1) Ne pre-orderat DO 25., nego tijekom 25.
2) Sorry, misunderstanding
kaj se preorder može još napravit do sutra?
Nisam siguran, zato i govorim da će čovjek možda imati dovoljno sreće.
Nego, čini se da postoji mogućnost da u BF3 biramo drugi soldier name osim onog na Originu?
NO. WE ARE STILL FINE TUNING THE RANKING SYSTEM AND WE DON’T WANT TO GIVE BETA PLAYERS AN UNFAIR ADVANTAGE WHEN BATTLEFIELD 3 LAUNCHES. You will keep your soldier name, though.
Upravo kupih BF3 na Orignu.
moći će se napravit pre-order sve do prije izlaska igre,al je stvar u tome ko napravi prije 25. ima sad early access za betu 27.-og
Last minute za Betu jel?
izašao origin update za bf3 betu
wut u mean?
meni je pomalo krivo sto ce biti beta za sve 29, nije fer prema nama sto smo kupili moh le, ili pre order bf3 na originu, samo dva dana prije cemo igrati
nemojte sta lsoe mislit, mislio sam da ce biti closed beta, ea sto zna pokvariti, pa to niko ne moze kao oni, imam osjecaj samo dva dana da su stavili et samo da se rijese nas sto su kupili prije moh le i bf3 pre order
meni je pomalo krivo sto ce biti beta za sve 29, nije fer prema nama sto smo kupili moh le, ili pre order bf3 na originu, samo dva dana prije cemo igrati
nemojte sta lsoe mislit, mislio sam da ce biti closed beta, ea sto zna pokvariti, pa to niko ne moze kao oni, imam osjecaj samo dva dana da su stavili et samo da se rijese nas sto su kupili prije moh le i bf3 pre order
Istina, štoviše govorili su "Closed Beta" neko vrijeme... ali bolje dva dana nego ništa
Jeli moguće ući u battlelog .
Kupio bf3 preko Origina 22.09. nemam još nikakav key samo potvrdu kupovine na mailu
Kupio bf3 preko Origina 22.09. nemam još nikakav key samo potvrdu kupovine na mailu
Moguće je ući ako imaš key.pirat says no, then the answer is no
Keyeve ćemo najkasnije dobiti sutra, 25. 09., na e-mail.
Strpi se - ionako nećeš dobiti betu do 27.-og.
Ne.
Ne.
A kako si ti onda stavio one slike?
Pa onda sam mogao,sad više ne.
Pa onda sam mogao,sad više ne.
Lopofski gadofi... a ja se ponadao da ću opet ugledat Battlelog - sad moram čekat čak tri dana!!!
Jel to znači da se može već preloadat?
Do sad sam uspješno izbjegavao instalaciju Origina pa da znam da li je vrijeme da pokleknem...
4:50
Tip kaže "This is amazing. It surpasses Battlefield 1 and 2, and I'm a great Battlefield fan..."
Čekaj malo. Stani. Battlefield 1 and 2? Battlefield 1??? I onda kaže da je BF fan...
Last minute za Betu jel?
Haha, kupio bih igru svakako, tj. već sam je mislio kupiti. Još samo novi komp i spreman sam :)
Haha, kupio bih igru svakako, tj. već sam je mislio kupiti. Još samo novi komp i spreman sam :)
Eh da, to je ono što i mene najviše mući. Lako za igru to nije neki veliki novac, komp je ono što je problem.
neda mi se iskreno sve ovo citat -.- sry
jel izasla beta? :)
29.9 za sve smrtnike
Ne da ti se vratit dvije-tri stranice unazad ili nedajbože koristit Google da otkriješ ono što svi već znaju: Beta je 27. 09. za Early Access i 29. 09. kao Open Beta.
http://www.battlefield.com/beta
nisam znao da je to neko natjecanje... mogu i ja igrat?! :)
Ne, nemaš dovoljno jaku grafičku jbg.