Battlefield 3

poruka: 77.247
|
čitano: 8.781.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3, Portal2, witcher2, može li ova godina biti jos bolja?!{#}

Nego, kruze li tajnim kanalima mozda onako neki sysreq?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RE: Battlefield 3
AA-d00d kaže...

U ovoj temi negdje pise da ako mozes BF2 na max da bi mogo i BF 3 na min valjda.

16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
AA-d00d kaže...

U ovoj temi negdje pise da ako mozes BF2 na max da bi mogo i BF 3 na min valjda.

valjda ću moć potegnut na high, vidit ćemo kakva će bit atijeva serija 7xxx (kupujem komp nakon izlaska tih grafi, dakle kraj godine).

btw na base hostu je standardni key, valjda bude i limited koji ću najvjerojatnije uzet " trenutni CD Key je standardna verzija ali je trenutno nedostupan za narudzbu. Dok dobijemo vise informacija o datumu izlaska igre i sl., CD Key ce biti dostupan za predbiljezbu. "

ot: kako me živcira chrome, ruši se svaki put kad pišem poruku {#}

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 23:10 (djdomi).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo scanova iz jednog časopisa.

Ima dosta slika i mogu reći da igra izgleda SUPER.

http://battlefield.gamersverse.com/articles/655/game-informer-cover-issue-including-scans/

1 0 hvala 10
15 godina
Battlefield 3

Nadam se da neče ostati na samo 4 klase.{#}

A ako će biti samo 4 klase pretpostavljam da če i broj ljudi u squadu biti kao i u BC2, što znači 4.{#}

Demize je napisao:

"Yes the class count in bf3 is 4 as stated in GI. Yes it's too early to discuss additional details."

LINK

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Battlefield 3

Game Informer Cover Issue - Including Scans

-Aiming for CY Q4 2011 release
-Concept for BF3 has been in the works for years, waiting on proper tech to seamlessly come together
-Frostbite 2.0 is the culmination of this tech, entirely re-written
-Lighting sounds neat; one "probe" contains more lighting information than an entire BFBC2 level.
-Level destruction is going to be "believable" but basically everything is destructible.
-Character animations powered by ANT, what EA Sports uses.
-AI characters and multiplayer characters have different animation sets
-No more "gliding" animations that look off, animation realism is a focus
-Captured their own war audios (bullets, tanks, helicopters, etc) at different distances to ensure realism
-Better audio cues for certain actions, more easily able to listen for threats
-Plan on better, more immediate post release content
-More unlocks than BFBC2
-Dice trying to find a good balance between customization of your character and not having "pink rabbit hat(s)"
-4 classes
-Will talk about squads "later"
-Looking into a theater mode but can't talk about it
-Will have co-op
-There will be a kill-cam but it can be turned off
-BF3's team is almost twice as big as the team for BFBC2
-They want the pacing of the single player mode to be balanced, with highs and lows. Makes the comparison to a song vs a guitar solo.
-Part of the single player mode takes place in Sulaymaniyah - Iraqi Kurdistan.
-"F**k" will be used often, so M rates for sure
-Significant narrative that goes with the SP mode
-More than one setting, you're not in the middle east for the whole game
-PC version is lead version
-Why 64 players for PC only? No complains from the console crowd.
-No mod tools at release. Maybe none down the line either. Frosbite 2.0 is complex and mods tools would have to be dumbed down, so does Dice really want to put their time to that or would it be better spent elsewhere?

Slikiceee{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 10:42 (pirat).
Moj PC  
21 0 hvala 23
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nadam se da neče ostati na samo 4 klase.{#}

A ako će biti samo 4 klase pretpostavljam da če i broj ljudi u squadu biti kao i u BC2, što znači 4.{#}

Ne nužno, ne vidim zašto ne bilo opet 6 ljudi u squadu.

A što se broja klasa tiče, meni osobno više paše manji broj klasa koje su više fleksibilne nego veći broj manje fleksibilnih klasa.

16 godina
pirat kaže...
Slash 666 kaže...

Ma 99 posto ljudi će kupit taj DLC zbog mapa.

Al ovo sa achievmentima je kul. Mislim. Ako će ih igra opće podržavat. Jer u BC2 ih nema? Imaju insignie i pinovi.

Pa onda će 99 posto ljudi preorderat igru,a ne kasnije kupit igru i još dodatno plačat dlc.

Vidjet ćemo šta će reć 1.3..na gdcu

Da ali po meni je to jos jedna caka. u pocetku ce limited edition sa preordera kostat 350( sa tim dlc-om) a kasnije kad igra izade ce bit 300 kn osnovna, plus dlc cca 50 kn. sve ce doc na isto.. Neznam mozda nisam u pravu. No svejedno ja cu je kupit i sa gustom iskoristit joistick za avionceke koje sam toliko obozavao u bf2

jokaCRO ingame
15 godina
dekstroza kaže...

Ne nužno, ne vidim zašto ne bilo opet 6 ljudi u squadu.

A što se broja klasa tiče, meni osobno više paše manji broj klasa koje su više fleksibilne nego veći broj manje fleksibilnih klasa.

Valjda će biti 6 ljudi u squadu.

A što se klasa tiče, trebala bi još barem jedna klasa. Support, koji bi imao LMG i ammo box. Ta klasa bi riješila horde medica i spamanje GL-a.

Da se mene pita, ja bi želio 6 klasa.

1. Assault - sa assault rifleom i gl-om
  2. Anti-tank - sa SMG i AT bazukom ili c4
  3. Engineer- sa sačmom, AT minama i repair toolaom
  4. Recon - sa sniperom i claymorom ili c4
  5. Support - sa LMG i ammo boxom
  6. Medic - sa assault rifleom, defibom i medikitom
Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 10:52 (Jack Sparrow).
14 godina
Battlefield 3

Salžem se Kuky. I još da stave squad od 6 ljudi i taj šesti bude squad lider. Milina!

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

za sada sve izgleda pre dobro..... bojim se da e pre dobro....

dogodit ce se neko s**nje... osjecam to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Samo nek srede hitbox, to je moj jedan jedini zahtjev.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

1. Assault - sa assault rifleom i gl-om
  2. Anti-tank - sa SMG i AT bazukom ili c4
  3. Engineer- sa sačmom, AT minama i repair toolaom
  4. Recon - sa sniperom i claymorom ili c4
  5. Support - sa LMG i ammo boxom
  6. Medic - sa assault rifleom, defibom i medikitom

Točno ovo bi bilo savršeno.

Jako sam razočaran što će biti samo 4 klase, bar po najavi. Jer će to značiti da će klase opet biti nebalansirane i da će biti previše svestrane, što je jako loša stvar.

Medic nije osoba koja trči naprijed, jer to tako ne ide. A sa LMG-om mu je to omogućeno.

Isto tako inženjerac ne trči sam, a u BC2 je ultimativna mašina za borbu.

Assault ne smije imati ammo box jer mu to nije svrha, svrha mu je napadati a ne kempati sa GL-om, zato se i zove Assault (napad).

Support je prijeko potrebna klasa i zapravo ne samo da sam razočaran već sam i ljut. Previše toga će prema najavama biti suprotno onome što BF jest. I to me užasno ljuti i smeta mi.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da i mene isto zivcira to,sad znam ovo da sa 6 kalsa bi bilo savrseno jooj najbolje bi bilo da nis ne citamo do bete.

0 1 hvala 0
16 godina

Treba prvo vidjeti na GDC kako će to izgledati,

pošto će u ovom bf imati nekakav oblik talent builda on bi mogao riješiti mnoge probleme koji se dešavaju u bc 2

Pratite bfplay4free tamo će se testirati neke funkcije koje će biti u bf3 to je potvrđeno od dice u jednom od videa

15 godina
neaktivan

Nisi u krivu, ali..

Tko bi igrao assault da ima samo rifle + 1-2 granate?!

Opet bi medic bio bolji sa rifle + kit + defib..

Hrpa više bodova, korisniji timu..

Onda bi assault trebao dobit neki speed boost ili nekaj a onda se naginje previše CoD-u..

GL spam mogu riješiti tako da nemreš dobivat GL od svog ammo boxa.

Tako zadržavaš, tj. čak i produbljuješ squad support..

Assault bi i dalje bacao boxeve, ali ne bi bio tolko fokusiran na njih..

A bez fokusa na GL spam i boxeve, tjeralo bi te više naprijed..

Problem je medica LMG..

IRL to je support oružje kojim prašiš borbenu liniju bez previše ciljanja, forsaš neprijatelja da jede zemlju i omogučuješ svom timu flankanje i slično..

Ovako modeliran u bilo kojoj igri daje gotovo superior fire power od klasičnog assault rifle..

Da maknu LMG ne bi squad izgubio kao micanje LMG iz RL squada.. Ali nećemo o tome!!

Iskreno ne bih bio protiv kad bi medic imao samo assault rifle..

Možda bi bilo najbolje dodati samo 5. klasu:

support: lmg + mortar strike

medic: rifle + defib + med kit

assault: rifle + gl + ammo box (ali nemre sebi filat GL)

recon: sniper + c4 + infrared sensor (bez mortara smanjuje se kempanje, sensor omogučuje bolje spotanje, a mogao bi imati i funkciju trackanja na cd)

engineer: kak je (smg + rpg / mine + tool)

Za frontal primarno biraš između assaulta i medica (gl vs defib, ammo vs hp) ali i recon ("pingica" + c4)

Za brdo biraš recon (sniper + sensor) ili support (LMG + mortar)

Problem ovog setupa bi bio što bi assault i medic imali slična oružja za otključat..

Onda bi trebao assault otključavat M16 sa gl (onaj sa rupičastim prednjim drškom) a medic M4..

Ili G36 vs G36C

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 11:44 (NightShadow).
16 godina
NightShadow kaže...

Onda bi assault trebao dobit neki speed boost ili nekaj a onda se naginje previše CoD-u..

Puno ljudi, pogledaj BF2 npr.

Assault je imao: assault rifle, GL, granate, smoke i jači armor.

Što je logično budući da je jurišna klasa.

Medic je imao: assault rifle, medik kit, defib, granate. Nije imao pancirku i bio je brži.

Također logično.

Itd. Svaka je klasa imala svoje mane i vrline pa su klase bile jako balansirane.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
NightShadow kaže...

Puno ljudi, pogledaj BF2 npr.

Assault je imao: assault rifle, GL, granate, smoke i jači armor.

Što je logično budući da je jurišna klasa.

Medic je imao: assault rifle, medik kit, defib, granate. Nije imao pancirku i bio je brži.

Također logično.

Itd. Svaka je klasa imala svoje mane i vrline pa su klase bile jako balansirane.

Dakle kao što sam rekao, treba nekaj (u BC2 pancirku)..

Ali to ne riješava problem što svaka klasa u BC2 ima support skill (ammo, repair, mortar / pingica)

Ovakav assault nema support skill, dakle promovira blind rushanje i egoističan gameplay što pokušavaju izbjeći.

Assault je dobio box jer su htjeli promovirati team play (druga stvar što to većina nije naučila, tj koristila je box zbog sebe)

Kažem vam, box koji ne fila tvoj GL (normani ammo i dalje), ali drugima da..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 11:50 (NightShadow).
15 godina
neaktivan

Sjetio sam se nečeg..

A zašto ne bi rangovi otključavali oružja, ali na principu 1 rang = 1 pin = 1 bilo koje oružje sa liste.

Assault, LMG, SMG, Sniper, all liste, ali i dalje progresivno otključavanje (redom unutar liste)..

Tj. na manjim levelima bi trebalo vjerojatno biti 2 ružja po lvl..

Onda bi assault i medic mogli dijeliti AR..

Unutar klase umjesto oružja otključavao bi perkove (box range, ciljnike, specijalizacije i tak to)

15 godina

ako je sve ovo istina,onda ce za potpuno leveliranje u igri biti potrebno preko 500,pa cak i 600 sati jer je igra ogromna...a i moram priznat iako volim ideju sa 64 igraca na mapi,zanima me kako ce se to odraziti u igri,jer ako cemo opet uzimati server moramo uzeti negdje gdje nece bit tolkog laga,jer ako nam ovak lagga s 32 igraca na mapi, sta ce onda bit sa 64...ak me kuzite

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ja mislim da u praksi nece biti moguce igrati sa 64 igraca...

moglo je dok je bio bf2 i dok su jedini objekti u kojima su informacije isle mrezom bili meci, granate i polozaj igraca i vozila, ali sad u bf3 postoje objekti koji se mogu raznijeti postoje krhotine granata bombi itd.. mislim da je to jednostavno previse informacija za prenijeti od servera prema svim igracima...mislim da nam zato laga i bc2...

hmmm...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

OK, malo je off-topic, ali na kojem principu radi taj g2play?!

Ne kužim.. Ako igra nije još ni izašla kak mogu imati key?!

Jel imaju krticu koja im daje neiskorištene ključeve?

Ili dogovor sa izdavačem pa kupuju igre na veliko što im omogučuje ovakve popuste?!

16 godina

pa nemaju oni key to ti je preorder

15 godina

Mene samo zanima hoću li preorderom dobiti pristup beti :)

14 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

OK, malo je off-topic, ali na kojem principu radi taj g2play?!

Ne kužim.. Ako igra nije još ni izašla kak mogu imati key?!

Jel imaju krticu koja im daje neiskorištene ključeve?

Ili dogovor sa izdavačem pa kupuju igre na veliko što im omogučuje ovakve popuste?!

Imaju dogovor sa izdavačem. Naravno ako sad napraviš preorder nećeš dobiti odmah ključ nego na dan izlaska igre, a ako bude navala i kriza kao sa Black Opsom mozda ni na taj dan ne dobiješ.

ONTOPIC

Gledam ovaj jedan SS gore i vidi se HUD, ali nema mini mape, to je vjerovatno SS iz single playera, valjda nece izbaciti mini mapu iz MP-a?

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
16 godina
Battlefield 3

Funkcionira tako da narucis igru sad tj pre order i onda na dan izlaska ili koji dan prije dobijes key na mail i skines igru i ukucas key  i igras.. a sto se tice placanja placas karticom i kupovina je 100% sigurna tj nece tje zaje... Tako da ko ima para nek slobodno kupi i jos se neki bonus dobije a sad sta to ne znam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vash kaže...

A bome iza snjapere će bit puno patkica za skidanje. {#}

Jučer sam se opet posvjedočio o fakat bolesnoj težini bug servera.

Igrao sam na nekom ljevom serveru i cijelo vrijeme sam snajpao, nije mi se dalo trčat previše. {#}

Dok sam ciljao likove, a i oni mene, mogao sam si uzeti 5 puta više vremena za ciljanje nego na bugu. Tako su mi djelovali spori da sam si mogao cugnut malo pivice prije nego opalim. Tako sam ih skidao da su skoro svi vrištali cheater. {#}

Fala vam svima na treningu, da nema vas gadova ne bi bio ni u pola dobar, ko što sam sad. {#} 

živa istina BUG server je jedan od najtežih na kojim asam igrao.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

kolko ćete uzet slotova na serveru?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
ovajonaj kaže...

ja mislim da u praksi nece biti moguce igrati sa 64 igraca...

moglo je dok je bio bf2 i dok su jedini objekti u kojima su informacije isle mrezom bili meci, granate i polozaj igraca i vozila, ali sad u bf3 postoje objekti koji se mogu raznijeti postoje krhotine granata bombi itd.. mislim da je to jednostavno previse informacija za prenijeti od servera prema svim igracima...mislim da nam zato laga i bc2...

a jel postoji onda neki, kako da kazem, minimalni req. za net (znaci koja brzina uploada bi bila ili trebala biti dovoljna za ugodno igranje)? 

vidis o tome nisam nikad razmisljao, spremi tagove za subotu i reci kolegama! vjerovatno postoji ali jel oni to i napisu u onu listu min. i recc. sys. req?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice