Nađem neki server i krene učitavanje, loading game i puf - izbaci me iz igre
Repairo sam igru, ugasio i upalio origin, provjerio drivere/update-e - sve normalno
Šta bi mogao bit problem?
Igra?
Repairo sam igru, ugasio i upalio origin, provjerio drivere/update-e - sve normalno
Igra?
Volume je toliko nasro po igrici da sad neće iz principa kupiti iako je i njemu igra super. Ne bi me čudilo da je kupi na drugom accountu i kriomice igra.
RePlaY je tolika cicija da čeka cijenu oko 5 eura, a Raško mu ne da više da igra na njegovom accountu jer mu ruši KD
5 eura bi da samo kad bi mi još neko iz dice popušija...
Igra?
BF1, logično 
Igra?
BF1, logično 
Hahhahahahahahahahhahhaah
Igra?
BF1, logično 
Hahhahahahahahahahhahhaah
Hebem se glupa, dok ja skužim na šta je čovjek mislio hahah
Kakva je godina i dobro je 
Ne bih rekao da je igra, radila mi je na prošlom sistemu normalno 
A da idemo nabacit koju u party??? 
Volume je toliko nasro po igrici da sad neće iz principa kupiti iako je i njemu igra super. Ne bi me čudilo da je kupi na drugom accountu i kriomice igra.
RePlaY je tolika cicija da čeka cijenu oko 5 eura, a Raško mu ne da više da igra na njegovom accountu jer mu ruši KD
Voljum je njub, tako da...
A replay, osim što je cicija još i nosi crvene tene na crno odjelo...
Danas sam tek instalirao one drivere od neki dan (375.95) zato jer su se mnogi žalili da im još lošije radi nakon instalacije pa nisam htio riskirati.
Pošto mi je igra ionako loše radila nisam imao što izgubiti pa sam opalio install i preporodio se.
Ovako glatko mi nije radila nikad.
One pizdarije u kutu se uopće nisu palile, a FPS je bio stabilan cijelo vrijeme.
Imao sam jedan gadan frame drop kad je cepelin roknuo i to je sve.
Upravo mi ponudilo nove drivere (376.09) i sad sam opet na čudu :)
Pričekat ću par dana da vidim vaše reakcije.
jos kad bi popunio "moj pc" postovi bi ti bili i korisni za druge forumase?
Dosli 16.11.5 podrska za Watch Dogs 2 i CF podrska za Dishonored 2 uz dva sitnija fixa. Jedan je za CF u BF1.
jos kad bi popunio "moj pc" postovi bi ti bili i korisni za druge forumase?
Ma ne vrijedi mu govoriti...
Danas sam tek instalirao one drivere od neki dan (375.95) zato jer su se mnogi žalili da im još lošije radi nakon instalacije pa nisam htio riskirati.
Pošto mi je igra ionako loše radila nisam imao što izgubiti pa sam opalio install i preporodio se.
Ovako glatko mi nije radila nikad.
One pizdarije u kutu se uopće nisu palile, a FPS je bio stabilan cijelo vrijeme.
Imao sam jedan gadan frame drop kad je cepelin roknuo i to je sve.
Upravo mi ponudilo nove drivere (376.09) i sad sam opet na čudu :)
Pričekat ću par dana da vidim vaše reakcije.
Evo ja ću riskirati sa novim driverima pa ti javim.
Platiti ćeš pivu kad se vidimo. 
Meni radi glatko sa novim driverima. btw dobar game momci, ma da smo gubili 
gdje je najeftiniji bf1 trenutno sada di mogu kupit ili da rade pricekam bozic jer za black friday nije bilo nis
Napisao sam ovdje:
i ovdje:
i ovdje:
I na temi za Black friday i dva il tri put u temi popusti igre...
I opet će sutra netko pitati.
E sad ti ostani na temi pa drugima odgovaraj kad to pitaju. Može? 
Koliko citera u ovoj igri ima. Nisam ih toliko sreo od BF3. 
Jucer je jedan lik na nasoj strani imao 219-11.
U svakoj 3 partiji ima najmanje jedan lik.
Osim toga igra je OK. Na quickmatch me zna ponekad baciti na server s pingom preko 200 tako da se ni ne cudim kad imam lag.
Nakon revive nemozes ponekad koristiti oruzje ako ne promjenis na pistolj pa vratis natrag.
Spawnas se ponekad na vozilo pa se spawnas u prazno i slicni bugovi koje trebaju patchati sto prije.
Ali da mi je ovo kao BF serijal i nije bas a igram od BFBC2 sve redom osim hardline i star wars.
Mozda ih cak i probam jer su jako jeftini sada 
Ima hackiranih accounta koji se mogu kupiti za manje od 1€, čak i besplatno pronaći (tko zna gdje tražiti)...
I onda ova prištava balavurdija kupi i stavi hackove. I u BF4 ih je svaki dan sve više.
Kako ih nisi sreo? Pa pun ih je BF4. BF1 ništa bolji. Neki cheatovi već više od godine rade bez detekcije, samo FairFight koji banira više legitimnih igrača, nego cheatera jer funkcionira na principu naglih promjena u kvaliteti igre - a cheateri uglavnom cheataju stalno pa promjena nema.
Ja ili sam imao sreće ili nisam igrao dovoljno
, ali do sada nisam naletio na tako očitog čitera. Jedino na Nexxa ali obično igramo na istoj strani pa mi ne smeta
.
Možda ih ima sa nekim hackovima ali niti jedan nije imao toliko kilova u partiji.
, ali do sada nisam naletio na tako očitog čitera. Jedino na Nexxa ali obično igramo na istoj strani pa mi ne smeta
.
Možda ih ima sa nekim hackovima ali niti jedan nije imao toliko kilova u partiji.
Ma malo igraš. Povećaj dnevnu satnicu na min. 5h.
.... sinoc na qonquestu Argonne forest - pusiona, ekipa jurisa na zastave i u kompletnom ludilu i guzvi i guznji oko zastava 4 puta kresnem bayonette charge i svih 4 puta napiknem istog lika - NixonCRO...... uplati loto, dobivas ziher.
Sta reci koju posluku porati? tenk me skine kroz dvije kuce.. 
.
Ovaj post me podsjetio na zgodu sa Nexom iz BF4. Igrali smo tako jednom skupa i na kraju partije imam dobar score i KDR 45/16. Mislio sam si kako sam baš dobro odigrao. Pogledam summary na kraju runde i Nex ima 71:16. :-|
Report u pitanju:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/496428868347906368/328119494/
Ukratko, posto nznm kam da postam .... ekipa i moja malenkost u manjoj mjeri zapoceli smo prije 1-2mj sa novim YT kanalom kodnog imena : "BalkanSlav"
Uglavnom je tematika BF1, ali igramo i druge zarazne raznorazne pizdarije (L4D2, Battlefield 4, GTA5) ....
Bazirat cemo se na TOP20 video klipova, glitcheva i ostalih poznatih pizdarija tako da nam mozete slati i svoje zanimljive videouratke koje ste zabiljezili ...
Kanal je tek poceo sa radom tako da za sad ima par videouradaka koje mozete pogledati, a i odmah mozete kliknuti "sub" ionako je free :)
Vise o svemu na fb stranici:
https://www.facebook.com/balkanslav/?fref=ts
Te na nasem YT kanalu:
https://www.youtube.com/channel/UCiXDBDW7K72o_OWnG1ofS1Q
Lp, ak sam krivo postal molil bi admina da prebaci kam treba ...
Sta reci koju posluku porati? tenk me skine kroz dvije kuce.. 
Biće da ima pancirne granate 
neda mi se
odmah mozete kliknuti "sub" ionako je free :)
Čim sam vidio druga Tita klikuo sam subscribe na neviđeno.
Ne može biti loš kanal s Titom da ga jebeš :P
Imam Civilization VI koji sam dobio uz graficku, mjenjao bih za battlefield 1 ako je netko za.
Kako eneblat il kako to nazvat, kada neko nekog ubije gore desno piše sa čim, kak, zašt, i zbog čega ga je sakatio?