Nadam se da će bit više mapa po gradovima a manje u prirodi,obožavam te borbe na ulicama
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.facebook.com/battlefield?sk=app_205494772808486 evo al moras imat najmanje 17 godina na faceu da lajkas
Malo mi je glupo da bude prone,jer ako ce mape biti velike,mozes se sakrit sa snajperom i nitko te cijeli match nece nac. Jedino ako ne poboljsaju bullet drop iliti sada kako se vidi od kud metak doleti.
Malo mi je glupo da bude prone,jer ako ce mape biti velike,mozes se sakrit sa snajperom i nitko te cijeli match nece nac. Jedino ako ne poboljsaju bullet drop iliti sada kako se vidi od kud metak doleti.
Ajd mi ovo malo pojasni. Ima možda neki drugi način na koji gravitacija radi?
Igra stvarno izgleda preljepo, ali ne prestaje me impresioniratt kako su ljudi sitnicavi, u komentarima ispod videa neki biban je komentirao kako mu se nesvidja nacin na koji padnes poslje zemljotresa, kao to bi glupo izgledalo iz 3rd person prespektive . . ., ostatak postova je tipa CoD killer-- you're gona play it then get back to CoD-- etc etc ciste gluposti.
U koje vrijeme ce pustit onaj 12. min trailer?
Za one koji nisu normalni.. Battlefield 3 Fault Line 12 Minute GameplayDownload 1080p (60 fps, 4x MSAA) (1.8 GB)
Za one koji nisu normalni.. Battlefield 3 Fault Line 12 Minute GameplayDownload 1080p (60 fps, 4x MSAA) (1.8 GB)
broken link
nezz koj mi je k.. sad sam tek vidio.. Sorry my bad
broken link
i meni je
broken link
http://www.fileplanet.com/219665/210000/fileinfo/Battlefield-3-%27Fault-Line%27-Complete-12-Minute-HD-Gameplay-Footage
Nisam reko tebi da nisi normalan,nego ovo ima 1.8gb..
Evo tebi video..
The 12 minute gameplay trailer for Battlefield 3 has been released (as scheduled for this weekend)! It didn’t come out early but the bonus producer’s commentary is still locked until 1 million fans so keep recruiting your friends.
Dok ne dođemo do milijuna ništa od commenterya
broken link
http://www.fileplanet.com/219665/210000/fileinfo/Battlefield-3-%27Fault-Line%27-Complete-12-Minute-HD-Gameplay-Footage
Nisam reko tebi da nisi normalan,nego ovo ima 1.8gb..
Evo tebi video..
ja skinuo taj video od skoro 2 gb i stavim ga na full screan i gledam i dode sestra u sobu i kaze kaj to igras izgleda ko pravi life,hahaha ja reko ma to ti je sam kak ce izgledat igra kaj izlazi za par mj..
Kad je datum izlaska igre stvarno mi se ne da traziti po netu.
Datum izlaska zima 2011
Dolphin dive ako se nevaram bio je ispravljen sa patchom 1.41 u bf 2 dok u BF 3 neće biti moguće pošto koriste ANT(EA sport annimation systeam)
Datum izlaska zima 2011
Dolphin dive ako se nevaram bio je ispravljen sa patchom 1.41 u bf 2 dok u BF 3 neće biti moguće pošto koriste ANT(EA sport annimation systeam)
što je to?

Ma ne,htio sam reci da bi bilo bolje da onda poprave onaj dio kad vidis onaj trag metka od kud je doletio...
Jer ako ce biti moguc prone,ekipa ce kampirat sa snajperima ko luda u zbunju i tesko ces ih moc naci. Znaci bilo bi dobro da se vidi duze onaj bijeli trag od metka kad te gada snajperom.
Ma ne,htio sam reci da bi bilo bolje da onda poprave onaj dio kad vidis onaj trag metka od kud je doletio...
Jer ako ce biti moguc prone,ekipa ce kampirat sa snajperima ko luda u zbunju i tesko ces ih moc naci. Znaci bilo bi dobro da se vidi duze onaj bijeli trag od metka kad te gada snajperom.
Bilo bi najbolje da bude 1 mapa u prirodi a ostale po gradovima(ulicne borbe) pa bi se teze kampalo u grmlju
Mislim da bi najbolje bilo pola pola sto se tice urbanog i otvorenog.. Pjesadija i laki oklop u gradu a van grada tenkovi i avioni.
Bilo bi najbolje da bude 1 mapa u prirodi a ostale po gradovima(ulicne borbe) pa bi se teze kampalo u grmlju
hahahaha... slažem se s tobom... a 1 rpg bit ce dovoljan da izbrise taj zbunj... tako da ce bit vrlo tesko kampat sa snipovima... hahaha
ali 1 stvar mi smeta u novom traileru od BF3... nekako mi se sve ćini pre tamno... neznam zašto ali valjda cu to moć ispravit na postavkama...
Bilo bi najbolje... Mislim da bi najbolje... Ja mislim... Ja bi... Kad bi..., Čekajte malo, još je sedam mjeseci do izlaska igre a neki nisu još ni BFBC2 savladali. Najčešće kod leta helijem rezultat je epic fail, a možeš si mislit kad takav dograbi mig ili sličnu tehniku u BF3.
ali 1 stvar mi smeta u novom traileru od BF3... nekako mi se sve ćini pre tamno... neznam zašto ali valjda cu to moć ispravit na postavkama...
Povećaš "Gamma" postavku...
Ma da. Najbolje staviti samo urbane mape, i po mogučnosti čim manje površine da ni za vozila nema mjesta. Ajmo napraviti još jednu kopiju CoDa.
Samo nek ostane ko i do sad. Tko hoće samo urbanu borbu ima MW3.
Ajde prekinite uspoređivati sve sa cod kao da prije njega uopće fps nije postojao.
Bf 2 je imao urbane mape i bile su najpopularnije, nadam se da će bf 3 mape izgledati više kao bf 2 nego bc2