Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.502
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZC_Someone kaže...

Ma da. Najbolje staviti samo urbane mape, i po mogučnosti čim manje površine da ni za vozila nema mjesta. Ajmo napraviti još jednu kopiju CoDa.

Samo nek ostane ko i do sad. Tko hoće samo urbanu borbu ima MW3.

Karkand, Sharqui, Road to Jalalabad, Mashtur, Warlord, Ghost Town... sve su to ultra popularne urbane mape. Ne samo da je bilo mjesta za vozila nego je to bila rasturačina žešća. Naravno i ostale mape su bile zakon, ali ove su se uz Wake Island, Dragon valley, Dalian Plant i Gulf of Oman isticale.

Da ne velim da je Karkand daleko najpopularnija BF2 mapa, čak bi se usudio reći BF mapa do sada. Eventualno mu je Wake blizu.

BFBC2 mape su mlake prema onima iz BF2.

U svakom slučaju, urbane mape u BF3 bit će zakon, bit će tu dosta mjesta sasvim sigurno. Urbano ne znači i skučeno.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 14:15 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Bilo bi najbolje... Mislim da bi najbolje... Ja mislim... Ja bi... Kad bi..., Čekajte malo, još je sedam mjeseci do izlaska igre a neki nisu još ni BFBC2 savladali. Najčešće kod leta helijem rezultat je epic fail, a možeš si mislit kad takav dograbi mig ili sličnu tehniku u BF3.

Ako ce bit upravljanje barem slicno ko u dvojci, vjeruj mi MIG-a je lakse vozit nego helica.

jokaCRO ingame
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Meni je lakše bilo u jetu rokat u BF2 nego helijem u BC2, jedino u Vietnamu je fora heli, barem meni.

Gott mit uns!
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
...

Ma to ja malo karikiram zato jer se ovi boje skempanih snajpera pa hoće skučene mape gdje nemaš veliki line of sight.

A i na npr. Karkandu ima mjesta za skempat se s snajperom i da imaš dobar pogled na okolicu. Na skoro svaku zgradu i na ono brdo pogotovo ak će nabacati malo više zelenjave na njega u BF3.

Tak da to ne spada u tip urbane mape na koje sam ja mislio.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 15:15 (ZC_Someone).
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Joj kako ću snipat ekipu kad to čudo od igre izađe, odma na HC servere i rokaj brate mili! Još da ubace neki drugi velikokalibarski snip, tipa M - 200 Intervention i ja sretan ko beba {#}

Gott mit uns!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Joj kako ću snipat ekipu kad to čudo od igre izađe, odma na HC servere i rokaj brate mili! Još da ubace neki drugi velikokalibarski snip, tipa M - 200 Intervention i ja sretan ko beba {#}

Kak već vidim da će od prvog dana zabraniti korištenje snajpera na HC serverima.

16 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma da, odakle ti to... to bi ubilo srž BF-a kao taktičke igre. Ekipa bi rushala sumanuto ko krdo iz BF Heroesa {#}. Ja sam za limit, ne previše rigorozan - recimo 5 ili 6 snipova na 32 igrača u timu (64 igrača ukupno).

Gott mit uns!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 16:00 (Silence1488).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Ma da, odakle ti to... to bi ubilo srž BF-a kao taktičke igre. Ekipa bi rushala sumanuto ko krdo iz BF Heroesa {#}. Ja sam za limit, ne previše rigorozan - recimo 5 ili 6 snipova na 32 igrača u timu (64 igrača ukupno).

A kad 10 ljudi kempa na brdu na isla inocentes to ne ubije taktičku srž?

A nisam ni mislio da će ih baš potpuno zabraniti. A limit će biti sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 16:15 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Urbano ne znači i skučeno.

A to još pogotovo vrijedi sad kad ima engine koji dozvoljava da se potencijalni skučeni djelovi i raskrče.

16 godina
protjeran
Battlefield 3

A čuj, može se kempati i sa M14 (ko zna s tim igrati čuda radi) - 10 ljudi u životu nisam tamo vidio, 3-4 max od čega dvojica obično stoje na čistini i rokne ih se praktički čim zapucaju.

Gott mit uns!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

A kad 10 ljudi kempa na brdu na isla inocentes to ne ubije taktičku srž?

A nisam ni mislio da će ih baš potpuno zabraniti. A limit će biti sigurno.

Ja volim kad  se gore puno njih nasere onda ih ljepo sve poskidam odozdo{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 16:28 (kach).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kad izlazi?

jel je 11. mj.?

1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Igra bude sto posto zakon, samo sto mene brine što moj komp traži hranu (tj. nadogradnju) :D

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
null kaže...

Igra bude sto posto zakon, samo sto mene brine što moj komp traži hranu (tj. nadogradnju) :D

Biti ce dobro optimizirana sigurno, nece ispasti kao Black Ops. Uz Skryim definitivno najvise cekam ove godine. :D

16 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja već ovaj tjedan počinjem u Ledu raditi, pa sve tamo do 9. mjeseca... bit će para za mašinu, uffff

Gott mit uns!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Silence1488 kaže...

Ja već ovaj tjedan počinjem u Ledu raditi, pa sve tamo do 9. mjeseca... bit će para za mašinu, uffff

Probat ću i ja preko učeničkog servisa nešto ovo ljeto pa da uzmem neku bolju tipkovnicu ili headset jer ovo što sad imam sve zajedno ne vrijedi 50 kuna

17 godina

12 min trail sa komentarima

14 godina
Wolf88 kaže...

12 min trail sa komentarima

Samo treba napomenut da ovo nije onaj originalni commentary jer taj izlazi kad se skupi malo više od 100 000 likeova

16 godina
CoKsA kaže...

Samo treba napomenut da ovo nije onaj originalni commentary jer taj izlazi kad se skupi malo više od 100 000 likeova

Nego što je ovo?

Ovo je original jer ako si slušao dobro onda si čuo da se tip na početku prestavio. Rekao je da mu je ime Patrick Bach, a on je community manager DICE-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 23:34 (Jack Sparrow).
14 godina
Jack Sparrow kaže...
CoKsA kaže...

Nego što je ovo?

Ovo je original jer ako si slušao dobro onda si čuo da se tip na početku prestavio. Rekao je da mu je ime Patrick Bach, a on je community manager DICE-a.

Mislim da je to mala varka,pogledaj na facebooku i službenoj stranici,tamo nije unlockan i piše da će ga unlockat kad se skupi milijun fanova

14 godina
neaktivan

hahaha nemogu vjerovat XD

to je nažalost taj video što su najavili, izašao je ranije, i ako samo malo pratiš trebao biš znat koj je Patrick (btw frajer ima jako dosadan/zamarajući glas).

Part of the glorious PC gaming master race :D
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Mislim da bi DICE trebao aktualizirati problem BF-a 1943 koji nikako da se pojavi na PC-u, pa da nekako popunim vrijeme do trojke. Baš mi fali WW2 {#}

Gott mit uns!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

btw izvolite https://www.youtube.com/watch?v=m2V-ZfcPr-M&feature=youtu.be 

ovaj narator je zakon i da equippable grenades +1 :)

Part of the glorious PC gaming master race :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gledajte ovaj commentary video sa uključenim transcribingom, čista pišaona.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uuuuu, postoji odabir fire moda. Nisam ni skužio do sad.

To je veliki plus za igru s moje strane.

Sad mi je baš palo na pamet da bi bilo dobro da padobran potpuno izbace za običnu pješadiju. Da ga dobiš tek kad uđeš u heli ili avion. A ne da ti magično iz guz**e iskaču ko u JC2.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Pa će ti sad ekipa kempat sa M4 (semi-auto paljba, ACOG optika) {#}

Gott mit uns!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Pa će ti sad ekipa kempat sa M4 (semi-auto paljba, ACOG optika) {#}

Bez brige, ne mislim ja igrati HC. {#}

16 godina
protjeran
Battlefield 3

Eh da, vi imate ''legalni'' WH na Softcoreu {#}

Gott mit uns!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Eh da, vi imate ''legalni'' WH na Softcoreu {#}

Ne razumijemo se. Kad ja kažem da ne igram na HC serverima ja mislim samo na servere sa 60% zdravlja jer to omogučava i večim njubovima od mene da rade instant killove ak baš pogode i u nožni palac. A ja se ko budala trudim njih gađati u glavu. Zato mi je to jadno i nemam mi nikakvog smisla.

Protiv svih drugih "HC opcija" nemam ništa protiv, zapravo večinu njih podržavam, čak i da je WH isključen. Jedini uvijet kad biram server je da je zdravlje na 100%.

Ali otišli smo u off-topic, tak da dosta o ovome.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo sigurno uzimam za PS3 :D

http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice