Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Nadam se da će bit više mapa po gradovima a manje u prirodi,obožavam te borbe na ulicama {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
disaster98 kaže...
moze ko dat link na fb da i ja lajkam :))

http://www.facebook.com/battlefield?sk=app_205494772808486 evo al moras imat najmanje 17 godina na faceu da lajkas

14 godina
Battlefield 3

Malo mi je glupo da bude prone,jer ako ce mape biti velike,mozes se sakrit sa snajperom i nitko te cijeli match nece nac. Jedino ako ne poboljsaju bullet drop iliti sada kako se vidi od kud metak doleti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Malo mi je glupo da bude prone,jer ako ce mape biti velike,mozes se sakrit sa snajperom i nitko te cijeli match nece nac. Jedino ako ne poboljsaju bullet drop iliti sada kako se vidi od kud metak doleti.

Ajd mi ovo malo pojasni. Ima možda neki drugi način na koji gravitacija radi?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
17 godina
Battlefield 3

Igra stvarno izgleda preljepo, ali ne prestaje me impresioniratt kako su ljudi sitnicavi, u komentarima ispod videa neki biban je komentirao kako mu se nesvidja nacin na koji padnes poslje zemljotresa, kao to bi glupo izgledalo iz 3rd person prespektive {#}. . ., ostatak postova je tipa CoD killer-- you're gona play it then get back to CoD-- etc etc ciste gluposti.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

U koje vrijeme ce pustit onaj 12. min trailer?

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Za one koji nisu normalni.. Battlefield 3 Fault Line 12 Minute GameplayDownload 1080p (60 fps, 4x MSAA) (1.8 GB)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Za one koji nisu normalni.. Battlefield 3 Fault Line 12 Minute GameplayDownload 1080p (60 fps, 4x MSAA) (1.8 GB)

broken link

16 godina
neaktivan
pirat kaže...

nezz koj mi je k.. sad sam tek vidio.. Sorry my bad{#}

jokaCRO ingame
16 godina
Escudo kaže...
pirat kaže...

broken link

i meni je

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 11:53 (Jack Sparrow).
16 godina
moderator
Escudo kaže...
pirat kaže...

broken link

http://www.fileplanet.com/219665/210000/fileinfo/Battlefield-3-%27Fault-Line%27-Complete-12-Minute-HD-Gameplay-Footage

red_bull kaže...

Nisam reko tebi da nisi normalan,nego ovo ima 1.8gb..

Evo tebi video..

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
Battlefield 3

Slike su sa onog videa od 1.8gb....

I kolko sam uspio vidjet igra mu jako lagga na tom videu.

Čudno ovo sunce preko dima Čudno ovo sunce preko dima
سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 13:04 (pirat).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Battlefield
The 12 minute gameplay trailer for Battlefield 3 has been released (as scheduled for this weekend)! It didn’t come out early but the bonus producer’s commentary is still locked until 1 million fans so keep recruiting your friends.
Dok ne dođemo do milijuna ništa od commenterya
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pirat kaže...
Escudo kaže...
pirat kaže...

broken link

http://www.fileplanet.com/219665/210000/fileinfo/Battlefield-3-%27Fault-Line%27-Complete-12-Minute-HD-Gameplay-Footage

red_bull kaže...

Nisam reko tebi da nisi normalan,nego ovo ima 1.8gb..

Evo tebi video..

ja skinuo taj video od skoro 2 gb i stavim ga na full screan i gledam i dode sestra u sobu i kaze kaj to igras izgleda ko pravi life,hahaha ja reko ma to ti je sam kak ce izgledat igra kaj izlazi za par mj.. 

Kaj Dinamo?
16 godina
Battlefield 3
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 22:33 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

Pošto BF3 ima prone, moglo bi se događati i ovo......

{#}

Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Kad je datum izlaska igre stvarno mi se ne da traziti po netu.

Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://tinyurl.com/3o3y3us

was that so hard

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Datum izlaska zima 2011

Dolphin dive ako se nevaram bio je ispravljen sa patchom 1.41 u bf 2 dok u BF 3 neće biti moguće pošto koriste ANT(EA sport annimation systeam)

15 godina
Wolf88 kaže...

Datum izlaska zima 2011

Dolphin dive ako se nevaram bio je ispravljen sa patchom 1.41 u bf 2 dok u BF 3 neće biti moguće pošto koriste ANT(EA sport annimation systeam)

što je to?

0_o
17 godina
neaktivan
Sistem koji korite za vjerno prikazivanje ljudskih kretnji u sportskim igrama.
14 godina
neaktivan
aufhenger kaže...

Pošto BF3 ima prone, moglo bi se događati i ovo......

{#}

Prejaka pjesma na videu XD

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
14 godina
ZC_Someone kaže...
drahic kaže...

Ma ne,htio sam reci da bi bilo bolje da onda poprave onaj dio kad vidis onaj trag metka od kud je doletio...

Jer ako ce biti moguc prone,ekipa ce kampirat sa snajperima ko luda u zbunju i  tesko ces ih moc naci. Znaci bilo bi dobro da se vidi duze onaj bijeli trag od metka kad te gada snajperom.

14 godina
drahic kaže...
ZC_Someone kaže...
drahic kaže...

Ma ne,htio sam reci da bi bilo bolje da onda poprave onaj dio kad vidis onaj trag metka od kud je doletio...

Jer ako ce biti moguc prone,ekipa ce kampirat sa snajperima ko luda u zbunju i  tesko ces ih moc naci. Znaci bilo bi dobro da se vidi duze onaj bijeli trag od metka kad te gada snajperom.

Bilo bi najbolje da bude 1 mapa u prirodi a ostale po gradovima(ulicne borbe) pa bi se teze kampalo u grmlju

16 godina
neaktivan

Mislim da bi najbolje bilo pola pola sto se tice urbanog i otvorenog.. Pjesadija i laki oklop u gradu a van grada tenkovi i avioni.

jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
CoKsA kaže...
drahic kaže...
ZC_Someone kaže...
drahic kaže...

Bilo bi najbolje da bude 1 mapa u prirodi a ostale po gradovima(ulicne borbe) pa bi se teze kampalo u grmlju

hahahaha... slažem se s tobom... a 1 rpg bit ce dovoljan da izbrise taj zbunj... tako da ce bit vrlo tesko kampat sa snipovima... hahaha

ali 1 stvar mi smeta u novom traileru od BF3... nekako mi se sve ćini pre tamno... neznam zašto ali valjda cu to moć ispravit na postavkama...

call of duty mw2
15 godina
Battlefield 3

Bilo bi najbolje... Mislim da bi najbolje... Ja mislim... Ja bi... Kad bi..., Čekajte malo, još je sedam mjeseci do izlaska igre a neki nisu još ni BFBC2 savladali. Najčešće kod leta helijem rezultat je epic fail, a možeš si mislit kad takav dograbi mig ili sličnu tehniku u BF3.

Kendo
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 13:16 (Kendo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...

ali 1 stvar mi smeta u novom traileru od BF3... nekako mi se sve ćini pre tamno... neznam zašto ali valjda cu to moć ispravit na postavkama...

Povećaš "Gamma" postavku...

3D dizajner
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma da. Najbolje staviti samo urbane mape, i po mogučnosti čim manje površine da ni za vozila nema mjesta. Ajmo napraviti još jednu kopiju CoDa.

Samo nek ostane ko i do sad. Tko hoće samo urbanu borbu ima MW3.

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

Ajde prekinite uspoređivati sve sa cod kao da prije njega uopće fps nije postojao.

Bf 2 je imao urbane mape i bile su najpopularnije, nadam se da će bf 3 mape izgledati više kao bf 2 nego bc2

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice