Avanture i RPG

poruka: 6
|
čitano: 1.980
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
<noname>

Zanima koje su najbolje igre u kojima su spojeni elementi različitih žanrova. Npr. Oblivion... Također napišite koji su ti žanrovi i koliko su se vama osobno svidjele te igre.

Jel mi neko može reć koja je igra slična Oblivionu (osim Morrowinda) a da je dobra( kako grafika tako i priča)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: <noname>
Baš da je priča u Oblivionu jako dobra i nije

Igre:
Gothic 3 (može i 2 osim ako ne želiš neku ultra grafiku)
17 godina
neaktivan
Za FPS/RPG-e ti mogu preporučiti Stalker, Deus Ex i System Shock 2 (za koji se može nabaviti dodatak koji uljepšava grafiku).
Inače, pusti grafiku, dobra priča može debelo nadoknaditi zastarjelu ili lošu grafiku.
17 godina
neaktivan

Da.. grafika nije najbitnija. Recimo u Oblivionu to dolazi do izražaja. Grafika je super ali jednostavno fali igrivosti i to što zbog nebalansa borbe (očajno rješena melee borba, nešto bolje luk i strijele, a sa spellovima samo ubijaš bez frke), a što zbog činjenice kako svi neprijatelji (NPC-i) imaju jednak level kao i igrač, pa se tako ne može dogoditi da se naleti na prejake ili pak preslabe protivnike, nego su uvijek tu negdje, što po meni skroz ubija poantu RPGa..

Samo se nadam da će Fallout 3 biti bolje izbalansiran i igriviji da napokon odličan engine Obliviona zasjaji u odličnoj igri Nevinašce

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
Avanture i RPG

kad sam rekao dobra prica kod obliviona, mislio sam na mogucnost avanturistickog istrazivanja cijelog svijeta (koji je mogao/morao biti veci, ili su trebali izbaciti ono teleportiranje) te mogucnost ne rjesavanja glavnog questa vec sporednih. Naime, ne volim igre u kojima, da bi je presao moras se drzati glavnog questa i samo njega te ici po redu (misiju po misiju). To nakon nekog vremena dosadi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2008 21:16 (Bichanich).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Avanture i RPG

Kombinacija avantura i rpg;Pathologic.Ovo mi je i najteža igra,ograničenje u vremenu jer epidemija se širi gradićem,lik mora konzumirati hranu i vodu.Sporedni questovi ogranićeni vremenom.Za prvo igranje izabrao sam lika(nude se 2+1 koji se otkljuća nakon prelaska) koji je optužen za ubojstvo pa u startu ima vrlo nizak stupanj tolerancije kod sugrađana što dodatno otežava igru.Teško je  nabaviti metke za pištolj,rijetki su i skupi....pa nije pametno  rasipati se...

Grafički i što se tiće velićine prostora(Provincijski gradić) nije ni blizu Oblivionu ali dobro su uklopljena ta dva žanra

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2008 12:44 (Van_Blaster).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice