Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield 3
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...

Mislim da sam negdje pročitao da ako sad netko može BC2 igrati na visokim detaljima onda s BF3 ne će biti problema. Ali će grafika biti poboljšana.

Znači moći će se igrati ali vjerojatno ne na visokim detaljima jer će igra ipak biti zahtjevnija. E sad što će to značiti za one koji igraju BC2 na niskim postavkama...

Ja sam napisao prije par stranica,evo ponovit ću...

If a pc can run BC2 nicely on max, do you think it will require a upgrade for BF 3? or is it to early to tell???

A odgovor od @repia je:

No you don't need to worry if you can play bc2 perfectly, #bf3 will scale up to even higher detail for eyecandy++, but not required

ja mogu bc2 na medium 1280/720 i konstantno 50,55 fps-sa...jel moguce da mi tako vuce bc3?

16 godina
AA-d00d kaže...

To znaci da ce sasvim solidno raditi na prosjecnim konfiguracijama, mislim BF2 za danasnja vremena nije bas zahtjevan.

BF2 i BC2 su prilično različite igre :D

16 godina
Tommy_123 kaže...
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...

Mislim da sam negdje pročitao da ako sad netko može BC2 igrati na visokim detaljima onda s BF3 ne će biti problema. Ali će grafika biti poboljšana.

Znači moći će se igrati ali vjerojatno ne na visokim detaljima jer će igra ipak biti zahtjevnija. E sad što će to značiti za one koji igraju BC2 na niskim postavkama...

Ja sam napisao prije par stranica,evo ponovit ću...

If a pc can run BC2 nicely on max, do you think it will require a upgrade for BF 3? or is it to early to tell???

A odgovor od @repia je:

No you don't need to worry if you can play bc2 perfectly, #bf3 will scale up to even higher detail for eyecandy++, but not required

ja mogu bc2 na medium 1280/720 i konstantno 50,55 fps-sa...jel moguce da mi tako vuce bc3?

Zovi DICE i pitaj ih.. ;)

16 godina
moderator
Tommy_123 kaže...

Možda,a možda i ne.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
AA-d00d kaže...

To znaci da ce sasvim solidno raditi na prosjecnim konfiguracijama, mislim BF2 za danasnja vremena nije bas zahtjevan.

Oops :D Ja sam citao "BF2", a znam da mi je nesto neobicno to bilo{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina

Ovaj ANTsustav koji je napravljen uz pomoć ea sporta bit će zakon.

Ako sam dobro shvatio on će nam onemogućiti sve one pokrete koje nemoežš

napraviti u stvarnom životu,tipa bunny jumping.

Ove mi dvije slike izgledaju kao da čemo imati neki oblik cover sistema i ono što smo imali

u MOH-u da možemo uklizati u zaklon

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 20:47 (Wolf88).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedna interesantna 'unofficial' bf3 stranica, pretpostavljam da ce je nadopunjavati s vremenom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 22:20 (JackD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Objavili su sistemske zahtjeve, uglavnom su isti kao i u BC2, samo bez naravno dx9 podrske. 

http://enterbf3.com/battlefield-3-minimum-requirements.php

OverlordCRO
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Overlord07 kaže...

Objavili su sistemske zahtjeve, uglavnom su isti kao i u BC2, samo bez naravno dx9 podrske. 

Na istoj stranici pod weapons

http://enterbf3.com/battlefield-3-weapons.php

• Assault
    Expected to include an assault rifle with grenade launcher attachment. The kit is also expected to include a knife, pistol, and grenades.
  • Spec-Ops
    Probably a sub machine gun or variant and possible silenced. Also will include a knife, pistol, grenades, and C4 explosives.
  • Medic
    Expected to be a sub machine gun. Expected to carry a knife, pistol, grenades, morphine, and patches.
  • Engineer
    A shotgun or sub machine gun. Also carries a knife, pistol, grenades, mines, RPG, and wrench.
  • Sniper
    A scoped rifle. Also carries a knife, pistol, grenades, laser desegnator, and claymores.
  • Support
    Machine gun such as a PKMs. Also carries a knife, pistol, and grenades.

Dok u onom članku pod multiplayer dio kaže "da, mislim da su 4 klase sweet spot"

Mislim da previše nagađaju ovdje..

Uglavnom, iz članka, a nisam vidio da je itko napisao

- prone se vraća, ali će paziti da bude "zabavan" onome koga se gađa kroz muzzle flash, pinganje i slično

- avioni se vračaju, ali moraju paziti iako su veće mape sa npr. mach 2 pi preletio mapu unutar sekunde

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 23:06 (NightShadow).
16 godina
moderator
Overlord07 kaže...

Blago rečeno i da nebudem prost,ova stranica je kura*.

Toliko nagađanja na jednom mjestu nisam već dugo vidio..

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
AA-d00d kaže...

pa i nisu bas..

Vecina toga im je slična...

Squad, vozila, weapons.. samo sto BC 2 ima jača oružija zato sto je izaso kasnije..

a BF2 ima vece mape i Avione !

ToMisLaW
16 godina
ToMisLaW kaže...
dreammaker kaže...
AA-d00d kaže...

pa i nisu bas..

Vecina toga im je slična...

Squad, vozila, weapons.. samo sto BC 2 ima jača oružija zato sto je izaso kasnije..

a BF2 ima vece mape i Avione !

To sam napisao jer sam shvatio da je čovjek krivo pročitao. I očito sam bio u pravu jer mi je odgovorom na taj post to i sam potvrdio. I naravno, što se zahtjevnosti tiče (a radilo se o zahtjevnosti u tom trenutku) te dvije igre su poprilično različite.

17 godina

Samo neznam otkud njima da će biti 6 klasa kada je demize99 na twiteru rekao da bf 3 ima samo 4 klase

16 godina
moderator
Battlefield 3

Confirmed: BF3 won't include Commander 

i

DICE has 'learnt lesson' from BC2 DLC mistakes

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Confirmed: BF3 won't include Commander 

i

DICE has 'learnt lesson' from BC2 DLC mistakes

FAIL

Ono malo što sam igrao BF2 baš mi se svidjela uloga Commandera.

Samo 4 klase, nema Commandera... sve više i više simptoma očitog konzolitisa i CoDitisa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Commander je bila dobra ideja, ali postoji nekoliko razloga zašto ga nisam volio:

- Rijetko uspiješ biti commander zato jer moraš imati veći lvl od svih koji se prijave za komandera

- Mnogo onih koji su upali kao komander ne rade gotovo ništa tj. nemaju pojma ( zato sam bio jednom commander i shvatio da više volim pucati ), naravno ima i igrača koji su jako dobri u toj ulozi.

- Jedna runda može potrajati dosta dugo ukoliko igraju jako dobri timovi, što bi značilo da cca 30-45 minuta se commander neće mjenjati ( tko zna dali ćete opet biti izabrani na početku sljedeće runde )

Ono što je dobro u BC2 a tiće se UAV-a je:

- Svatko ga može koristiti, to čudo se respawna

- Korištenje ne ovisi o tome koji si lvl

Jedini minus koji vidim u tome što neće biti commandera je izostanak boljeg taktiziranja, zamislite 64 igrača na serveru, svatko če trčati gdje god želi, dok ih je komander mogao usmjeravati na zastave koje su trebale defend i slično, da ne spominjem drop-ove :)

Mislim da će BF3 po svemu što sam do sada vidio biti jedan odličan FPS, vjerojatno će imati svojih mana (nadam se na u stilu HITREG-A) kao i svaki drugi fps.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Dajte me upoznajte malo što je sve taj commander radio, kaj on je mogao onako označit zastavu za defend ili attack kao u bc2 u squadu ili ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Dajte me upoznajte malo što je sve taj commander radio, kaj on je mogao onako označit zastavu za defend ili attack kao u bc2 u squadu ili ?

Slika govori 1000 riječi :)

Commander Commander

16 godina
neaktivan

A gle..

Postoji chat u igri..

Nije idealan, ali postoji..

Nitko ne sprječava svakog od vas da se uključi..

Kaj je problem objavit ako imate svoj squad: napadamo A, trebamo potporu..

Ili slično.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 8:36 (NightShadow).
17 godina

samo što je comander bio beskoristan na public serverima 

17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

I ne baš.

---

Vidim da od onog "radimo punokrvni nastavak BF2" ostaje zapravo "radimo nastavak Bad Companyja koji ćemo marketizirati kao nastavak  BF2".

Seronje.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Money makes the world go around.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Ovisi kakav je commander,i dali igrači slusaju naredbe :)

17 godina

na većini public server na koji sam ja igrao uopće nitko nije slušao comandera jedino ako si bio na klasnkom serveru

Druge strane te funkcije koje je imao comander mogu prebaciti na team leadere po meni bi to bilo puno efikasnije 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 9:01 (Wolf88).
15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

na većini public server na koji sam ja igrao uopće nitko nije slušao comandera jedino ako si bio na klasnkom serveru

Druge strane te funkcije koje je imao comander mogu prebaciti na team leadere po meni bi to bilo puno efikasnije 

Istina, no neznam dali bi bilo efikasnije, commander je uvijek bio jedan level iznad tj. mogao je vidjeti gdje su svi timovi te ih raspoređivati.

17 godina
Battlefield 3

joj komandir je bio zakon... ako si imao dobrog komandira bio si uvijek prvi...sjecam se sa bihnetovih bf2 servera jedan lik iz hr uvijek igrao imao nick alfa nesto....

uvijek je bio komandir i predobar je lik bio...prati situaciju na bojistu..spota neprijateljee...salje uav gdje se vodi bitka...baca ti municiju i pomoc kad se infiltriras iza neprijatelja...salje artiljerijski napad ako se negdje ukaze potreba... ma fakat su usrali sa ovim bez komandira... znaci ako zelimo da vecina debila moze igrati bf3 onda cemo je napraviti debilnom igrom... pa da..da bi povukli igrace cod-a na bf3 moraju je uciniti debilnom poput coda... mislim zar je to toliko tesko ubaciti...pa ne moraju ljudi korisitit komandira ako nece ali neka bude opcija da tim koji zna igrati moze izabrati komandira koji zna sta radi...

hmmm...

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Amazon kaže da bf3 izlazi 31.12{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amazon svašta "govori", češće nego rijeđe fulaju.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Overlord07 kaže...

TOOOOOO:::DDDDDDDDDD,,,,..idem ponovo Preći BC2..da dobim taj štih...datum izlaska se zna?!?

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Overlord07 kaže...

TOOOOOO:::DDDDDDDDDD,,,,..idem ponovo Preći BC2..da dobim taj štih...datum izlaska se zna?!?

Ma dajte nemojte biti tako naivni..

Ovo nisu zahtjevi, ovo je čisto NAGAĐANJE..

Hej, Night, daj mi reci zahtjeve novog CoD-a..

Pa znaš, to bu ti sigurno nekakav dual corac, dx 10 grafa i 2 gige rama..

Wow, fala..

NOT!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice