih narudžbi bukirao put za las vegas sljedeći vikend, tako da je do onda cijena 60$, a poslje toga će biti 120$, jer kad oženim tamo neku striptizetu njoj će pripasti pola...

16 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
Tonči kaže...

Isto tak možeš reći da je HC za one koji imaju samo refleks, ali ne i preciznost.

Zapravo, BF je igra u kojoj su mirna ruka, mali otkucaji i dobra pluća pravo rješenje. Normal trpi trčanje u Rambo stilu, dok je HC vrlo nemilosrdan prema igračima koji misle da je moguće pretrčati čistinu i nožem ubiti korisnika strojnice na kraju čistine. U HC-u naciljaš i opališ - pogodak u glavu je rješenje pitanja, a dva-tri u tijelo imaju isti rezultat.

HC vs. Normal nema nikakve veze s grmljem, ali ima s mozgom (šahom). U HC-u si prisiljen na promišljeno igranje umjesto bezglavog zalijetanja, pa do izražaja dolazi i timski rad, jer vod ne može čekati respawn budale koja je poginula zbog junačenja.

Kempanje je sasvim prirodan i normalan način igranja za BF. Treba biti poseban idiot za napadati ako si u timu koji se brani. To nije Call of Duty gdje su startne pozicije rubovi mape, a sve ostalo samo prolazi.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
ZC_Someone kaže...
Tonči kaže...

Zapravo, BF je igra u kojoj su mirna ruka, mali otkucaji i dobra pluća pravo rješenje. Normal trpi trčanje u Rambo stilu, dok je HC vrlo nemilosrdan prema igračima koji misle da je moguće pretrčati čistinu i nožem ubiti korisnika strojnice na kraju čistine. U HC-u naciljaš i opališ - pogodak u glavu je rješenje pitanja, a dva-tri u tijelo imaju isti rezultat.

HC vs. Normal nema nikakve veze s grmljem, ali ima s mozgom (šahom). U HC-u si prisiljen na promišljeno igranje umjesto bezglavog zalijetanja, pa do izražaja dolazi i timski rad, jer vod ne može čekati respawn budale koja je poginula zbog junačenja.

Kempanje je sasvim prirodan i normalan način igranja za BF. Treba biti poseban idiot za napadati ako si u timu koji se brani. To nije Call of Duty gdje su startne pozicije rubovi mape, a sve ostalo samo prolazi.

Hoces reci da svi ovi mecevi sto su odigrani u normal modu, da tu nema timskog rada, jer kako ti kazes mozes  bezglavo trcati a da ne pogines.

=XII=SandMan....
15 godina
Unit08 kaže...

5:30, označen neprijateljski spawn point? jel se to moglo i u beti?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dodi ljepo na normal pa ces onda vidit kaj je HC.Meni je HC normal,jer netrebas znat uopce ciljat da bi nekog ubio.

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gdje je sada najjeftiniji Bf3 Limited Edition?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam ugl igrao HC na BC:2, i onda me frend pozvao na normal i imao sam k/d svaki put oko 1.5-2.0 (inace uvjek 1.0).

Ja igram igre da se zabavim, a ne da mi neko kaze da neznam ciljat, da sam n00b, da je on pro i slicno.

HC igram uglavnom zbog doživljaja, znači nema HUD-a i sl nepotrebnih gluposti, vise sam udubljen u igru. Nemorate stalno pokretat rasprave HC VS normal -.-''

A ovo da ima vise taktike u HC, je donekle istina. Nemozes sam tak ko idiot trcat okolo.

Sto se tice teamworka, isti vrag, mozda malo vise u normalu.

U bf3, kolko sam skuzio, ces moc maknut HUD, minimapu, a da jos uvjek nije HC (isti hp), al se ovak i onak brzo ubija (normal ko HC u bc:2).

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...
kach kaže...

Činjenica je da se u HCu greške puno više kažnjavaju i reakcije trebaju biti brže i preciznije -- jer fulati par metaka je dovoljno da tebe protivnik sredi i da izgubis prednost koju si dobio manevriranjem ...

koliko god se nekome to sviđalo ili ne - ovo je nepobitno

16 godina
ZC_Someone kaže...
Tonči kaže...

Objasni mi prednost refleksa bez preciznosti kad nekog moras brzo skinuti na gotovo drugom kraju mape, a nemaš vremena stati ... ??

15 godina
neaktivan
Latz kaže...
Tonči kaže...
kach kaže...

Činjenica je da se u HCu greške puno više kažnjavaju i reakcije trebaju biti brže i preciznije -- jer fulati par metaka je dovoljno da tebe protivnik sredi i da izgubis prednost koju si dobio manevriranjem ...

koliko god se nekome to sviđalo ili ne - ovo je nepobitno

Zato se puno vise i kempa, tj. samo se kempa.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 16:05 (Y2K2).
16 godina
kach kaže...

Dodi ljepo na normal pa ces onda vidit kaj je HC.Meni je HC normal,jer netrebas znat uopce ciljat da bi nekog ubio.

ovo jedino ima smisla (ali nije u potpunosti točno) u zatvorenim prostorima, a u BC2 su i zatvoreni prostori jako sitni za razliku od BF3 (koliko se moglo vidjeti u beti) -- probaj se na heavy metal ili nekoj drugoj vecoj mapi zaletavat okolo kad te snajper skine odma ...

Naravno ovo se događa zato što snajperi u tvojoj ekipi ne rade svoj posao, a to je da skidaju protivničke snajpere jer inace od njih ni nema toliko velike koristi ...

nakon ove cijele priče meni je stvar koja mi u potpunosti uništava igru je to da mi se nakon popijena 3-4 metka tip jos uvijek može okrenut ubit me što nema apsolutno ikakvog smisla -- s tom količinom municije koju moram potrošiti na par tipova ako ne odvalis headshotove inace počistim cijelu sobu i u manje vremena ... a pogotovo slabi postaju pištolji što je smiješno kad se u slučajevima nekih puškica usporede kalibri ...

vojnici jos dan danas koriste 1911 s razlogom, jer ce 2 metka oboriti koga god ... a tu ispadne da sam ga lupio igračkom od spužve ...

16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Zato se puno vise i kempa, tj. samo se kempa.

Pa nije ti ovo CoD. "Kempanje" je u battlefieldu potrebno, u rushu defenderi i ne rade nista drugo, dok u conquestu je potreban za obranit/osvojit zastavu.

I btw, si ikad igrao HC?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice