Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.268.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1
DarkoKwon kaže...

Jebote ovo stopa i na ultra low, pa kakav onda racunar moram imati ? 

Ja nemam tih problema sa svojim kompom, a slabiji je od tvog. Vrtim sve na low.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
16 godina
Battlefield 1

Netko je pitao za leaderboards. ceco22 ja mislim. Evo ovdje se nalazi, ali za regionalni leaderboards se moraš registrirati i dodati

https://battlefieldtracker.com/bf1/leaderboards/all/SiteScore?country=Croatia

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
tonik kaže...
DarkoKwon kaže...

Jebote ovo stopa i na ultra low, pa kakav onda racunar moram imati ? 

Ja nemam tih problema sa svojim kompom, a slabiji je od tvog. Vrtim sve na low.

Ne znam sta tacno mislis, ali meni fps ispod 60 je stopanje. Ako je tebi ok na 30 ili vise, onda je tebi ok, meni to nije ok. 

Darko
13 godina

Procesor je ko i tvoj fx 8320 a grafička je  Nvidia ARMOR 1060 3Gb, 16 gb RAM.MAtična je MSI 970A-G46.i to mi nije dovoljno za fluidnih 60 FPS osim  na rush serverima gdje je 24 igrača.Na BF4 na tim 60Hz serverima je skoro slična stvar a na 30 Hz serverima je recimo ok.hvala unaprijed

13 godina
neaktivan
coldyl kaže...

Procesor je ko i tvoj fx 8320 a grafička je  Nvidia ARMOR 1060 3Gb, 16 gb RAM.MAtična je MSI 970A-G46.i to mi nije dovoljno za fluidnih 60 FPS osim  na rush serverima gdje je 24 igrača.Na BF4 na tim 60Hz serverima je skoro slična stvar a na 30 Hz serverima je recimo ok.hvala unaprijed

ja sa windforce 1060 3GB OC i i7 2600K na 4.4GHz imam uzasan GPU usage i padanje ispod 60 fpsa,na ultra a i na high(na high se smanji gpu usage i dodje na isto fpsa)

znaci 70-90 prosjek i gruh padne na 50 u nekim situacijama,nidje veze igra,nakon patcha mi ovako i eto ko da i ne planiraju popravit

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
14 godina
odjavljen
Battlefield 1

Sta mislite, da li pad fps-a moze da bude do drugog monitora ? Sada sam na dva 24" full hd monitora, samo sto na jednom gejmam, a ne na oba, ali taj drugi na kojem igra nije pokrenuta je pokrenut i na njemu obicno browser drzim upaljen. Je li ima neko slicna iskustva ?

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

To je već druga priča ja imam oko 40-50 fpsa. Siguran sam da kad bi kupio rx 470 od 4 gb fps bi bio oko 80-90 na 1440x700 rezoluciji (takvi je monitor). Računajuči da ostanme sa ovim ostalim komponentama kak jesam. Koliko sam vidio od drugih stranih foruma, večina se žalila na pad fpsa kad se igralo u full hd-u. ćim su smanjili rezoluciju za stepenicu ispod fps im se popravio više nego inače, mislim nemora značit kao što je primjer post iznad mene. 

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 20:01 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Meni fps pada na mapama fao fortress i argonne forest

Jesam jedini ili ostali imaju problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mersimh kaže...
coldyl kaže...

ja sa windforce 1060 3GB OC i i7 2600K na 4.4GHz imam uzasan GPU usage i padanje ispod 60 fpsa,na ultra a i na high(na high se smanji gpu usage i dodje na isto fpsa)

znaci 70-90 prosjek i gruh padne na 50 u nekim situacijama,nidje veze igra,nakon patcha mi ovako i eto ko da i ne planiraju popravit

Iskljuci Shader cache. Nema na cemu.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

idem provjerit hoce li se ista popravit

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Leet jurisa petu zvjezdicu sve u 16...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Netko mora. Ti si uspio, dakle moguće je. :)

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

i dalje sve isto,kao da imam kantu od graficke,fps pada ispod 60 stalno

17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
Friday kaže...

Netko mora. Ti si uspio, dakle moguće je. :)

Ja sam dokaz da algoritam za to ne valja...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
coldyl kaže...
Jel netko zna kako se riješiti ovih glupih krugova i kockica..stalno mi se pojavljuje, steka mi i zivcira me? Jel treba nesto u routeru mjenjat?

Gameplay -> Advanced -> Network Performance Indicators

10 godina
Battlefield 1

jel svima vama tu na 1920x1080 hz na 59.94 manje više ili je i na 60? Ja mogu tek stavit na 60 kada smanjim rezoluciju...na fhd je ta neka idiotna...iako mozda ne cini razliku zivcira me jer nije na 60....neki workaround ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sseennoonn kaže...

jel svima vama tu na 1920x1080 hz na 59.94 manje više ili je i na 60? Ja mogu tek stavit na 60 kada smanjim rezoluciju...na fhd je ta neka idiotna...iako mozda ne cini razliku zivcira me jer nije na 60....neki workaround ? 

Svima je...bar na nVidiji...mislim da AMD ima 60Hz

Edit: vidim da ti imaš AMD...onda je svima...valjda ;)

origin: mrxa
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 12:53 (mrxa1).
16 godina
mrxa1 kaže...
sseennoonn kaže...

Svima je...bar na nVidiji...mislim da AMD ima 60Hz

Edit: vidim da ti imaš AMD...onda je svima...valjda ;)

Ja imam 60hz.

Prije sam imao 59.94 isto tako.

Imao sam AMD7770 i acer monitor sa VGA priključkom, odsnosno adapter na grafičkoj DVI to VGA i 60hz u BF4, onda mi taj monitor krepao pa kad sam kupio novoga LG sa DVI imao sam 59.94hz u BF4. Od kad sam uzeo GTX950 imam normalnih 60hz.

Ono što je moguće problem je kabel koji koristite, odnosno kakav vam priključak grafička ima. Naime ja sam na toj HD7770 imao samo DVI-I priključak, dok sad imam DVI-I i DVI-D. Naravno koristim DVI-D trenutno, sa najskupljim DVI-D dual link kabel.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 13:52 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
I kod mene je 59.94 ... gtx 1060 6gb sa hdmi povezana na Samsung FHD monitor ... 🤔
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Kod mene je 165 HZ na ACER PREDATOR-u sa G-sync

Samsung S6 Edge+
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pasko kaže...

Smatraš li se pr0om s obzirom na visokohercni monitor? 

16 godina
Volume kaže...
pasko kaže...

Smatraš li se pr0om s obzirom na visokohercni monitor? 

on je pro u uništavanju odojaka i vratine

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 9:39 (dery).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

poz imam problem kad hocu da pokrenem BF1 uvijek sam offline i ne mogu da se konektujem da igram online!Jel se kome desavalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mirkossam kaže...

poz imam problem kad hocu da pokrenem BF1 uvijek sam offline i ne mogu da se konektujem da igram online!Jel se kome desavalo?

obrisi fileove iz my documentsa od BF 1 i onda probaj uc.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
mirkossam kaže...

obrisi fileove iz my documentsa od BF 1 i onda probaj uc.

Pokusao sam ali nece opet non stop sam offline

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Meni je bilo tako 2-3x. Samo sam ugasio Origin i ponovo pokrenuo, ušao u bf i radilo je sve normala.

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Perfektni spawn 

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 1

Frend uzeo jučer btf 1, ima jedan problem sa tekstom u igri, kako da to objasnim najbolje, slika je odlicna full HD rezolucija sve uredno, dok kad stisneš tab gledaš statistiku imena igrača sve je mutno, dolje lijevo tvoj squad tim je ispisan mutnim slovima, i kad stisnem shift + F1 i odem na origin dok sam u igri također mutno sve ono friend list web browser itd, dok igra radi na windows modu bude sve oke... Nikad nisam vidio ovakav problem, da je slika uredu a slova u igri od menija do same igre mutno i nejasno, ako netko zna što nije uredu neka javi. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 9:42 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
BeLLicus kaže...

Frend uzeo jučer btf 1, ima jedan problem...

Slova ti nisu uredu.

bf4: [G] hrka11
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Perfektni spawn 

Puno puta pokusavao i fail :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice