Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Ja sam igru nakon omega drivera probao i mogu reci da je odlicno. Fps mi je stalnih ne pada ispod 30 a prosjek je 40-etak(manje je samo kad je puno NPC-ova na ekranu) I jos ako clockam graficku kako spada dodje fps do 50 ali mi igra postane nestabilna i cesto stuttera i crasha se. Postavke su medium sa ukljucenim SSAO i FXAA,a patch 4 ne planiram ni instalirati.

Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

igra je 20$ na g2a.com

Skoro dosta niska cijena da je kupim :)

0 1 hvala 0
12 godina
Re: Assassin's Creed: Unity
zveer kaže...

igra je 20$ na g2a.com

Skoro dosta niska cijena da je kupim :)

Je li to box izdanje ili digitalno, 120 kn? :)

MT22
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 2:07 (Marijano22).
12 godina
neaktivan

samo cd key koji aktiviraš na Uplay, imaju i G2A shield tj garanciju ako key ne radi ti vrate pare ali do sad od 4 kupnje nisam imao problema

1 0 hvala 0
13 godina

evo probao sam napokon igru i na mojoj konfi je neigrivo (za mene), fps je oko 20 na low postavkama. Ima li nekih vijesti kada bi mogao doci neki update za pc koji popravlja fps ili neki drugi fix?

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bio pre neki dan Patch 4, baš najavljivan po performansama, ali ih nije popravio ni malo. Nema najave kad će sledeći.

Jesi li stavio najnovije drivere? Drastično popravljaju performanse na Radeonima 7000 i novijim.

Bio sam u sličnoj situaciji kao ti, Phenom II @ 3.2GHz i 4GB RAM, znam kako izgleda i otprilike kako se ponaša (s tim što ja još imam i slabiju grafu od tebe). Bez još 4GB RAM-a ne možeš pomaći teksture sa low, a tako igra neizbežno gubi dosta na izgledu. Osim toga, svejedno se dešava svapovanje, mada nisam siguran koliko utiče na framerate. Procesor je takođe veliki faktor, ja sam u međuvremenu prešao na i7 i razlika je drastična. Bez nekog ludog patcha u koji ne verujem previše, mislim da Phenom ne može bolje. Doduše, Doktor1 je kontraprimer, s tim što on ima 8GB RAM, Nvidiju, što može da bude faktor zbog drugačijeg ponašanja drivera, i, mislim, solidan OC.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Meni je na Phenomu II na 3.6Ghz i HD6850 Toxic užasno runnala,stalno oko 30 fps s čestim dropovima ,ali je to na mediumu bilo.

U utorak mi stiže 280X Direct CU II TOP,pa ću valjda vidjeti razliku
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan

Sto mislite kako ce raditi s novim omega driverima na gigabyte r9 270x OC i fx 6300, 8gb ram? Zanima me 1080p.

0 0 hvala 0
13 godina
Ivan(4) kaže...

Bio pre neki dan Patch 4, baš najavljivan po performansama, ali ih nije popravio ni malo. Nema najave kad će sledeći.

Jesi li stavio najnovije drivere? Drastično popravljaju performanse na Radeonima 7000 i novijim.

Bio sam u sličnoj situaciji kao ti, Phenom II @ 3.2GHz i 4GB RAM, znam kako izgleda i otprilike kako se ponaša (s tim što ja još imam i slabiju grafu od tebe). Bez još 4GB RAM-a ne možeš pomaći teksture sa low, a tako igra neizbežno gubi dosta na izgledu. Osim toga, svejedno se dešava svapovanje, mada nisam siguran koliko utiče na framerate. Procesor je takođe veliki faktor, ja sam u međuvremenu prešao na i7 i razlika je drastična. Bez nekog ludog patcha u koji ne verujem previše, mislim da Phenom ne može bolje. Doduše, Doktor1 je kontraprimer, s tim što on ima 8GB RAM, Nvidiju, što može da bude faktor zbog drugačijeg ponašanja drivera, i, mislim, solidan OC.

Jesam, jos prije nego sam instalirao igru.

Ma uzet cu danas valjda 8gb rama 1600mhz cl9 ili tako nesto pa se nadam da ce bit bolje posto 4gb rama sada i nje bas nesto...

11 godina
neaktivan

Ko zeli moze kupiti za 19.89eura

kiki
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 15:33 (wave90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

fina cijena ali mene zanima jesu li popatchali igru kak spada da ne kupim na blef {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koliko sam upućen, poslednjim patchom su shebali SLI, a i za single-GPU je neophodno koristiti poslednju Nvidijinu betu, no onda igra radi dobro.

@Flore: Javi rezultat. :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

na mojoj konfi sa patchem 1.4 i dalje ispod 30FPSa (uglavnom se vrti oko 30FPSa ali zbog frame dropova svako malo je neigrivo)

nakon svakog patcha udjem u igru, provjerim jel bolja situacija, vidim da nije i izadjem

nema smisla davati ubisoftu novce (niti planiram)

no posto uvijek ima ljudi koji ce im dati novce za poluproizvode, ne sumnjam da ce svi brujiti o iducem nastavku iz serijala i da ce se unity zaboraviti..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

znaci nista do daljnjega u mom slucaju {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fanu kaže...

na mojoj konfi sa patchem 1.4 i dalje ispod 30FPSa (uglavnom se vrti oko 30FPSa ali zbog frame dropova svako malo je neigrivo)

nakon svakog patcha udjem u igru, provjerim jel bolja situacija, vidim da nije i izadjem

nema smisla davati ubisoftu novce (niti planiram)

no posto uvijek ima ljudi koji ce im dati novce za poluproizvode, ne sumnjam da ce svi brujiti o iducem nastavku iz serijala i da ce se unity zaboraviti..

Ja preporučam svima koji su u mogućnosti (as in jogurt verzije) da ostanu na 1.3.0 patchu. 1.4.0 meni zapravo UNIŠTI framerate, toliko da se u većini slučajeva ne mogu odvojiti od 30fps. S patchem 1.3.0 minimum fps mi je 35-36. 

17 godina

Jesi li probao poslednju betu? Trebalo bi da radi ok.

Inače, i legalni korisnici mogu ostati na 1.3.0, samo pri pokretanju moraju izabrati "play offline" (što, svakako, ima određene posledice).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jesam, redovito updateam na najnovije drivere. 1.3.0. ima veliku fps prednost nad 1.4.0 u mom slučaju, moguće je da će i drugima pomoć. Vidio sam i na Ubisoft forumima da se ljudima igra vrti lošije s 1.4.0, traže Ubisoft da izbace mogućnost downgradea na 1.3.0.

17 godina

Ko ne prati dešavanja, Ubi je otključao sve "žute" kovčege. Eziova odora je u škrinji blizu Panteona.

Istovremeno, Initiates su privremeno isključeni, barem do Nove godine. Neverovatno mi je kako mogu biti nesposobni da naprave jednu stranicu, pogotovo što su istu stvar radili i za AC IV.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Jesam, redovito updateam na najnovije drivere. 1.3.0. ima veliku fps prednost nad 1.4.0 u mom slučaju, moguće je da će i drugima pomoć. Vidio sam i na Ubisoft forumima da se ljudima igra vrti lošije s 1.4.0, traže Ubisoft da izbace mogućnost downgradea na 1.3.0.

Ja se čudim da ti još uvijek igraš igru. Toliko se žališ, kokodačeš i zanovijetaš da bi čovjek pomislio kako si davno odustao od igre. Tipični primjer Jekylla i Hydea

13 godina
neaktivan

šteta što igra pati od velikog stutteringa i fps dipova

sad kad napokon imam igrivi framerate sad me jbe stuttering ali kapa dolje igra izgleda fenomenalnog grafika je vrh vrhova steta sto je tako neoptimizarno smece

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

kada počinje taj fps drop? igra mi se još skida ali sam probao jer mi nudi "playable" opciju i ona prva misija mi radi na zakucanih 60fps sa vsyncom, ultra je sve osim soft shadows i bez aa

17 godina

Meni se javlja nasumično. Ako restartujem igru nakon što počne, obično mogu igrati satima od istog mesta bez ikakvih problema. Fraps čak i ne registruje fps drop, ali igra kao da zastajkuje na deo sekunde.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 22:11 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Može bit streaming s HDD-a problem, može bit manjak memorije. Meni AC Unity + Win8.1 zajedno zauzimaju malo preko 4GB memorije nakon nekog vremena. Isto mi se pojavljuje to zastajkivanje na djelić sekunde, tako da mi je jedini logički zaključak da je do streaminga, odnosno kombinacije same igre i limitacija DX11. Patch 1.4 je NAVODNO malo popravio to zastajkivanje..

13 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Može bit streaming s HDD-a problem, može bit manjak memorije. Meni AC Unity + Win8.1 zajedno zauzimaju malo preko 4GB memorije nakon nekog vremena. Isto mi se pojavljuje to zastajkivanje na djelić sekunde, tako da mi je jedini logički zaključak da je do streaminga, odnosno kombinacije same igre i limitacija DX11. Patch 1.4 je NAVODNO malo popravio to zastajkivanje..

igra ima memory leak to je moje skromno mišljenje i zato ima stuttering

11 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

kada počinje taj fps drop? igra mi se još skida ali sam probao jer mi nudi "playable" opciju i ona prva misija mi radi na zakucanih 60fps sa vsyncom, ultra je sve osim soft shadows i bez aa

Pocinje kada dodes u Pariz 

13 godina

Evo dobio sam napokon 8gb rama (prije su bila 4), nazalost u AC Unityu nema razlike fps se vrti oko 20-30, cudno mi je da izmedu low i high postavki nema neke razlike u fps-u, no barem u cod aw mi se stanje poboljsalo te vise ne zastekava i mogu dignuti postavke na medium te neke i vise, nadam se da ce i u drugim igrama biti bolje xD...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav. Ovako, imao sam instaliran ACU na prijašnjem računalu no sad sam kupio nove komponente, instalirao na SSD nove windowse na kojem je bio instaliran Uplay, ali ACU je bio instaliran na drugom disku kojeg nisam dirao i fajlovi od igre su još uvijek tamo. E sad je problem kad sam opet instalirao Uplay na SSDu, i hoću downloadati ACU,  on krene skidati čitavu igru, što je prkeo 40 GB i neda mi se ponovno skidati dva dana sve to kad već imam fajlove na drugom HDDu, pitanje je jel itko zna način kako da "uvjerim" uplay da imam fajlove od igre da ne skidam ponovno igru? Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...

Pozdrav. Ovako, imao sam instaliran ACU na prijašnjem računalu no sad sam kupio nove komponente, instalirao na SSD nove windowse na kojem je bio instaliran Uplay, ali ACU je bio instaliran na drugom disku kojeg nisam dirao i fajlovi od igre su još uvijek tamo. E sad je problem kad sam opet instalirao Uplay na SSDu, i hoću downloadati ACU,  on krene skidati čitavu igru, što je prkeo 40 GB i neda mi se ponovno skidati dva dana sve to kad već imam fajlove na drugom HDDu, pitanje je jel itko zna način kako da "uvjerim" uplay da imam fajlove od igre da ne skidam ponovno igru? Hvala unaprijed

Zapocni skidati igru, kada dode do 1-2% prekini, ugasi uplay, kopiraj stare fajlove i zamijeni sa ovima sto su skinuti, pokreni uplay i on ce napraviti check filova koje je skinu i registrirati da je sve skinuto i to je to. Na istu foru radi i origin, zato znam.

14 godina
neaktivan
alien20 kaže...
Marko5552 kaže...

Zapocni skidati igru, kada dode do 1-2% prekini, ugasi uplay, kopiraj stare fajlove i zamijeni sa ovima sto su skinuti, pokreni uplay i on ce napraviti check filova koje je skinu i registrirati da je sve skinuto i to je to. Na istu foru radi i origin, zato znam.

Hvala frende

14 godina
neaktivan

Ne vrijedi, napravio sam kako si rekao, skinuo igru ponovno 2 %, prebacio stare fajlove na to mjesto i opet upalio uplay i nastavio download međutim on i dalje skida 42 GB

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice