- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tak mu i treba. Mogao ga puškom ubiti, a ne se kurčiti hahaha
Mene u prvoj partiji koji sam odigrao uopce netko teabagao. Ono, 5 minuta nakon sto je pocela partija, pola sata nakon launcha igre. Jebote, kakvi to bolesnici igraju...
Jesi morao kupiti novi monitor nakon toga?
Ma kakvi... hladan kao špricer sam bio HAHAHAHAHAHAHAHAHA
U sljedecem peču ide ležeći hitbox
di je sad onaj pajdo kaj je pljunuo 16k za novu grafu radi novog BF-a?
valjda je još na intenzivnoj
Lako za bf, to je samo popratno :)
D
Osjecaj pucanja zadovoljavajuci

D
Osjecaj pucanja zadovoljavajuci
Jesi mi ti upao u squad prije dan-dva?
Ma uzas, nije ti u glavi. Bas su to nesto sjebali
Očaj je velik....
Jebote, glavni inzinjer u svojoj (telekom) firmi a imas download brzinu kao socijalni slucaj
Očaj je velik....
Jebote, glavni inzinjer u svojoj (telekom) firmi a imas download brzinu kao socijalni slucaj
To je sve tako, ali si zaboravio da živim u šupku svijeta, taklo da je ova brzina ovdje >> nego 10Gbps u Irskoj gledajući sve životne parametre.
Jesam. Taj dan mi nije dalo da se spojim.
Pa samo odustao. Ali nakon dva dana sve radilo ok. Jedino sto sam s Šalom bio u timu pa nas izbili ;)

To je sve tako, ali si zaboravio da živim u šupku svijeta, taklo da je ova brzina ovdje >> nego 10Gbps u Irskoj gledajući sve životne parametre.
Sve zivotne parametre... Pa vozis BMW od 300 konja jbt, to je vise nego moja 4 zadnja auta zajedno.
Meni se cini da si ti ovdje samo da uneses nemir u ovu skladnu zajednicu koja uziva u novoj igri.
Još samo fali fila da refunda refund i idemo.
Nemoj kupiti, većeg smeća nisam vidio odavno. Sačuvaj živce i zdravlje.
Probao sam refundati, ali jbg prošlo dva sata pa me odbili. Da sam u bunar bacio 90 eura bilo bi mi manje žao.
Doslovno mi se ne da više uključiti igru. Smeće, smeće, smeće.
Dosta. Preko 20 ljudi iz frendova igra, a još nije ni Standard vani.
Ali imam feeling da će se to spustiti za više nego duplo za koji tjedan.
(ako se ne dogodi čudo s Patchem, ali nekako gubim povjerenje u DICE, ne znam zašto)
Ako ti nije problem, pričekaj.
Cyber i Hrkin stric

Pa gdje je server browser za conquest? Rush? Taj mod ne postoji u 2042? Koja treš igra, ovo je plakanje. Smeće, baš SMEĆE!
Sve zivotne parametre... Pa vozis BMW od 300 konja jbt, to je vise nego moja 4 zadnja auta zajedno.
Meni se cini da si ti ovdje samo da uneses nemir u ovu skladnu zajednicu koja uziva u novoj igri.
Jbt to auto me stvarno izdaje, morat ću ga se riješiti.

Očaj je velik....
Ee moj rodjo....koju on brzinu moze imat da oce...predje na telemah i imat ce vecu brzinu nego ti u irskoj,ali nesmi
Ps.Stric je odusevljen s igrom...150fpsa lock,nema trzanja ni nista,napokon vise nece onaj Tarkov igrat s jos 3 covika na serveru.

Hitreg je bolji?
Hitreg je bolji?
Čak i dok je network dio ok mislim da bi hitreg bio prividno loš zbog random spraya metaka. Nije o tom bilo priče? To bi mi objasnilo random nekonzistentno fulavanje kad sam isprobavao igru.