Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
DrNasty kaže...

Ja ne mogu ovo igrati zadovoljavajuće. Krene sa dobrim fps-om (30-40) ali onda počne padati do 17-18fps-a, čak toliko da mi se zvuk dupla, odnosno sve čujem 2 puta.

Na CB imam i treperenje textura, sve je na low i off, 11.8 driveri.

Ostatak je 4850 i c2d@3,4GHz, 4GB rama. Uzmem u obzir i lošu internet vezu i imam naslov koji preskačem 25.10.2011 {#}

Također, i Operation Metro mi treperi svako malo (izbacuje bjele teksture), al unatoč svemu uspio sam se osladiti i imati svoj prvi kill u BF3{#}

Skoči u vatru.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam amd athlon II x4 640 3 GHz

3,5 GB rama

w7 x64

GT8800

ukratko igra BF3 je bolja sto se tice BC2 u pogledu procesora

tj manje su oscilacije odnosno tj veca je stabilnost procesora

ne zauzima mi 100 % procesora ni jednog vec je ravnomjerno rasporedeno po 4 jezgre

ima bugova ipak je beta

izbacuje iz igre svakih 20ak minuta

pregrijava mi se komp poprilicno i par puta je izbacili tj ubilo bf3.exe

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:31 (francEKBOY).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto mi pise

Your account is not allowed to login ?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ova statistika mečeva je zakon. Nadam se da će to biti i za konzole, mamu im njihovu dajsovsku.

16 godina
Battlefield 3

Grafika će biti bolja u singleplayeru?

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Ja ne mogu ovo igrati zadovoljavajuće. Krene sa dobrim fps-om (30-40) ali onda počne padati do 17-18fps-a, čak toliko da mi se zvuk dupla, odnosno sve čujem 2 puta.

Na CB imam i treperenje textura, sve je na low i off, 11.8 driveri.

Ostatak je 4850 i c2d@3,4GHz, 4GB rama. Uzmem u obzir i lošu internet vezu i imam naslov koji preskačem 25.10.2011 {#}

Probaj 11.10 Preview, izbačen specijalno za Battlefield 3.

17 godina
moderator
Ivan(4) kaže...

Probaj 11.10 Preview, izbačen specijalno za Battlefield 3.

Skeptičan sam, poboljšanja su najavljena za 5xxx i 6xxx seriju,a vidim da se mnogi žale da su puno lošiji od 11.8.

Ma meni je CPU problem, nema mi razlike neke između pojedinih grafičkih postavki.

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
AA-d00d kaže...

Možda zato jer imaš x2 procesor =/, BF3 očito dobro iskorištava quad procesore.

Ma svjestan sam da napredan game engine mora imati neke posljedice za slabije mašine (toliko rezanje kao sakaćenje osvjetljenja neide baš lako, kao recimo teksture), i ovaj komp je vrijeme pregazilo davno, tako da nemam za što kriviti DICE i optimizaciju jer je do mene.

Al ipak pokrivam min zahtjeve :/

I moj stari dvojezgreni proc je pokrivao min. zahtjeve za BC2 pa je svejedno bilo neigrivo dok nisam nabavio quad.

Minimalni zahtjevi su samo za pokretanje igre a ne za ugodnu igru

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
Battlefield 3

Razlike između raznih grafičkih postavki su male jer se ni ne menja skoro ništa, senke i AA, to je normalno. Ja sam ih skinuo pre nego što sam probao BF3, tako da ne znam kako bi bilo sa 10.8, ali ovi novi su mi radili dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Blago onima koji mogu igrati sa uključenim antialiasing-om.

Bez njega sve u daljini izgleda pomalo kockasto što mi ide na živce ali šta ću kad nemam uber komp.

Na op metro mi je igrivo sa AA na high i odlicno izgleda ali na CB je neigrivo sa AA

lol svi CB server ugašeni!

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:45 (NFSPredator0010).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za ovu igru je najbolje imati Sandy Bridge. i7 2600k 4Ghz+, ili brži i5 2500k. Ili eventualno Phenom II X6 preko 3Ghz.

I sad sam malo igrao detaljnije. Kakva je ovo crna mapa u tunelu? BF u zatvorenome?

Inače gameplay mi se sviđa, ali ovo treba prvo optimizirati bolje (posložiti da gpu više radi, a cpu manje), i nadograditi i srediti Battlelog.

Skoči u vatru.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad kad se hoću spojiti na bilo koji server kaže mi "Your game session has expired,please log out and than log in again"

Odlogiram se i logiram i opet isto!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

valjda u zadnjih 20 stranica ste napisali pola miljarde puta (xD) da nema razlike u grafici high/low.pa to je zato jer se vecina postavki ne promijeni odma nek tek poslje mjenjanja mape.ljude dajte čitajte malo prije nego gluposti pišete.hvala{#}

BF:BC2 ingame:Flash3 Xfire:bobbyz666
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Metro je klaustrofobično smeće (moje mišljenje, afkors). CB je super, ali zbugano podešavanje kontrola i nemogućnost dodavanja analogije na palici mi ubija svaku zabavu (pa to je mogao bf2 i 2142, tamo neke davne godine).

Poletio sam jučer s F-18, letio par minuta tastaturom i iskočio. Bezveze.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:54 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tko bi igrao Caspian Border?!

Svi?

Šteta, jer se gase serveri.

It´s been 3 days full of win!

Thank you everyone who participated in testing Caspian Border with us during the Open Beta. We of course cherish and appreciate the time you have put into supplying is with good feedback. We will of course read it through and discuss it internally.

Testing has now been completed and we are shutting down the Caspian Border servers.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oće li mi radit 3-ojka na gts 250 2x sli po 512 svaka i amd phenom II 560 otključan na sva 4 cora i clockan na 4.1 ghz.Pitam zato jer su beta driveri od nvidiea a s ovima 280 koje imam trenutno nemogu betu pokrenut a neću betadrivere za grafičku stavljat jer nemam dobra iskustva s njima pogotovo na uparenoj gts 250-ici.Znači koje bi grafičke postavke mogao očekivat na svojoj mašini za batlefield 3-ojku.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra li tko kombinaciju Athlon x4 i 8800GT??

Po mogućnosti na AM2+ ploči :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:59 (NightShadow).
15 godina
Danny_HR kaže...

Svi?

Thank you everyone who participated in testing Caspian Border with us during the Open Beta. We of course cherish and appreciate the time you have put into supplying is with good feedback. We will of course read it through and discuss it internally.

Testing has now been completed and we are shutting down the Caspian Border servers.

super. sad bi ju mogli ponuditi nama konzolašima da se igramo kad ste vi potrgali sve avione, helikoptere i počupali drveće i tako smanjili broj poligona.

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Svi?

... haha

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

dali vama zna crashat igra?meni crasha ponekad..igram na medium (12xx x 1xxx rezolucija zab kolko ) dali su postavke jake..graficka ja sapphire 4950, proc phenom x4 955,4gb ram

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lbuj kaže...

dali vama zna crashat igra?meni crasha ponekad..igram na medium (12xx x 1xxx rezolucija zab kolko ) dali su postavke jake..graficka ja sapphire 4950, proc phenom x4 955,4gb ram

{#}

BF3 ingame:FlasHard 3 BF:BC2 ingame:Flash3 Xfire:bobbyz666
13 godina
Battlefield 3

Battlefield 3 preko Steama:

http://www.battlefield3gamer.com/apps/blog/show/8963854-steam-overlay-in-battlefield-3

Kad vec pisem, da pitam jedno pitanje:

Je netko mozda naletio na kakav tutorial for newbies za Battlefield 3 Metro?

Ono, sto se treba raditi na mapi, tko je oznacen zelenom, a tko plavom bojom, kako stavit i skinut eksploziv, kako tagati neprijatelje, kako pozvati pomoc za health ili municiju, i tako neke fore, sve na jednom mjestu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Hmm, svi jašete na 11.8 ili 11.10preview.

Ja sam instalirao: 11.9 WHQL

Na mojem stroju, sa CPU na 3.5GHz, i Grafičkom na 920/1200 (otprilike 5870 performanse) sam imao vani na Metro mapi uglavnom preko 50FPS, a unutra preko 60FPS (igra mi automatski postavila sve na High, 4xAA, 16xAF, nisam ništa smanjivao; 1920x1080).

Nisam primijetio neko pucanje tekstura, osim što sam kao i ostali vidio snajper-reflektore, i ponekad je neku teksturu razvuklo malo čudno (kao u Titan Quest-u kada su neki leševi "čudno" zalegli), ali to sam vidio jednom/dvaput, i to samo vani.

Caspian Border, nažalost nisam uspio testirati.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Svi?

Ahh

BE HAPPY xD : )
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam s 11.10 dobio 15 pa na više FPS tako da igra leti na 1600X900 postavke na med/high bez AA i 4 AF dobivam 40fps na otvorenom i oko 50fps u unutrašnjosti.

Meni je to dovoljno {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

krivo sam napiso 6950 je grafciak :D

13 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
lbuj kaže...

{#}

krivo sam napiso 6950 je graficka :D

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

možda sam previše očekivao... iskreno, na prvi dojam, nije mi igra ništa posebno! i dalje je BC najbolje igra u svemiru! ovo mi je nije pravi battlefield, više mi vuče na medal of honor sa nekim elementima battlefielda...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam osjecaj da su jedino radili na Battlelogu. Igra je superuberpuna bugova. Nekad mi igra leti na high a nekad jedva ide na medium, a nema nikakvih procesa koji je usporavaju. Stvarno čudno... :(

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

ja se nadam kad izadje full, da ce biti tezak mp, da ne zavisi pobjeda od jednog igraca, vec od citavog tima

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice