Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

@svi kojima na supportu se*u da je Beta samo za SAD: dajte im link http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta i neka pogledaju na dno stranice:

IN WHAT TERRITORIES IS THE BETA AVAILABLE?

THE BETA IS AVAILABLE in North America, South America, Europe, South Africa, Australia, New Zealand and Asia (PC only).

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 13:19 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

valjda nije protivno pravilima.

s obzirom da je beta free.

evo link za torrent, pa mozete danas skinut, da nemorate cekat do sutra kad otvore skidanje preko origina.

http://thepiratebay.org/torrent/6705525/Battlefield_3__%28ENG%29_%5BBeta%5D__TOMEK116_Sonuyos

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Igra li itko u ovoj kombinacili

HD 6850/70

AMD 955BE

?

Imaš u zadnjih desetak stranica opis ljudi koji igraju s 5850 (Danny ak se ne varam), možda čak i sličnim procesrom. A 5850 ti je između 6850/6870 pa možeš usporediti s tim.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 13:02 (ZC_Someone).
15 godina
Logigamer kaže...

HD 6850/70

AMD 955BE

?

6870 i 965 jednak fps mi je na high i medium??

50-55 na otvorenom i oko 90 unutra.

BE HAPPY xD : )
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BC2 njub ti među nogama.

Ako sam dao 50 eura na Originu gdje je jasnim velikim slovima pisalo preorder BF3 LE and gain early beta access onda hoću early beta access!

Ja njima nisam dao 40 eura ili 49 eura i 50 centi, dao sam im 50 eura, isto tako hoću da oni meni daju sve što su naveli da ću dobit!

Ovo sa US only je bullshit, to nigdje nije pisalo, ili su to negdje dobro sakrili. Ako postoji neki takav uvjet to su trebali jasno naznačiti odmah ispod preorder LE and gain early beta access.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
10 0 hvala 2
17 godina

ovo upadanje u zemlju je jako iritantan bug

BF3:crna_bandera
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

BC2 njub ti među nogama.

Ako sam dao 50 eura na Originu gdje je jasnim velikim slovima pisalo preorder BF3 LE and gain early beta access onda hoću early beta access!

Ja njima nisam dao 40 eura ili 49 eura i 50 centi, dao sam im 50 eura, isto tako hoću da oni meni daju sve što su naveli da ću dobit!

Ovo sa US only je bullshit, to nigdje nije pisalo, ili su to negdje dobro sakrili. Ako postoji neki takav uvjet to su trebali jasno naznačiti odmah ispod preorder LE and gain early beta access.

Ne postoji, pogledaj gore moj post.

P.S.

Mislim da si im dao 49,99 €{#}

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prelijen sam za napisat 49,99.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovome sam se nadao...

As crazy as it may sound, while Rush Metro feels like Medal of Honor mixed with Bad Company 2, Caspian Border feels like a the true spiritual successor of BF2 that everyone wanted for years. If you doubted conquest then you're in for quite the surprise. If you were hyping conquest all along, then it's probably more incredible than you could ever imagine AND more. Every bit of excitement and giddiness you received from the first time you watched the first BF3 teaser and up until you saw the recent Caspian Border gameplay trailer, it's there in full force. You won't know the immense satisfaction of realizing that conquest and BF3 in general is saved until you play the map yourself. All your doubts and pessimism will be washed away instantly when you walk around for the first 10 minutes or so. You will be awestruck and I'm 80% certain that most players will have the same reaction as most of us are that got a chance to play Conquest.

Jedva čekam provjeriti i sam.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

6 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jesi naišao na još kakav key? {#}

Tu sam: lzgr.me@gmail.com ... Onaj na avataru: Sir Clive Sinclair
14 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...
Logigamer kaže...

HD 6850/70

AMD 955BE

?

6870 i 965 jednak fps mi je na high i medium??

50-55 na otvorenom i oko 90 unutra.

Super,ja jos igram na 1280x1024 tako da bi mi na high trebalo ic savrseno

16 godina
Battlefield 3

Ja na nijedan server ne mogu upast.

Tu i tamo naiđem na 26/32, ali kad stisnem napiše da je full i tako već skoro pola sata. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ja sam upao, ali igra j eprezahtjevana sa gtx 460 igram na 1920x1080 na medium i imam oko 30fps

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Toliko o zahtjevnosti

kad tip igra sa hd4350 na low.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
sinister_axe kaže...

Ja na nijedan server ne mogu upast.

Tu i tamo naiđem na 26/32, ali kad stisnem napiše da je full i tako već skoro pola sata. 

što je još najgore u CB te stavi u red za čekanje dok za metro mapu tog uopče nema

BF3:crna_bandera
14 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...

Toliko o zahtjevnosti

Toooo moci cu igrat haha

14 godina
neaktivan

Lik igra sa 35 - 45 fpsa na 1440 rezi s ovom konfom.. Tako da sa manjom rezom i fino sredjenim detaljima igra se moze sasvim normalno igrati ocito..

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igra izgleda čisto ok na low.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
anas kaže...
Ja sam upao, ali igra j eprezahtjevana sa gtx 460 igram na 1920x1080 na medium i imam oko 30fps

Pretpostavljam da imaš dual-core CPU (ili neki jako nisko clockani quad). I da je GTX460 ona sa 768MB.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...

Toliko o zahtjevnosti

a se zna koji proc ima lik??

Danijel Crkvenac
14 godina
protjeran
Vash kaže...

BC2 njub ti među nogama.

ja dao 10 eura za usrani normalni moh na steamu idobio sam early access ..jbga

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

A ljudi moji što ste smiješni sa ovom kuknjavom u vezi zahtjeva. Htjeli ste pc ekskluzivu koja neće kočiti razvoj hardwarea, pa ste to i dobili. Oni malo stari među vama će se sjeti da je prije izlaska zadnje generacije konzola za gotovo svaku igru na pc-u   trebalo na ovaj ili onaj način nadograditi računalo. Neki će koliko vidim pored igre morati sasuti lovu na novi procesor i grafičku.

Pravo gejmanje na pc-u je skup sport. Svidjelo so to nekima ili ne!

Edit:

Kuknjava me gotovo podsjeća na Crysis kad je izašao.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da se razumijemo, igra na low izgleda kao vecina danasnjih na high.. Tako da cu biti zadovoljan da je vrtim prvih mjesec - dva i sa ovom konfom. U 11. mjesecu svakako ide nova gejming konfiguracija a i prije mi ne treba, dok se situacija ne sredi i igra ne ispolira patchevima. Meni dobro {#}

15 godina
Gamer15 kaže...
H4X0R_Bug kaže...

Toliko o zahtjevnosti

a se zna koji proc ima lik??

CPU: AMD Phenom X3 2.4GhZ
GPU: ATI Radeon HD4350 1792MB DDR2
RAM: 6GB DDR2

16 godina
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

izgleda da su otvorili novih servera za caspian border, upao sam na jedan sa "sexyelevator" passom

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ - Before sex, you help eachother get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: in life no one helps you once you're fucked.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ček sam malo. Ako se može igrati CB, onda u downloadu za betu mora postojati ta mapa. Vrlo je moguće da će nam omogućti da to igramo kasnije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 14:13 (Masta1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Evo dobio novi ključ(treči sveukupno),ali sad imam i novi acc pirat_CRO,pa tko želi neka me doda na battlelogu.

Nemojte me dodavati na originu,jer ću taj pirat_CRO koristiti samo za betu,kad mi na onom gadovi nedaju igrati,jer sam lupio dva kljuća u onaj moj acc.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Bit ce dobra igra samo da jos alo bolje optimiziraju imam da dual core E6600 I GTX OD GIGE

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

samo mi vi brišite komentare

Moj PC  
0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice